Jump to content

Huawei Mate 10 Lite

highland1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω oreo το ξέρω ότι κρύβεται αλλά άμα κάνεις swipe εμφανίζεται εγώ θέλω να είναι μόνιμα κρυμμένη.

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και πως θα γυρνάς πισω πχ η στην κεντρική οθονη με την τέλεια αν ναι εμένα μοθ σπάει τα νεύρα... Βρηκες ακρη στο xda.. Θα το ψαξω αυριο στο pcαν δεν βρήκες άκρη

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και πως θα γυρνάς πισω πχ η στην κεντρική οθονη με την τέλεια αν ναι εμένα μοθ σπάει τα νεύρα... Βρηκες ακρη στο xda.. Θα το ψαξω αυριο στο pcαν δεν βρήκες άκρη

όλες τις λειτουργίες (πχ να γυρίσεις πίσω) μπορείς να τις κάνεις με αυτή την εφαρμογή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xda.nobar

η οποία είναι κάτι σα τη τελίτσα αλλά πιο βελτιωμένη, λίγο που την έχω χρησιμοποιήσει με έχει βολέψει πολύ αλλά μου τι σπάει που εμφανίζεται η navigation bar. Εκτελώντας τη εντολή που θέλει η εφαρμογή από ADP η μπάρα εξαφανίζεται.

Edited by vassar
[sIGPIC][/sIGPIC]

όλες τις λειτουργίες (πχ να γυρίσεις πίσω) μπορείς να τις κάνεις με αυτή την εφαρμογή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xda.nobar

η οποία είναι κάτι σα τη τελίτσα αλλά πιο βελτιωμένη, λίγο που την έχω χρησιμοποιήσει με έχει βολέψει πολύ αλλά μου τι σπάει που εμφανίζεται η navigation bar. Εκτελώντας τη εντολή που θέλει η εφαρμογή από ADP η μπάρα εξαφανίζεται.

αν εννοεις με αυτες τις οδηγιεςhttps://forum.xda-developers.com/honor-6x/how-to/hide-navigation-bar-emui-5-root-using-t3676159/amp/ αφορουν να ξερεις με cmd μεσα απο το terminal του κιν και ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ EMUI8.0

Σε κάποια φάση θα σου έρθει το μπισκότο. Η αναβάθμιση έρχεται ανάλογα με το ιμει και την περιοχή. Ότι δίνεις παίρνεις αλλά στην περίπτωση της huawei θα έλεγα ότι ακόμα κ τα φτηνά της μοντέλα αξίζουν. Ερχόμενος από 'ναυαρχίδες' θα σου έλεγα ότι δεν ξαναδίνω έναν σκασμό λεφτά για κάτι αναλώσιμο. Το τηλέφωνο είναι ποιοτικό, με καλή κάμερα, πολύ καλή μπαταρία και πολύ καλό επεξεργαστή. Το να χάνεις κάτι χαζομάρες του τύπου wireless charging, super amoled, αδιάβροχο κτλ για μένα είναι άχρηστα που κάνω casual χρήση, καθώς γλιτώνω και από την τσέπη μου 200 με 300€. Προσωπικά πήρα huawei βλέποντας την κοπέλα μου να έχει ένα παλιό που είχε πέσει 200 φορές και το τζάμι ειχε θρυμματιστει αλλά δουλευε, καθώς κ έναν φίλο με το P9 lite που έχει σακατέψει, όμως αυτό σκυλί!

Φιλε μου το σκεφτόμουν το βράδυ. Πλέον όλα τα κινητά απο 100 μεχρι 1000 το ίδιο πράγμα κάνουν απλα το κάνουν λίγο καλύτερα.

Είχα ενα lenovo vibe k5 και πήρα το huawei, εντάξει είναι αναβάθμιση στην ποιότητα αλλα πέρα απο την πρώτη χαρά που κάνουμε όλοι οταν πέρνουμε κάτι καινούριο η ουσία είναι ίδια.Στο fb θα μπεις, στο youtube θα δείς κανα βιντεάκι τα mail σου θα κοιτάξεις κτλ κτλ.

Νομίζω οτι η τεχνολογία των κινητών δεν έχει κάτι άλλο πολύ διαφορετικό και εξαιρετικά χρήσιμο να επιδείξει.

Οι διπλές και τριπλές κάμερες η ασύρματη φόρτιση κτλ είναι μαρκετινγκ για να μας παίρνουν τα 500αρικα κάθε 2 χρόνια. Πλέον με ενα Mid range Κινητό νομίζω ο μέσος χρήστης είναι πλήρης καλυμένος.

Ήμουν με ένα φίλο μου χθες που είχε το Note 8. εντάξει πέρα απο λίγο καλυτερη ευκρίνια στην οθόνη δεν μπορώ να πω οτι μου δημιουργήθηκε και κάποια ανάγκη να το πάρω.

Μετά την αναβάθμιση

Πάω Appgallery

Δεν ανοίγει φορτώνει φορτώνει

Αλλά δεν φορτώνει....

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα στην παρέα .. πριν 2 μέρες αγόρασα το mate10 για την αδερφή μου σε μπλε χρώμα αφού με κάλυψε σε κάποιες απορίες ο φίλος Dimis39 μια και δεν είχα ασχοληθεί ξανά με huawei κατέβασα την 137 οπότε αναμμένο την oreo. 2 μέρες μπορώ να πω ότι αξίζει τα λεφτά του.

Καλορίζικο

Μέρα με την μέρα ανακαλύπτεις όλο και περισσότερες δυνατότητες

Κάτι που στα Samsung δεν είχα

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η τελεία είναι στην οθόνη μου μόνιμα μου αρέσει πάρα πολύ

Καλησπέρα, έχουμε κανένα νέο για το πότε ακριβώς θα λύσουν το bug με την φωτεινότητα της οθόνης; δεν είναι κάτι που δεν μπορώ να ζήσω, δεν επηρεάζει πουθενά θα έλεγα,απλώς καλό είναι να λύνουμε κάποια θέματα

Καλησπέρα, έχουμε κανένα νέο για το πότε ακριβώς θα λύσουν το bug με την φωτεινότητα της οθόνης; δεν είναι κάτι που δεν μπορώ να ζήσω, δεν επηρεάζει πουθενά θα έλεγα,απλώς καλό είναι να λύνουμε κάποια θέματα

Ισως με την αναβάθμιση turbo... Το έχεις αναφέρει στην Huawei... Αλλιώς βαλτο στο αυτόματο..

Μόλις αγόρασα δεύτερο μου ήρθε η 137 δεν έπρεπε μετά να έρθει η oreo?

Και εγώ αυτό νόμιζα (αγορά από Mediamarkt πριν λίγες μέρες) αλλά έμεινε με την 137, υποθέτω πως στις πληροφορίες τηλ κάτω κάτω λέει CUST D001, αν λέει έτσι ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τα αρχεία αναβάθμισης... Υπομονή, εύχομαι σύντομα να μας την βγάλει...

Κοίτα το mate 10 ειναι χοντροκομενο σκέψου κάποιο Honor 10 ας πούμε με έχει και την ίδια κάμερα με το mate 10 και έχει ωραία πλάτη κιόλας
Amoled 6gb Ram ip67 OIS ... Σημαντικές διαφορές. Ήμουν μεταξύ των 2... Πήρα το mate

Sent from my Mate 10 pro

Mate 10 Pro

Amoled 6gb Ram ip67 OIS ... Σημαντικές διαφορές. Ήμουν μεταξύ των 2... Πήρα το mate

Sent from my Mate 10 pro

Θα προτιμούσα το Honor... Πιο φθηνό.. Με την ίδια κάμερα

Και εγώ αυτό νόμιζα (αγορά από Mediamarkt πριν λίγες μέρες) αλλά έμεινε με την 137, υποθέτω πως στις πληροφορίες τηλ κάτω κάτω λέει CUST D001, αν λέει έτσι ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τα αρχεία αναβάθμισης... Υπομονή, εύχομαι σύντομα να μας την βγάλει...
Ναι και εμένα το ίδιο λέει από πλαίσιο

Μετά την αναβάθμιση

Πάω Appgallery

Δεν ανοίγει φορτώνει φορτώνει

Αλλά δεν φορτώνει....

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλορίζικο

Μέρα με την μέρα ανακαλύπτεις όλο και περισσότερες δυνατότητες

Κάτι που στα Samsung δεν είχα

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η τελεία είναι στην οθόνη μου μόνιμα μου αρέσει πάρα πολύ

Ξέχασα να αναφέρω ότι ανοίγει το app όλα εντάξει

Καλησπέρα στην παρέα.

Την 8,1 θα την πάρουμε εμείς άραγε??

Μακάρι να πάρουμε το p αλλα δύσκολα

Καλησπέρα στην παρέα.

Την 8,1 θα την πάρουμε εμείς άραγε??

Πιστεύω ναι άνετα πολύ άνετα η εταιρεία δεν αφήνει έτσι τα καλα

Κινητά ανήκει αυτό που έχουμε στα καλά

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μακάρι να πάρουμε το p αλλα δύσκολα

Αυτό δεν ξέρω η διαίσθηση μου δεκ

Μου λέει και πολλά

Θα ενοχλείσω τον φίλο στην Γερμανία και θα δούμε τώρα είναι με άδεια

Καλησπέρα παιδιά! Ήμουν έτοιμη να παραγγείλω το mate 10 lite. Μου είχατε προτείνει αυτό, το honor 7x και ένα xiaomi, το οποίο όμως δεν κοίταξα καν. Σήμερα ενώ κοιτούσα πάλι στο σκρουτζ και σε διάφορα βίντεο για να παραγγείλω επιτέλους, "έπεσα" πάνω στο huawei honor 9 lite. Βρίσκεται στην ίδια τιμή σχεδόν με το mate 10 lite. Μου άρεσε εμφανισιακά πολύ, κυρίως επειδή είναι γυαλιστερό μπροστά και πίσω. Σε οθόνη έρχεται πιο πίσω σε μέγεθος 5'65 ίντσες. Είναι κατώτερο του mate 10 lite? Huawei honor 9 lite ή mate 10 lite και γιατί;

Καλησπέρα παιδιά! Ήμουν έτοιμη να παραγγείλω το mate 10 lite. Μου είχατε προτείνει αυτό, το honor 7x και ένα xiaomi, το οποίο όμως δεν κοίταξα καν. Σήμερα ενώ κοιτούσα πάλι στο σκρουτζ και σε διάφορα βίντεο για να παραγγείλω επιτέλους, "έπεσα" πάνω στο huawei honor 9 lite. Βρίσκεται στην ίδια τιμή σχεδόν με το mate 10 lite. Μου άρεσε εμφανισιακά πολύ, κυρίως επειδή είναι γυαλιστερό μπροστά και πίσω. Σε οθόνη έρχεται πιο πίσω σε μέγεθος 5'65 ίντσες. Είναι κατώτερο του mate 10 lite? Huawei honor 9 lite ή mate 10 lite και γιατί;

διαφορα 3γβ η 4γβ ....εγω θα προτιμουσα τα 4γβ μνημης Mate 10 lite

Ακυρο.....

Edited by rostropol
Ακυρο.....

Προσπάθησα να συνδεθώ με wifi direct το mate 10 lite με z3 tablet και μου βγαζει μην ότι μπορεί να συνδεθεί μόνο με huawei συσκευή!! Παίζει τώρα αυτό ? Τέτοιο φάουλ ? Ξέρει κανείς κάτι πανω σ'αυτο?
:food: www.chefsunderground.gr

Προσπάθησα να συνδεθώ με wifi direct το mate 10 lite με z3 tablet και μου βγαζει μην ότι μπορεί να συνδεθεί μόνο με huawei συσκευή!! Παίζει τώρα αυτό ? Τέτοιο φάουλ ? Ξέρει κανείς κάτι πανω σ'αυτο?

οχι απο την στιγμη που ειναι στο ιδιο δικτυο οχι,εγω παντως ειχα συνδεσει τo android box της τηλεορασης και ημουν κομπλε και σε mirrorIng και σε streaming:)

Για εξοικονόμηση μπαταρίας, ρυθμίστε την τοποθεσία να χρησιμοποιεί μόνο δίκτυα και όχι gps και δίκτυα, και στις ρυθμίσεις της κάμερας απενεργοποιήστε την ετικέτα gps…..

Εγώ είδα μεγάλη διαφορά.....:rolleyes:

Ρε αλανια μου... Το ειχα ξαναπαρατηρησει και το ξανακανει ολη την ωρα τωρα τελευταια.Εχει κανεις προβλημα με το fingerprint? Αναγνωριζει το δακτυλικο με τη τριτη τεταρτη φορα και μου εχει σπασει τα....... νευρα

Ρε αλανια μου... Το ειχα ξαναπαρατηρησει και το ξανακανει ολη την ωρα τωρα τελευταια.Εχει κανεις προβλημα με το fingerprint? Αναγνωριζει το δακτυλικο με τη τριτη τεταρτη φορα και μου εχει σπασει τα....... νευρα

Αν είναι μόνο ελαφρύς ιδρωμένα η λίγο μούσκεμα...

Αλλιώς με την πρώτη ίσως πρέπει να κάνεις καινούριο πως λέγετε αναγνώριση δαχτυλικου αποτυπώματος

• The title was changed to Huawei Mate 10 Lite