pektis7 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Συμφωνώ κι εγώ ότι η beta 4 είναι καλύτερη από την 5. Μπορώ να επιστρέψω στην 4 χωρίς καθαρή εγκατάσταση; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Διάβασα στο φόρουμ της one plus οτι αν φλασαρεις τη 4 πάνω απο τη 5 γίνεται αλλα αν ισχύει δεν το ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Διάβασα στο φόρουμ της one plus οτι αν φλασαρεις τη 4 πάνω απο τη 5 γίνεται αλλα αν ισχύει δεν το ξέρω.Μόλις έκανα την επιστροφή χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Τα gestures δεν με βολεψαν λόγω του ότι δεν μπορώ να κάνω double tap to close στο κεντρικό που με βολεύει άφανταστα. Εγώ επειδή έχω nova προτιμώ με double tap+ swipe up να σβήνω οθόνη. Δεν με βολευει να πατάω ένα πολύ συγκεκρμενο σημείο,νιώθω ότι με περιορίζει πολύ. Γουστα είναι αυτά. Το καλό ότι το Oxygen σου δίνει επιλογές πράγμα που δεν βλέπουμε δυστυχώς σε άλλους OEM. Πραγματικά η Beta 4 είναι απίστευτη και απο σταθερότητα αλλά και μπαταρία! Θα έλεγα καλυτερη και απο stable. Εν τω μεταξυ ενω έλεγα σιγα μην χρησιμοποιήσω τα gestures αλλά ας τα βάλω να δω αν λειτουργουν από περιέργεια, από τότε κόλησα. Δεν μπορώ να με φανταστώ με τα κουμπιά πλέον. Το ωραίο είναι όταν επεξεργάζομαι άλλα κινητά και λόγω συνήθειας κάνω swipe up για να γυρισω home screen ή για να παει πίσω! Open Beta 4 Rocks! Όντως τα gestures navigation είναι το highlight της Beta. Εξαιρετικά βολικά,εύχρηστα και φιλικά στο χρήστη. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Αλεξ και εγω ειμαι φαν του νοβα χρόνια τώρα απλα με το double tab to lock τωρα μου λείπουν ελάχιστα πράγματα απο τον στοκ. Εντάξει πιο φτωχος αλλα με καλύπτει. Αν βαρεθω έχω έτοιμο το back up του νοβα σε 2 λεπτά είμαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Εμένα πάλι δεν με βόλεψαν καθόλου τα gestures. Το σύρσιμο χρειάζεται περισσότερο χρόνο από ότι το απλό πάτημα και νιώθω ότι καθυστερώ στο να κάνω αυτό που θέλω. Επίσης χρησιμοποιώ κι εγώ το κλείδωμα της οθόνης με διπλό πάτημα του κεντρικού πλήκτρου και με βολεύει που μπορώ να κλειδώσω την οθόνη ενώ έχω κάποια εφαρμογή ανοιχτή, χωρίς να χρειάζεται να πάω στην αρχική οθόνη. Τέλος χρησιμοποιώ πολύ το διπλό πάτημα του κουμπιού recent για να κάνω εναλλαγή στις δύο τελευταίες εφαρμογές και με τα gestures δεν βρήκα τρόπο να το κάνω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Εγώ επειδή έχω nova προτιμώ με double tap+ swipe up να σβήνω οθόνη. Δεν με βολευει να πατάω ένα πολύ συγκεκρμενο σημείο,νιώθω ότι με περιορίζει πολύ. Κι εγώ χρόνια με nova launcher. Δεν τον αλλάζω με τίποτα! Εχω βάλει το double tap να μου κλείνει την οθόνη στο nova οπότε ειμαι καλυμμένος :) Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 (edited) Σωστός,επιλογές να έχουμε είναι το ζητούμενο να καλύπτουμε όσες περισσότερες ανάγκες αυτό έχει σημασία στο τέλος. Κάτι άλλο που σήμερα ανακάλυψα ότι μπορεί να συνυπάρχουν 2 ταυτόχρονα gestures για ξύπνημα οθόνης. με χρήση ElementalX kernel. Έτσι έχω βάλει ταυτόχρονα double tap + swipe up και ξυπνάω με όποιον από τους 2 τρόπους θέλω :p Μειωσα και το vibration σε ελάχιστα δυνατά επίπεδα στο ξεκλείδωμα οθόνης με gestures και επιπλέον αύξησα την στάθμη έντασης του ακουστικού πάνω έτσι ώστε το stereo speaker mod που έβαλα να αποδίδει πιο ισορροπημένα πάνω και κάτω. Με EX Kernel Manager μπορείς φέρεις στα μέτρα σου ότι επιλογές σου δίνει ο custom kernel. https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.exkernelmanager Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited March 31, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Μειωσα και το vibration σε ελάχιστα δυνατά επίπεδα στο ξεκλείδωμα οθόνης με gestures και επιπλέον αύξησα την στάθμη έντασης του ακουστικού πάνω έτσι ώστε το stereo speaker mod που έβαλα να αποδίδει πιο ισορροπημένα πάνω και κάτω. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ανεβάζεις ενα συνδεσμο απο την stereo mode εκδοση που έβαλες; Είχα προσπαθήσει κι εγώ να περάσω μια έκδοση, αλλά δεν πέρασε. Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Ανεβάζεις ενα συνδεσμο απο την stereo mode εκδοση που έβαλες; Είχα προσπαθήσει κι εγώ να περάσω μια έκδοση, αλλά δεν πέρασε. Αυτήν έχω και την έβαλα από αρχές που πήρα συσκευή με Nougat και τώρα με Oreo συνεχίζει να παίζει άψογα. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/themes/stereo-sound-mod-oneplus-5t-oos-t3724736 Και με το tweak με το custom kernel τώρα αποδίδει πολύ καλύτερα και ισορροπημένα ο ήχος μεταξύ πάνω και κάτω. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasls Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Αυτήν έχω και την έβαλα από αρχές που πήρα συσκευή με Nougat και τώρα με Oreo συνεχίζει να παίζει άψογα. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/themes/stereo-sound-mod-oneplus-5t-oos-t3724736 Και με το tweak με το custom kernel τώρα αποδίδει πολύ καλύτερα και ισορροπημένα ο ήχος μεταξύ πάνω και κάτω. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Αυτην είχα προσπαθήσει να βάλω κι εγω αλλά κατευθείαν στην Open Beta 4. Θα το ξαναπροσπαθήσω. Σε ευχαριστώ :) Παράθεση Έκπτωση 20€ στο Oneplus https://oneplus.net/gr/invite#E7HY6NQVNOFO16K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Επειδη μου εκανε διαφορα το τηλεφωνο γυρισα σε beta 4 και λεω να μεινω χωρις root. Θυμιστε μου κατι. Γραμματοσειρα δεν μπορω να περασω αλλη? Τη φλασαρω μεσω custom recovery αλλα δεν τη παιρνει. Νομιζα οτι γινεται και χωρις root. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Επειδη μου εκανε διαφορα το τηλεφωνο γυρισα σε beta 4 και λεω να μεινω χωρις root. Θυμιστε μου κατι. Γραμματοσειρα δεν μπορω να περασω αλλη? Τη φλασαρω μεσω custom recovery αλλα δεν τη παιρνει. Νομιζα οτι γινεται και χωρις root.Γραμματοσειρά μόνο με root. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Επειδη μου εκανε διαφορα το τηλεφωνο γυρισα σε beta 4 και λεω να μεινω χωρις root. Θυμιστε μου κατι. Γραμματοσειρα δεν μπορω να περασω αλλη? Τη φλασαρω μεσω custom recovery αλλα δεν τη παιρνει. Νομιζα οτι γινεται και χωρις root.Εβαλες και εσυ την beta 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 (edited) Να ρωτησω και εγω κατι σε οσοι εχετε παραπανω εμπειρια υπαρχει περιπτωση λογο custom recovery-root-custom kernel να δημιουργηθει θεμα με whatsapp και να μην "βλεπουν" οι συνομιλητές μου σε ομαδική;; Μου αναφερουν οτι δεν βλεπουν μηνυματα μου και ετσι δεν υπαρχει αλληλουχία οπως καταλαβαινετε. Εκανα clear data whatsapp αλλα εξακολουθει το προβλημα. Συμβαινει τελευταιες 2 εβδομαδες,αν θυμαμαι καλα μαλλον συμπιπτει απο τοτε που εβαλα custom kernel πρωτα New Kernel και μετα ElementalX. Edited April 3, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Ναι εβαλα την 5 αλλα δεν εκατσε καλα. Το bluetooth δεν κτυπουσε, η μπαταρια δεν ηταν καλη, οι παραλληλες εφαρμογες ειχαν θεμα. Περασα απο πανω την 4 ξανα αλλα δεν.....εκανα επανοφορα και ειπα να το στησω απο την αρχη χωρις root, xposed και ολα τα υπολοιπα γιατι τωρα τελευταια κλειναν πολλες εφαρμογες και γενικως δεν λειτουργουσε οπως στην αρχη. Γραμματοσειρα ομως ηθελα να αλλαξω. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Ναι εβαλα την 5 αλλα δεν εκατσε καλα. Το bluetooth δεν κτυπουσε, η μπαταρια δεν ηταν καλη, οι παραλληλες εφαρμογες ειχαν θεμα. Περασα απο πανω την 4 ξανα αλλα δεν.....εκανα επανοφορα και ειπα να το στησω απο την αρχη χωρις root, xposed και ολα τα υπολοιπα γιατι τωρα τελευταια κλειναν πολλες εφαρμογες και γενικως δεν λειτουργουσε οπως στην αρχη. Γραμματοσειρα ομως ηθελα να αλλαξω. Σε εμενα ολα καλα και βραχος αφου γυρισα στην 4 με ολα τα module-tweaks ειτε xpoded ειτε magisk,ειτε substratum theme. Μονο το θεμα με whatsapp εχω που ειναι πολυ παραξενο μιας και δεν μου εχει τυχει αλλη φορα και δεν ξερω τι να κανω η στραφω και αν εχει σχεση με οτιδηποτε αφορα root κλπ η οχι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Alex δεν ειδα παρομοια αναφορα φιλε στα ξενα φόρα παραξενο αυτό. εγω παντως απο βετα 5 πηγα σε stable 5.0.4 και αφησα τους πειραματισμους, ειναι πιο smooth σε γενικες γραμμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Έχεις βάλει κάποιος google dialer χωρίς root? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Έχεις βάλει κάποιος google dialer χωρίς root?Εγώ παλιότερα...κατεβάζεις το APK αλλά πρέπει να απενεργοποιήσεις την στοκ και να δώσεις όλα τα permissions σε Google dialler.να ξέρεις ότι σε κάθε επανεκκίνηση πρέπει να ξανά απενεργοποιήσεις την stock...δεν ξέρω αν άλλαξε τίποτα τελευταία έχω κάνα 3μηνο... Για πληροφορίες https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/oneplus-5t/themes/google-dialer-contacts-apks-t3720607/amp/ Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 (edited) Είναι σε αχρησία...???? Edited April 10, 2018 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 (edited) Ρε παιδες αν έχουμε custom kernel πρέπει να περάσουνε το stock kernel πριν φλασαρουμε την νέα open beta 6 η δεν χρειάζεται? Αυτη τη φορά θα πάρω τα μέτρα μου να αφαιρέσω όλα τα overlays για να περάσει από πάνω και όχι να αναγκάζομαι να κάνω επαναφορα και στήσιμο από αρχή. Εννοείται έχουμε και το backup αν στραβώσει να το επαναφέρω. Για να μην χάσεις recovery, μετά τη ρομ περνάς ξανά το recovery και μετά το magisk χωρίς reboot, το ένα μετά το αλλο Για το UI has stopped, μήπως είχες επιλογή για centered clock σε κάποιο substratum overlay? Θα κάνω και αυτό που ανέφερες. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited April 10, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Ρε παιδες αν έχουμε custom kernel πρέπει να περάσουνε το stock kernel πριν φλασαρουμε την νέα open beta 6 η δεν χρειάζεται? Αυτη τη φορά θα πάρω τα μέτρα μου να αφαιρέσω όλα τα overlays για να περάσει από πάνω και όχι να αναγκάζομαι να κάνω επαναφορα και στήσιμο από αρχή. Εννοείται έχουμε και το backup αν στραβώσει να το επαναφέρω. Θα κάνω και αυτό που ανέφερες. Sent from my iPad using Tapatalk ProΑλέξη νομίζω η open beta 6 περιέχει τον στοκ κερνελ έτσι και αλλιώς άρα μάλλον μετά θα πρέπει να βάλεις custom ξανά Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Αλέξη νομίζω η open beta 6 περιέχει τον στοκ κερνελ έτσι και αλλιώς άρα μάλλον μετά θα πρέπει να βάλεις custom ξανά Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι το λογικό αλλά θέλω να μάθω αν πριν φλασαρω θέλει να γυρίσω σε stock kernel η όχι. Μην έχουμε τίποτα bootloop. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Αυτό είναι το λογικό αλλά θέλω να μάθω αν πριν φλασαρω θέλει να γυρίσω σε stock kernel η όχι. Μην έχουμε τίποτα bootloop. Sent from my iPad using Tapatalk ProΣτην Oreo με την αλλαγή κερνελ επηρεάζεται και το system partition οποτε στην καλύτερη περνά την Ρομ απο πανω και μετα άλλαξε κερνελ, ίσως στην καλύτερη με restore απο nandroid του boot & system να επαναφερεις τον στοκ και μετα να περασεις τον νεο κερνελ που θελεις Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts