mol Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 ειχα 2 περιοδικα που νομιζω λεγονται e-mobile. πρεπει να τα εχω ακομη. εκτος απο κινητα ειχε και αλλα θεματα! μαλιστα στο 1 απο αυτα ειχε παρουσιαση του se p990i. ισως να ειχε και του νοκια 7110. αν τα βρω θα στα δωσω (αν βεβαια τα θελεις). τα κρατησα και γω σαν ενθυμιο αλλα καποια στιγμη τα ειχα για πεταμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 το πήρα. μαζί μ'αυτό βρήκαν και ένα άλλο pop σε γκρι χρώμα και το πήρα για'μένα. :p το κουτί ήταν ανοιχτό και λίγο σκισμένο [οπότε είναι το κινητό της βιτρίνας] αλλά κατα τ'άλλα φαίνεται μια χαρά. το άνοιξα να το δοκιμάσω λίγο πριν το δώσω για να δω και σε τι κατάσταση είναι, αλλά όλα φαίνονται εντάξει. ούτε μια γρατζουνιά δεν έχει η οθόνη και το πίσω μέρος [για χτυπήματα και άλλα ούτε λόγος] και γενικά φαίνεται μια χαρά. ένα glitch που βρήκα [και παίζει να'ναι του κινητού] είναι ότι αργεί να γυρίσει την οθόνη όταν γυρίζω το κινητό. τέλος, σαν φορτιστή μου έδωσαν έναν μιας άγνωστης μάρκας [orbit νομίζω] και πάνω λέει ότι είναι φορτιστής ταξιδίου και συνδέεται με usb. δεν με χάλασε και για να είναι όλα εντάξει, έδωσα το δικό μου κουτί [μιας και ήταν μια χαρά] και έβαλα μέσα και το δικό μου φορτιστή της LG. ελπίζω να της δουλέψει κανονικότατα και να βγάλει τουλάχιστον το χρόνο. :p πληροφοριακά, το πήρα με έκπτωση 40% και έβαλα και την επιδότηση που είχα 60€ και μου βγήκε μόνο 10€!! τη στιγμή που το δικό μου το γκρι το βρήκα στα 100. :blink: αν είναι έτσι, θα περιμένω να βγαίνουν εκτός τα κινητά για να τα αγοράζω. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παιδιά καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους μας! :) :) :) Θα ήθελα να ρωτήσω πόση είναι μια μέση κατανάλωση σε MegaByte αν χρησιμοποιήσω το aGPS μου σε συνδυασμό με το πακέτο δεδομένων που μου δίνει ο πάροχος μου. Καταλαβαίνω πως οι τιμές επηρεάζονται από πολλές παραμέτρους, αλλά θα ήθελα να ξέρω μια τάξη μεγέθους. Κάπου διάβασα ότι για ένα ταξίδι Αθήνα - Χαλκίδα (διάρκειας 2 ωρών) καταναλώθηκαν κοντά στα 20 MB. Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε απάντηση σας! Καλή χρονιά! Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 καταρχην, το δικτυο χρησιμοποιειται μονο για να κλειδωσει δορυφορυς το gps. απο και κ περα απενεργοποιειται. τα δεδομενα που καταναλωνει ειναι κατι κιλομπα'ι'τς. μηδαμηνο ποσο... αν κανω λαθος διορθωστε με :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponaki Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 καταρχην, το δικτυο χρησιμοποιειται μονο για να κλειδωσει δορυφορυς το gps. απο και κ περα απενεργοποιειται. τα δεδομενα που καταναλωνει ειναι κατι κιλομπα'ι'τς. μηδαμηνο ποσο... αν κανω λαθος διορθωστε με :) Σήμερα που το δοκίμασα για πολύ μικρή διαδρομή παρατήρησα αυτό που είπες, ότι κίνηση δεδομένων υπήρξε μόνο στην αρχή που κλείδωνε δορυφόρους. Μετά δεν κατέβασε τίποτα άλλο αξιόλογο. Εννοείται πως πάντα μιλάμε για πρόγραμμα GPS με ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟΥΣ χάρτες, όχι για χρήση προγράμματος που ενημερώνει κατά τη διαδρομή τους χάρτες. Άρα λογικά μιλάμε για μηδενικό κόστος. Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο ας μας πει. Ευχαριστώ πολύ mol. Καλή χρονια! :D Παράθεση expose yourself before your peers... Δίκτυο: Cosmote (Απεριόριστα προς όλους 65) Σε χρήση: Sony Xperia L (Stock - 4.2.2) || Google Nexus 7 (Stock - 4.3) Παλιά: Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX v31 - 2.3) || HTC Desire Z (Andromadeus 5 - 4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 δηλαδη στο google maps που χρησιμοποιω γινεται το ιδιο? χρέωση μονο κατα το κλειδωμα των δορυφορων? Εχω κοσμοκαρτα παρεπιμπτωντος και εχω βαλει το προγραμμα 60 μεγαβαητ με 5 ευρω. Το λεω γιατι την περιστρεφομενη γη κατα τη διαρκεια της αναζητησης των χαρτεων τη βλεπω συνεχως στο sony ericsson κινητο μου. Για μιση ωρα ποσο να χρεωνομαι λετε π[εριπου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 δηλαδη στο google maps που χρησιμοποιω γινεται το ιδιο? χρέωση μονο κατα το κλειδωμα των δορυφορων? Όχι, γιατί το googlemaps πρέπει να κατεβάζει συνεχώς τους χάρτες. Μπορείς να ελέγξεις πόσα "καις" από τον μετρητή δεδομένων του κινητού (στα SE π.χ. πας Μενού,Ρυθμίσεις,Κλήσεις,Διάρκεια,Μετρητές Δεδ/νων). Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs_1983 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 καλησπερα σας...θα ηθελα να ρωτησω σχετικα αν ξερει καποιος με τις επανφ. μπαταριες NIMH sony cycle energy εχω αγορασει προσφατα μπαταριες των 2500mAh και ηθελα να ρωτησω ποση ειναι περιπου η διαρκεια ζωης τους. Στις οδηγιες λενε 1000 φορτισεις...αλλα δεν μειωνεται η διαρκεια ζωης τους και με το περασμα των χρονων? Δηλ αν καποιος τις φορτιζει 2 φορες το μηνα σε ενα χρονο αντιστοιχουν 24 φορτισεις....για να φτασουμε στις 1000 φορτισεις ειναι πολλα χρονια....μηπως μετα την παροδο 5 ετων η και παραπανω ληγει η διαρκεια ζωης τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Να σου πω την προσωπική μου εμπειρία, χρησιμοποιώ μπαταρίες NiMh εδώ και 15 χρόνια για τις διάφορες ασύρματες συσκευές μου, ελάχιστες μου χάλασαν και αυτές ήταν όλες no name, σύνηθως τις αλλάζω για να πάρω μεγαλύτερης χωρητικότητας. Η ζωή τους εξαρτάται από την τακτική φόρτιση-αποφόρτιση και από την θερμοκρασία λειτουργίας, αν και δεν ξέρω για τι χρήση τις θέλεις, αν πρόσεξεις τα ανωτέρω θα σου κρατήσουν πολύ. Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2011 Έχω απαντήσει στο πρώτο θέμα που άνοιξε ο φίλος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292064 Απαντώ κι εδώ βάζοντας το link το οποίο αναφέρει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις μπαταρίες NiMH. http://www.dpgr.gr/index.php?page=nimh_faq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 1)αναρωτιεμε αν στην ces που διεξηχθει αυτες τις μερες ανακοινωθηκαν κ smartphones που υποστηριζουν λειτουργια τηλεορασης.ξερετε κατι? 2)για να υποστηριξει ενα smartphone λειτοργια τηλεορασης τι επιπτωσεις μπορει να εχει αυτο στην εμφανιση του(π.χ κεραια? π.χ μεγαλυτερο παχος?) η ειναι ενα θεμα που με τη σημερινη τεχνολογια δεν επηρεαζει την εμφανιση των κινητων. 3)υπαρχουν σημερα κινητα απο τις καλες εταιριες του χωρου(samsung,sony,lg,htc,motorola κλπ) που να εχουν λειτουργια τηλεορασης? 4)εσεις το θεωρειτε πιθανο να καθιερωθει η τηλεοραση στην επομενη γενια smartphones οπως εχει γινει με το ραδιοφωνο? *φυσικα δεν αναφερομαι σε internet tv αλλα σε ενσωματομενο tv tuner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Η Wind δίνει και προς Q, άρα δεν είναι καρτέλ. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 3 χρόνια μετά κανείς δεν έχει ασχοληθεί (εμείς, δημοσιογράφοι, δικαστικοί, πολιτικοί, οτιδήποτε) αλλά και τίποτα δεν έχει αλλάξει Και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει φίλε μου γιατί ζούμε στη χώρα της διαφθοράς και της παρανομίας. Όταν είναι όλο το σύστημα μιας χώρας διεφθαρμένο, τότε όλοι οι μεγάλοι μπορούν να έχουν το δικό τους καρτέλ... Από γαλακτοβιομηχανίες, μέχρι σούπερ μάρκετ. Και γιατί όχι και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που είναι πολύ λιγότερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Μπορουν τα εξυπνα τηλεφωνα να διαβαζουν αρχεια αυτου του ειδους? Και αν ναι μπορουν ολα η καποια κατηγορια αυτων? Και ενα αλλο.. αν εχω εξυπνο τηλεφωνο ας πουμε, θα πρεπει να ψαξω το προγραμμα αλλου για να το περασω να μου διαβαζει αυτα τα αρχεια(και ισως τα πληρωσω κιολας) ή θα ειναι εγκατεστημενη η εφαρμογη μεσα?? Γιατι αν ισχυει το πρωτο σκελος ε τοτε smartphones και α..φρυδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Υπάρχει ένα περιοδικό που λέγεται ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ. Αν πας σε ένα κέντρο τύπου θα βρεις τα παλιά τεύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Υπάρχει ένα περιοδικό που λέγεται ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ. Αν πας σε ένα κέντρο τύπου θα βρεις τα παλιά τεύχη. Το ξερω το περιοδικο το παιρνω συχνα. Το κεντρο τυπου που ειναι? Εκει μαζευονται τα παλια τευχη και εφημεριδες ολων των εταιριων η μονο αυτου του περιοδικου αφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ρώτα τον περιπτερά της γειτονιάς σου. Δε γνωρίζω να σου απαντήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 @REDHOTSTEF δε βρηκα τα περιοδικα που σε ειπα παραπανω :( θα ξαναψαξω ομως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Κι εγώ κάποτε προ 20ετιας μαζευα περιοδικά πληροφορικής ώσπου μια μέρα μου τη βάρεσε και τα πέταξα όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Το ξερω το περιοδικο το παιρνω συχνα. Το κεντρο τυπου που ειναι? Εκει μαζευονται τα παλια τευχη και εφημεριδες ολων των εταιριων η μονο αυτου του περιοδικου αφορα? Παλαιότερα τεύχη του περιοδικού (οποιουδήποτε περιοδικού) τα βρίσκεται από τον εκδότη του και όχι από το πρακτορείο διανομής το οποίο έχει μόνο το τρέχον τεύχος και τις επιστροφές (για λίγες ημέρες) του προτελευταίου τεύχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EfiAn Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Δεν ξέρω αν έβαλα το θέμα στη σωστή ενότητα.. Έχω μια κόρη στα 13 που θέλω με κάποιο τρόπο να ελέγχω με ποιούς μιλάει και εν δυνάμει να αποκλείσω ή να επιτρέψω μόνο κάποιες εξερχόμενες ή εισερχόμενες κλήσεις για πολύ σοβαρούς λόγους... Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που να παρέχει κάτι τέτοιο; Ποια εταιρεία δίνει αναλυτικό λογαριασμό και εισερχομένων κλήσεων; Το κινητό που έχει είναι το Nokia N70 Edited January 26, 2011 by EfiAn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 αν έχει συμβόλαιο, μπορείς εύκολα να δεις τους αριθμούς που καλεί από το λογαριασμό, αλλά ακόμη και εαν έχει καρτοκινητό, μπορείς να ζητήσει ανάλυση κλήσεων. δε νομίζω η εταιρεία να μπορεί να σου πει τι νούμερα παίρνουν την κόρη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 από τη στιγμή που το τηλέφωνο δεν ανήκει στο παιδί. μπορεί να πάει ο κάτοχος του αριθμού και να ζητήσει τον αναλυτικό λογαριασμό νομίζω βγαίνει κάθε μήνα. (δεν ξέρω αν είναι δωρεάν ή εχει κάποια χρέωση) πάντως γίνετε σίγουρα. *αν οι εισερχόμενες κλήσεις έχουν γίνει με απόκρυψη θα αναφέρει απόκρυψη. αλλά οι εξερχόμενες κλήσεις θα φαίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 από τη στιγμή που το τηλέφωνο δεν ανήκει στο παιδί. μπορεί να πάει ο κάτοχος του αριθμού και να ζητήσει τον αναλυτικό λογαριασμό νομίζω βγαίνει κάθε μήνα. (δεν ξέρω αν είναι δωρεάν ή εχει κάποια χρέωση) πάντως γίνετε σίγουρα. *αν οι εισερχόμενες κλήσεις έχουν γίνει με απόκρυψη θα αναφέρει απόκρυψη. αλλά οι εξερχόμενες κλήσεις θα φαίνονται. Στον αναλυτικο αναφερει και τις εισερχομενες κλησεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 από τη στιγμή που το τηλέφωνο δεν ανήκει στο παιδί. μπορεί να πάει ο κάτοχος του αριθμού και να ζητήσει τον αναλυτικό λογαριασμό νομίζω βγαίνει κάθε μήνα. (δεν ξέρω αν είναι δωρεάν ή εχει κάποια χρέωση) πάντως γίνετε σίγουρα. *αν οι εισερχόμενες κλήσεις έχουν γίνει με απόκρυψη θα αναφέρει απόκρυψη. αλλά οι εξερχόμενες κλήσεις θα φαίνονται. μα δεν αναφερονται οι εισερχομενες στον αναλυτικο.μονο εξερχομενες,απεσταλμενα μηνυματα και ογκος δεδομενων που εχεις καταναλωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts