nasos_79 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Και εκεί που φόρτιζε.. Πάω να το δω και η οθόνη σε μερικά σημεία έβγαζε αρνητικά χρώματα... Το ανοίγω και στο μενού τα ίδια... Κάνω ρεσταρτ... Ήρθε στα κανονικα της χρώματα.. τι παίχτηκε.... δεν ξερωείχε πάθει το δικο μου ακριβώς το ίδιο στις αρχές που το είχα παρει(Ιανουάριο) και από τότε δεν το ξανα εκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Τελικά αυτό με την φωτεινότητα τι παίζει, βρήκαμε τι φταίει>? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jo-di Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Γεια σας .Σήμερα αγόρασα το κινητό για τον γιο μου από σκρουτζομαγαζο και παρατήρησα μεσα στο κουτί είχε θήκη και και το κινητό φοράει αν το παρατήρησα καλα με μεμβράνη σαν να είναι tempered glass. Το κινητό ήτανε σφραγισμένο Έχει τύχη σε άλλους η να βάλω έξτρα τζαμί. Παράθεση Zte blade ,Sony sole ,galaxy s advance, Lg l9 ii.samsung galaxy s4 Microsoft 640 xl, lte, huawei p8 lite, Samsung galaxy s6 edge. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Ανακοίνωθηκε επίσημα ότι το Σεπτέμβριο θα παρουμε και την gpu turbo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Γεια σας .Σήμερα αγόρασα το κινητό για τον γιο μου από σκρουτζομαγαζο και παρατήρησα μεσα στο κουτί είχε θήκη και και το κινητό φοράει αν το παρατήρησα καλα με μεμβράνη σαν να είναι tempered glass. Το κινητό ήτανε σφραγισμένο Έχει τύχη σε άλλους η να βάλω έξτρα τζαμί. Η μεμβράνη που φοράει εφαρμόζει καλά αλλά παρέχει προστασία από γρατσουνιές όχι από πέσιμο Δύσκολο να βρεις όμως Τζαμάκι να εφαρμόσει στις πλευρές αφήνει κενά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Καλησπέρα σας! Είναι 2 ημέρες που έχω το Huawei Mate 10 Lite και είμαι ακόμα στο ψάξιμο. Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι. Όταν κάνω άμεση κλήση με φωνητική εντολή γιατί μου τη βγάζει με ανοιχτή ακρόαση; Έτσι είναι η αρχική ρύθμιση ή μήπως έχω πειράξει κάτι; Θα προτιμούσα να ήταν η κλήση όχι με προεπιλογή ανοιχτή ακρόαση. Συγνώμη που ξαναρωτάω. Μήπως μπορεί κανείς να μου απαντήσει ή να δοκιμάσει να κάνει μια ταχεία κλήση με φωνητική εντολή και να μου πει εάν του βγάζει την κλήση με ανοιχτή ακρόαση; Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Συγνώμη που ξαναρωτάω. Μήπως μπορεί κανείς να μου απαντήσει ή να δοκιμάσει να κάνει μια ταχεία κλήση με φωνητική εντολή και να μου πει εάν του βγάζει την κλήση με ανοιχτή ακρόαση; Ναι και σε εμένα έτσι λειτουργεί... Μπορεί να είναι προκαθορισμενο έτσι ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανακοίνωθηκε επίσημα ότι το Σεπτέμβριο θα παρουμε και την gpu turbo Πολύ θετικό νέο... Θα αναβαθμίση της καλή λειτουργία του κιν και της μπαταρίας.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας .Σήμερα αγόρασα το κινητό για τον γιο μου από σκρουτζομαγαζο και παρατήρησα μεσα στο κουτί είχε θήκη και και το κινητό φοράει αν το παρατήρησα καλα με μεμβράνη σαν να είναι tempered glass. Το κινητό ήτανε σφραγισμένο Έχει τύχη σε άλλους η να βάλω έξτρα τζαμί. Τυχερός είσαι.. Το κινητό προέρχεται μάλλον από κάποια άλλη χώρα γιατί θήκη δεν πήραμε αρκετοί... Ελπίζω να πήρες την αναβάθμιση σε ορεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Ναι και σε εμένα έτσι λειτουργεί... Μπορεί να είναι προκαθορισμενο έτσι Ευχαριστώ πολύ! Πάντως το P10 Lite λειτουργεί διαφορετικά χωρίς ανοιχτή ακρόαση. Ίσως να οφείλεται στην νέα αναβάθμιση.... Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Συγνώμη που ξαναρωτάω. Μήπως μπορεί κανείς να μου απαντήσει ή να δοκιμάσει να κάνει μια ταχεία κλήση με φωνητική εντολή και να μου πει εάν του βγάζει την κλήση με ανοιχτή ακρόαση; Δεν βρίσκω την ρύθμιση πως γίνεται η φωνητική εντολή? Λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δεν βρίσκω την ρύθμιση πως γίνεται η φωνητική εντολή? Λολ Ρυθμίσεις-έξυπνη βοήθεια-φωνητικός έλεγχος-άμεση κλήση. Πρέπει να το ενεργοποιήσεις Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Ναι το είδα αλλά δεν έχει στα ελληνικά Και πήγα ρυθμίσεις δεν κατεβάζει την γλώσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Ναι το είδα αλλά δεν έχει στα ελληνικά Και πήγα ρυθμίσεις δεν κατεβάζει την γλώσσα ειναι ρυθμισμενο στα ελληνικα .σε κατασταση αναμονης πατας volume down και λες το ονομα και σου κανει κληση με ανοικτη ακροαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δεν αναγνωρίζει τίποτα κανένα όνομα από αυτά που είπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δεν αναγνωρίζει τίποτα κανένα όνομα από αυτά που είπα Καλημέρα, Μόνο ονόματα γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες μου αναγνωρίζει. Το παλιό μου NOKIA το έκανε πολύ καλύτερα χρόνια πριν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Να πω μια "αμπελοφιλοσοφια"? Στο θεμα καμερας.. Ειναι το μονο που δε με συγκινησε απ την αρχη.Αλλα..στη λειτουργεια νυχτερινης ληψης σε συνθηκες υπερβολικα χαμηλου φωτισμου.. Το κινητο απλα τα σπαει. Πολυ καλη αναλυση..Πολυ καλη φωτεινοτητα και καλο ζουμαρισμα στη φωτο που εχει βγαλει.με καλες ρυθμισεις επεξεργασιας. Και θελω να πω το εξης.. Συμπερασμα.. οι καμερες του ειναι πολυ καλες.. Οι οποιες ειναι ομως πολυ φιμωμενες.Αρα ενα καλο update δε θα τις εκαναν να πετανε? .. Θα βαλω δυο φωτο ετσι για τη συγκριση ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://ibb.co/cTMjOd https://ibb.co/cVVsby ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο πρωτος συνδεσμος ειναι με ενεργοποιημενη νυχτερινη ληψη... Ο δευτερος χωρις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Καλημέρα, Μόνο ονόματα γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες μου αναγνωρίζει. Το παλιό μου NOKIA το έκανε πολύ καλύτερα χρόνια πριν!!! Μια χαρά δουλεύει και με τα ελληνικά ονόματα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Καλημέρα, Μόνο ονόματα γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες μου αναγνωρίζει. Το παλιό μου NOKIA το έκανε πολύ καλύτερα χρόνια πριν!!! Εμένα κανονικά αναγνωρίζει Ελληνικά ονόματα απλά λω όνομα και επίθετο και κάνει κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Εχθες το απογευμα σταματησε να εχει ανταποκριση δονησης το πληκτρολογιο και σταματησε να αναγνωριζει το δακτυλικο. Εκανα restart και ξανασεταρισα το δακτυλικο και τωρα ολα ξαναδουλευουν... Τι φλασια ηταν αυτη? Έφαγε ένα σκάλωμα χθες το απόγευμα στην αρχική οθόνη, δεν έκανε τίποτα, ούτε δεξιά αριστερά! Μόνο άνοιξε κλείσε τη μπάρα. Δεν ξέρω τι έκανα, συνήλθε μόνο του! Οπότε λέω και εγώ, «Τι φλασιά ήταν αυτή;» ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχετε παρατηρήσει αν η φόρτιση διαρκεί περισσότερο μετά το update?? Δεύτερη φόρτιση μου φάνηκε παραπάνω αλλά μάλλον ήταν ιδέα μου γιατί ήταν πιο άδειο από άλλη φορά και βιαζόμουν να φορτίσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Και εμένα έφαγε σκάλωμα με αποχρωματισμο της οθόνης με ένα ρεσταρτ έστρωσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Μια χαρά δουλεύει και με τα ελληνικά ονόματα..... Εμένα κανονικά αναγνωρίζει Ελληνικά ονόματα απλά λω όνομα και επίθετο και κάνει κλήση. Ευχαριστώ, θα το ξαναδοκιμάσω. Πως διαλέγεις ποιον αριθμό να καλέσει, Κινητό ή Οικία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Ευχαριστώ, θα το ξαναδοκιμάσω. Πως διαλέγεις ποιον αριθμό να καλέσει, Κινητό ή Οικία; Αυτό δεν το γνωρίζω...δεν έχει αυτή την επιλογή δυστυχώς νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Δεύτερη φόρτιση μου φάνηκε παραπάνω αλλά μάλλον ήταν ιδέα μου γιατί ήταν πιο άδειο από άλλη φορά και βιαζόμουν να φορτίσει... Επειδή οι φορτίσεις που έκανα ήταν από χαμηλή στάθμη ( 20 με 25%) νομίζω ότι αργεί περισσότερο από ότι πριν το update. Νομίζω καθυστερεί περισσότερο προς το τέλος της φόρτισης, μετά το 90%.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Ευχαριστώ, θα το ξαναδοκιμάσω. Πως διαλέγεις ποιον αριθμό να καλέσει, Κινητό ή Οικία; Ίσως αν κάνεις όπως όταν τηλεφωνείς προεπιλογή το νούμερο που θέλεις ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να πω μια "αμπελοφιλοσοφια"? Στο θεμα καμερας.. Ειναι το μονο που δε με συγκινησε απ την αρχη.Αλλα..στη λειτουργεια νυχτερινης ληψης σε συνθηκες υπερβολικα χαμηλου φωτισμου.. Το κινητο απλα τα σπαει. Πολυ καλη αναλυση..Πολυ καλη φωτεινοτητα και καλο ζουμαρισμα στη φωτο που εχει βγαλει.με καλες ρυθμισεις επεξεργασιας. Και θελω να πω το εξης.. Συμπερασμα.. οι καμερες του ειναι πολυ καλες.. Οι οποιες ειναι ομως πολυ φιμωμενες.Αρα ενα καλο update δε θα τις εκαναν να πετανε? .. Θα βαλω δυο φωτο ετσι για τη συγκριση ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://ibb.co/cTMjOd https://ibb.co/cVVsby ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο πρωτος συνδεσμος ειναι με ενεργοποιημενη νυχτερινη ληψη... Ο δευτερος χωρις Εμένα πάλι με λειτουργία νυχτερινής λήψης δεν μου αρέσει Πρέπει να κρατάς σταθερό μέχρι να χρονομετρησει κάτι κάνει εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Επειδή οι φορτίσεις που έκανα ήταν από χαμηλή στάθμη ( 20 με 25%) νομίζω ότι αργεί περισσότερο από ότι πριν το update. Νομίζω καθυστερεί περισσότερο προς το τέλος της φόρτισης, μετά το 90%.... Ναι, ακριβώς αυτό το ίδιο είδα και εγώ! ...μετά το 90% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Στα γερμανικά ονόματα γραμμένα αναγνωρίζει στα ελληνικά όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts