Fil46 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Εχω κανει 3 φορες καινουριο μεχρι τωρα.. Και παλι κανει τα δικα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Την αναβάθμιση την πήρατε όλοι; το δικό μου ναι της γυναίκας μου ακόμα θα έρθει μαζί με την ανάπτυξη μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Την αναβάθμιση την πήρατε όλοι; το δικό μου ναι της γυναίκας μου ακόμα θα έρθει μαζί με την ανάπτυξη μαλλον Θες να την κανεις χειροκίνητα; το ελέγχεις στειλε ενα mail μεσω του hicare.. Να παιξεις μπαλίτσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Σήμερα, η Huawei στην επίσημη σελίδα της στο Weibo ανακοίνωσε ότι το Huawei Maimang 6 (Mate 10 Lite εκτός Κίνας) και το Nova 3e θα πάρουν την ενημέρωση με την λειτουργία GPU Turbo, από τις 10 Αυγούστου. https://gr.gizchina.com/2018/08/10/huawei-2-more-gpu-turbo/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Σήμερα, η Huawei στην επίσημη σελίδα της στο Weibo ανακοίνωσε ότι το Huawei Maimang 6 (Mate 10 Lite εκτός Κίνας) και το Nova 3e θα πάρουν την ενημέρωση με την λειτουργία GPU Turbo, από τις 10 Αυγούστου. https://gr.gizchina.com/2018/08/10/huawei-2-more-gpu-turbo/ Διακοπές... Το Σεπτέμβριο θα το πάρουμε εμείς το ειχε ανακοινώσει το gizchinagr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Το fb σαν εφαρμογή σας τρέχει καλα ειτε σε 4g ειτε WiFi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Μου έχει βγάλει κίτρινο στην οθόνη Πάνω αριστερά και δεξιά Τι κάνω; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Το δούλεψες για πολύ ώρα και ζεστάθηκε πολύ στα σημεία αυτά ή στα έβγαλε έτσι απλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Μου έχει βγάλει κίτρινο στην οθόνη Πάνω αριστερά και δεξιά Τι κάνω; αστο κλειστο για καποιες ώρες... Και ξανάνοιξε το μετά.. Το εχω και εγω στην παραλία οχι στο ηλιο καλύτερα σε δροσερό μέρος. Αλλιως την εγγύηση τι την έχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pit Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Θυμάται κάποιος από που αλλάζουμε το χρώμα στο Led notification Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Θυμάται κάποιος από που αλλάζουμε το χρώμα στο Led notification Δεν αλλάζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 αστο κλειστο για καποιες ώρες... Και ξανάνοιξε το μετά.. Το εχω και εγω στην παραλία οχι στο ηλιο καλύτερα σε δροσερό μέρος. Αλλιως την εγγύηση τι την έχεις...j Πο Κωτσόβολο , λογικά η εγγύηση υπάρχει Και τι θα κανουν; Θα μου δώσουν άλλο κινητό; Θα δοκιμάσω αυτο που ειπες Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 j Πο Κωτσόβολο , λογικά η εγγύηση υπάρχει Και τι θα κανουν; Θα μου δώσουν άλλο κινητό; Θα δοκιμάσω αυτο που ειπεςΝα το πας στην huawei στην μεσόγειον να σου αλλάξουν οθόνη Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Παιδιά από 4g ταχύτητες πως πάτε εμένα και τα 2 με 4g full δεν πάνε πάνω από 12 με τίποτα ενός το lg g4 χτύπαγε 60 άσε που το ένα έχει μουλαρώσει στην 137 ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Τώρα στην παραλία Αλλά για πρώτη φορά στον ήλιο λίγο διάβαζα κάτι η οθόνη έγινε κίτρινη και χαμηλό φως δεν το είχα στο αυτόματο τελικά επανήλθε Δεν το έζησα με καμία άλλη μάρκα Γι να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Όλα κανονικά όπως πριν αλλά Περίεργο ίσως ευαισθησία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Τώρα στην παραλία Αλλά για πρώτη φορά στον ήλιο λίγο διάβαζα κάτι η οθόνη έγινε κίτρινη και χαμηλό φως δεν το είχα στο αυτόματο τελικά επανήλθε Δεν το έζησα με καμία άλλη μάρκα Γι να δούμε Καλησπέρα, μήπως είχες τίποτα ενεργοποιημένη οπτική άνεση κτλ, το κάνει αυτό και μάλιστα με την ορεο επειδή γενικά έχει ένα bugg με την φωτεινότητα της οθόνης στο έκανε. Εγώ πάντως άρχισα να συνηθίζω την αυτόματη φωτεινότητα με την ορεο. Πάντως αν στο κάνει μην αγχώνεσαι στην τελική εγγύηση για αλλαγή οθόνης. Που δεν νομίζω σπάνια να πέσεις σε ελαττωματικό. Δες το πάντως τις περισσότερες φορές είναι λογισμικό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Όχι δεν είχα κάτι ενεργό όλα ανοιχτά Μόλις έβλεπε ήλιο η οθόνη 10 λεπτά έπεφτε η φωτεινότητα πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Στο μπαλκόνι παράδειγμα από τότε στον ήλιο δεν ξανά έγινε αυτό Απλά έτσι για ενημέρωση το ανέφερα Όλα πάλι όπως πριν κάποια δευτερόλεπτα ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theko87 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Μόλις μου έβγαλε ειδοποίηση για update RNE-L21 8.0.0.332, ενημέρωση ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pippog13 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Κ μενα μολις μου ηρθε ενημερωση ασφαλειας η 332 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Πηρα και εγω την αναβάθμιση... 332...μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Φαντάζομαι ότι δεν είναι το update που αφορά το gpu turbo?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pippog13 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Φαντάζομαι ότι δεν είναι το update που αφορά το gpu turbo?? Οχι ειναι ενημερωση ασφαλειας απο google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Έτσι για να περνούμε τα πάνω μας, "...εκδόσεις ασφάλειας για τα μοντέλα-ναυαρχίδες..." https://consumer.huawei.com/gr/support/bulletin/2018/8/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts