Jump to content

Huawei Mate 10 Lite

highland1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλύτερα να είχα θέμα με μπαταρία αν και δμε έκανα μετά τις αναβαθμίσεις Εργοστασιακες

Τελικά αυτό με το χρώμα είναι ξεθώριασμα

Δεν ήταν ποτέ στον ήλιο

Δεν έβαλα κανένα καθαριστικό ή κάτι ανάλογο υγρό

Και φυσικά για μένα είναι κάτι που θα με κάνει να το σκεφτώ πολύ για την εταιρία πάλι εκτός ένα με γυαλί στο πίσω μέρος

Απαράδεκτο

Και στο μπλε να οφείλετε δέν επιτρέπεται

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, εχω και εγω πρόβλημα με τιν μπαταρία μετα το τελευταίο update.

Μόνο με επαναφορά στρώνει?

Τη λύσεις έχουμε?

μονο με επαναφορα δυστυχως...

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα. Αναβάθμιση εχτές το βράδυ. Το φορτίσα 100% και το πρωί ήταν στο 92%..... Απαράδεκτο.

Να κάνω επαναφορά θα στρώση η τσάμπα....?

εσυ μου φαινεται πως εισαι μια χαρα εμενα μου ειχε φαει 30% ενα βραδυ...το 8 %...μαλλον κατι ετρεχε στο backround

Πήρα στην σύζυγο μια flip cover θηκη,γινετε όταν την ανοίγει, να ενεργοποιειται η οθονη...?
android or ios or wm......who cares.....???

Τελικά το συνήθισα είναι μοντέρνο τώρα αν και φαίνεται στο φως μόνο είναι ένα να έχω αυτή γην καινούρια διχρωμία λυκόφως

Καλημέρα. Αναβάθμιση εχτές το βράδυ. Το φορτίσα 100% και το πρωί ήταν στο 92%..... Απαράδεκτο.

Να κάνω επαναφορά θα στρώση η τσάμπα....?

Προσδιορισε τι ακριβώς είχες ανοιχτά, το φορτισες κ μετά το άφησες χωρίς τίποτα ανοιχτό και σου έφαγε μπαταρία; Κοίτα ακομα κ μετά την επαναφορά η μπαταρία δεν είναι το ίδιο με πριν, έχει μια μικρή διαφορά ακόμα κ στην αναμονή. Χάνει λίγο περισσότερο. Εμένα μόνο με wifi έπεσε σε κατάσταση αναμονής το βράδυ σε 8 ώρες απο 66% σε 28%.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τη λύσεις έχουμε?

Ναι μόνο με επαναφορά. Και μάλιστα με κάνει να σκέφτομαι ότι ακόμα έχουμε μερικές μελλοντικές αναβαθμίσεις μπροστά μας κ μάλιστα αρκετά σημαντικές. Από δω κ στο εξής μάλλον πριν από κάθε αναβάθμιση θα κάνω επαναφορά, μιλάω για τις μεγάλες κ τις σημαντικές

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τη λύσεις έχουμε?

Ναι μόνο με επαναφορά. Και μάλιστα με κάνει να σκέφτομαι ότι ακόμα έχουμε μερικές μελλοντικές αναβαθμίσεις μπροστά μας κ μάλιστα αρκετά σημαντικές. Από δω κ στο εξής μάλλον πριν από κάθε αναβάθμιση θα κάνω επαναφορά, μιλάω για τις μεγάλες κ τις σημαντικές

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλύτερα να είχα θέμα με μπαταρία αν και δμε έκανα μετά τις αναβαθμίσεις Εργοστασιακες

Τελικά αυτό με το χρώμα είναι ξεθώριασμα

Δεν ήταν ποτέ στον ήλιο

Δεν έβαλα κανένα καθαριστικό ή κάτι ανάλογο υγρό

Και φυσικά για μένα είναι κάτι που θα με κάνει να το σκεφτώ πολύ για την εταιρία πάλι εκτός ένα με γυαλί στο πίσω μέρος

Απαράδεκτο

Και στο μπλε να οφείλετε δέν επιτρέπεται

Έχεις ακόμα εγγύηση. Απευθύνσου στην εταιρία δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Αν έχεις ακόμα εγγύηση από την στιγμή που δεν σου έχει πέσει το κινητό από τα χέρια μπορεί να το δουν.

Δεν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία να το κάνω εγγύηση έχω αρχές Φεβρουαρίου αγοράστηκε είμαι στην επαρχία πρέπει να το στείλω να το στερηθω για να μην βγάλω άκρη έτσι και αλλιώς στη μικρή μου κόρη θα πάει κατά την ανοίξη όταν πάρω άλλο με γυαλί πλέον

Ευχαριστώ

Δεν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία να το κάνω εγγύηση έχω αρχές Φεβρουαρίου αγοράστηκε είμαι στην επαρχία πρέπει να το στείλω να το στερηθω για να μην βγάλω άκρη έτσι και αλλιώς στη μικρή μου κόρη θα πάει κατά την ανοίξη όταν πάρω άλλο με γυαλί πλέον

Ευχαριστώ

Μπορείς να τους καλέσεις τηλεφωνικά να κάνεις κάποιες ερωτήσεις. Λογικά κάτι θα κάνουν. Τώρα αν είναι διατεθειμένοι να σου αλλάξουν το πίσω μέρος κ δεν θέλεις, νομίζω μπορείς να ζήσεις κ με αυτό. Τώρα για mate 20 lite έτυχε κ το είδα τις προάλλες και μου άφησε καλές εντυπώσεις.

gambitzx

Παραθεση

Προσδιορισε τι ακριβώς είχες ανοιχτά, το φορτισες κ μετά το άφησες χωρίς τίποτα ανοιχτό και σου έφαγε μπαταρία; Κοίτα ακομα κ μετά την επαναφορά η μπαταρία δεν είναι το ίδιο με πριν, έχει μια μικρή διαφορά ακόμα κ στην αναμονή. Χάνει λίγο περισσότερο. Εμένα μόνο με wifi έπεσε σε κατάσταση αναμονής το βράδυ σε 8 ώρες απο 66% σε 28%.

Έκανα βελτιστοποιη - εκκαθάριση έκλεισα εφαρμογές και το έβαλα για φορτιση. Στης 4 το πρωί έβγαλα τον φορτιστή 100% και στης 8 ήταν στο 92%. Θα δοκιμάσω άλλες 2 φορτίσεις και μετά θα κάνω επαναφορά.

Απλά είναι λίγο παλούκι να μεταφέρω όλες της φώτο.....

Είναι να βγει άλλη αναβάθμιση τώρα κοντά?

Edited by skyros7

χμμ σε μένα από 54% που ήτανε στις 12 βραδύ το πρωί 6.40 το βλέπω 10% και κλείνω wifi για να μην τρώει μπαταριά

Είδα στην κατανάλωση μπαταρίας η ετοιμότητα κυψέλης να είναι στο 70% και οθόνη στο 16% και τα άλλα ψιλά . το έβαλα φόρτιση στην Δουλειά έβαλα σε λειτουργιά πτήσης και από τις 9 πρωί έως τώρα από 98% πήγε 95% διότι σήμα σχεδόν δεν πιάνει η cosmote και έχω 2 κάρτες μέσα . Να δω μετά που θα ανοίξω σήμα τι θα γίνει

:ninja:

Το δικό μου.fLbwOxZ

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://imgur.com/a/fLbwOxZ

Το δικό μου.

Edited by skyros7

gambitzx

Παραθεση

Έκανα βελτιστοποιη - εκκαθάριση έκλεισα εφαρμογές και το έβαλα για φορτιση. Στης 4 το πρωί έβγαλα τον φορτιστή 100% και στης 8 ήταν στο 92%. Θα δοκιμάσω άλλες 2 φορτίσεις και μετά θα κάνω επαναφορά.

Απλά είναι λίγο παλούκι να μεταφέρω όλες της φώτο.....

Δεν γνωρίζω αν συα κοντά θα παιχτεί αλλη αναβάθμιση. Εγώ δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι τότε το χρειαζόμουν. Επίσης χρησιμοποιώ micro sd και μου είναι πιο εύκολο να κάνω διαχείριση των αρχείων. Άσε που μπορείς να επιλέξεις και ότι αρχεία θες να μην τα φορτώσει, αφού η επαναφορά δεν επηρεάζει σε κανένα βαθμό την κάρτα sd

Κάντε έναν έλεγχο στις ρυθμίσεις της μπαταρίας, εκκίνηση να περιορίσετε την εκκίνηση κάποιον εφαρμογών που δεν χρειάζεται να τρέχουν στο παρασκήνιο.....

Εγώ είχα κόψει κάποιες εφαρμογές να μην τρέχουν και χθες όπως χάζευα τις ρυθμίσεις, είδα πως μετά το update είχαν επανέλθει σχεδόν όλα στα default.....

Επεσε ψαλίδι πάλι και περιμένω να δω αν όντως έχει διαφορά.....

Κάθε μήνα βγαίνει, αφού :rolleyes:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7675758#post7675758

Καλησπέρα σε όλους.

ΝΑ ρωτήσω και εγω με την σείρα μου ποια εφαρμογή κάμερας χρησιμοποιείτε?

Η default νομίζω οτι χωλαίνει.

εχετε δοκιμάσει καμία 3rd party Με καλά αποτελέσματα??

Εφαρμογή κάμερας χρησιμοποιώ αυτή που έχει, δεν χρειάστηκε να ψάξω για άλλη.

Που χωλαίνει η εφαρμογή κάμερας που έχει;

Τι καλύτερο κάνουν οι άλλες;

Καλημέρα. Μετά από 2 φορτίσεις νομίζω ότι έφτιαξε η μπαταρία....

Κάτι άλλο τώρα. Πήρα ένα τζαμακι απο το πλαίσιο, μου το έβαλαν εκεί και μπήκε τέλεια. Το θέμα είναι ότι από την μέση και κάτω δεν πατάει καλά......

Έχει καμία ρυθμίσει για καλύτερη αφή?

Καλημέρα. Μετά από 2 φορτίσεις νομίζω ότι έφτιαξε η μπαταρία....

Κάτι άλλο τώρα. Πήρα ένα τζαμακι απο το πλαίσιο, μου το έβαλαν εκεί και μπήκε τέλεια. Το θέμα είναι ότι από την μέση και κάτω δεν πατάει καλά......

Έχει καμία ρυθμίσει για καλύτερη αφή?

Έξυπνη βοήθεια > Λειτουργία Glove.

Εγώ έχω ένα τζαμακι puro που έχει κάτσει αρκετά καλά, καμιά φορά διακρίνω ότι πανω δεξιά στα 'κέρατα' που έχει το ένα δεν κολλάει καλά αλλά το πατάω λίγο κ επανέρχεται. Στην μέση καμία φορά λόγω ζέστης μου έκανε πως ιριδίζει λίγο κ μετά από λίγο επανερχόταν. Ότι κ ναναι τζαμακι είναι άμα θέλω το αλλάζω

Το τσίμπησα και εγω... Να το δοκιμασω ελπίζω να έρθει στις4 Οκτώβρη

τι εγινε σου ηρθε το τζαμακι;εγω ακομα το περιμενω....:mad:

τι εγινε σου ηρθε το τζαμακι;εγω ακομα το περιμενω....:mad:

Και εγώ ακόμα το περιμένω.... Άσε...και αυτό που έχω έχει μαζέψει σκόνη γύρω γύρω ίσως πάω πλαίσιο να πάρω αυτό που κάνει 11,90

Edited by tolios32

Εγώ γιατί έχω την αίσθηση ότι η συσκευή φοράει κάτι, από την μάνα της, στην οθόνη;

Γιατί φοράει... μεμβράνη!!!

Εγώ γιατί έχω την αίσθηση ότι η συσκευή φοράει κάτι, από την μάνα της, στην οθόνη;

Φορά εργοστασιακή μεμβράνη, αρκετά καλή για την αρχή μέχρι να δεις τι τζάμι θα πάρεις. Εγώ στο μήνα την έβγαλα γιατί μου φαινόταν ότι άρχισε να βγάζει κόλλα στις άκρες. Και φυσικά δεν παύει να είναι μια απλή μεμβράνη με ότι συνεπάγεται σε προστασία

Ευχαριστώ πολύ. Άρα δεν ήταν ιδέα μου. Μια πολύ μικρή αμυχή που έχει ίσως έχει μείνει πάνω στη μεμβράνη. Αν όχι δε βαριέσαι. Δεν έχω βάλει σε καμία συσκευή μου, ως τώρα, τζαμάκι. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι και σε αυτή. Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι η εμμονή της εταιρείας να μην έχει gorilla glass σε αυτές τις κατηγορίες.

Η μεμβράνη βγαίνει εύκολα; Με το νύχι ας πούμε; Αφήνει σημάδια;

Ευχαριστώ πολύ. Άρα δεν ήταν ιδέα μου. Μια πολύ μικρή αμυχή που έχει ίσως έχει μείνει πάνω στη μεμβράνη. Αν όχι δε βαριέσαι. Δεν έχω βάλει σε καμία συσκευή μου, ως τώρα, τζαμάκι. Δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι και σε αυτή. Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι η εμμονή της εταιρείας να μην έχει gorilla glass σε αυτές τις κατηγορίες.

Η μεμβράνη βγαίνει εύκολα; Με το νύχι ας πούμε; Αφήνει σημάδια;

έχω την ίδια απορία για το gorilla. Ναι βγαίνει εύκολα η μεμβράνη

• The title was changed to Huawei Mate 10 Lite