Jump to content

Huawei Mate 10 Lite

highland1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εκεί που φόρτιζε.. Πάω να το δω και η οθόνη σε μερικά σημεία έβγαζε αρνητικά χρώματα... Το ανοίγω και στο μενού τα ίδια... Κάνω ρεσταρτ... Ήρθε στα κανονικα της χρώματα.. τι παίχτηκε.... δεν ξερω
είχε πάθει το δικο μου ακριβώς το ίδιο στις αρχές που το είχα παρει(Ιανουάριο) και από τότε δεν το ξανα εκανε.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας .Σήμερα αγόρασα το κινητό για τον γιο μου από σκρουτζομαγαζο και παρατήρησα μεσα στο κουτί είχε θήκη και και το κινητό φοράει αν το παρατήρησα καλα με μεμβράνη σαν να είναι tempered glass. Το κινητό ήτανε σφραγισμένο

Έχει τύχη σε άλλους η να βάλω έξτρα τζαμί.

Zte blade ,Sony sole ,galaxy s advance, Lg l9 ii.samsung galaxy s4 Microsoft 640 xl, lte, huawei p8 lite, Samsung galaxy s6 edge.

Γεια σας .Σήμερα αγόρασα το κινητό για τον γιο μου από σκρουτζομαγαζο και παρατήρησα μεσα στο κουτί είχε θήκη και και το κινητό φοράει αν το παρατήρησα καλα με μεμβράνη σαν να είναι tempered glass. Το κινητό ήτανε σφραγισμένο

Η μεμβράνη που φοράει εφαρμόζει καλά αλλά παρέχει προστασία από γρατσουνιές όχι από πέσιμο

Δύσκολο να βρεις όμως Τζαμάκι να εφαρμόσει στις πλευρές αφήνει κενά

Καλησπέρα σας!

Είναι 2 ημέρες που έχω το Huawei Mate 10 Lite και είμαι ακόμα στο ψάξιμο.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι.

Όταν κάνω άμεση κλήση με φωνητική εντολή γιατί μου τη βγάζει με ανοιχτή ακρόαση; Έτσι είναι η αρχική ρύθμιση ή μήπως έχω πειράξει κάτι;

Θα προτιμούσα να ήταν η κλήση όχι με προεπιλογή ανοιχτή ακρόαση.

Συγνώμη που ξαναρωτάω. Μήπως μπορεί κανείς να μου απαντήσει ή να δοκιμάσει να κάνει μια ταχεία κλήση με φωνητική εντολή και να μου πει εάν του βγάζει την κλήση με ανοιχτή ακρόαση;

Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα!

Συγνώμη που ξαναρωτάω. Μήπως μπορεί κανείς να μου απαντήσει ή να δοκιμάσει να κάνει μια ταχεία κλήση με φωνητική εντολή και να μου πει εάν του βγάζει την κλήση με ανοιχτή ακρόαση;

Ναι και σε εμένα έτσι λειτουργεί... Μπορεί να είναι προκαθορισμενο έτσι

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ανακοίνωθηκε επίσημα ότι το Σεπτέμβριο θα παρουμε και την gpu turbo

Πολύ θετικό νέο... Θα αναβαθμίση της καλή λειτουργία του κιν και της μπαταρίας..

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τυχερός είσαι.. Το κινητό προέρχεται μάλλον από κάποια άλλη χώρα γιατί θήκη δεν πήραμε αρκετοί... Ελπίζω να πήρες την αναβάθμιση σε ορεο

Ναι και σε εμένα έτσι λειτουργεί... Μπορεί να είναι προκαθορισμενο έτσι

Ευχαριστώ πολύ! Πάντως το P10 Lite λειτουργεί διαφορετικά χωρίς ανοιχτή ακρόαση. Ίσως να οφείλεται στην νέα αναβάθμιση....

Δεν βρίσκω την ρύθμιση πως γίνεται η φωνητική εντολή?

Λολ

Δεν βρίσκω την ρύθμιση πως γίνεται η φωνητική εντολή?

Λολ

Ρυθμίσεις-έξυπνη βοήθεια-φωνητικός έλεγχος-άμεση κλήση. Πρέπει να το ενεργοποιήσεις

Ναι το είδα αλλά δεν έχει στα ελληνικά

Και πήγα ρυθμίσεις δεν κατεβάζει την γλώσσα

ειναι ρυθμισμενο στα ελληνικα .σε κατασταση αναμονης πατας volume down και λες το ονομα και σου κανει κληση με ανοικτη ακροαση

Δεν αναγνωρίζει τίποτα κανένα όνομα από αυτά που είπα

Καλημέρα,

Μόνο ονόματα γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες μου αναγνωρίζει. Το παλιό μου NOKIA το έκανε πολύ καλύτερα χρόνια πριν!!!

Να πω μια "αμπελοφιλοσοφια"? Στο θεμα καμερας.. Ειναι το μονο που δε με συγκινησε απ την αρχη.Αλλα..στη λειτουργεια νυχτερινης ληψης σε συνθηκες υπερβολικα χαμηλου φωτισμου.. Το κινητο απλα τα σπαει. Πολυ καλη αναλυση..Πολυ καλη φωτεινοτητα και καλο ζουμαρισμα στη φωτο που εχει βγαλει.με καλες ρυθμισεις επεξεργασιας. Και θελω να πω το εξης.. Συμπερασμα.. οι καμερες του ειναι πολυ καλες.. Οι οποιες ειναι ομως πολυ φιμωμενες.Αρα ενα καλο update δε θα τις εκαναν να πετανε? .. Θα βαλω δυο φωτο ετσι για τη συγκριση

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://ibb.co/cTMjOd

https://ibb.co/cVVsby

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο πρωτος συνδεσμος ειναι με ενεργοποιημενη νυχτερινη ληψη... Ο δευτερος χωρις

Καλημέρα,

Μόνο ονόματα γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες μου αναγνωρίζει. Το παλιό μου NOKIA το έκανε πολύ καλύτερα χρόνια πριν!!!

Μια χαρά δουλεύει και με τα ελληνικά ονόματα.....

Καλημέρα,

Εμένα κανονικά αναγνωρίζει Ελληνικά ονόματα απλά λω όνομα και επίθετο και κάνει κλήση.

Εχθες το απογευμα σταματησε να εχει ανταποκριση δονησης το πληκτρολογιο και σταματησε να αναγνωριζει το δακτυλικο. Εκανα restart και ξανασεταρισα το δακτυλικο και τωρα ολα ξαναδουλευουν... Τι φλασια ηταν αυτη?

Έφαγε ένα σκάλωμα χθες το απόγευμα στην αρχική οθόνη, δεν έκανε τίποτα, ούτε δεξιά αριστερά! Μόνο άνοιξε κλείσε τη μπάρα. Δεν ξέρω τι έκανα, συνήλθε μόνο του! Οπότε λέω και εγώ, «Τι φλασιά ήταν αυτή;»

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχετε παρατηρήσει αν η φόρτιση διαρκεί περισσότερο μετά το update??

Δεύτερη φόρτιση μου φάνηκε παραπάνω αλλά μάλλον ήταν ιδέα μου γιατί ήταν πιο άδειο από άλλη φορά και βιαζόμουν να φορτίσει...

Μια χαρά δουλεύει και με τα ελληνικά ονόματα.....

Εμένα κανονικά αναγνωρίζει Ελληνικά ονόματα απλά λω όνομα και επίθετο και κάνει κλήση.

Ευχαριστώ, θα το ξαναδοκιμάσω. Πως διαλέγεις ποιον αριθμό να καλέσει, Κινητό ή Οικία;

Ευχαριστώ, θα το ξαναδοκιμάσω. Πως διαλέγεις ποιον αριθμό να καλέσει, Κινητό ή Οικία;

Αυτό δεν το γνωρίζω...δεν έχει αυτή την επιλογή δυστυχώς νομιζω

Δεύτερη φόρτιση μου φάνηκε παραπάνω αλλά μάλλον ήταν ιδέα μου γιατί ήταν πιο άδειο από άλλη φορά και βιαζόμουν να φορτίσει...

Επειδή οι φορτίσεις που έκανα ήταν από χαμηλή στάθμη ( 20 με 25%) νομίζω ότι αργεί περισσότερο από ότι πριν το update.

Νομίζω καθυστερεί περισσότερο προς το τέλος της φόρτισης, μετά το 90%....

Ίσως αν κάνεις όπως όταν τηλεφωνείς προεπιλογή το νούμερο που θέλεις

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να πω μια "αμπελοφιλοσοφια"? Στο θεμα καμερας.. Ειναι το μονο που δε με συγκινησε απ την αρχη.Αλλα..στη λειτουργεια νυχτερινης ληψης σε συνθηκες υπερβολικα χαμηλου φωτισμου.. Το κινητο απλα τα σπαει. Πολυ καλη αναλυση..Πολυ καλη φωτεινοτητα και καλο ζουμαρισμα στη φωτο που εχει βγαλει.με καλες ρυθμισεις επεξεργασιας. Και θελω να πω το εξης.. Συμπερασμα.. οι καμερες του ειναι πολυ καλες.. Οι οποιες ειναι ομως πολυ φιμωμενες.Αρα ενα καλο update δε θα τις εκαναν να πετανε? .. Θα βαλω δυο φωτο ετσι για τη συγκριση

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://ibb.co/cTMjOd

https://ibb.co/cVVsby

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ο πρωτος συνδεσμος ειναι με ενεργοποιημενη νυχτερινη ληψη... Ο δευτερος χωρις

Εμένα πάλι με λειτουργία νυχτερινής λήψης δεν μου αρέσει

Πρέπει να κρατάς σταθερό μέχρι να χρονομετρησει κάτι κάνει εκεί

Επειδή οι φορτίσεις που έκανα ήταν από χαμηλή στάθμη ( 20 με 25%) νομίζω ότι αργεί περισσότερο από ότι πριν το update.

Νομίζω καθυστερεί περισσότερο προς το τέλος της φόρτισης, μετά το 90%....

Ναι, ακριβώς αυτό το ίδιο είδα και εγώ! ...μετά το 90%

• The title was changed to Huawei Mate 10 Lite