referi Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Καλησπέρα στην παρέα.απο χτες κάτοχος και εγώ του κινητού σε μαύρο χρώμα.οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις μου είναι θετικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ίσως με τον καιρό ανοίξει και κάνει περισσότερο κενό δίχως να θέλω να σε απογοητεύσω Αυτά τα Τζαμάκια αλλοιώνουν την φωτεινότητα εκτός αν το δικό σου είναι διαφορετικό από αυτό που είχα βάλει εγώ και την πρώτη μέρα το έβγαλα Θα περιμένουμε νέα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Καλησπέρα στην παρέα.απο χτες κάτοχος και εγώ του κινητού σε μαύρο χρώμα.οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις μου είναι θετικές. καλοριζικος φιλε!θα το χαρεις γιατι ειναι ενα αξιολογο κινητο!απο που το πηρες; Ίσως με τον καιρό ανοίξει και κάνει περισσότερο κενό δίχως να θέλω να σε απογοητεύσω Αυτά τα Τζαμάκια αλλοιώνουν την φωτεινότητα εκτός αν το δικό σου είναι διαφορετικό από αυτό που είχα βάλει εγώ και την πρώτη μέρα το έβγαλα Θα περιμένουμε νέα σου λες να βιαστηκα να ενθουσιαστω;χαχαχα!θα δειξει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 καλοριζικος φιλε!θα το χαρεις γιατι ειναι ενα αξιολογο κινητο!απο που το πηρες; Mεταχειρισμενο από τις αγγελίες του forum.ψαχνω και εγώ ένα tempered τώρα.εαν έχετε να προτείνετε κάτι από Ελλάδα καλοδεχούμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Στην Γερμανία η Beta είναι είδη https://www.android-hilfe.de/forum/huawei-mate-10-lite.3154/oreo-beta-fuers-mate-10-lite-projekt-fut-rne-de.875542.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 (edited) Ο ηχος στο youtube μου ειναι πολυ χαμηλος μέσω ακουστικών...Μιλαμε οτι το εχω στο τερμα και αν ειμαι μεσα σε κανα λεωφορειο/ηλεκτρικο η στο δρομο,και εχει φασαρια,δεν ακουω τιποτα...Ειναι καμια ρυθμιση που πρεπει να φτιαξω η γενικα ειναι χαμηλα η ενταση? Edited May 9, 2018 by jkidd13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Κατέβασα και εγκατέστησα το apk από το Friendly User Test για να δω μήπως... https://consumer.huawei.com/en/support/fut/ ...αλλά τελικά λέει δεν υπάρχουν διαθέσιμα project για τη συσκευή μου. Ίσως δεν συμμετέχουν η Ελληνικές συσκευές στο Beta testing. Το έβγαλα και θα περιμένω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 γεια χαρα σε ολους. πηρα μια θηκη με το τζαμακι μπροστα. πως ενεργοποιω την οθονη να μου δειχνει την ωρα κι όταν είναι σβηστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 γεια χαρα σε ολους. πηρα μια θηκη με το τζαμακι μπροστα. πως ενεργοποιω την οθονη να μου δειχνει την ωρα κι όταν είναι σβηστο? Δυστυχώς αν είχες διαβάσει δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή για την συσκευή αυτή από τη huawei θα πρέπει να επιλέξεις από μάρκετ αλλά να ξέρεις υπάρχει καταναλωση μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Εμένα στο YouTube και παντού έχει καλή ακρόαση δυνατά έχει και εκεί στο YouTube ρύθμιση φωνής ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επέλεξε άλλο βίντεο ίσως αυτό που δοκίμασες έχει χαμηλή ακουστική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Πήρα πριν λίγες μέρες και εγώ το mate 10 lite μετά από τριετία με το 535:ninja: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Πήρα πριν λίγες μέρες και εγώ το mate 10 lite μετά από τριετία με το 535:ninja: Αν βρεις κάνα καλό tempered εδώ είμαστε να μας ενημερωσεις.εχω διαβάσει για του πλαισίου αλλά 20€ θεωρώ πως είναι πολλά.καλομιλητο φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Δεν βάζω άλλα Τζαμάκια και μεμβράνες Βαρέθηκα.... Δεν ταιριάζουν Το αφήνω έτσι και απολαμβάνω οθόνη Είναι σε θήκη και μόνο στο σπίτι σκέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Ούτε θήκες βάζουμε λέμε, :lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7532813#post7532813 Για το φίλο που ρώτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Κανά θέμα που να μαυρίζει κ μέσα στις ρυθμίσεις παίζει ρε παιδιά?οτι θεμα εχω δοκιμάσει μονο εικονίδια αλλαζει κ wallpaper.μεσα το μενου στις ρυθμίσεις μένει λευκό.. Τελικά έβαλες το θέμα που σου πρότεινε ο φίλος;αν ναι πως σου φάνηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Κατέβασε από το PlayStore Huawei Themes Editor Και εγώ το έκανα μαύρο με άσπρα γράμματα Ότι θέλεις κάνεις ακόμη και κάτω άλλαξα τα εικονίδια Τα τρία είναι πολύ καλό ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα σύμβολα κάτω τα 3 τα άλλαξα εμφάνιση με το Huawei Editor Φανταστικά πράγματα κάνεις αλλάζει όλο το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Προσπαθώ να περάσω το Gmail μου στην Μα ίσια εφαρμογή Αλλά δεν μπαίνει με τπτ Καμμία ιδέα; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Κατέβασε από το PlayStore Huawei Themes Editor Και εγώ το έκανα μαύρο με άσπρα γράμματα Ότι θέλεις κάνεις ακόμη και κάτω άλλαξα τα εικονίδια Τα τρία είναι πολύ καλό ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα σύμβολα κάτω τα 3 τα άλλαξα εμφάνιση με το Huawei Editor Φανταστικά πράγματα κάνεις αλλάζει όλο το κινητό Pitch black, φίλε εννοείς emui theme editor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Προσπαθώ να περάσω το Gmail μου στην Μα ίσια εφαρμογή Αλλά δεν μπαίνει με τπτ Καμμία ιδέα; Για δες εδώ, Συνδεθείτε στο Gmail https://support.google.com/mail/answer/8494?hl=el&ref_topic=7065107&co=GENIE.Platform%3DAndroid&oco=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Όχι το είχα και αυτό που λες αλλά καμία σχέση με το EMUI themes Είναι ανώτερο δεν μπορώ να ανεβάσω Screenshot αυτό με τον κύκλο στην μέση Πολύ καλύτερο από αυτό που λες Αλλάζεις τα πάντα εκεί εικονίδια θέματα και τα εικονίδια τα 3 στην κάτω μπάρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Για δες εδώ, Συνδεθείτε στο Gmail https://support.google.com/mail/answer/8494?hl=el&ref_topic=7065107&co=GENIE.Platform%3DAndroid&oco=1 Να ορίσω το Gmail στην εφαρμογή mail του τηλεφώνου εννοω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Τελικά έβαλες το θέμα που σου πρότεινε ο φίλος;αν ναι πως σου φάνηκε; Ναι εδω κ ενα μηνα σχεδόν.μια χαρα είναι.το προτιμώ μαύρο ολο το μενού,sms,dialer κλπ. Σούπερ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Να ορίσω το Gmail στην εφαρμογή mail του τηλεφώνου εννοω Προεπιλεγμένες εφαρμογές Ρυθμίσεις ➡ Εφαρμογές ➡ Ρυθμίσεις ➡ Προεπ.ρυθ.εφ. ➡ Email Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Επίκαιρο λόγω καιρού, αντοχή στο νερό, :shock: Σε καμία περίπτωση δεν θα το δοκίμαζα, η συσκευή μας δεν είναι αδιάβροχη! Ενδιαφέρον έχει που δείχνει την αποσυναρμολόγηση του τηλεφώνου και βλέπουμε το εσωτερικό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Επίκαιρο λόγω καιρού, αντοχή στο νερό, :shock: Σε καμία περίπτωση δεν θα το δοκίμαζα, η συσκευή μας δεν είναι αδιάβροχη! Ενδιαφέρον έχει που δείχνει την αποσυναρμολόγηση του τηλεφώνου και βλέπουμε το εσωτερικό του. Το boot που δείχνει στο τέλος πόσο μούφα είναι.... Φόρτωσε το τηλέφωνο σε 5 δευτερόλεπτα...…..:lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts