Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμ αφου εισαι ανυπομονος...νομιζω οτι θα το μετανιωσεις αν δεις καποιον διπλα σου με ενα Ζ600...;)
Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια στο τευχος Δεκεμβριου ειχε δωρο αυτη τη σκατουλιτσα την λεγομενη ως Signal Booster...Την εβαλα στο Χ-70 πανω απο την καρτα SIM.Οχι ακριβως εκει αλλα βασει των οδηγιων....Εχει αποτελεσμα αυτο σ' εσας.Το εχετε δοκιμασει ή δεν λεει τιποτα?

Οπότε εγώ για το sx1 θα πάρω class 2 έτσι? Αξίζει η άμεση αγορά του? Γιατί έχω card reader.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (12 Ιαν. 2004 , 23:26)

Οπότε εγώ για το sx1 θα πάρω class 2 έτσι? Αξίζει η άμεση αγορά του? Γιατί έχω card reader.

Σίγουρα αξίζει!

Για συγχρονισμό για παράδειγμα! Χθες συγκεκριμένα ένας χρήστης ήθελε να κάνει κάτι πολύ απλό, το οποίο με card reader ή USB απλώς δεν γινόταν!

Βρήκαμε κάτι περίεργες πατέντες για να δώσουμε λύση! :blink: Ενώ με BT θα ήταν υπόθεση 2sec! ;)

Piga na rotiso gia to poso tis epidotisi spoy dinei i Cote...Exo To cosmote 240 k moy eipan oti exo epidotisi 105 Eyro!!!Eno perysi moy eixe erthei 130 eyro epidotisi me to aplo programma..... :( :(

.....Moy eipan loipon oti exei ginei meiosi twn epidotiseon!!!

Gnorizei kanei an tha 3anaanevoyn ta posa??Twra me thn foritotita ,gia na pao px sth voda tha moy dinei k ayth epidotisi me synvolaio 12 mhnon etsi den eiani???Gnorizei kaneis leptomeries?? :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (12 Ιαν. 2004 , 21:08)

Εμ αφου εισαι ανυπομονος...νομιζω οτι θα το μετανιωσεις αν δεις καποιον διπλα σου με ενα Ζ600...;)

Κατά πάσα πιθανότητα θα τον ζηλέψω γιατί το Ζ600 είναι πολύ μουράτο.

Αλλά άμα η μπαταρία τελειώνει τόσο γρήγορα (ειδικά αφού του κάνω μεγάλη χρήση) τι να το κάνεις; Το κινητό πρώτα απ'όλα είναι εργαλείο.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως λες και στην υπογραφή σου, μόνο στα όνειρα θα έβλεπες βελτίωση :)

Απάτες gadget. :(

Δεν ξέρω, δε θέλω να ξέρω, ούτε να θυμάμαι ότι κάποτε ήξερα..

Στα κινητά τηλέφωνα απαγορεύεται η χρήση όταν οδηγούμε για να μην τρακάρουμε(απόσπαση προσοχής),στα γυαλιά θα απαγορεύεται για να μην σκοντάφτουμε και να μην τρακάρουμε οι πεζοί, οπότε η χρήση θα είναι κατά την διάρκεια του ύπνου.

Simera me eidopoiise i EETT (Ethniki epitropi Tilepikoinoniwn kai taxydromeiwn ) Oti to thema to thetei ston antiproedro tis epitropis kai oti tha kalesei tin Speedex se apologia.Opos katalavainetai i Speedex tha faei prostimo kai tha tis ginei mia dunati epipliksi.Tora arxizei kai mpenei to nero sto aulaki.

Κι ομως φιλτατε!Αν και δεν το περιμενα βλεπω διαφορα!!Τα Panasonic ξερεις οτι για να βρουν σημα πρεπει να τους ταξεις αυτοκινητο!(τι να το κανουν).Ομως τωρα με αυτο..εχει μονιμα 2-4 μοναδες!!!

Wirelessly posted (Nokia 3650: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

To pira ki egw alla den to evala giati skeftika oti tha htan axristo.Exei kai kamia epidrash sthn mpataria?

Οφείλω να σου πω ένα μπράβο που αποφάσισες να το κυνηγήσεις με όποιο μέσο μπορείς. Δυστυχώς στην Ελλάδα στον τομέα εξυπηρέτησης του πελάτη είμαστε πολύ πίσω και σ'αυτό δεν φταίνε οι νόμοι (που υπάρχουν) αλλά ο ωχαδελφισμός που κυριαρχεί και το "που να μπλέξουμε τώρα".. Ας αρχίσουμε τις αγωγές εναντίον όσων μας κοροϊδεύουν και θα δείτε πως μπορούν να βελτιωθούν τα πράγματα..

Μερικές φορές κοροϊδεύουμε τους αμερικάνους που κάνουν αγωγές για τα πιο ηλίθια πράγματα αλλά αυτό που κάνουν έχει τεράστιο αντίκτυπο στις εταιρίες οι οποίες αναγκάζονται να είναι πολύ πιο προσεκτικές και να σέβονται τον πελάτη.

Μιχάλης :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan (13 Ιαν. 2004 , 16:44)

Οφείλω να σου πω ένα μπράβο που αποφάσισες να το κυνηγήσεις με όποιο μέσο μπορείς. Δυστυχώς στην Ελλάδα στον τομέα εξυπηρέτησης του πελάτη είμαστε πολύ πίσω και σ'αυτό δεν φταίνει οι νόμοι (που υπάρχουν) αλλά ο ωχαδελφισμός που κυριαρχεί και το "που να μπλέξουμε τώρα".. Ας αρχίσουμε τις αγωγές εναντίον όσων μας κοροϊδεύουν και θα δείτε πως μπορούν να βελτιωθούν τα πράγματα..

Μερικές φορές κοροϊδεύουμε τους αμερικάνους που κάνουν αγωγές για τα πιο ηλίθια πράγματα αλλά αυτό που κάνουν έχει τεράστιο αντίκτυπο στις εταιρίες οι οποίες αναγκάζονται να είναι πολύ πιο προσεκτικές και να σέβονται τον πελάτη.

Μιχάλης :alien:

Η μεγάλη διαφορά που κάνει τον Έλληνα να αποφεύγει τα δικαστήρια είναι ότι ο ίδιος πρέπει να επομιστεί το κόστος των αγωγών μέχρι να δικαιωθεί. Στις Η.Π.Α. και στο Ηνωμένο Βασίλειο (U.K.) υπάρχουν δικηγορικά γραφεία που, εφόσον κρίνουν ότι η υπόθεση αξίζει τον κόπο, αναλαμβάνουν τα ίδια τα δικαστικά έξοδα και εργάζονται χωρίς μισθό. Εφόσον ο πελάτης δικαιωθεί καρπώνονται ένα προσυμφωνημένο κλάσμα των χρημάτων που δικαιούται ο πελάτης τους. Αν ο πελάτης δεν δικαιωθεί δεν φέρει καμμία ευθύνη απέναντι στο γραφείο και δεν πληρώνει τίποτα.

Με τον τρόπο αυτό το ρίσκο και το κόστος μετατωπίζεται στους δικηγόρους και όχι στον ίδιο.

Γι αυτό βλέπετε τόσες "χαζές" μηνύσεις στις χώρες αυτές. Φυσικά και η νομοθεσία επιτρέπει τέτοιες "χαζές" μηνύσεις.

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος grkostis (13 Ιαν. 2004 , 15:34)

...Opos katalavainetai i Speedex tha faei prostimo kai tha tis ginei mia dunati epipliksi.Tora arxizei kai mpenei to nero sto aulaki.

Αυτό από που το συμπέρανες φίλε grkostis; Εννοείς ότι θα φάει πρόστιμο γιατί δεν κινήθηκε σωστά μετά τη διαμαρτυρία σου ή για αυτή καθ'αυτή την απώλεια της κάμερας; Γιατί δε νομίζω ότι μπορεί ν'αποδειχτεί εύκολα το ότι φταίει η Speedex κι ας υποψιαζόμαστε όλοι αυτό. Βέβαια (αν και παρακολουθώ απ'την αρχή το θέμα) δεν θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αλλά νομίζω ότι το μόνο στοιχείο που υπάρχει είναι το βάρος που δείχνει γεμάτο κουτί στο χαρτί των Γερμανών και άδειο σ'αυτό της Speedex. Η οποία όμως δεν παρέλαβε το κουτί τη στιγμή που παραδόθηκε γεμάτο στο Γερμανικό Ταχυδρομείο. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι να φτάσει στα χέρια της Speedex πέρασε από πολλά χέρια... Με άλλα λόγια, αυτό το στοιχείο που έχεις στα χέρια σου, κατά τη γνώμη μου μόνο τον Γερμανό καταστηματάρχη απαλλάσει. Αυτός -σου λέει- εγώ παρέδωσα κύριε αυτό, με σφραγίδα και υπογραφή. Τι έγινε από 'κει και ΄πέρα δεν ξέρω... Την κλέψανε στο Γ.ταχυδρομείο, στο αεροπλάνο, στη Speedex??? :(

Ελπίζω κι εύχομαι να αποζημιωθείς αλλά δεν βλέπω ν'αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη αφου δεν υπάρχουν άλλες αποδείξεις... :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (13 Ιαν. 2004 , 17:08)

Αυτό από που το συμπέρανες φίλε grkostis; Εννοείς ότι θα φάει πρόστιμο γιατί δεν κινήθηκε σωστά μετά τη διαμαρτυρία σου ή για αυτή καθ'αυτή την απώλεια της κάμερας; Γιατί δε νομίζω ότι μπορεί ν'αποδειχτεί εύκολα το ότι φταίει η Speedex κι ας υποψιαζόμαστε όλοι αυτό. Βέβαια (αν και παρακολουθώ απ'την αρχή το θέμα) δεν θυμάμαι όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αλλά νομίζω ότι το μόνο στοιχείο που υπάρχει είναι το βάρος που δείχνει γεμάτο κουτί στο χαρτί των Γερμανών και άδειο σ'αυτό της Speedex. Η οποία όμως δεν παρέλαβε το κουτί τη στιγμή που παραδόθηκε γεμάτο στο Γερμανικό Ταχυδρομείο. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι να φτάσει στα χέρια της Speedex πέρασε από πολλά χέρια... Με άλλα λόγια, αυτό το στοιχείο που έχεις στα χέρια σου, κατά τη γνώμη μου μόνο τον Γερμανό καταστηματάρχη απαλλάσει. Αυτός -σου λέει- εγώ παρέδωσα κύριε αυτό, με σφραγίδα και υπογραφή. Τι έγινε από 'κει και ΄πέρα δεν ξέρω... Την κλέψανε στο Γ.ταχυδρομείο, στο αεροπλάνο, στη Speedex??? :(

Ελπίζω κι εύχομαι να αποζημιωθείς αλλά δεν βλέπω ν'αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη αφου δεν υπάρχουν άλλες αποδείξεις... :confused:

Χρηστο δεν ειναι ετσι!

Δεν ειναι αμοιρη ευθυνων διοτι δεχτηκε να παραλαβει ενα δεματακι 900 γρ το οποιο στα χαρτια ειναι 2,5 κιλα!

Δεν την παραξενεψε?

Δεν επρεπε να ενεργησει αμεσως και να μην το παραλαβει ειδοποιωντας παραλληλα ολους οσους εμπλεκονται?

Οταν πληρωνεις υπηρεσιες...πληρωνεις υπηρεσιες και οχι ωχ αδερφισμους!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (13 Ιαν. 2004 , 17:20)Χρηστο δεν ειναι ετσι!

Δεν ειναι αμοιρη ευθυνων διοτι δεχτηκε να παραλαβει ενα δεματακι 900 γρ το οποιο στα χαρτια ειναι 2,5 κιλα!

Δεν την παραξενεψε?

Δεν επρεπε να ενεργησει αμεσως και να μην το παραλαβει ειδοποιωντας παραλληλα ολους οσους εμπλεκονται?

Οταν πληρωνεις υπηρεσιες...πληρωνεις υπηρεσιες και οχι ωχ αδερφισμους!

You've got a point!...

Είναι και θέμα νομοθεσίας βέβαια και δεν ξέρω τι ισχύει. Επίσης παίζει ρόλο σε ποιο στάδιο της παραλαβής γίνεται η ζύγιση... Αλλά και ποια είναι η σκοπιμότητά της? :confused: Μήπως γίνεται για να κατοχυρώνεται η courier και να σου πει μετά "ας έλεγχες το δελτίο παραλαβής κι ας μην παραλάμβανες αφού διαπίστωνες τη διαφορά"?? Μήπως δηλαδή στους όρους μεταφοράς η courier... ρίχνει το βάρος στον παραλήπτη για τον έλεγχο του βάρους? Αν και δεν συναλλάσομαι τακτικά με courier, αν θυμάμαι καλά στους όρους τους λένε λίγο πολύ ότι αν δεν είναι ασφαλισμένο το αντικείμενο δεν φέρουν καμία ευθύνη για το τι θα παραλάβει ο παραλήπτης... :worry: :blink:

Τιποτα απολυτως...Απλα το κολλας κοντα στην κεραια(κατα προτιμηση μεσα στο κινητο..εκει που τοποθειται η SIM και εισαι οκ.Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο!

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned