Jump to content

[OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε εγώ ήμουν από lollipop και ξαφνικά είμαι με nougat..δεν βιάζομαι..ακόμα χαίρομαι την nougat..αν δεν έχεις το μικρόβιο ή την περιέργεια μια χαρά είσαι. Βέβαια οι απόψεις για την τελευταία beta είναι πολύ καλές. Απλά προσωπικά έχουμε ένα τηλέφωνο που μπορείς να αλλάζεις Ρομ/firmware πολύ εύκολα σε σχέση με άλλα..όπως επίσης και από θέμα αναβαθμίσεων η εταιρεία είναι πολύ δραστήρια. Τι τώρα τι σε 1-2 μήνες αφού θα έρθει και είναι κοντά.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γενικά κ εγώ δεν κυνηγάω τις τελευταίες εκδόσεις..

Προτιμώ την ασφάλεια των σταθερών..

Διότι θέλω να έχουν συμβατότητα τα tweaks τα οποία δουλεύω και όλες οι εφαρμογές να έχουν υποστήριξη..

Κοινώς να δουλεύει το κινητό ρολόι και απροβληματιστα.

Όμως στη περίπτωση μας όντως η oob2 ακούγεται να δουλεύει καλά..και ήδη το development για ορεο γενικά έχει προχωρήσει καιρό τώρα..

Οπότε είναι κάπως πιο safe.

Αυτή την εντύπωση έχω .

Τώρα η πράξη θα δείξει..

HTC HD2

HTC Desire HD

iphone 4 5.0.1 JB

Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB

HTC Sensation XE

Και έμενα με βλέπω να μενω κανα τρίμηνο με την εξαιρετικά ώριμη και σταθερή 7.1.1 οπου ολα τα tweaks είτε με xposed είτε με magisk δουλεύουν άψογα και απροβληματιστα.

Λογικά κατα τον Απρίλιο θα δώσει η oneplus την διορθωτική Oreo 8.1 που λύνει θεματακια στην αρχική Oreo(και λογικά εως τοτε τα περισσότερα αν οχι ολα τα tweks με xposed η magisk θα δουλεύουν σε υψηλότατο βαθμό)

Είχα το Mate 10 Pro δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημενος απο την Oreo(τίγκα στα bug) και σε Oneplus 5 υπάρχουν θέματα(οχι τυχαια την απέσυρε για ενα διάστημα αφού την κυκλοφόρησε) και σε αλλες εταιριες παρατηρήθηκε εξισου το φαινόμενο να αποσύρουν την Oreo βλεπε HTC απο την αλλη άλλες εταιρίες βλέπε LG θα την δωσουν δεύτερο τρίμηνο του έτους g6/v30.

Δεν ξέρω αλλά δεν μου έχει κάτσει καλά η Oreo στο δικό μου σκεπτικό.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ο μόνος ίσως λόγος που θα μ' έκανε να αναβαθμίσω πρώιμα, θα ήταν αν η Oreo βελτίωνε σημαντικά την κάμερα στις νυχτερινές και το βίντεο! Για μένα, ίσως το μοναδικό κομμάτι που υστερεί ελάχιστα η συσκευή σχετικά με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες. Σε όλα τα άλλα τρέχει αέρας το κινητό, με ανέλπιστα καλή μπαταρία!

Και επειδή λένε ότι "ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις", δεν ψάχνομαι και 'γω σώνει και καλά για αναβάθμιση, είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα απ' τη nougat και γενικότερα το τηλέφωνο!

Εγώ την πέρασα καθότι είπαμε.... Μικρόβιο.... Μόνο το wifi hotspot δεν μου δουλεύει. Όταν το ανοίξω κάνει reboot.

Θα ήθελα να δοκιμάσω άλλες ρομ αλλά έχω μπερδευτεί με encypt-decrypt. Δεν ξέρω αν υπάρχει standard διαδικασία. Αν υπάρχει και έχει κάποιος χρόνο ας τη γράψει

Edit: το gravity box σε Oreo δουλεύει. Τουλάχιστον όσα δοκίμασα.

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Όσοι δουλεύετε τη Google camera σας φαίνεται το βίντεο που βγάζει (σε εσωτερικό τουλάχιστον χώρο) καλύτερο απ' της μαμάς κάμερας;

Επειδή βγάζω που και που κανένα βιντεάκι τα παιδιά μου στο σπίτι ή σε καμμιά εκδήλωση, δοκίμασα και τις δύο κάμερες και έχω την εντύπωση πως είναι καλύτερο το βίντεο της Google cam!!

Δοκίμασα κυρίως σε 720p, γιατί έτσι βγάζω συνήθως, και σπάνια σε 1080p! Η Google cam επίσης σου δίνει το δικαίωμα να βγάλεις 720p στα 60fps, όπου και δοκίμασα!

Έχει μέσα στις ρυθμίσεις ενεργοποίηση σταθεροποιητή βίντεο, ο οποίος δεν είναι τόσο "επιθετικός" όσο της μαμά κάμερας, αλλά το βίντεο μου φαίνεται καθαρότερο!!

Φίλε μου με arnova 1.6 δεν μπορώ να καταλάβω αισθητή διαφορά. Βέβαια τραβάω πιο πολύ φωτογραφίες και τα λίγα βίντεο που έχω βγάλει δεν τα έχω δει στον υπολογιστη αλλά μόνο στο κινητό. Εγώ χρησιμοποιώ την μαμά στα 60fps 1080.

Φίλε μου με arnova 1.6 δεν μπορώ να καταλάβω αισθητή διαφορά. Βέβαια τραβάω πιο πολύ φωτογραφίες και τα λίγα βίντεο που έχω βγάλει δεν τα έχω δει στον υπολογιστη αλλά μόνο στο κινητό. Εγώ χρησιμοποιώ την μαμά στα 60fps 1080.

Εγώ έχω την GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.2 που είχα βάλει εξ' αρχής. Όποια νεώτερη έκδοση δοκίμασα, δε μου άρεσε!

Είχα δοκιμάσει και 'γω το μαμά 1080p 60fps, αλλά μου φάνηκαν πολύ ογκώδη τα αρχεία!

Στην Gcam, το 720p 60fps είναι ίδιου όγκου με το μαμά 720p 30fps. Αν βγάζεις συχνά βιντεάκια, σε αγχώνει λίγο ο όγκος! Άσχετο αν έχουμε 128gb :p

Εγώ ακόμη και στην οθόνη του κινητού βλέπω διαφορά προς το καλύτερο στο βίντεο της Gcam. Τι να πω;....... τόσο πολύ ιδέα μου να είναι; Το τσέκαρα αρκετές φορές πάντως! Γι' αυτό ρώτησα και σας, για να πάρω επιβεβαίωση!! :p

Εγώ έχω την GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.2 που είχα βάλει εξ' αρχής. Όποια νεώτερη έκδοση δοκίμασα, δε μου άρεσε!

Είχα δοκιμάσει και 'γω το μαμά 1080p 60fps, αλλά μου φάνηκαν πολύ ογκώδη τα αρχεία!

Στην Gcam, το 720p 60fps είναι ίδιου όγκου με το μαμά 720p 30fps. Αν βγάζεις συχνά βιντεάκια, σε αγχώνει λίγο ο όγκος! Άσχετο αν έχουμε 128gb :p

Εγώ ακόμη και στην οθόνη του κινητού βλέπω διαφορά προς το καλύτερο στο βίντεο της Gcam. Τι να πω;....... τόσο πολύ ιδέα μου να είναι; Το τσέκαρα αρκετές φορές πάντως! Γι' αυτό ρώτησα και σας, για να πάρω επιβεβαίωση!! :p

Δεν ξέρω ποια από τις 2 τραβάει καλύτερα αλλά αν σου αρέσει περισσότερο το αποτέλεσμα στην gcam στην οθόνη του κινητού και σε άλλες οθόνες που τα αναπαράγεις το περιεχόμενο τότε εννοείται κρατάς οποία σου αρέσει στο μάτι. Αλλά γενικότερα τα βαρύτερα αρχεία έχουν και περισσότερη πληροφορία. πάντως όσον αφορά τις φωτογραφίες αν δεν είχε τις κουκίδες η gcam θα γαζωνε!!

Edit

Δοκίμασα το bluspark για 2 εβδομάδες περίπου..μόλις έβαλα τον newkernel 1.09 να δούμε πως τα πάει. Όχι ότι είχα παράπονο πριν αλλά για να δω τι άλλο παίζει.

Edited by Vag_koun

Δεν ξέρω ποια από τις 2 τραβάει καλύτερα αλλά αν σου αρέσει περισσότερο το αποτέλεσμα στην gcam στην οθόνη του κινητού και σε άλλες οθόνες που τα αναπαράγεις το περιεχόμενο τότε εννοείται κρατάς οποία σου αρέσει στο μάτι. Αλλά γενικότερα τα βαρύτερα αρχεία έχουν και περισσότερη πληροφορία. πάντως όσον αφορά τις φωτογραφίες αν δεν είχε τις κουκίδες η gcam θα γαζωνε!!

Edit

Δοκίμασα το bluspark για 2 εβδομάδες περίπου..μόλις έβαλα τον newkernel 1.09 να δούμε πως τα πάει. Όχι ότι είχα παράπονο πριν αλλά για να δω τι άλλο παίζει.

Τον newkernel 1.09 τον έβαλες πάνω απ' τον bluespark; 'Η έβαλες πρώτα τον μαμά και μετά τον newkernel;

Όταν έχεις άποψη για το kernel, ενημέρωσε μας!

Πάνω στον bluspark φλασαρα το IMG του στοκ 4.7.6. Μετά φλασαρα τον 1.09.

Πριν και μετά από κάθε κίνηση έκανα wipe dalvic / cache και πριν μπουταρει το Android φλασαρα πάλι το magisk 13 (μάλλον επειδή δεν του έχω πάρει ακόμα τον αέρα και είμαι χεστης ακόμα για να αλλάζω έτσι κερνελ). Όλα πήγαν καλά. Απλά δεν κατάλαβα διαφορά στην ταχύτητα και απόκριση του κινητού μας με bluspark γιατί ήταν έτσι κι αλλιώς σφαιρα το τηλέφωνο και με τον μαμά κερνελ. Οπότε προσωπικά μιας και μου αρέσουν οι απλές και minimal καταστάσεις κυνηγάω πλέον πράγματα όπως καλύτερη διαχείριση ενέργειας, standby κτλ. παρόλο που και σε αυτόν τον τομέα δεν έχει θέμα η συσκευή. Όταν έχω κάποια εικόνα θα γράψω.

Πάνω στον bluspark φλασαρα το IMG του στοκ 4.7.6. Μετά φλασαρα τον 1.09.

Πριν και μετά από κάθε κίνηση έκανα wipe dalvic / cache και πριν μπουταρει το Android φλασαρα πάλι το magisk 13 (μάλλον επειδή δεν του έχω πάρει ακόμα τον αέρα και είμαι χεστης ακόμα για να αλλάζω έτσι κερνελ). Όλα πήγαν καλά. Απλά δεν κατάλαβα διαφορά στην ταχύτητα και απόκριση του κινητού μας με bluspark γιατί ήταν έτσι κι αλλιώς σφαιρα το τηλέφωνο και με τον μαμά κερνελ. Οπότε προσωπικά μιας και μου αρέσουν οι απλές και minimal καταστάσεις κυνηγάω πλέον πράγματα όπως καλύτερη διαχείριση ενέργειας, standby κτλ. παρόλο που και σε αυτόν τον τομέα δεν έχει θέμα η συσκευή. Όταν έχω κάποια εικόνα θα γράψω.

Thank you!

Όταν μπορέσεις ανέβασε κάπου τον stock kernel της 4.7.6! 'Η δώσε μου το link που τον κατέβασες!

Έχω ένα img ενός stock kernel, αλλά δεν ξέρω ποιανού είναι! Αν χρειαστώ να έχω τον kernel της 4.7.6, αφού αυτή φοράω!

Thank you!

Όταν μπορέσεις ανέβασε κάπου τον stock kernel της 4.7.6! 'Η δώσε μου το link που τον κατέβασες!

Έχω ένα img ενός stock kernel, αλλά δεν ξέρω ποιανού είναι! Αν χρειαστώ να έχω τον kernel της 4.7.6, αφού αυτή φοράω!

Εδώ ήμουν ριψοκυνδινος. Έχω την 4.7.6 στο κινητό και με root explorer πάτησα πάνω και μου έδειξε τα περιεχόμενα του ζιπ. Έκανα extract το boot.img και έτοιμος.

Για κοίτα αν δουλεύει το λινκ

https://www.dropbox.com/s/89k364wz1uzt79d/boot.img?dl=0

Μπορει καποιο τζιμανι να μου λυσει μια σπαζοκεφαλια που εχω; Εχω το spotify (premium user). Αλλάζω στα settings του την ποιοτητα streaming και κατεβασματος σε εξαιρετικη ποιοτητα και μολις στο τηλεφωνο σβησει η οθονη και την ξυπνησω μετα, μου αλλαζει τα settings στις προεπιλογες του (αυτοματη ποιοτητα για streaming και κανονικη για κατεβασμα. Μου το κανει συνεχεια. Δοκιμασα τα παντα. Την έβγαλα απο το substratum, απεγκατεστησα -εγκατεστησα ξανα, καθαρισμα cache, εδωσα δικαιωματα αποθηκευτικου αλλα τιποτα. Συνεχεια το ιδιο. Εστειλα φυσικα και στο φορουμ του spotify την ερωτηση αλλα καμια απαντηση. Να πω επισης οτι δεν εχω βαλει εξοικονομηση στην μπαταρια.

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Εδώ ήμουν ριψοκυνδινος. Έχω την 4.7.6 στο κινητό και με root explorer πάτησα πάνω και μου έδειξε τα περιεχόμενα του ζιπ. Έκανα extract το boot.img και έτοιμος.

Για κοίτα αν δουλεύει το λινκ

https://www.dropbox.com/s/89k364wz1uzt79d/boot.img?dl=0

OK, το κατέβασα, ευχαριστώ!

OK, το κατέβασα, ευχαριστώ!

Περίεργο!!......... Μπήκα recovery έκανα wipe cache και dalvik cache, πάτησα install image, επέλεξα το img που κατέβασα, στο επόμενο μενού επέλεξα boot, ξανά τα ίδια wipe's και reboot system............ Δε μπούταρε ποτέ! Άσπρο led αναμμένο και μαύρη οθόνη!

Μπαίνω ξανά recovery και επιλέγω το άλλο boot.img που είχα. Πάλι τα ίδια!

Τελικά ξαναφλάσαρα τον blue_spark kernel και άνοιξε! Μου έγραφε όμως ότι δεν ήταν εγκατεστημένο το magisk. Ξανά recovery, flash magisk 15.3 και όλα εντάξει!

Πάλι με blue_spark! :p

Που έκανα το λάθος;;

Περίεργο!!......... Μπήκα recovery έκανα wipe cache και dalvik cache, πάτησα install image, επέλεξα το img που κατέβασα, στο επόμενο μενού επέλεξα boot, ξανά τα ίδια wipe's και reboot system............ Δε μπούταρε ποτέ! Άσπρο led αναμμένο και μαύρη οθόνη!

Μπαίνω ξανά recovery και επιλέγω το άλλο boot.img που είχα. Πάλι τα ίδια!

Τελικά ξαναφλάσαρα τον blue_spark kernel και άνοιξε! Μου έγραφε όμως ότι δεν ήταν εγκατεστημένο το magisk. Ξανά recovery, flash magisk 15.3 και όλα εντάξει!

Πάλι με blue_spark! :p

Που έκανα το λάθος;;

Πιθανόν μετά τον κερνελ να ήθελε magisk..ίσως καλά έκανα που το φλασαρα. Το άλλο img που είχε μήπως δεν ήταν της 4.7.6? Εγώ πέρασα magisk και μετά τον στοκ και στο τέλος μετά τον newkernel.

Πιθανόν μετά τον κερνελ να ήθελε magisk..ίσως καλά έκανα που το φλασαρα. Το άλλο img που είχε μήπως δεν ήταν της 4.7.6? Εγώ πέρασα magisk και μετά τον στοκ και στο τέλος μετά τον newkernel.

Ξανακατέβασα το img και αύριο μπορεί να ξαναδοκιμάσω! Πιο πολύ από περιέργεια!

Τώρα δεν έχω πολύ μπαταρία και θέλω να κάνω πειραματισμούς!

Ξανακατέβασα το img και αύριο μπορεί να ξαναδοκιμάσω! Πιο πολύ από περιέργεια!

Τώρα δεν έχω πολύ μπαταρία και θέλω να κάνω πειραματισμούς!

Δεν ξέρω αν τελικά σκοπεύεις να φλασαρεις αλλά άμα το κανεις περνα τον newkernel 1.08, μου κάνει κάτι χαζά το wifi σήμερα και είδα στο XDA ότι συνιστούν τον 1.08

Edited by Vag_koun

Δεν ξέρω αν τελικά σκοπεύεις να φλασαρεις αλλά άμα το κανεις περνα τον newkernel 1.08, μου κάνει κάτι χαζά το wifi σήμερα και είδα στο XDA ότι συνιστούν τον 1.08

Πρωί πρωί, τελικά δοκίμασα να ξαναπεράσω τον stock kernel. Είχα κατεβάσει το img ξανά χθες, έκανα πάλι τα wipes και το φλάσαρα! Στο τέλος φλάσαρα και το magisk 15.3 και μπούταρε κανονικά! Είδα και στις ρυθμίσεις και περάστηκε κανονικά ο stock.

Δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγε χθες!!

Δεν τον κράτησα όμως, (το 'κανα πιο πολύ για δοκιμή) ξαναπέρασα τον blue_spark γιατί στα δικά μου μάτια φαίνεται λίγο πιο γρήγορο το κινητό! Μπορεί να 'ναι και ιδέα μου! :)

Δεν σκόπευα να αλλάξω άμεσα kernel. Βασικά περίμενα ν' ακουσω και τις εντυπώσεις σου απ' τον newkernel!

Εσύ έβαλες τελικά τον 1.08;

Πρωί πρωί, τελικά δοκίμασα να ξαναπεράσω τον stock kernel. Είχα κατεβάσει το img ξανά χθες, έκανα πάλι τα wipes και το φλάσαρα! Στο τέλος φλάσαρα και το magisk 15.3 και μπούταρε κανονικά! Είδα και στις ρυθμίσεις και περάστηκε κανονικά ο stock.

Δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγε χθες!!

Δεν τον κράτησα όμως, (το 'κανα πιο πολύ για δοκιμή) ξαναπέρασα τον blue_spark γιατί στα δικά μου μάτια φαίνεται λίγο πιο γρήγορο το κινητό! Μπορεί να 'ναι και ιδέα μου! :)

Δεν σκόπευα να αλλάξω άμεσα kernel. Βασικά περίμενα ν' ακουσω και τις εντυπώσεις σου απ' τον newkernel!

Εσύ έβαλες τελικά τον 1.08;

Μέχρι τώρα αν και τον φοράω από χθες το βράδυ μου φαίνεται όχι έχει λιγότερο standby drain και γενικότερα λιιιιίγο καλύτερη μπαταρία. Σε ταχύτητα δεν έχω καταλάβει ιδιαίτερη διαφορά, τουλάχιστον να πω να γυρίσω πάλι στον bluspark. Ακόμα τον 1.09 έχω, επειδή είμαι σε παιδότοπο με τον πιτσιρικά δεν έχω ασχοληθεί αλλά μέσα στο σουκου θα περάσω τον 1.08. Όσον αφορά το wifi ενώ το κινητό έδειχνε συνδεδεμενο στο ασύρματο κάποιες φορές δεν έχω πρόσβαση στο ιντερνέτ. Τουλάχιστον τώρα που βρήκαμε πως αλλάζουμε κερνελ αλλάζουμε οπότε θέλουμε. Είδα έσκασε μύτη και ο boeffla που έφτιαχνε κερνελ για το Samsung s3 που είχα και ήταν εγγύηση. Χρόνο και όρεξη να έχεις με αυτό το τηλέφωνο.

Edited by Vag_koun

Πέρασα την Liquid remix. Την ψάχνω τώρα.....
Κατερίνα πως ξαναεγκαθιστας ρυθμίσεις και εφαρμογές στις ρομ που αλλάζεις?? Δουλεύει το titanium backup??

Κατερίνα πως ξαναεγκαθιστας ρυθμίσεις και εφαρμογές στις ρομ που αλλάζεις?? Δουλεύει το titanium backup??

Ναι δουλευει το titanium για τις εφαρμογες. Τις υπολοιπες ρυθμισεις χειροκινητα. Τωρα τη βλεπω και εγω....

Μια που την έβαλα και μια που την έβγαλα.... Είχα χάλια ήχο σε κλήση με τα official ακουστικά. Και δεν μου προσέφερε κάτι παραπάνω....

Να περιμένεις πάντως να πάρεις τηλέφωνο που μπορείς επίσημα να το πειράξεις, καθότι flashaholic και να βλέπεις ότι η επίσημη ρομ είναι υπεραρκετή .... Μόνο τη χαρά του πρώτου boot.... Φφφφφφ....

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Ναι δουλευει το titanium για τις εφαρμογες. Τις υπολοιπες ρυθμισεις χειροκινητα. Τωρα τη βλεπω και εγω....

Μια που την έβαλα και μια που την έβγαλα.... Είχα χάλια ήχο σε κλήση με τα official ακουστικά. Και δεν μου προσέφερε κάτι παραπάνω....

Να περιμένεις πάντως να πάρεις τηλέφωνο που μπορείς επίσημα να το πειράξεις, καθότι flashaholic και να βλέπεις ότι η επίσημη ρομ είναι υπεραρκετή .... Μόνο τη χαρά του πρώτου boot.... Φφφφφφ....

χαχα , εγω δεν εχω ιδεα απο ολα αυτα αλλα μου επιβεβαιωνεις αυτο που σκεφτομαι " μα γιατι το πειραζουν το κινητο , ειναι σφαιρατο ! "

• The title was changed to [OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις