Jump to content

Kleokr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Kleokr

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Kleokr's Achievements

  1. Καλησπέρα σας ! θα ήθελα κάποιες προτάσεις smartphones εως 280 ευρώ ! Είμαι μέσος χρήστης , δεν παίζω παιχνίδια ...με ενδιαφέρει να είναι καλό λειτουργικά το κινητό , να έχει μια καλή κάμερα και μπαταρία ! Σκεφτόμουν για το a52 (4g) απο samsung ...αλλά θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει καλύτερα απο τα της τεχνολογίας να μου πει αν αξίζει να αγοραστεί είτε αυτό είτε κάποιο άλλο ! ευχαριστώ !!
  2. Καλησπέρα παιδιά! Ήμουν έτοιμη να παραγγείλω το mate 10 lite. Μου είχατε προτείνει αυτό, το honor 7x και ένα xiaomi, το οποίο όμως δεν κοίταξα καν. Σήμερα ενώ κοιτούσα πάλι στο σκρουτζ και σε διάφορα βίντεο για να παραγγείλω επιτέλους, "έπεσα" πάνω στο huawei honor 9 lite. Βρίσκεται στην ίδια τιμή σχεδόν με το mate 10 lite. Μου άρεσε εμφανισιακά πολύ, κυρίως επειδή είναι γυαλιστερό μπροστά και πίσω. Σε οθόνη έρχεται πιο πίσω σε μέγεθος 5'65 ίντσες. Είναι κατώτερο του mate 10 lite? Huawei honor 9 lite ή mate 10 lite και γιατί;
  3. Ωραία! Σκεφτόμουν και το galaxy a5 2017 . Νομίζω ομως πως ειναι κατώτερο του huawei, αν και σε ιδια τιμη περιπου στο σκρουτζ. Κάνω λάθος;
  4. Παιδιά ευχαριστώ για την ενημέρωση και τις προτάσεις σας! Η αλήθεια είναι πως ακούω μουσική, youtube οποτε θελω ενα ικανοποιητικο ήχο. Δεν μπορώ βεβαια απο την αλλη να πιστεψω οτι θα εχει και κατω του μετριου ηχο. Δεν απαιτω ηχειο ενος κινητου 500-700 ευρω ΑΛΛΑ να με ικανοποιει. Αποδείχθηκε τελικα σε κανεναν απο εσας που εχετε το κινητο μαπα το ηχειο?
  5. Παιδιά καλησπέρα! Είμαι στην αναζήτηση κινητού mid-range μέχρι 250. Μου άρεσε πολύ το mate 10 lite. Θέλω μεγάλη οθόνη. Μου αρέσει εμφανισιακά αρκετά και έχω ακούσει καλά λόγια για την κάμερα. Αντίθετα, για το ηχείο άκουσα πως δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό. Ισχύει; έχει χαμηλή ποιότητα ηχείου για μουσική; Είναι κάτι που με αποτρέπει λίγο. Με ποιες άλλες συσκευές συγκρίνεται σε αυτή την τιμή; Εσείς τί θα προτείνατε?
×
×
  • Create New...