gambitzx Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Εγω το σταμάτησα κλεινωντας το wifi+ που είπε ο φίλος παραπάνω, και έτσι ησύχασα! Ναι το μαμημενο δε φεύγει με τίποτα. Έκλεισα το Wi-Fi + και ησύχασα μέχρι νεοτέρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Πήρα και την 334 σήμερα το πρωί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkam Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: δεν μου ερχονται τα notifications της εφαρμογης μιας κάμερας που εχω. Η εφαρμογη ειναι η yi home και πριν την αναβαθμιση σε ορεο δουλευε. Ψαχνω τις ρυθμισεις του κινητου αλλα δεν μπορω να βρω τι φταιει. Σε άλλο κινητο δουλεύουν μια χαρά . Καμιά ιδέα ; Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: δεν μου ερχονται τα notifications της εφαρμογης μιας κάμερας που εχω. Η εφαρμογη ειναι η yi home και πριν την αναβαθμιση σε ορεο δουλευε. Ψαχνω τις ρυθμισεις του κινητου αλλα δεν μπορω να βρω τι φταιει. Σε άλλο κινητο δουλεύουν μια χαρά . Καμιά ιδέα ; Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες τις εφαρμογές και μετά ειδοποιήσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkam Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Τα εχω δει αυτα. Η εφαρμογη για καποιο λογο δεν τρεχει στο παρασκηνιο με αποτελεσμα να μη ερχονται τα notifications. Μηπως το κοβει το λογισμικο για βελτιστοποιηση μπαταριας; γιατι μου το κανει σε 2 διαφορετικα τηλεφωνα Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Τα εχω δει αυτα. Η εφαρμογη για καποιο λογο δεν τρεχει στο παρασκηνιο με αποτελεσμα να μη ερχονται τα notifications. Μηπως το κοβει το λογισμικο για βελτιστοποιηση μπαταριας; γιατι μου το κανει σε 2 διαφορετικα τηλεφωνα Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορεί. Ψαξτο γιατί και εγω ειχα θέμα με τους ήχους στο Gmail.. Και εκανα ωρα να τους βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirio Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 μηπως μπορει καποιος να βοηθησει...οταν κανω το κινητο hotspot για να εχω πχ συνδεση απο το λαπτοπ, ενω το λαπτοπ εχει συνδεση δεν εχει συνδεση πλεον το κινητο. αλλαξα τη σιμ σε αλλο κινητο κ ειχαν κ τα 2 (κινητο κ λαπτοπ συνδεση) μονο το huawei μου το κανει. τι να κανω? ευχαριστω πολυ σε οποιον μπει στον κοπο να απαντησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Και αυτο το προβλημα το εχω.. Και εγω οταν το κανω χοτσποτ σταματαω να εχω σημα.. Ενω το αλλο κινητο εχει κανονικα.. Εχει κατι σκαλωματα δυνατα παντως το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Καλημέρα σε όλους. Έχω το εξής θέμα.. Μετά την αναβάθμιση σε ορεο έχω πρόβλημα με την εφαρμογή Parallel Space. Την χρησιμοποιώ για δεύτερο λογαριασμό viber στον δεύτερο αριθμό που έχω. Λοιπόν ενώ έχω δώσει στην εφαρμογή όλα τα permissions ανοίγω το viber(clone) και δεν μπορώ να κάνω ενεργοποίηση γιατί δεν μου γίνεται κλήση ούτε έρχεται SMS με τον κωδικό για να συνεχίσει η διαδικασία ενεργοποίησης... Έχει κανείς καμιά ίδια για αυτό;;; thanks!! Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Καλημέρα σε όλους. Έχω το εξής θέμα.. Μετά την αναβάθμιση σε ορεο έχω πρόβλημα με την εφαρμογή Parallel Space. Την χρησιμοποιώ για δεύτερο λογαριασμό viber στον δεύτερο αριθμό που έχω. Λοιπόν ενώ έχω δώσει στην εφαρμογή όλα τα permissions ανοίγω το viber(clone) και δεν μπορώ να κάνω ενεργοποίηση γιατί δεν μου γίνεται κλήση ούτε έρχεται SMS με τον κωδικό για να συνεχίσει η διαδικασία ενεργοποίησης... Έχει κανείς καμιά ίδια για αυτό;;; thanks!! Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αφου μπορείς να κάνεις δίδυμη εφαρμογή μεσω της Huawei ψαξτο στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Αφου μπορείς να κάνεις δίδυμη εφαρμογή μεσω της Huawei ψαξτο στις ρυθμίσειςΔυστυχώς δίδυμη εφαρμογή από τις ρυθμίσεις έχει μόνο για fb και messenger. Γι αυτό χρησιμοποιώ το parallel space, αλλά μετά το update αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα... Δυστυχώς βλέπω ότι με το ορεο γίνονται πιο περίπλοκα τα πράγματα σχετικά με τις εφαρμογές, τις άδεις, τις ειδοποιήσεις..κλπ κλπ Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Παιδιά sos, μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει πρόβλημα το ακουστικό, ακούγεται πόλυ βαθιά και χαμηλά, έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plin Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Παιδιά sos, μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει πρόβλημα το ακουστικό, ακούγεται πόλυ βαθιά και χαμηλά, έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα? Όχι, έχω την 334 και το ακουστικό δουλεύει μια χαρά (ως ακουστικό, δεν έχω ελέγξει αν έχει αλλάξει κάτι ως μικρόφωνο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Όχι, έχω την 334 και το ακουστικό δουλεύει μια χαρά (ως ακουστικό, δεν έχω ελέγξει αν έχει αλλάξει κάτι ως μικρόφωνο). Ναι και εγώ με 334.. Ωχ κατάλαβα δεν το αποφεύγω το service.. ακούγετε σαν να έχεις την ένταση στο 1. Λέτε με καμία επαναφορά να στρώσει? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Ναι και εγώ με 334.. Ωχ κατάλαβα δεν το αποφεύγω το service.. ακούγετε σαν να έχεις την ένταση στο 1. Λέτε με καμία επαναφορά να στρώσει? Οταν είναι θεμα hardware δεν φτιαχνει με επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Σήμερα το EMUI app έκανε System Update στη version 8.0.11.370. Τι νέο υπάρχει: 1. Fixes an issue where some updates could not be detected. 2. Remove the switch of 'Auto-check for updates'. Updates will always be detected automatically. Αυτά για την ώρα, :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Σήμερα το EMUI app έκανε System Update στη version 8.0.11.370. Τι νέο υπάρχει: 1. Fixes an issue where some updates could not be detected. 2. Remove the switch of 'Auto-check for updates'. Updates will always be detected automatically. Αυτά για την ώρα, :) Διορθώθηκε η ειδοποίηση που γράφει συνέχεια ότι οι εφαρμογές συνεχίζουν να ψάχνουν για δίκτυα wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Διορθώθηκε η ειδοποίηση που γράφει συνέχεια ότι οι εφαρμογές συνεχίζουν να ψάχνουν για δίκτυα wifi? Όχι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Επιτέλους! Είχα βάλει στόχο τη συγκεκριμένη συσκευή από τότε που βγήκε. Πριν λίγες ώρες κατάφερα να την αποκτήσω. Ξεκίνησε με nougat. Αν θυμάμαι καλά εξ αρχής έβγαλε το 137 update. Μέχρι να την στήσω και να περάσω μερικές εφαρμογές έβγαλε και το Oreo (C432). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Καλορίζικο! Πόσο το πήρες; Εννοείς την έκδοση RNE-L21 8.0.0.334 (C432) που είναι η τελευταία, 330 είναι η πρώτη OREO και C432 είναι το region. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Ευχαριστώ πολύ. Η τρέχουσα τιμή, στις γνωστές αλυσίδες είναι στα 259€ Δυστυχώς δεν είχα τη δυνατότητα να το προλάβω στα 230€, που είχε πέσει τον προηγούμενο μήνα. Πολύ σωστά, όπως το λες, ακριβώς. Η 334. Και μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί διαβάζω καιρό στο νήμα ότι καθυστερεί να έρθει, σε πολλούς χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Σε περίπτωση που κάποιος το λιγουρετε μπορεί να πάρει το Honor 7x δεν εχει καμια διαφορά και κανει 239€ στο eshop δεν δυο κάμερες μπροστά... αλλα τα υπόλοιπα ειναι ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Honor 7a πήρα για την γυναίκα 2 Ραμ 4+4 πύρινες Μεγάλη οθόνη Για 125 ευρώ τέλειο Υπογράμμιση δεν το φορτώνει πολύ και η επιλογή ήταν καλή πάρα πολύ καλή για 125 ευρώ ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βρίσκεις και 120 16gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 προτεινω διαφανη θηκη Ultra Thin Clear Transparent Soft TPU Back Case for Huawei Nova 2i - TRANSPARENT 252076101 και τζαμακι που κολαει τελεια στην οθονη μας Naxtop Protective Film for HUAWEI Mate 10 Lite - TRANSPARENT 251785401 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Ωραία Απόστολε αλλά δεν έχω κάνει από εκεί ποτέ παραγγελία δεν θα μπορέσω να έχω το Τζαμάκι και χρειάζομαι ένα κρίμα τα άλλα αφήνουν αριστερά δεξιά κενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts