Dimis39 Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Γι αυτό ζήτησαν παροχο Είπαν ότι έχει καταχωρηθεί η αίτηση με κωδικό υπόθεσης Άραγε είναι στον παροχο τώρα Αν η κοσμοτε έχουν πολλούς αργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Καλημερα. Αν εννοεις τη κατω μπαρα με τα "κουμπια" πλοηγησης... Ναι υπαρχει ρυθμιση και δε φαινονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Καλημερα. Αν εννοεις τη κατω μπαρα με τα "κουμπια" πλοηγησης... Ναι υπαρχει ρυθμιση και δε φαινονται Και με τι έχει αντικατασταθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Και με τι έχει αντικατασταθεί; Υπάρχει ρύθμιση να βγαίνει οπότε την θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Υπάρχει ρύθμιση να βγαίνει οπότε την θες Για να καταλάβω, επειδή μου αρέσει η γεμάτη καθαρή οθόνη. Εννοείς ότι υπάρχει κίνηση για άμεση εμφάνιση-εξαφάνιση της navigation bar, ή θα πρέπει να μπω στο menu για αυτό; Δεν μιλάω για την "βούλα" που εμφανίζεται στην οθόνη και αντικαθιστά τη navigation bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Για να καταλάβω, επειδή μου αρέσει η γεμάτη καθαρή οθόνη. Εννοείς ότι υπάρχει κίνηση για άμεση εμφάνιση-εξαφάνιση της navigation bar, ή θα πρέπει να μπω στο menu για αυτό; Δεν μιλάω για την "βούλα" που εμφανίζεται στην οθόνη και αντικαθιστά τη navigation bar. ακριβώς αυτό που λες άμεση εξαφάνιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 ακριβώς αυτό που λες άμεση εξαφάνιση Αυτά είναι ευχάριστα νέα.αντε να έρθει με το καλο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 ακριβώς αυτό που λες άμεση εξαφάνιση Σε ευχαριστώ! Πάντως αν ισχύουν αυτά που γράφονται πιο πάνω για τον πάροχο, εγώ θα πρέπει να περιμένω update από την Cosmote τελευταίος, αφού το κινητό είναι αγορασμένο μόλις βγήκε, από το Γερμανικό Amazon. "Τιμωρία" που δεν είναι ελληνικό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Σε ευχαριστώ! Πάντως αν ισχύουν αυτά που γράφονται πιο πάνω για τον πάροχο, εγώ θα πρέπει να περιμένω update από την Cosmote τελευταίος, αφού το κινητό είναι αγορασμένο μόλις βγήκε, από το Γερμανικό Amazon. "Τιμωρία" που δεν είναι ελληνικό!!! Και μένα παρολο που αγοράστηκε από Ελλάδα προέρχεται από την αγορά Ισπανίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 γεια χαρα σε ολους. μια ερωτηση εχω. στη συλογη με της φωτο εχει αποκριψη αλμπουμ αλλα δεν βλεπω κλειδωμα αλμπουν ....? σε άλλη συσκευη που ειχα εβαζα κωδικο σε αλμπουμ που δεν ηθελα να δει άλλος....!!! εδώ δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Να σας πω να γελάσετε Είμαι Βουλγαρία βόλτα 15 χλμ από σύνορα μένουμε με τα δεδομένα του κινητού αφού σαν σήμα έχω A1 BG δεν ξέρω τι είναι αυτό Πήγα ενημέρωση συστήματος και μου βγάζει την αναβάθμιση Δεν μπορώ να την κάνω δίχως WiFi Είναι ελληνικής αγοράς το IMEI μου όμως Τι να πω Αν δεν την λάβω τις επόμενες ημέρες θα έρθω πάλι σε γνωστό που έχει ταβέρνα θα κάνω εδώ αναβάθμιση Απίστευτα αλλά αυτά συμβαίνουν ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστώ! Πάντως αν ισχύουν αυτά που γράφονται πιο πάνω για τον πάροχο, εγώ θα πρέπει να περιμένω update από την Cosmote τελευταίος, αφού το κινητό είναι αγορασμένο μόλις βγήκε, από το Γερμανικό Amazon. "Τιμωρία" που δεν είναι ελληνικό!!! Εσύ έπρεπε να την έχεις λάβει κιόλας από 8 Ιουνίου άρχισε εκεί η αναβάθμιση στην Γερμανία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimostheo Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Παιδιά καλησπέρα, έχω το κντ 2 μήνες περίπου από το ιμει πως μπορώ να καταλάβω από ποια είναι η χώρα προέλευσης;; ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://gr.gizchina.com/2018/06/30/huawei-mate-10-eftase-soyper-charaktiristiko/ επίσης ψάχνοντας στο ίντερνετ έπεσα πάνω σε αυτό. ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://gr.gizchina.com/2018/06/30/huawei-mate-10-eftase-soyper-charaktiristiko/ επίσης ψάχνοντας στο ίντερνετ έπεσα πάνω σε αυτό Παράθεση dimostheo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 (edited) Παιδιά καλησπέρα, έχω το κντ 2 μήνες περίπου από το ιμει πως μπορώ να καταλάβω από ποια είναι η χώρα προέλευσης;; ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://gr.gizchina.com/2018/06/30/huawei-mate-10-eftase-soyper-charaktiristiko/ επίσης ψάχνοντας στο ίντερνετ έπεσα πάνω σε αυτό. ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://gr.gizchina.com/2018/06/30/huawei-mate-10-eftase-soyper-charaktiristiko/ επίσης ψάχνοντας στο ίντερνετ έπεσα πάνω σε αυτό Αυτό το update μάλλον κατά Αυγούστο θα το πάρουμε πρώτα ορεο και μετά αυτο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γεια χαρα σε ολους. μια ερωτηση εχω. στη συλογη με της φωτο εχει αποκριψη αλμπουμ αλλα δεν βλεπω κλειδωμα αλμπουν ....? σε άλλη συσκευη που ειχα εβαζα κωδικο σε αλμπουμ που δεν ηθελα να δει άλλος....!!! εδώ δεν υπαρχει? Υπάρχει κάπου... Ψαξτο καλύτερα δες Ασφάλεια Απόρρητο Edited June 30, 2018 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Και εκεί πρέπει να κάνουμε αίτηση από ότι είδα μετά την ΟΡΕΟ αναβάθμιση Θα στείλουμε και εκεί όποιος το κάνει να μας πει τα βήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Σπίτι πάλι και τίποτα Λοιπόν τα ξαναλέμε από πλευράς μου όταν έρθει Θα διαβάζω Αφωνια θα κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Και εκεί πρέπει να κάνουμε αίτηση από ότι είδα μετά την ΟΡΕΟ αναβάθμιση Θα στείλουμε και εκεί όποιος το κάνει να μας πει τα βήματα Όχι ρε αίτηση γιατί είναι σε φάση beta ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Τελικά πόσοι πήραν το update..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Τελικά πόσοι πήραν το update..; Εγώ είμαι ελληνικό από public με Sim cosmote / Vodafone. Τίποτα ακόμα. Ψυχαναγκασμος... 30 φορές τη μέρα τσεκ :). Διάβασα πως έχει βελτιωθεί το input lag που πραγματικά είναι απαράδεκτο για κινητό 2018. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Εγώ είμαι ελληνικό από public με Sim cosmote / Vodafone. Τίποτα ακόμα. Ψυχαναγκασμος... 30 φορές τη μέρα τσεκ :). Διάβασα πως έχει βελτιωθεί το input lag που πραγματικά είναι απαράδεκτο για κινητό 2018. Εγώ τι να πω που ήρθε και όταν βρήκα χρόνο για να το κατεβάσω και να το κάνω εγκατάσταση είχε εξαφανιστεί:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Γιατί δεν το κατεβάζετε από το firmware finder ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Γιατί δεν το κατεβάζετε από το firmware finder ; Χάνεις την εγγύηση για αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Χάνεις την εγγύηση για αυτό Και πως προκύπτει αυτό οτο χάνεις την εγγύηση; Εχασε κάνεις την εγγύηση απο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Και πως προκύπτει αυτό οτο χάνεις την εγγύηση; Εχασε κάνεις την εγγύηση απο αυτό; Εσύ το έχεις κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 (edited) Εσύ το έχεις κάνει; Έχω το mate 10 pro και το έχω κάνει και στο mate 8 το είχα κάνει. Αν περνάς επίσημη ρομ στο κινητό σου για πιο λόγο να χάσεις την εγγύηση από την στιγμή που δεν έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader και δεν έχεις κάνει root την συσκευή σου ;Έτσι και αλλιώς το ίδιο update θα βγει στο κινητό σου από την Huawei ota . Edited July 2, 2018 by msdxgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Έχω το mate 10 pro και το έχω κάνει και στο mate 8 το είχα κάνει. Αν περνάς επίσημη ρομ στο κινητό σου για πιο λόγο να χάσεις την εγγύηση από την στιγμή που δεν έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader και δεν έχεις κάνει root την συσκευή σου ;Έτσι και αλλιώς το ίδιο update θα βγει στο κινητό σου από την Huawei ota . απο οτι ειδα εχει 3-4 διαφορετικα update για το τηλ με το ιδιο μεγεθος ποιο ξερεις οτι ειναι το σωστο για την συσκευη σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts