Vag_koun Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Σας ευχαριστώ παιδιά..πρωινή γκαβομαρα ήταν που πέρασε Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Λοιπόν ήρθα στην παρέα με Oreo χωρίς προβλήματα..σας ευχαριστώ όλους που αναφέρατε πως αναβαθμισατε και τον Βάιο στο τέλος που έκανα αυτά που έγραψε. Με 4.7.6 bluspark recovery &root έκανα reboot στην recovery. Ήθελα καθαρή εγκατάσταση οπότε έκανα clear data & cache & dalvik, πέρασα μετά την Oreo και πάλι wipe cache &dalvik. Έκανα reboot και ξεκίνησε το λειτουργικό μαμά πλέον και εκεί έκανα set up as new. Μετά το συνέδεσα σε υπολογιστή, περασα bluspark μέσω adb και μετά magisk. Κανένα πρόβλημα. Το μόνο που δεν βρίσκω είναι οι ρυθμίσεις οθόνης για το πώς θα απεικονίζονται τα χρώματα πχ sRGB κτλ. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει Sent from my ONEPLUS 5T Καλώς ήρθες στην παρέα των...... Oreων!! Πιστεύω ότι θα δεις καλύτερη μπαταρία απ' ότι στη nougat, ειδικά στην αναμονή! Επίσης εγώ έχω παρατηρήσει και καλύτερη διαχείριση της ram! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 (edited) Μέχρι τώρα επειδή το έχω λιώσει στο στήσιμο δεν έχω ασφαλή συμπεράσματα για την μπαταρία.. αλλά το βράδυ ίσως ήταν η πρώτη φορά που έχασα μόνο 1%! Επίσης για debloating μέσω recovery αυτό μου δούλεψε άψογα https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3630135 Sent from my ONEPLUS 5T Edited February 9, 2018 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodor Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Μετά από wipe data κτλπ, θα χρειαστεί κάτι λιγότερο από δέκα λεπτά ή όλη διαδικασία. Αν δεν κάνεις wipe data (που σου προτείνω να κάνεις για μια τέτοια αναβάθμιση) απλά θα περάσεις το update σε 5 λεπτά το πολύ. Το πέρασμα του update η η εγκατάσταση του, είναι 1 λεπτό υπόθεση. Το τελευταίο δεν μπορώ να στο απαντήσω μιας και έχω το απλό 5 και όχι το 5T. Θα σου πουν τα παιδιά που είναι κάτοχοι της συσκευής. Αν και δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά έκανα το update που μου έβγαλε σε 5.0.3. Έχασα root και recovery όπως το περίμενα. Δεν έκανα wipe data, απλά πέρασε το update από πανω. Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν κανονικά. Λίγο με την μπαταρία έχω ένα θέμα στην κατανάλωση, αλλά πιστεύω να στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Τελικά έκανα το update που μου έβγαλε σε 5.0.3. Έχασα root και recovery όπως το περίμενα. Δεν έκανα wipe data, απλά πέρασε το update από πανω. Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν κανονικά. Λίγο με την μπαταρία έχω ένα θέμα στην κατανάλωση, αλλά πιστεύω να στρώσει.Οπότε απλά θα περάσεις πάλι το twrp με adb fastboot και μετά το magisk. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodor Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 (edited) Οπότε απλά θα περάσεις πάλι το twrp με adb fastboot και μετά το magisk. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι ωραίος, σε ευχαριστώ και πάλι Πάντως αυτό που (για μενα) φαίνεται παράξενο, είναι ότι στο Android security patch γράφει "December 1, 2017". Edited February 9, 2018 by zodor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Είσαι ωραίος, σε ευχαριστώ και πάλι Πάντως αυτό που (για μενα) φαίνεται παράξενο, είναι ότι στο Android security patch γράφει "December 1, 2017".Γιατί παράξενο? One plus συσκευή έχεις και όχι Pixel/Nexus. Φυσικά δεν είναι δικαιολογία αυτό αλλά δεν είναι και τοσο μεμπτό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodor Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Γιατί παράξενο? One plus συσκευή έχεις και όχι Pixel/Nexus. Φυσικά δεν είναι δικαιολογία αυτό αλλά δεν είναι και τοσο μεμπτό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις ένα δίκιο βασικά και συμφωνώ μαζί σου, απλά στο update έγραφε: CVE-2017-13218 και σκέφτηκα ότι θα άλλαζε το patch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Έχεις ένα δίκιο βασικά και συμφωνώ μαζί σου, απλά στο update έγραφε: CVE-2017-13218 και σκέφτηκα ότι θα άλλαζε το patch.Αν πάθουν κάτι οι συσκευές μας κάποια στιγμή από τέτοιου είδους ευπάθειες και κενά ασφαλείας, να τους ξατηγορησουμε. Προς το παρόν το θεωρώ ασήμαντο εν μέρει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodor Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Και κατι τελευταίο, υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω χρώμα για κάθε sim ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Και κατι τελευταίο, υπάρχει δυνατότητα να αλλάξω χρώμα για κάθε sim ?? Αν είσαι root με gravity box σου δίνει τέτοια επιλογή. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Αν είσαι root με gravity box σου δίνει τέτοια επιλογή. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Πώς το βάζουμε αυτό? Είμαι ρουτ. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Πώς το βάζουμε αυτό? Είμαι ρουτ. Θες πρώτα εγκατάσταση Xposed(η SDK26 έκδοση είναι για Oreo 8που θα βρεις στην σελίδα εδώ) https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 https://dl-xda.xposed.info/framework/ Μετά κανείς εγκατάσταση Gravity app apk για Oreo. https://forum.xda-developers.com/xposed/modules/app-gravitybox-v8-0-0-beta-1-tweak-box-t3739929 Αφού ολοκληρώσεις την εγκατάσταση πας μέσα στο μενού με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και επιλέγεις το αντίστοιχο πεδίο statusbar tweaks και status bar color. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Επιλέγω arm 86 -64- ή το σκέτο?? Για κεταβασμα? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιλέγω arm 86 -64- ή το σκέτο?? Για κεταβασμα? https://dl-xda.xposed.info/framework/sdk26/ Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ok arm 64 θέλει. Το έκανα ευχαριστώ Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Λέω να κάνω κι εγώ το update στη stable oreo και ήθελα να επιβεβαιώσω ότι έχω καταλάβει σωστά τα βήματα για να μην έχω προβλήματα. Καταρχάς, να πω ότι είμαι root με magisk και έχω blue spark twrp 3.2.1-8.61. Πρέπει να έχω κατεβάσει άλλα zip στο κινητό; Αφού κατεβάσω το zip του update, το κάνω install μέσω του twrp, χωρίς να κάνω reboot προχωράω σε wipe cache, data & dalvik, πάλι χωρίς boot εγκατάσταση του twrp, ξανά wipe cache, data & dalvik, πάλι χωρίς reboot εγκατάσταση του magisk, ξανά wipe cache, data & dalvik και μετά reboot. Το έχω πιάσει καλά; Έχει ξεφύγει κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Κατέβασε την τελευταία recovery την 8.69. έχε τα αρχεία όλα που θα κάνεις install και σε ένα USB. Θα σου πω τι έκανα εγώ και δεν είχα πρόβλημα. Reboot recovery Clear data/cache/dalvik Install Oreo Wipe cache/dalvik Το κινητό ξεκίνησε κανονικά αλλά όλα μαμά και το έκανα setup as new device. Το συνέδεσα σε υπολογιστή και πέρασα πάλι recovery και μετά φλασαρα το magisk Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Κατέβασε την τελευταία recovery την 8.69. έχε τα αρχεία όλα που θα κάνεις install και σε ένα USB. Θα σου πω τι έκανα εγώ και δεν είχα πρόβλημα. Reboot recovery Clear data/cache/dalvik Install Oreo Wipe cache/dalvik Το κινητό ξεκίνησε κανονικά αλλά όλα μαμά και το έκανα setup as new device. Το συνέδεσα σε υπολογιστή και πέρασα πάλι recovery και μετά φλασαρα το magisk Sent from my ONEPLUS 5TΣε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Αυτό ακριβώς θα ήθελα να αποφύγω, το στήσιμο από την αρχή. Δυστυχώς, δεν έχω ανταπτοράκι για να συνδέσω usb stick στο κινητό, είναι απολύτως απαραίτητο βήμα; Κάποιος τρόπος να περάσει το update από πάνω δεν υπάρχει; Σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 ξερει κανεις πως να κανω clear cache στο bluεtooth. Θελω να τσεκάρω κάτι Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Αυτό ακριβώς θα ήθελα να αποφύγω, το στήσιμο από την αρχή. Δυστυχώς, δεν έχω ανταπτοράκι για να συνδέσω usb stick στο κινητό, είναι απολύτως απαραίτητο βήμα; Κάποιος τρόπος να περάσει το update από πάνω δεν υπάρχει; Σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου. Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΔεν είναι απαραίτητο το USB απλά έξτρα ασφάλεια. Τότε κάνε ακριβώς τα ίδια χωρίς να διαγράψεις τα data Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 ξερει κανεις πως να κανω clear cache στο bluεtooth. Θελω να τσεκάρω κάτι Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Λίστα εφαρμογών. Πατάς πάνω δεξιά στις τρεις τελείες και πατάς "Εμφάνιση συστήματος", βρίσκεις το Bluetooth και πατάς πάνω στον "Αποθηκευτικό χώρο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Δεν είναι απαραίτητο το USB απλά έξτρα ασφάλεια. Τότε κάνε ακριβώς τα ίδια χωρίς να διαγράψεις τα data Sent from my ONEPLUS 5T Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σου, όλαν πήγαν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Πώς μπορώ να μεταφέρω τα σήματα των καρτών κινητής να τα πάω από τα αριστερά θέλω... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Λίστα εφαρμογών. Πατάς πάνω δεξιά στις τρεις τελείες και πατάς "Εμφάνιση συστήματος", βρίσκεις το Bluetooth και πατάς πάνω στον "Αποθηκευτικό χώρο".ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Καλημέρα. Αποφάσισα να ρουτάρω, πολύ καιρό μείναμε σε στοκ :lol: ποιο twrp βάζουμε;; ειμαι με oreo beta3. Εκτος των xposed sdk26, gravitybox , adaway τι άλλο βάζουμε;; επίσης για τον ήχο ποιο ειναι το module ;; :) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts