GeorgeX21 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Χρησιμοποιεί κανείς ρε παιδιά το adaway; Σε εμένα με 5.0.4 δεν κάνει update από μόνο του πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή και να το κάνω χειροκίνητα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Χρησιμοποιεί κανείς ρε παιδιά το adaway; Σε εμένα με 5.0.4 δεν κάνει update από μόνο του πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή και να το κάνω χειροκίνητα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και 'γω έτσι το κάνω πάντα........ εδώ και χρόνια!! Γιατί, έκανε ποτέ μόνο του ενημέρωση και δεν το είχα ανακαλύψει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Και βέβαια έκανε. Σε όσα τηλέφωνα είχα με τελευταίο το 6p δούλευε κανονικά η αυτόματη ενημέρωση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Και βέβαια έκανε. Σε όσα τηλέφωνα είχα με τελευταίο το 6p δούλευε κανονικά η αυτόματη ενημέρωση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε το είχα σκαλίσει!! :p Ενεργοποίησα τώρα και 'γω την αυτόματη ενημέρωση και θα ενημερώσω τι θα κάνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Ούτε το είχα σκαλίσει!! :p Ενεργοποίησα τώρα και 'γω την αυτόματη ενημέρωση και θα ενημερώσω τι θα κάνει! Αφού λοιπόν ενεργοποίησα την αυτόματη ενημέρωση, πριν λίγο μόλις συνδέθηκα σε WiFi, το AdAway έκανε μόνο την ενημέρωση χωρίς να μπω καν στην εφαρμογή! Επομένως ενημερώνεται τελικά αυτόματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Αφού λοιπόν ενεργοποίησα την αυτόματη ενημέρωση, πριν λίγο μόλις συνδέθηκα σε WiFi, το AdAway έκανε μόνο την ενημέρωση χωρίς να μπω καν στην εφαρμογή! Επομένως ενημερώνεται τελικά αυτόματα....Ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά σε εμένα αρνείται πεισματικά!! Πια έκδοση έχεις; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά σε εμένα αρνείται πεισματικά!! Πια έκδοση έχεις; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου γράφει έκδοση: 3.1.2 (57) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Μου γράφει έκδοση: 3.1.2 (57)Ούτε σε μένα κάνει αυτόματα update, δυστυχώς. Έχω την έκδοση 3.2. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Ούτε σε μένα κάνει αυτόματα update, δυστυχώς. Έχω την έκδοση 3.2. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Τι να φταίει άραγε παιδιά; Σε μένα πάντως και σήμερα μόλις πριν λίγο συνδέθηκα σε WiFi, μαζί με τα mail's, βλέπω στη μπάρα ειδοποιήσεων και την διαδικασία ενημέρωσης του AdAway! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Τι να φταίει άραγε παιδιά; Σε μένα πάντως και σήμερα μόλις πριν λίγο συνδέθηκα σε WiFi, μαζί με τα mail's, βλέπω στη μπάρα ειδοποιήσεων και την διαδικασία ενημέρωσης του AdAway!Ούτε σε μένα κάνει αυτόματα update, δυστυχώς. Έχω την έκδοση 3.2. Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΈβαλα την 3.1.2 και κάνει update κανονικά. Περιμένουμε την 4.0 σε λίγο καιρό. Επίσης να ξέρετε ότι ο arnova (γνωστός για τις μοντες στην gcam) έχει στα χέρια του το 5t από σήμερα. Οπότε θα βγάλει stable έκδοση και για εμάς σύντομα!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) Διαβάζω σε XDA ότι ενόψει Open Beta 6 πρέπει να αναβαθμίσουμε στην τελευταία έκδοση blue spark twrp 3.2.1.2 λόγο Φεβρουαρίου security patches by Google. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/development/recovery-twrp-oneplus-5t-t3715834/page13 https://dl.twrp.me/dumpling/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited March 10, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Καλημέρα παιδιά. Αξίζει να βάλουμε άλλον κερνελ;; Έτσι για πιο γρήγορο ρολάρισμα και απόκριση στο touch. Όχι ότι έχω μεγάλο παράπονο, απλά είναι ο ψυχαναγκασμός τής ημέρας... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Καλημέρα παιδιά. Αξίζει να βάλουμε άλλον κερνελ;; Έτσι για πιο γρήγορο ρολάρισμα και απόκριση στο touch. Όχι ότι έχω μεγάλο παράπονο, απλά είναι ο ψυχαναγκασμός τής ημέρας... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πέρασα τον kernel Render Zenith..με έτρωγε το χερι μου..διάβασα απο εδώ και απο εκεί και έλεγαν όλοι ότι σε θέμα ταχύτητας είναι κορυφή. Ε λοιπον δεν πίστευα οτι το τηλέφωνο μπορεί να γινει ακόμα πιο γρήγορο. Όχι οτι υπήρχε πρόβλημα πριν απλα σε δουλειά να βρισκόμαστε Sent from my ONEPLUS 5T Κατέβασε απο εδω https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=28603 Όχι οτι τα παει άσχημα στην μπαταρια αλλά πολλοί συστήνουν και αυτην την αλλαγη Sent from my ONEPLUS 5T Εκτός απ' αυτόν τον kernel που έβαλε ο Βαγγέλης, και μετέπειτα άλλος ένας φίλος τον ίδιο, δεν έγινε άλλη αναφορά και εμπειρία σε kernel oreo στο νήμα! Προσωπικά τον κατέβασα, αλλά δεν μπήκα ακόμη στη διαδικασία να τον δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Μου την έβγαλε και OTA την νέα Beta!!! Κανονικά όμως δεν πρέπει να μην μου βγάλει αφού root είμαι? Τεσπα θα ξεκινήσω διαδικασία αναβάθμισης όχι μέσω OTA όμως. Θα την παρακαμψω. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Μου την έβγαλε και OTA την νέα Beta!!! Κανονικά όμως δεν πρέπει να μην μου βγάλει αφού root είμαι? Τεσπα θα ξεκινήσω διαδικασία αναβάθμισης όχι μέσω OTA όμως. Θα την παρακαμψω. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Όχι, θα σου βγάλει κανονικά και όταν δει ότι είσαι ρουτ θα κατεβάσει ολόκληρη τη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Ολο κομπλέ πηγαν αυτή τη φορα σε σχέση με την αναβάθμιση απο 7.1.1 σε 8 που είχα ταλαιπωρηθεί:). Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Και κάτι άλλο, αφού ξεκλειδώσει και μπει στη home screen εμφανίζεται μια λευκή μπάρα στο πάνω μέρος της οθόνης και αμέσως μειώνεται η φωτεινότητα, δεν την έχω στο αυτόματο, αυτό γίνεται σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο από το ξεκλείδωμα, το ίδιο μου έκανε και στο 3 με την τελευταία beta που είχε το face unlock. Το κάνει και σε κάποιον άλλο ή οφείλεται σε κάποια εφαρμογή που έχω? Το έχει αναφέρει και άλλος στην OnePlus αλλά δεν έκαναν κάτι https://forums.oneplus.net/threads/brightness-is-too-low-than-before.757296/#post-17618340 Με την beta 4 φαίνεται ότι διορθώθηκε και αυτό το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 εβαλα κι εγω open beta 4 απο stable 5.0.4 ! πανευκολο , δεν εχασα τιποτα , περνας το ζιπακι στο κινητο και τοπικη αναβαθμιση ! δεν εχω root, twrp κλπ βεβαια , μου φαινεται λιγακι πιο αργο αλλα θα δουμε ! εκανα και wipe cache 2-3 φορες Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Βάλε τα gestures φίλε απλά απόλαυση Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Βάλε τα gestures φίλε απλά απόλαυση Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γι αυτο την περασα :) και για το gesture που απαντας σε κληση αν το σηκωσεις :D:D ποσο μπροστα ηταν το G2 :lol::lol: Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Σε τι ήταν μπροστά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Σε τι ήταν μπροστά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είχε τέτοια επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Αν εννοείτε τη αυτόματη κλήση νομίζω ότι τα Samsung την έχουν από πιο μπροστά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 (edited) Καλημέρα παιδιά. Αξίζει να βάλουμε άλλον κερνελ;; Έτσι για πιο γρήγορο ρολάρισμα και απόκριση στο touch. Όχι ότι έχω μεγάλο παράπονο, απλά είναι ο ψυχαναγκασμός τής ημέρας... Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια μένα φιλέ μου αξίζει..έτρεχα τον zenith που συμφωνω με το xda οτι είναι ο καλύτερος σε θέμα ταχύτητας και εδώ και λιγες μέρες τρέχω τον new kernel μονο και μονο για δοκιμή επειδή ηταν άψογος στην nougat. Για μένα αξίζουν οι κερνελ κυρίως για τις συχνότερες ενημερωσεις τους και τις μικροβελτιωσεις στα σημεια. Ο new kernel παραμένει εξαιρετικός και στην Oreo και έχει πολύ συχνές ενημερώσεις, δεν έχω κανένα παράπονο αλλά με την πρωτη ευκαιρία θα φλασαρω παλι τον zenith γιατί έβγαλαν καινούριο Sent from my ONEPLUS 5T Edited March 11, 2018 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Αν εννοείτε τη αυτόματη κλήση νομίζω ότι τα Samsung την έχουν από πιο μπροστά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, την αυτόματη απάντηση, δεν ξέρω για τα Samsung αλλά είχα το g2 και το θυμάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts