Dimis39 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Από ελληνικά Αννα Το άλλαξα σε Anna Και αναγνώρισε αμέσως Αλλά στα ελληνικά είναι όλα Αν και δεν με ενδιαφέρει τόσο Καλά θα ήταν να το αναγνωρίζει έτσι στα ελληνικά ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και σε εμένα ανοιχτή ακρόαση το βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Μια χαρά δουλεύει και με τα ελληνικά ονόματα..... και εμενα μια χαρα τα παει με τα ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Μια χαρά τα πάει με τα Ελληνικά απλά πρέπει να λες απλές λέξεις (σπίτι, Μαρία, μπαμπάς κτλ) και να μην έχει φασαρία γύρω... Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δλδ το Αννα δυσκολεύεται να το βρει γιατί άραγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δλδ το Αννα δυσκολεύεται να το βρει γιατί άραγε. Είναι διφθογγο.. Γι αυτό εμένα πιάνει στο Ντινα Μητέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Μια χαρά τα πάει με τα Ελληνικά απλά πρέπει να λες απλές λέξεις (σπίτι, Μαρία, μπαμπάς κτλ) και να μην έχει φασαρία γύρω... Μπα...Μια χαρα καταλαβαινει,αν και δεν το περιμενα, το "Κοντοσαυρος" (μη ρωτησετε ποιος και γιατι χαχα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Μπα εγκαταλείπω αυτή την προσπάθεια Εχθές βράδυ 11.30 λέω Άννα Μετά Άννα γυναίκα τίποτα μετά έπιασε μια Σοφία και πρόλαβε αναπάντητη..... Λολ Θα φάμε και ξύλο χχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimostheo Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Καλησπέρα, μόλις ήρθε κι σε μενα η αναβάθμιση. Θα ήθελα να ρωτήσω πριν την ξεκινήσω πως κρατάω μπακ απ κι αφού κάνω την αναβάθμιση πως κάνω επανεκκίνηση εργοστασιακων ρυθμίσεων; δε θέλω να σβηστει τπτ από το κντ ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης γτ η αναβάθμιση μ είναι 3,3gb ενώ ήταν 2,7; Παράθεση dimostheo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Καλησπέρα, μόλις ήρθε κι σε μενα η αναβάθμιση. Θα ήθελα να ρωτήσω πριν την ξεκινήσω πως κρατάω μπακ απ κι αφού κάνω την αναβάθμιση πως κάνω επανεκκίνηση εργοστασιακων ρυθμίσεων; δε θέλω να σβηστει τπτ από το κντ ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης γτ η αναβάθμιση μ είναι 3,3gb ενώ ήταν 2,7; Μπορείς να κάνεις backup με την Huawei εφαρμογή. Επίσης υπάρχουν και διάφορα apps πχ backup Pro, clone phone να ξέρεις επίσης ότι δίκτυα, επαφές δεν χάνονται είναι στο Gmail σου. Όσο για το μέγεθος του update.. Δεν ξέρω. Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, ρυθμίσεις γράφεις στο search και στο βγάζει και ναι σβήσε και την εσωτερική sd μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Μόλις παρατήρησα φυσικά δεν έχει με αναβάθμιση αλλά η υποδοχή των ακουστικών τώρα χειρίστηκα τα κανονικά μέχρι τώρα είχα ασύρματα Όταν συνδέεις τα ακουστικά δεν μπορείς να στηρίξεις το κινητό όρθιο Η υποδοχή είναι από κάτω Έκανα βιντεοκληση διαρκείας και θα ήθελα αντί να το κρατάω να το στηρίζω Η το γυρνάς ανάποδα το κινητό Κάτι που δεν είναι ωραίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimpouri3 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 (edited) Καλησπερα να ρωτησω λιγο. Μου εγινε η αναβαθμιση ολα καλα... Πηγα σημερα να αλλαξω θεμα και ξαφνικα εφυγε το auto hide απο το navigation bar. Μου βγαζει ενα βελακι στα αροστερα για να το κρυψω ενω πριν εβγαινε μονο οταν εκανα swipe upκαι μετα εφευγε...Και η μπαρα που εβγαινε ηταν transparentενω τωρα βγαινει με μαυρο φοντο Edited July 18, 2018 by tsimpouri3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimostheo Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Μπορείς να κάνεις backup με την Huawei εφαρμογή. Επίσης υπάρχουν και διάφορα apps πχ backup Pro, clone phone να ξέρεις επίσης ότι δίκτυα, επαφές δεν χάνονται είναι στο Gmail σου. Όσο για το μέγεθος του update.. Δεν ξέρω. Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, ρυθμίσεις γράφεις στο search και στο βγάζει και ναι σβήσε και την εσωτερική sd μαζι Ωραίος σ ευχαριστώ Παράθεση dimostheo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αυτό με την βάση πλοήγησης την μπαλίτσα πολύ καλό το συνήθισα και δεν το αλλάζω πολύ πρακτικό αλλά αριστερά δεξιά η κίνηση είναι ίδια θα μπορούσαν να βάλουν κάτι άλλο στην άλλη κατεύθυνση Και το πάνω κάτω είναι κενό θα μπορούσε κάτι να κάνει και εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Αυτό με την βάση πλοήγησης την μπαλίτσα πολύ καλό το συνήθισα και δεν το αλλάζω πολύ πρακτικό αλλά αριστερά δεξιά η κίνηση είναι ίδια θα μπορούσαν να βάλουν κάτι άλλο στην άλλη κατεύθυνση Και το πάνω κάτω είναι κενό θα μπορούσε κάτι να κάνει και εκεί Νομίζω προσαρμόζετε αλλά μπορεί να κάνω λάθος. ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα να ρωτησω λιγο. Μου εγινε η αναβαθμιση ολα καλα... Πηγα σημερα να αλλαξω θεμα και ξαφνικα εφυγε το auto hide απο το navigation bar. Μου βγαζει ενα βελακι στα αροστερα για να το κρυψω ενω πριν εβγαινε μονο οταν εκανα swipe upκαι μετα εφευγε...Και η μπαρα που εβγαινε ηταν transparentενω τωρα βγαινει με μαυρο φοντο Τι θέμα έβαλες μπορεί να μην είναι συμβατό και εμένα το fb lite βγάζει μπλε φόντο από κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Μάλλον όχι Απόστολε δείχνει αυτές τις κινήσεις μόνο ίσως στην επόμενη αναβάθμιση αν μας την δώσουν Αλλά είναι τρέλα πολύ μου άρεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimpouri3 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Νομίζω προσαρμόζετε αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Τι θέμα έβαλες μπορεί να μην είναι συμβατό και εμένα το fb lite βγάζει μπλε φόντο από κατω Έβαλα και το default αλλά κάνει το ίδιο το περίεργο είναι ότι άλλαξε μόλις έκανα αλλαγή στο default template και μετά έγινε..Δηλαδή αν δεν δεν είχα κάνει αλλαγή στο theme δεν θα το έβλεπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Έβαλα και το default αλλά κάνει το ίδιο το περίεργο είναι ότι άλλαξε μόλις έκανα αλλαγή στο default template και μετά έγινε..Δηλαδή αν δεν δεν είχα κάνει αλλαγή στο theme δεν θα το έβλεπα... Όχι βγάζει σε μερικές εφαρμογές μαύρο ή το χρώμα της εφαρμογής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Αυτό με την βάση πλοήγησης την μπαλίτσα πολύ καλό το συνήθισα και δεν το αλλάζω πολύ πρακτικό... Και εγώ το ίδιο, τέλειο! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Και εγώ το ίδιο, τέλειο! :):):) Έτσι αρκεί να δώσουν και άλλες το επάνω και προς κάτω είναι κενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Μ' εκνευρίζει που κάθε τρεις μέρες ζητάει το pin! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Μ' εκνευρίζει που κάθε τρεις μέρες ζητάει το pin! :mad: Τι εννοείς ζητάει το pin που Εμένα δεν μου έχει ζητήσει ακόμη κάπου Γενικά εννοείς η σε αυτό το θέμα επάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Μ' εκνευρίζει που κάθε τρεις μέρες ζητάει το pin! :mad: Τι pin... Ανοιγοκλεινεις το πορτάκι, κανείς ρεσταρτ.. Εμένα μόνο τότε τι ζητάει.. Μήπως παίζει κάτι με την sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Τι pin... Ανοιγοκλεινεις το πορτάκι, κανείς ρεσταρτ.. Εμένα μόνο τότε τι ζητάει.. Μήπως παίζει κάτι με την sim Εμένα μια φορά μου το ζήτησε και μάλιστα νόμιζα πως κάτι μπλόκαρε έτσι ξαφνικά που έγινε.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Ρε παιδιά να οργανωθούμε λίγο Για πότε λέτε σας ζητάει pin Έτσι στα καλά καθούμενα η σε συγκεκριμένες εφαρμογές Δλδ εκεί που είναι ξαφνικά πας να ανοίξεις οθόνη και ζητάει pin Πότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Μετά την αναβάθμιση και επειδή έχω «Δακτυλικό αποτύπωμα» ζητάει Pin και μου γράφει πρέπει να εισάγετε το pin κάθε τρεις μέρες για λόγους ασφαλείας! Νεύρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts