Jump to content

[OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ogyoutube μια χαρά παίζει στην Oreo, σε κάποιες εκδόσεις δεν δουλεύει το download αλλά background και pip δουλεύουν
εχεις κανενα λινκ με σιγουραντζα εκδοση να μην ψαχνω;. Επισης για οποιον ενδιαφερεται αυτο το dolby κατεβασα εγω και δουλευει αψογα... https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/themes/app-dolby-atmos-axon-7-oreo-port-t3734040

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Titarasaudi ρε φιλέ σε παιδεψε αρκετά..η αλήθεια είναι οτι με αυτά που διαβάζω δεν ξέρω ποιος είναι ο πιο σωστός τροπος για αναβάθμιση..

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

@Titarasaudi ρε φιλέ σε παιδεψε αρκετά..η αλήθεια είναι οτι με αυτά που διαβάζω δεν ξέρω ποιος είναι ο πιο σωστός τροπος για αναβάθμιση..

Ξεκινάς και Αγιος ο Θεός βασικά:p.

Δεν υπάρχει τιποτα δεδομένο και ολα ανοιχτά!!

Απλα πολύ ψυχραιμία και υπομονή-επιμονή.

Και εγω στην πρώτη μου φορά αναβάθμιση σε root συσκευή και ψιλοφρικαρα αλλα βρήκα λυση με φλασαρισμα απο usb και εγκατασταση 3.2.1 blue spark twrp (απο 3.1.1 που ειχα all time με 7.1.1) και μετα ολα πήγαν νεράκι.

Αντίθετα το substratum theme με παιδεψε(και ακομα με παιδεύει διοτι δεν πέτυχα το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς που θέλω) σε υπερτριπλασιο βαθμό απο οτι η αναβάθμιση σε Oreo.:cry::lol:

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

εχεις κανενα λινκ με σιγουραντζα εκδοση να μην ψαχνω;. Επισης για οποιον ενδιαφερεται αυτο το dolby κατεβασα εγω και δουλευει αψογα... https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/themes/app-dolby-atmos-axon-7-oreo-port-t3734040

https://uploadfiles.io/czovk

ωραιος! Σε ευχαριστώ.

edit: τελικα προτιμησα το iYTB (που ειχα βαλει και στην nougat και μου δουλεψε και σε ορεο.) και αυτό γιατι δεν με ενδιεφερε το κατεβασμα τόσο, αλλα το play in backround σε συνδιασμο με κοψιμο διαφημισεων και διατηρηση login του account μου, πραγμα που δεν γινεται στο og

Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

ωραιος! Σε ευχαριστώ.

edit: τελικα προτιμησα το iYTB (που ειχα βαλει και στην nougat και μου δουλεψε και σε ορεο.) και αυτό γιατι δεν με ενδιεφερε το κατεβασμα τόσο, αλλα το play in backround σε συνδιασμο με κοψιμο διαφημισεων και κράτημα login του account μου, πραγμα που δεν γινεται στο og

Δεν ξέρω για τις διαφημίσεις αλλά login γίνεται και στο ogyoutube

Άσε φίλε μου!! Με κοψοχόλιασε το άτιμο!

Ίσως η πρώτη φορά που την πατάω έτσι!

Έγραψα το post αρκετά αναλυτικά πιο πολύ προς γνώσιν! Και επίσης μήπως το δει κάποιος και καταλάβει που ενδεχομένως έκανα το λάθος για να το αποφύγουν οι υπόλοιποι που θα αποπειραθούν!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μηπως μπαινετε σε recovery ενω ειχατε κλειδωμα με κωδικο/αποτυπωμα/pattern;

Εγώ πάντως πριν ξεκινήσω την όλη "περιπέτεια" είχα αφαιρέσει τα πάντα! Face unlock, δακτυλικό και μοτίβο!

Έγραψα το post αρκετά αναλυτικά πιο πολύ προς γνώσιν! Και επίσης μήπως το δει κάποιος και καταλάβει που ενδεχομένως έκανα το λάθος για να το αποφύγουν οι υπόλοιποι που θα αποπειραθούν!

Καλα έκανες. Έτσι σκέφτομαι να το κάνω μαμά 4.7.6 και να κάνω update χωρίς Ρουτ και recovery!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ πάντως πριν ξεκινήσω την όλη "περιπέτεια" είχα αφαιρέσει τα πάντα! Face unlock, δακτυλικό και μοτίβο!

γιατι κατι τετοια κανει στο Nexus αν εχεις κλειδωμα..

ολα ενταξει τελικα, παλι καλα!

Δεν ξέρω για τις διαφημίσεις αλλά login γίνεται και στο ogyoutube
στα requirements της εκδοσης που μου εστειλες εγραφε να βγαλουμε το login account για να δουλεψει. Τωρα γιατι δεν ξερω. Δεν προχωρησα παραπερα μολις ειδα αυτο. ΤΕΣΠΑ Edited by dostoevsky

Κώστας

Επισης για οποιον ενδιαφερεται αυτο το dolby κατεβασα εγω και δουλευει αψογα... https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/themes/app-dolby-atmos-axon-7-oreo-port-t3734040

Κατέβασα 2 αρχεία απ' το link αυτό! Ποιο έβαλες εσύ;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180205/6db21fc45c171c7164138f85150f6e88.jpg

EDIT: Κανένα απ' τα 2 δεν κάνει!!

Δοκίμασα πρώτα το 2ο, έγινε κανονικά η εγκατάσταση, αλλά σταμάτησε να δουλεύει το Youtube. Μου πετούσε συνέχεια μήνυμα "Η εφαρμογή έχει σταματήσει". Kάνω απεγκατάσταση το Atmos, reboot, αλλά πάλι τα ίδια το Youtube.

Ξανά πίσω με το nandroid.

Δοκιμάζω το 1ο αλλά δεν έγινε καν η εγκατάσταση!

Εντωμεταξύ περνώντας το χθεσινό, φρέσκο nandroid για να φύγει το Atmos, έχασα την αριθμομηχανή, ενώ χθες όταν πήρα το nandroid backup υπήρχε κανονικά!!

Ανάθεμα την ώρα που έφυγα απ' την nougat! :mad:

Edited by Titarasaudi

Έχει έκδοση για ορεο.. πια κατέβασες κ έβαλες?? Εγω αυτό

DolbyAtmos_Axon7_Oreo_20180202.zip

Εμένα παίζει νεράκι. Σε 8.0 με ρουτ. Ατμός. Youtube.ολα...

Edited by STATYSS

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Ποια ήταν η λύση για το wifi τελικά;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7432881#post7432881

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Ευχαριστώ! Τελικά μανούρα η επιστροφή από Oreo σε nougat!

Έχει έκδοση για ορεο.. πια κατέβασες κ έβαλες?? Εγω αυτό

DolbyAtmos_Axon7_Oreo_20180202.zip

Εμένα παίζει νεράκι. Σε 8.0 με ρουτ. Ατμός. Youtube.ολα...

Υποτίθεται και αυτά που κατέβασα για Oreo ήταν!

Κατέβασα άλλο ένα με όνομα: DolbyAtmos_Axon7_Oreo_20180202

Το φλασάρω και..... δε μπούταρε ποτέ! 10 λεπτά στο logo με τις μπαλίτσες να γυροφέρνουν και τίποτα!!

Άντε ξανά μανά επιστροφή με nandroid!

Τουλάχιστον τώρα επανήλθε η αριθμομηχανή που είχε χαθεί!!

Άβυσσος η ψυχή του OnePlus! :p

Δεν ξαναδοκιμάσω..... βαρέθηκα! :o

Κατέβασα 2 αρχεία απ' το link αυτό! Ποιο έβαλες εσύ;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180205/6db21fc45c171c7164138f85150f6e88.jpg

EDIT: Κανένα απ' τα 2 δεν κάνει!!

Δοκίμασα πρώτα το 2ο, έγινε κανονικά η εγκατάσταση, αλλά σταμάτησε να δουλεύει το Youtube. Μου πετούσε συνέχεια μήνυμα "Η εφαρμογή έχει σταματήσει". Kάνω απεγκατάσταση το Atmos, reboot, αλλά πάλι τα ίδια το Youtube.

Ξανά πίσω με το nandroid.

Δοκιμάζω το 1ο αλλά δεν έγινε καν η εγκατάσταση!

Εντωμεταξύ περνώντας το χθεσινό, φρέσκο nandroid για να φύγει το Atmos, έχασα την αριθμομηχανή, ενώ χθες όταν πήρα το nandroid backup υπήρχε κανονικά!!

Ανάθεμα την ώρα που έφυγα απ' την nougat! :mad:

Φίλε μου μια χαρά δουλεύει. Κατεβάζεις την τελευταία έκδοση 7 axon oreo. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σου έκανε αυτή την ιστορία... Ελπίζω να ακολούθησες τις οδηγίες και να μην έκανες clear cache /dalwin από συνήθεια μετά. Γιατί αν έκανες τότε σίγουρα θα γινόταν αυτό που έπαθες..

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by dostoevsky

Κώστας

Φίλε μου μια χαρά δουλεύει. Κατεβάζεις την τελευταία έκδοση 7 axon oreo. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σου έκανε αυτή την ιστορία... Ελπίζω να ακολούθησες τις οδηγίες και να μην έκανες clear cache /dalwin από συνήθεια μετά. Γιατί αν έκανες τότε σίγουρα θα γινόταν αυτό που έπαθες..

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι δεν έκανα! Μόλις το φλάσαρα έκανα reboot. Δεν ξέρω τι γίνεται.....

Κάτι έχεις που προκαλεί την διένεξη και σε μπρικαρει....εγώ έβαλα την έκδοση που σου είπα. Φλασαρα το ζιπ. Έκανα wipe cache μετά reboot και άνοιξε κανονικά.. πια έκδοση ρεκοβερυ έχεις? Εγώ χτες αναβαθμισα σε twrp blue spark 8.69..δες το κ αυτό μήπως παίζει ρολο

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

αυτο ειχα κατεβαζει εγω: DolbyAtmos_Axon7_Oreo_20180125. Mια χαρα εγκατασταθηκε και μου δουλευει . μου το εμφανιζει και σαν module του magisk. Κατι αλλο παιζει με την δικη σου περιπτωση. Λυπαμαι που δεν μπορω να βοηθησω Κοιτα μηπως ειναι και το twrp παντως. και εγω bluespark τελευταιο εχω Edited by dostoevsky

Κώστας

Κάτι έχεις που προκαλεί την διένεξη και σε μπρικαρει....εγώ έβαλα την έκδοση που σου είπα. Φλασαρα το ζιπ. Έκανα wipe cache μετά reboot και άνοιξε κανονικά.. πια έκδοση ρεκοβερυ έχεις? Εγώ χτες αναβαθμισα σε twrp blue spark 8.69..δες το κ αυτό μήπως παίζει ρολο

αυτο ειχα κατεβαζει εγω: DolbyAtmos_Axon7_Oreo_20180125. Mια χαρα εγκατασταθηκε και μου δουλευει . μου το εμφανιζει και σαν module του magisk. Κατι αλλο παιζει με την δικη σου περιπτωση. Λυπαμαι που δεν μπορω να βοηθησω Κοιτα μηπως ειναι και το twrp παντως. και εγω bluespark τελευταιο εχω

Ευχαριστώ παιδιά!

Από recovery εχω το TWRP Blue_spark 3.2.1 v8.61.

Απ' ότι κατάλαβα και 'σεις τα ίδια zip με μένα βάλατε και δούλεψαν κανονικά. Κάτι παίζει μάλλον με τη συσκευή μου!

Στην nougat πάντως το είχα περασμένο το Dolby Atmos.

Πάντως καλο είναι να μην εχουμε παράλληλα κάποιο παρόμοιο app για την ιδια δουλειά διοτι το confict πάει σύννεφο.

Εγώ προσωπικά εβαλα μονο viper4 FX για customization ήχου σε ολα τα επίπεδα οπως και το mod για stereo ήχο.

Τίποτα άλλο.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ευχαριστώ παιδιά!

Από recovery εχω το TWRP Blue_spark 3.2.1 v8.61.

Απ' ότι κατάλαβα και 'σεις τα ίδια zip με μένα βάλατε και δούλεψαν κανονικά. Κάτι παίζει μάλλον με τη συσκευή μου!

Στην nougat πάντως το είχα περασμένο το Dolby Atmos.

Καπου το εχετε χασει, εχετε μπερδευτει!

το τελευταιο oreo twrp του bluespark ειναι αυτο: twrp-3.2.1-x_blu_spark_v8.69-op5_op5t.img

στο αναλογο thread στο xda

τσεκαρισμενο κ απο εμενα το αρχειο που εδωσε ο φιλος πιο πανω για το dolby atmos axon7 παιζει μια χαρα τελεια!

και ισως αυτος να ειναι ο λογος που εχετε προβληματα με διαφορα φλασαρισματα.

το 8.61 δεν κανει επουδενι για ορεο.

HTC HD2

HTC Desire HD

iphone 4 5.0.1 JB

Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB

HTC Sensation XE

Καπου το εχετε χασει, εχετε μπερδευτει!

το τελευταιο oreo twrp του bluespark ειναι αυτο: twrp-3.2.1-x_blu_spark_v8.69-op5_op5t.img

στο αναλογο thread στο xda

τσεκαρισμενο κ απο εμενα το αρχειο που εδωσε ο φιλος πιο πανω για το dolby atmos axon7 παιζει μια χαρα τελεια!

και ισως αυτος να ειναι ο λογος που εχετε προβληματα με διαφορα φλασαρισματα.

το 8.61 δεν κανει επουδενι για ορεο.

Δε νομίζω πως το πρόβλημα μου είναι στο recovery!

Ούτε στα zip του Dolby Atmos υπάρχει πρόβλημα.

Κάτι άλλο φταίει στη δική μου συσκευή!

Είχα περασμένο αυτό το recovery:

twrp-3.2.1-x_blu_spark_v8.61-op5_op5t.img

Και δουλεύει μια χαρά σε Oreo.

Πέρασα το τελευταίο, το v8.69 και δοκίμασα ξανά να περάσω το zip του Atmos. Το φλασάρει κανονικά (όπως και το v8.61 το περνούσε κανονικά) αλλά πάλι δε μπούταρε!!

Edited by Titarasaudi

Αφήνω αυτα πριν αναβαθμισω και εγώ σε Oreo τις επόμενες μέρες. 4.7.6 & new kernel 1.081c860d429a76111f17d10d0674a5bf10.jpg2cc942095a4e985dc0cf1b74a4c6e640.jpg75989d6b449a9afae7d09f80137a4faf.jpg7f2c12255376c6b68f3e72242b9435b3.jpg

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να λειτουργεί αξιόπιστα σαν το Quick Ball της Xiaomi???

Σε non root συσκευή

Powerd by OnePlus 7 Pro

• The title was changed to [OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις