Dimis39 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Μετά την αναβάθμιση και επειδή έχω «Δακτυλικό αποτύπωμα» ζητάει Pin και μου γράφει πρέπει να εισάγετε το pin κάθε τρεις μέρες για λόγους ασφαλείας! Νεύρα! Νομίζω κάτι κάτι κατάλαβα Μια φορά όλο και όλο ζήτησε νόμιζα δεν έπιανε το αποτύπωμα Νόμιζα ήταν υγρά τα χέρια μου λολ Αλλά δεν το ξαναέκανε ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έλα εντάξει και να είναι κάθε 3 μέρες μια φορά pin για ασφάλεια δεν έγινε κάτι δευτερόλεπτα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Καλά, απλά δεν το έκανε πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Καλά, απλά δεν το έκανε πριν... Κάνε διαγραφή και μετά ξαναβαλτο... Ούτε εμένα συμβαίνει αυτό... Μόνο όταν δεν πιάνει το αποτύπωμα, κεφάλι ζητάει pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 προτείνεται Dark themes...ειμαι απογοητευμενος ....χρησιμοποιησα το pitch black και αλλα ...και δεν με ενθουσιασαν ...και κοιταχτε αν απεικονιζει την μπαταρια σωστα :p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Απόστολε μόνο το Huawei Themes Editor Κάνεις δικούς σου συνδυασμούς Σκούρο θέμα έβαλα όλα σκούρα πανέμορφα και από άλλο θέμα άλλα εικονίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Ααααα... Ρε σεις αυτο με το pin μου το ειχε κανει κ εμενα... Και εγω νομιζα οτι ειχε κολλησει και εκανα restart στο κινητο. Βεβαια απο τοτε εχουν περασει 7 μερες και δε μου εχει ξαναζητησει pin. Τελικα σκαλωνει το fingerprint η ειναι οντως θεμα ασφαλειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Απόστολε μόνο το Huawei Themes Editor Κάνεις δικούς σου συνδυασμούς Σκούρο θέμα έβαλα όλα σκούρα πανέμορφα και από άλλο θέμα άλλα εικονίδια Βρήκα το themes editor ωραίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Κατεβάζεις θέματα τα δουλεύεις όπως θέλεις εικονίδια ή ότι θες παίρνεις από άλλο θέμα το κάνεις στα γούστα σου Και αποθηκεύετε το βρίσκεις στου κινητού το θέματα στο ΕΓΏ Απλά θέλει λίγο ψάξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kleokr Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Παιδιά καλησπέρα! Είμαι στην αναζήτηση κινητού mid-range μέχρι 250. Μου άρεσε πολύ το mate 10 lite. Θέλω μεγάλη οθόνη. Μου αρέσει εμφανισιακά αρκετά και έχω ακούσει καλά λόγια για την κάμερα. Αντίθετα, για το ηχείο άκουσα πως δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό. Ισχύει; έχει χαμηλή ποιότητα ηχείου για μουσική; Είναι κάτι που με αποτρέπει λίγο. Με ποιες άλλες συσκευές συγκρίνεται σε αυτή την τιμή; Εσείς τί θα προτείνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Καλή επιλογή καλό κινητό Όσο αυτό με το ηχείο δεν το καταλαβαίνω εγώ Όταν ακούω αυτά που ακούω μου αρέσει βάζω ακουστικά ενσύρματα ή ασύρματα Τώρα πήρα και από το κινέζικο Bluetooth ηχείο δυνατό μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Παιδιά καλησπέρα! Είμαι στην αναζήτηση κινητού mid-range μέχρι 250. Μου άρεσε πολύ το mate 10 lite. Θέλω μεγάλη οθόνη. Μου αρέσει εμφανισιακά αρκετά και έχω ακούσει καλά λόγια για την κάμερα. Αντίθετα, για το ηχείο άκουσα πως δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό. Ισχύει; έχει χαμηλή ποιότητα ηχείου για μουσική; Είναι κάτι που με αποτρέπει λίγο. Με ποιες άλλες συσκευές συγκρίνεται σε αυτή την τιμή; Εσείς τί θα προτείνατε? Το ηχείο είναι πολύ καλό τρία προτείνω mate 10 lite, honor 7x,xiaomi note 5 plus, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Από ότι γνωρίζω σε αυτή την κατηγορία όλα έχουν αυτό με το ηχείο ακόμη και τα xiaomi Η γνώμη μου είναι αυτή μην σε επιρεαζω ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι έχει δίκιο ο Απόστολος ειδικά το Honor καλύτερο Design τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Από ότι γνωρίζω σε αυτή την κατηγορία όλα έχουν αυτό με το ηχείο ακόμη και τα xiaomi Η γνώμη μου είναι αυτή μην σε επιρεαζω ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι έχει δίκιο ο Απόστολος ειδικά το Honor καλύτερο Design τουλάχιστον Ίδιο ντιζάιν... Απλά έχει ιδέα gorilla στην μπροστά οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Βρήκα αναφορές και για τα δύο θέματα που αντιμετωπίζω, pin κάθε τρεις μέρες και πάγωμα εφαρμογών στην αρχική οθόνη εδώ τα βρήκα μαζί σε ένα άρθρο, https://techstunt.com/two-annoying-problems-with-huawei-p10-and-p10-plus/ Προβλήματα του EMUI που συμβαίνουν στο P10, άρα να υποθέσω ότι αναβαθμιστήκαμε σε P10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis_k13 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Παιδιά καλησπέρα! Είμαι στην αναζήτηση κινητού mid-range μέχρι 250. Μου άρεσε πολύ το mate 10 lite. Θέλω μεγάλη οθόνη. Μου αρέσει εμφανισιακά αρκετά και έχω ακούσει καλά λόγια για την κάμερα. Αντίθετα, για το ηχείο άκουσα πως δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό. Ισχύει; έχει χαμηλή ποιότητα ηχείου για μουσική; Είναι κάτι που με αποτρέπει λίγο. Με ποιες άλλες συσκευές συγκρίνεται σε αυτή την τιμή; Εσείς τί θα προτείνατε? Καλησπέρα φίλε μου. Το κινητό ειναι πολύ καλό. Μεγάλη οθόνη με ωραία χρώματα ευαναγνωστη.Ωραιο λειτουργικο με πολλές παραμετροποιήσεις και γρήγορο. Οχι το πιο γρηγορο αν το θέλεις για παιχνιδια. To pubg το σεταρει με Low γραφικα για παραδειγμα. Το ηχείο του οχι τοσο καλό. ΔΥνατό σχετικα αλλα ο ηχος που βγαζει ειναι καπως τσιριχτος. Αν το θέλεις για παιχνίδια και μουσική μην το πάρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Βρήκα αναφορές και για τα δύο θέματα που αντιμετωπίζω, pin κάθε τρεις μέρες και πάγωμα εφαρμογών στην αρχική οθόνη εδώ τα βρήκα μαζί σε ένα άρθρο, https://techstunt.com/two-annoying-problems-with-huawei-p10-and-p10-plus/ Προβλήματα του EMUI που συμβαίνουν στο P10, άρα να υποθέσω ότι αναβαθμιστήκαμε σε P10; Έχεις κάνει factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kleokr Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Παιδιά ευχαριστώ για την ενημέρωση και τις προτάσεις σας! Η αλήθεια είναι πως ακούω μουσική, youtube οποτε θελω ενα ικανοποιητικο ήχο. Δεν μπορώ βεβαια απο την αλλη να πιστεψω οτι θα εχει και κατω του μετριου ηχο. Δεν απαιτω ηχειο ενος κινητου 500-700 ευρω ΑΛΛΑ να με ικανοποιει. Αποδείχθηκε τελικα σε κανεναν απο εσας που εχετε το κινητο μαπα το ηχειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Παιδιά ευχαριστώ για την ενημέρωση και τις προτάσεις σας! Η αλήθεια είναι πως ακούω μουσική, youtube οποτε θελω ενα ικανοποιητικο ήχο. Δεν μπορώ βεβαια απο την αλλη να πιστεψω οτι θα εχει και κατω του μετριου ηχο. Δεν απαιτω ηχειο ενος κινητου 500-700 ευρω ΑΛΛΑ να με ικανοποιει. Αποδείχθηκε τελικα σε κανεναν απο εσας που εχετε το κινητο μαπα το ηχειο? Συμπαθητικό είναι το ηχείο και έχει ικανοποιητική ένταση πιο δυνατή από το Samsug Gakaxy note 2 που ήταν το προηγούμενο τηλ που είχα. Όταν όμως θέλω να ακούσω Μουσική χρησιμοποιώ μόνο τα ακουστικά και ειλικρινά πίστεψέ με ο ήχος είναι πολύ ικανοποιητικός!!! Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kleokr Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Ωραία! Σκεφτόμουν και το galaxy a5 2017 . Νομίζω ομως πως ειναι κατώτερο του huawei, αν και σε ιδια τιμη περιπου στο σκρουτζ. Κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Πάρτε το Huawei δεν θα μετανιώσετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 (edited) Ωραία! Σκεφτόμουν και το galaxy a5 2017 . Νομίζω ομως πως ειναι κατώτερο του huawei, αν και σε ιδια τιμη περιπου στο σκρουτζ. Κάνω λάθος; Για τηλέφωνο 250€ δίνει ρέστα, χωρίς υπερβολές! Για το ηχείο είναι ενα πάρα πολύ καλό ηχείο, δεν νομίζω ότι τηλέφωνα 500+ έχουν καλύτερη απόδοση. Δε κλαις κ τα λεφτά σου με αυτά τα τηλέφωνα. Έχω κλάψει ναυαρχίδες που σε 1μιση χρόνο δεν πάνε μια. Και τα honor είναι καλά, θυγατρική της huawei γαρ, εγώ πήγα mate 10 lite λόγω κατασκευής μετάλλου από πίσω. Edited July 20, 2018 by gambitzx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Τόσο ευχαριστημένος δεν ήμουν ούτε κατά διάνοια με το galaxy S6 Edge άλλη γενιά Αλλά που 285 αυτό που πλήρωσα που εκείνο 700 Είναι τα Huawei τα άτιμα πολύ καλά το ξαναείπα δεν βρίσκω ούτε ένα λόγο να αλλάξω εταιρεία Ίσως κάποια στιγμή το Matte 10 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Έχεις κάνει factory reset? Και μένα μου ζητάει pin κάθε 3 μέρες για λόγους ασφαλείας και δεν έχω κάνει factory reset..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Και μένα μου ζητάει pin κάθε 3 μέρες για λόγους ασφαλείας και δεν έχω κάνει factory reset..... Εμένα μου ζήτησε σήμερα αλλά τουλάχιστον κάθε 7 μέρες δεν έκανα Hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Εμένα μου ζήτησε σήμερα αλλά τουλάχιστον κάθε 7 μέρες δεν έκανα Hard reset Δεν έχω δοκιμάσει να σβήσω το αποτύπωμα και να το ξαναπεράσω να δω τι θα κάνει.... Πάντως το ίδιο πράγμα κάνει και ένα Lg G6 ενός συναδέλφου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts