mobile_hacker Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά επικοινωνήσαμε με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μας είπαν λίγο πολύ ότι δεν αξίζει να το κυνηγήσουμε γιατί στην τελική δεν θα βγάλουμε άκρη και να επικοινωνήσουμε με το facebook να μας δώσουν αυτοί λύση... Ότι να ναι.. :/ Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Φυσικα και γίνεται. Το αν αξιζει η όχι εξαρταται απο εσας. Νομιζω 100€ δεν ειναι η μηνυση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Ξέρετε αν κάποιος ελληνικός πάροχος έχει επενδύσει στην υλοποίηση της τεχνολογίας HD Voice; Τα video που έχω πετύχει είναι εντυπωσιακά. Δείτε για παράδειγμα τα εξής: http://www.youtube.com/watch?v=W5huez24wms (το ίδιο στα Γαλλικά :p) Συμβατές συσκευές (μερικές): Nokia N8, X6, E5, Lumia 800, Lumia 920, Samsung Galaxy S2, Galaxy S3/S3 LTE, S Advance, Note II, HTC 1S, 1X, 1X+, 1XL, 8S, 8X, Sony Xperia T, Xperia J, Apple iPhone 5. Η τεχνολογία προωθήθηκε πολύ από την Orange, αλλά δεν είναι αποκλειστικότητα της Orange. Στην Ελβετία όπου μένω την υλοποίησε και η Swisscom για να απαντήσει στην Orange που την υλοποίησε πρώτη. Δεν έχω ακόμα κάνει κλήση HD Voice, αλλά το νέο μου τηλέφωνο την υποστηρίζει, οπότε σύντομα θα βρω κάποιον με συμβατό κινητό να δοκιμάσουμε. Στην Ελλάδα παίζει να έχει υλοποιηθεί; :confused: Edited December 29, 2012 by lewton Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Τα Tablets έχουν μπει κανονικά στη ζωή μας . Το πως το χρησιμοποιεί ο καθένας μας είναι ένα θέμα που μπορεί να βοηθήσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 τωρα πλεον με την ταμπλετα win 8 ...τα παντα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Σερφαρισμα,ως επι το πλειστον! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 1)αναγνωση βιβλιων-περιοδικων 2)σερφαρισμα/social media 3)παιχνιδακια και 4) και σπουδαιοτερο: συνδεση μεσω hdmi στην tv!!! dumb tv + tablet + wireless keybord/mouse + wifi = REALLY SMART TV :):):) Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 (edited) Ελπιζω να γραφω στο σωστο μερος... τοσες μερες λοιπον που εχουν παρουσιαστει καινουργια τηλεφωνα, προφανως εχετε δει οτι ολα ειναι στις 5" ιντσες,η απορια μου εμενα εδω και μερες ειναι , αν θα βγαλουν κανενα κινητο με τα ιδια τουμπανα χαρακτηριστικά στις 4,7" για εμας που δεν θελουμε να ξεφυγουμε σε διαστασεις του s3? fullhd οθονη αντε να το δεχτω οτι δεν γινεται να μπει(?) σε 4,7", αλλα 2gb ram καινουργιοι επεξεργαστες,καμερες,μπαταριες και καινουργια υλικα κατασκευης γιατι οχι? και θα μου πειτε ενταξει σιγα την διαφορα 4,7"->5" , προσωπικα εμενα μου φαινεται αρκετα μεγαλη διαφορα συγκρινοντας το s3 με το note1 και δεν θα ηθελα να παω(αν και η αληθεια ειναι πως το xperia z με εχει κερδισει :O ) ακομα και mid range στις 4,3" προβλεπω να δουμε ελαχιστες παρουσιασεις οποτε τι πιστευετε θα δουμε κανα τετοιο κινητο το 2013 ή θα πρεπει να προσαρμοστουμε ολοι στις 5"? ps. το padfone2 ειναι το μονο που εχω εντοπίσει με αυτα που γραφω αλλα και αυτο θεωρειται περυσινο μοντελο θεωρητικά Edited January 15, 2013 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maiko_21 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Θα θελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τί είναι ο κρύσταλλος που αλλάζουν σε επισκευές κινητών. Μου έχουν πει σε ένα service κινητών πως για να έχω ενδείξεις στην οθόνη δεν έχει προβλημα η οθόνη αλλά ο κρύσταλλος στην πλακέτα. εχει κανεις photo να δούμε τι είναι και πως αλλάζει αυτός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Παιδιά εχω μια απορία πια η διαφορά του factory unlocked με το sim free για κινητά από το εξωτερικών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventura Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Η ναυαρχιδα της htc θα ειναι στις 4,7 inches. Htc One (m7) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 αυτο αναρωτιεμαι κι εγω,νομιζω οτι με νταβατζιλικη θα προσπαθησουν οι εταιρειες κινητων να μας κανουν να παμε στις 5+ ιντσες οθονη,κατι που και για μενα ειναι αδικαιολογητο.σωνει και καλα δε θα επιλεξω κατι που γουσταρουν εκεινοι να μου πασαρουν. το μονο 5αρι με φυσιολογικο σχετικα μεγεθος ειναι το sony zl,αγνωστο αν θα ερθει προς τα μερη μας ομως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 μαγαζια που δεν πολυεμπιστευομαι. eshop e-mobile <<ειδικα αυτο>> vnp <<μου χει κατσει στραβα,δε μου αρεσει η εξυπηρετηση τους>> Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Εγω δυο δεν εμπιστευομαι. Emobile και easybuyworld. Απο τα αλλα αγοραζω οτι χρειαζομαι και απο εκει που ειναι πιο φθηνα (θειος skroutz). Edited February 10, 2013 by zapee995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Η ναυαρχιδα της htc θα ειναι στις 4,7 inches. Htc One (m7) Οταν εγραφα το μηνυμα δεν υπηρχε και οταν βγηκαν οι πρωτες φημες ειπα ενταξει την βγαλαμε για το '13 :P Απομενει να δουμε ποσο καλυτερο θα ειναι απο το s3 @ταξιδιωτης συμφωνω και σκεφτομαι οτι αυτο το νταβατζιλικι μπορει να τους γυρισει μπουμερανγκ και αντιθετα θα ειναι πολυ καλο για την htc γιατι οποιος θελει 4.7" αναγκαστηκα θα στραφει στο Μ7(αντε και στο padfone2 που ειναι δυσευρετο ομως..) Πιστευω η πολιτικη της htc να εχει επιλογη και στις 4.7"(Μ7) αλλα και στις 5"(droid dna) ειναι η πιο σωστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katarasg Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλησπερα σε όλους!!Σκεφτομουν αρκετες μερες την διαφορα τιμης ενος ipad που κατασκευαζεται στην Κίνα σε σχεση με αυτα που εχουμε εισαγει μονοι μας απο Κίνα!Τελικα ή καλυτερα διαχρονικα αξιζει η αγορα ενος no name tablet απο Κινα ή προσπαθουμε όλοι να πεσουμε στο τυχερό κομματι που θα παρουσιασει τα λιγοτερα προβλήματα?Καταθεστε τις εντυπωσεις σας μετα απο κλεισμενο 1 χρονο λειτουργιασ ή και λιγο λιγοτερο!Να αναφερουμε εταιρειες,προβλήματα,doa,κτλ κ πωσ ξεπεαστηκαν τα προβληματα στα κινεζοταμπλετ ,αν ξεπεραστηκαν!!!Ασ μοιραστουμε εμπειριες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 δυο ταμπλετες aoson m12 και m19 η μια 1 χρονου και δυο μηνων και η αλλη 1 χρονου ακριβως,σκυλια δεν κανανε το παραμικρο κιχ..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Έχω ένα ly-f1 εδώ και ένα χρόνο το οποίο το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και δεν έχει πάθει τίποτα μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Υπάρχει καμία εφαρμογή για android που να κάνει το κινητό Τηλεκοντρόλ? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Πλέον τα κινητά δεν έχουν υπέρυθρες οπότε λίγο δύσκολο αυτό που ζητάς. Όπως και να 'χει, εφαρμογές για android συζητάμε στο παρακάτω θέμα: Android - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Λογω κατασκευης οι ταμπλετες δεν εχουν φυσικο πληκτρολογιο. Με το εικονικο που ενφανιζεται ποσο ευκολο ειναι να γραψει καποιος ενα κειμενο οπως αυτο που διαβαζετε τωρα, γρηγορα χωρις μπερδεμετα και κυριως χωρις να παρει την οθονη στο "χερι" μετα απο λιγο καιρο? Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ειναι παρα πολυ ευκολο και πολυ γρηγορο...σαν εναν υπολογιστη.εγω σε οσα κινεζικα εχω παρει,κανενα touch δεν εχω παρει στα χερια απο την πληκτρολογηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Δεν εχω χρησιμοποιησει αλλη φορα ταμπλετα. Φανταζομαι κατα τη πληκτρολογηση εμφανιζεται το πληκτρολογιο και καλυπτει ενα μερος αυτης. Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 εξαρταται ποσο τον βολευει τον καθενα και απο κει και περα απο το ποια ειναι η ταμπλετα , το πληκτρολογιο κτλ παντως οι οθονες αντεχουν αφου ειναι φιαγμενες για αυτο ακριβως τον λογο και δεν χρειαζονται και πιεση κιολας αφου ειναι capacitive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ο χαρακτηρισμος retina εχει σχεση με την οθονη και την οποια ανοχη της? Η γραφιδα ειναι προεραιτικη μαλλον εφοσονν μπορει να "δουλεψει" δαχτυλο.:lol: Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts