themaras7 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 καιρό τώρα έχουν βγεί στην αγορά τα κινητά παντόφλα!υπήρχουν υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν!!στην τσέπη όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω τέτοια κινητά είναι κρίμα να μπούν!εγώ ακόμα και μικρότερα κινητά με 2.5 οθόνη φοβομουν να τα βάλω και τα είχα σε καλτσούλα και στο χέρι!πιστεύω όμως μια οθόνο γύρω στα 3.2-3.5 είναι ιδανική και να το desire δεν είχε τα κουμπάκια κάτω κάτω θα ήταν τέλειο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Τα κινητα παντοφλες με τις μεγαλες οθονες ειναι καλα σε δυνατοτητες σερφαρισμα κλπ αλλα στην μεταφορα ειναι μεγαλο προβλημα. Εγω το φορτωνω συνεχως στην τσαντα τις κοπελας μου.Αν τυχει και εχει παρει κανα μικρο τσαντακι και δεν φοραω μπουφαν το κινητο το αφηνω στο αμαξι γιατι ειναι μπελας να εισαι σε ενα μπαρ και να κουβαλας την παντοφλα. Νομιζω οτι η λυση ειναι 2η κ 3η συσκευη που οι περισσοτεροι πια εχουμε και να χρησιμοποιουμε αυτην που μας ταιριαζει καλυτερα σε καθε στιγμη.Εγω εχω ενα 3gs για σερφαρισμα, ενα N86 για φωτογραφικο και ενα samsung 2100 που ειναι heavy duty για τη δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Το πιο παντοφλα κινητο που ειχα ποτε (και μαλλον το πιο προβληματικο επισης) ηταν το Νοκια 7710. Οσο και αν μου αρεσε βεβαια, το μεγεθος του και η ασταθεια του με κουρασαν απιστευτα. Δεν πηρα ποτε ξανα τοσο μεγαλο κινητο. Τα πηρα απο φοβο! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiros Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 απο τη μια θεωρω οτι ο φιλος thePRODIGY εχει δικιο για τις οθονες και οτι εχουμε ξεφυγει σε θεμα φορητοτητας απο την αλλη αν θελεις να κανεις surf στο διαδικτυο οι μεγαλες οθονες ειναι μονοδρομος.ιδανικη κατασταση και αυτη που βολεψε εμενα ειναι μικρο κινητο για καθημερινη χρηση και στην τσαντα η χωμενο σε θηκη και στο σακακι μεσα ενα με 4αρα οθονη.θα μου πειτε 2 συσκευες,ε τι να κανουμε δικαιολογουμε ετσι και την ενασχοληση μας με τα κινητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 3.7" ειναι το μαξιμουμ αποδεκτο για smartphone. Το HD2 που εχω, δεν βολευει οσο το Desire. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 δικιο εχεις σε αυτο...αλλα πρεπει πιστευω να εχουμε ολοι ενα τσαντακι να βαζουμε πραγματα μεσα οπως κινητο,κλειδια κλπ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
musmulas Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος χρήστης σε αυτό το forum και θα ήθελα τη βοήθεια σας σε ένα προβλημά μου. Σπουδαζω Ρουμανία μα διατηρώ σχέση με την κοπέλα μου η οποία βρίσκεται ελλάδα. Αυτή ακόμη βρίσκεται στο σπίτι με τους δικούς της και δεν έχει ιντερνετ. Υπάρχει καποιος τρόπος έτσι ωστε να μπορω να μιλάω φθηνά γιατί αυτό το διάστημα δίνω παρα πολλά λεφτά σε κάρτες. Εντωμεταξύ το κινητό της κοπελιάς μου εχει το skype μέσα και σκεφτόμουν αν καποια τηλ εταιρεία είχε προσφορά δωρεάν ιντερνετ? Παιδιά όποιος έχει οποιαδίποτε ιδέα, για οποιονδίποτε τρόπο, ετσι ωστε να αποφύγω τς πολλες κάρτες θα το εκτιμούσα πάρα πολυ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Υπαρχει κανενα κινητο στον κοσμο να λειτουργουν και οι 3 ταυτοχρονα? Οχι, δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Και οχι μονο- το προβλημα ειναι και το βαρος αυτων των συσκευων σε σημεια που να σου κατεβαινει η φορμα/παντελονι με το περπατημα. Πιστευω παντως πως τα κινητα μας πρεπει στην εποχη μας να ειναι οσο πιο μικρα γινεται και το αν καποιος θελει να μπει στο ινερνετ καλυτερα να μπει μεσω υπολογιστη. Ετσι και αλλιως και τα κινητα μπαινουν στο νετ σημερα και ας εχουν μικρες οθονες-μη ξεχναμε οτι το νετ ειναι εργαλειο και δεν θα πρεπει να κανουμε καταχρηση,ποσο μαλλον στα κινητα μας που ετσι τελλειωνει πιο γρηγορα η μπαταρια. Πιστευω τελος για το ιντερνετ μια οθονη 240-320 μια χαρα ειναι και το βαρος της συσκευης να μην ξεπερνα τα 100 γραμμαρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 θεωρω οτι οι 3.5-3.7 ιντσες ειναι το μεγιστο οριο της φορητοτητας...ωραιες ειναι και οι 4.3 ιντσες αλλα για μενα παυει να ειναι κινητο...σε λιγο θα βγαλουν και συσκευες με 5αρες οθονες και θα τις αποκαλουν κινητα!!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 πλεον εχουν αυξηθει κατα πολυ οι δυνατοτητες των κινητων τηλεφωνων με αποτελεσμα να κανεις την δουλεια σου ευκολοτερα και γρηγοροτερα...ο καθενας παντως πρεπει να επιλεγει τι θελει αναλογα με τις αναγκες του...το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι περνουν κινητα με τρελες δυνατοτητες και τα εχουν μονο για να παιρνουν τηλεφωνα...:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Η σωστή ερώτηση θα ήταν "Γιατί να επιλέξει κάποιος απλό κινητό αντί για smartphone" ? Έτσι όπως την έχει θέσει ακούγεται απο αφελής μέχρι αυτονόητη :p Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 (edited) λοιπόν άκου τη θα κάνεις. -μπορείς να πάρεις από εδώ μια κάρτα χρονοκάρτα οτε (ή να σου στείλουν τις οδηγίες) είχα πάρει μια αλλά για άλλο προορισμό. η κάρτα αυτή εχει δυνατότητα να την ενεργοποιήσεις σε τηλέφωνο εξωτερικού. -μπορείς να ψάξεις και εκεί για κάποια αντίστοιχη τέτοια κάρτα. για δωρεάν ίντερνετ εδώ λίγο δύσκολο. αλλά από ότι κατάλαβα εσύ έχεις ίντερνετ, οπότε βάλε μέσα το skype και πάρε μια paysafe card ή βάλε μερικά χρήματα με πιστωτική και κανε κλήσεις στην Ελλάδα ή σε κινητό ή σε σταθερό. http://www.skype.com/intl/en/prices/payg-rates/#cc=GR Edited October 15, 2010 by PARASwrite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Χαχα. οχι η καταλληλη ερωτηση θα ηταν.. Γιατι καποιος να επιλεξει smartphone και οχι ενα netbook!.. Ευχαριστω παιδια με καλυψε ο navi που ειδα τι ειδους προγραμματα περιπου μπορω να περασω μεσα στο τηλεφωνο. Στο μελλον smartphone θα επιλεξω και οπως διαβασα καλυτερα με androit λειτουργικο και ελπιζω στο αμεσο μελλον να υπαρχει πληθωρα διαθεσιμων προγραμματων για αυτο το λειτουργικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) μπορεί να χρησιμοποιεί το σταθερό; να την παίρνεις τηλέφωνο στο σταθερό δηλαδή; ή δεν βολεύει λόγο οικογένειας (να στήνουνε αυτί κτλ :p ) επίσης, ποιο τηλέφωνο έχει; αν και δεν νομίζω πως παίζει ρόλο, αφού λες πως δεν έχει internet οπότε δεν θα μπορεί να έχει Internet στο κινητό της για να μιλάτε... (εκτός αν έχει πακέτο δεδομένων στο κινητό) πάντως το skype είναι ακριβό. Προτείνω voipdiscount http://www.voipdiscount.com/en/calling-rates.html ή lowratevoip http://www.lowratevoip.com/en/calling-rates.html το πρώτο σου δίνει 3 μήνες δωρεάν σε σταθερά στην Ελλάδα με μία πίστωση 10 ευρώ (και σου μένουν και τα 10 ευρώ), και το δεύτερο 1 μήνα δωρεάν (αλλά είναι πιο φτηνό το κινητό) και στα δύο έχει κάποια λεπτά την βδομάδα (στο δεύτερο 200 στο πρώτο νομίζω 300) πες περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση να δούμε τι συμφέρει ! Edited October 16, 2010 by mariosx Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) @mariosx τα voip προγράμματα που προτείνεις τα έχεις δοκιμάσει? η εμπειρία και η ποιότητα του skype δεν νομίζω να συγκρίνεται με κανένα άλλο πρόγραμμα, ίσως να συγκρίνεται με το την έκδοση voip του fring. Edited October 16, 2010 by PARASwrite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 @mariosx τα voip προγράμματα που προτείνεις τα έχεις δοκιμάσει. η εμπειρία και η ποιότητα του skype δεν νομίζω να συγκρίνεται με κανένα άλλο πρόγραμμα, ίσως να συγκρίνεται με το την έκδοση voip του fring. Ναι τα έχω δοκιμάσει, και τα χρησιμοποιώ καθημερινά με το PAP2 της Linksys... Πιο παλιά τα χρησιμοποιούσα από PC. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Ναι τα έχω δοκιμάσει, και τα χρησιμοποιώ καθημερινά με το PAP2 της Linksys... Πιο παλιά τα χρησιμοποιούσα από PC. ωραίος τότε. ευχαριστώ θα τα δοκιμάσω και αφού είναι και φθηνότερα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 ωραίος τότε. ευχαριστώ θα τα δοκιμάσω και αφού είναι και φθηνότερα..... απλά να σου πω πως, μου έτυχε να πάρω σε σταθερό Ελλάδα (σε συγκεκριμένο αριθμό), και να έχω μικρό Lag, και να πάρω σταθερό Αγγλία, και να μην έχω καθόλου. Είναι ανάλογα με το που παίρνεις... οπότε μόνο με δοκιμή θα καταλάβεις αν σου κάνει ! έχει στις σελίδες δωρεάν δοκιμή πάντως ;) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 ναι πρώτα δοκιμαστικά θα δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
musmulas Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 μπορεί να χρησιμοποιεί το σταθερό; να την παίρνεις τηλέφωνο στο σταθερό δηλαδή; ή δεν βολεύει λόγο οικογένειας (να στήνουνε αυτί κτλ :p ) επίσης, ποιο τηλέφωνο έχει; αν και δεν νομίζω πως παίζει ρόλο, αφού λες πως δεν έχει internet οπότε δεν θα μπορεί να έχει Internet στο κινητό της για να μιλάτε... (εκτός αν έχει πακέτο δεδομένων στο κινητό) πάντως το skype είναι ακριβό. Προτείνω voipdiscount http://www.voipdiscount.com/en/calling-rates.html ή lowratevoip http://www.lowratevoip.com/en/calling-rates.html το πρώτο σου δίνει 3 μήνες δωρεάν σε σταθερά στην Ελλάδα με μία πίστωση 10 ευρώ (και σου μένουν και τα 10 ευρώ), και το δεύτερο 1 μήνα δωρεάν (αλλά είναι πιο φτηνό το κινητό) και στα δύο έχει κάποια λεπτά την βδομάδα (στο δεύτερο 200 στο πρώτο νομίζω 300) πες περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση να δούμε τι συμφέρει ! καταρχήν ευχαριστώ για τη βοήθεια. Εχει iphone κινητό. Ναι με βολεύει να μιλάμε στο σταθερό και τώρα θα ελέγξω και τις σελίδες π έγραψες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 καταρχήν ευχαριστώ για τη βοήθεια. Εχει iphone κινητό. Ναι με βολεύει να μιλάμε στο σταθερό και τώρα θα ελέγξω και τις σελίδες π έγραψες. ωραία. Για σταθερό είναι μια χαρά πάντως. Αν έχεις κάποια απορία μου λες. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
musmulas Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 μπορεί να χρησιμοποιεί το σταθερό; να την παίρνεις τηλέφωνο στο σταθερό δηλαδή; ή δεν βολεύει λόγο οικογένειας (να στήνουνε αυτί κτλ :p ) επίσης, ποιο τηλέφωνο έχει; αν και δεν νομίζω πως παίζει ρόλο, αφού λες πως δεν έχει internet οπότε δεν θα μπορεί να έχει Internet στο κινητό της για να μιλάτε... (εκτός αν έχει πακέτο δεδομένων στο κινητό) πάντως το skype είναι ακριβό. Προτείνω voipdiscount http://www.voipdiscount.com/en/calling-rates.html ή lowratevoip http://www.lowratevoip.com/en/calling-rates.html το πρώτο σου δίνει 3 μήνες δωρεάν σε σταθερά στην Ελλάδα με μία πίστωση 10 ευρώ (και σου μένουν και τα 10 ευρώ), και το δεύτερο 1 μήνα δωρεάν (αλλά είναι πιο φτηνό το κινητό) και στα δύο έχει κάποια λεπτά την βδομάδα (στο δεύτερο 200 στο πρώτο νομίζω 300) πες περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση να δούμε τι συμφέρει ! Κοίτα φίλε μου, εγώ για έναν χρόνο το θέλω αυτό μέχρη να πάει για σπουδές η κοπελιά και να βάλει ιντερνετ. Τώρα για αυτό που ανέφερες για τους 3 μήνες στο πρώτο ειναι μόνο οταν κάνεις την εγγραφή για μια φορά η κάθε φορα που θα βάζω 10 ευρώ θα έχω 3 μήνες προς σταθερά? Δν με πειράζει αν θα είναι ακριβώ για το κινητό, περισσοτερο το θέλω να μιλάμε στο σταθερό, αλλά αν υπήρχε καποια προσφορά για απεριοριστο προς ελλάδα ακομη καλύτερα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Κοίτα φίλε μου, εγώ για έναν χρόνο το θέλω αυτό μέχρη να πάει για σπουδές η κοπελιά και να βάλει ιντερνετ. Τώρα για αυτό που ανέφερες για τους 3 μήνες στο πρώτο ειναι μόνο οταν κάνεις την εγγραφή για μια φορά η κάθε φορα που θα βάζω 10 ευρώ θα έχω 3 μήνες προς σταθερά? Δν με πειράζει αν θα είναι ακριβώ για το κινητό, περισσοτερο το θέλω να μιλάμε στο σταθερό, αλλά αν υπήρχε καποια προσφορά για απεριοριστο προς ελλάδα ακομη καλύτερα..:) αφού σε ενδιαφέρει περισσότερο για σταθερά, τότε θα διαλέξεις το voipdiscount. Πάει ως εξής: Βάζεις 10ευρώ (χωρίς ΦΠΑ. Βγαίνει κάπου 12 νομίζω). Με αυτά τα 10 ευρώ που έβαλες, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δωρεάν κλήσεις σε σταθερά στην Ελλάδα, μέχρι 300 λεπτά κάθε 7 μέρες. Συγκεκριμένα Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. With your FREE DAYS you can call for free to all the destinations listed as free! when you have no FREE DAYS left the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit . Τα 10 ευρώ δεν χάνονται. Δηλαδή όταν σου τελειώσουν τα λεπτά, μπορείς να χρησιμοποιείς από τα 10 που έβαλες, για να κάνεις κλήσεις. Άν σου τελειώσουν οι δωρεάν μέρες, και σου τελειώσουν και τα χρήματα, τότε βάζεις άλλα 10 ευρώ, και έχεις άλλες τόσες δωρεάν μέρες. Τώρα δεν ξέρω σίγουρα αν έιναι 2 ή 3 μήνες γιατί τελευταίως χρησιμοποιώ το άλλο που σου ανέφερα που είναι για 1 μήνα. Δοκίμασε το για 1 φορά, και θα δεις αν σου συμφέρει... (Κατεβάζεις το πρόγραμμα της σελίδας, για να το έχεις στο pc και να παίρνεις τηλέφωνο από εκεί) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
musmulas Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 αφού σε ενδιαφέρει περισσότερο για σταθερά, τότε θα διαλέξεις το voipdiscount. Πάει ως εξής: Βάζεις 10ευρώ (χωρίς ΦΠΑ. Βγαίνει κάπου 12 νομίζω). Με αυτά τα 10 ευρώ που έβαλες, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δωρεάν κλήσεις σε σταθερά στην Ελλάδα, μέχρι 300 λεπτά κάθε 7 μέρες. Συγκεκριμένα . Τα 10 ευρώ δεν χάνονται. Δηλαδή όταν σου τελειώσουν τα λεπτά, μπορείς να χρησιμοποιείς από τα 10 που έβαλες, για να κάνεις κλήσεις. Άν σου τελειώσουν οι δωρεάν μέρες, και σου τελειώσουν και τα χρήματα, τότε βάζεις άλλα 10 ευρώ, και έχεις άλλες τόσες δωρεάν μέρες. Τώρα δεν ξέρω σίγουρα αν έιναι 2 ή 3 μήνες γιατί τελευταίως χρησιμοποιώ το άλλο που σου ανέφερα που είναι για 1 μήνα. Δοκίμασε το για 1 φορά, και θα δεις αν σου συμφέρει... (Κατεβάζεις το πρόγραμμα της σελίδας, για να το έχεις στο pc και να παίρνεις τηλέφωνο από εκεί) φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, αλλά έχω μία ακόμη απορεία. Για να καταθέσω τα λεφτά πρέπει να φτιάξω κάποια κάρτα τραπεζική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts