Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σχολια για ολες τις εταιριες.

Nokia.Πολλα λαθη αυτη η εταιρια!Η αλαζονεια του νικητη δεν την αφησε να προβλεψει το μελλον και τωρα λουζεται τα λαθη της.Ισως η ελευση του symbian 3 και του maemo να την βοηθησουν.

Samsung.Καταφερε πριν λιγα χρονια να κλεψει την δευτερη θεση απο την Motorola και τωρα οδευει προς την κορυφη απειλώντας την nokia.Τα προιοντα της προσωπικα δεν με ξετρελαίνουν αλλα η μεγαλη γκαμα κινητων της, ,οι προσιτες της τιμες και η πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης την κανουν αξιολογο αντιπαλο της nokia.

Lg.Εταιρια προτυπο!Απο το πουθενα καταφερε μεσα σε μια τριετια να καταλαβει την τριτη θεση!Εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, προσιτες τιμες, απιαστο design και χαρακτηριστια μπροστα απο τον ανταγωνισμο της παρεχουν λαμπρο μελλον.Ακομα ενας ανταγωνιστης της nokia.

Motorola.Ξυπνημα απο τον λιθαργο!!Μεγάλη εταιρεία. κατασκευαστης του κινητου.Μετα απο την τεραστια επιτυχια του razr και των διαδοχων μοντελων του η αληθεια ειναι πως τα παρατησε λιγο. Το comeback ομως των αμερικανων εχει ήδη ξεκινησει με υπερανταγωνιστικα μοντελα οπως το milestone. Η ιδια εταιρεια εχει ανακοινωσει οτι το 2010 θα παρουσιασει τουλαχιστον 20 μοντελα με android (το σωτηριο λειτουργικο) ενω δεν εχει αποκλεισει την περιπτωση λανσαρισματος κινητου με windows 7. Με την νεα της στρατηγικη το μεριδιο της θα φτασει ξανα στα επιπεδα του 10% παγκοσμιως απειλώντας την lg.

Sony ericsson.Ξεκινησε καλα ,θα καταληξει αποτυχημενη.προσωπικη αποψη πως αυτη η εταιρεια δεν εχει μελλον. μονο στην Ελλάδα τα παει καλα (αλλο και τουτο και παλι:blink:).Αξιολογες προσπαθειες το xperia x10 ωστωσο μονο του δεν μπορει να την σώσει.Αν συνεχισει ετσι γρηγορα θα ξεπεραστει απο τη apple.

Συγνωμη αν κουρασα με τον μεγαλο μου λογο.:)

Χάρης

Nokia.Πολλα λαθη αυτη η εταιρια!Η αλαζονεια του νικητη δεν την αφησε να προβλεψει το μελλον και τωρα λουζεται τα λαθη της.Ισως η ελευση του symbian 3 και του maemo να την βοηθησουν.

Samsung.Καταφερε πριν λιγα χρονια να κλεψει την δευτερη θεση απο την Motorola και τωρα οδευει προς την κορυφη απειλώντας την nokia.Τα προιοντα της προσωπικα δεν με ξετρελαίνουν αλλα η μεγαλη γκαμα κινητων της, ,οι προσιτες της τιμες και η πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης την κανουν αξιολογο αντιπαλο της nokia.

Lg.Εταιρια προτυπο!Απο το πουθενα καταφερε μεσα σε μια τριετια να καταλαβει την τριτη θεση!Εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, προσιτες τιμες, απιαστο design και χαρακτηριστια μπροστα απο τον ανταγωνισμο της παρεχουν λαμπρο μελλον.Ακομα ενας ανταγωνιστης της nokia.

Motorola.Ξυπνημα απο τον λιθαργο!!Μεγάλη εταιρεία. κατασκευαστης του κινητου.Μετα απο την τεραστια επιτυχια του razr και των διαδοχων μοντελων του η αληθεια ειναι πως τα παρατησε λιγο. Το comeback ομως των αμερικανων εχει ήδη ξεκινησει με υπερανταγωνιστικα μοντελα οπως το milestone. Η ιδια εταιρεια εχει ανακοινωσει οτι το 2010 θα παρουσιασει τουλαχιστον 20 μοντελα με android (το σωτηριο λειτουργικο) ενω δεν εχει αποκλεισει την περιπτωση λανσαρισματος κινητου με windows 7. Με την νεα της στρατηγικη το μεριδιο της θα φτασει ξανα στα επιπεδα του 10% παγκοσμιως απειλώντας την lg.

Sony ericsson.Ξεκινησε καλα ,θα καταληξει αποτυχημενη.προσωπικη αποψη πως αυτη η εταιρεια δεν εχει μελλον. μονο στην Ελλάδα τα παει καλα (αλλο και τουτο και παλι:blink:).Αξιολογες προσπαθειες το xperia x10 ωστωσο μονο του δεν μπορει να την σώσει.Αν συνεχισει ετσι γρηγορα θα ξεπεραστει απο τη apple.

Xάρη από ότι βλέπω είσαι από τους πιό καλά διαβασμένους εδώ πέρα! Συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου... Μόνο στην ποιότητα των κινητών της LG θα διαφωνίσω λίγο και στο ότι η Samsung είναι η αγαπημένη μου εταίρια και πολλά κινητά της με ξετρελαίνουν!:D:p

Spyroscesarsc ευχαριστω για το σχολιο σου :)

Η αληθεια ειναι οτι ασχολουμαι με τα κινητα και αυτο μου αρεσει.:)

Χάρης

H αππλε συμπεριλαμβανεται στα others?

Nαι... αλλά από όσο ξέρω πιάνει κοντά στο 2%! Βασικά λίγο ποιό κάτω από 2%...:p

Μέχρι πριν 2-3 ψρόναι μετράγανε τις 7 πρώτες εταιρίες και ήταν και apple στο Νο6...

Για τη νόκια, δεν ξέρω σε ποιά λάθη αναφέρεσαι, αλλά θα ήθελα να τα ακούσω.

Για τη samsyng, συμφωνώ. Και αυτή είναι πρότυπο εταιρίας. Ειδικά αν σκεφτείς ότι πριν από 15 χρόνια ήταν για φούντο και σήμερα είναι από τους μεγάλους κατασκευαστές σε όλα τα ηλεκτρονικά. Πάντως τα κινητά της δεν είναι φτηνά. Κατά μέσο όρο είναι ακριβούτσικα, χωρίς όμως παράλογες εξάρσεις.

Γνωστά τα προβλήματα με το αδύναμο σήμα, το οξύ ακουστικό και τις πολύ ευαίσθητες βαφές. Κατά τα άλλα, μια χαρά. Η samsung είναι η συμπάθειά μου, αλλά τελικά συνήθως δεν την προτιμώ.

Για την LG , τι να πεί κανείς. Από την απαράδεκτη "σοκολάτα" πριν 3 χρόνια, έφτασε σήμερα να ανακοινώνει πρώτη και καλύτερη το πρώτο win phone 7.

Τεράστια άλματα, καλή ποιότητα (καλά, δεν είναι και σαμσουνγ) και καλές τιμές.

Έχει ακόμα πράγματα να διορθώσει, αλλά κινείται στο σωστό δρόμο και κινείται γρήγορα. Στα + και το εξαιρετικό onsite σερβις.

Για τα υπόλοιπα συμφωνω απολύτως....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Οταν μιλω για τα λαθη της nokia εννοω οτι η οταν η samsung και η lg ειχαν βγαλει μια ντουζινα απο touchscreen κινητα αυτη κοιμοταν τον υπνο του δικαιου. Εβγαλε το πρωτο της touch κινητο δηλ. το 5800 εν ετει 2009 αν δεν απατωμαι κατι το οποιο ηταν απαραδεκτο. Στην συνεχεια εβγαλε το nokia ν97 που κατα την αποψη μου ηταν ενα κινητο με πολλα κολληματα και προβληματα και μαλιστα το κοστολογησε στα 660 ευρω αντι να βγαλει αμεσως το ν97 mini που ηταν ενα πιο πιο σουλουπωμενο ν97.(μαλιστα η ιδια η nokia παραδεχτηκε την αποτυχια του ν97. υπαρχει σχετικο video στο youtube
. Απο τοτε η nokia πηρε την κατω βολτα και τα αποτελεσματα φαινονται και απο τα νουμερα.
Χάρης

Οταν μιλω για τα λαθη της nokia εννοω οτι η οταν η samsung και η lg ειχαν βγαλει μια ντουζινα απο touchscreen κινητα αυτη κοιμοταν τον υπνο του δικαιου. Εβγαλε το πρωτο της touch κινητο δηλ. το 5800 εν ετει 2009 αν δεν απατωμαι κατι το οποιο ηταν απαραδεκτο. Στην συνεχεια εβγαλε το nokia ν97 που κατα την αποψη μου ηταν ενα κινητο με πολλα κολληματα και προβληματα και μαλιστα το κοστολογησε στα 660 ευρω αντι να βγαλει αμεσως το ν97 mini που ηταν ενα πιο πιο σουλουπωμενο ν97.(μαλιστα η ιδια η nokia παραδεχτηκε την αποτυχια του ν97. υπαρχει σχετικο video στο youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=EBah223no8Y. Απο τοτε η nokia πηρε την κατω βολτα και τα αποτελεσματα φαινονται και απο τα νουμερα.

Ναι. Άργησε πολύ.

Όπως άργησε υπερβολικά να ενσωματώσει τη δόνηση στα κινητά της, όπως άργησε πολύ να υιοθετήσει το slim design (τύπου rarz) , όταν όλες οι άλλες εταιρίες είχαν βγάλει από 10 super slim μοντέλα.

Γενικώς αργεί και δεν της αρέσει να ακολουθεί μια εξέλιξη που την επιβάλει κάποιος άλλος.

Τώρα, το n97 είναι όπως όλες οι ναυαρχίδες της σειράς Ν της νόκια: Προβληματικές. Θέλουν κανένα χρόνο για να λειτουργήσουν σωστά:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Η nokia βαδίζει αρκετά αργά σε σχέση με παλαιότερα, τώρα τελευταία το 2010 παει να κάνει κάτι με το n900.

Η lg εκεί που δεν μου αρεζε φέτος έχει ανεβεί πολύ ψηλά έτσι πιστεύω εγώ, μετά κινητά που βγάζει όπως arena,viewty,bl40. Το καινούργιο λειτουργικό αλλά και οι καινούργιες οθόνες τα έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά, και με αρκετή καλή ποιότητα κατασκευής σε σχέση με άλλες μάρκες.

Samsung. Από το καλό στο καλύτερο ολοένα και βλέπω να ανεβαίνει και πιστεύω πως με τέτοια φορα δεν γλιτώνει να παει σε μερικά χρόνια πρώτη. Εκτός από δυναμικά κινητά όπως omnia HD, omnia i900, omnia2. Έχει και κινητά τύπου ultra touch.

Motorola. Είχε ξεκινήσει καλά μετά ερχιζε να μην βγάζει τόσο καλά κινητά. Πάλι καλά ξυπνησε και εβγαλε το milestone, κάτι το οποίο την ανέβασε λίγο.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Τώρα, το n97 είναι όπως όλες οι ναυαρχίδες της σειράς Ν της νόκια: Προβληματικές. Θέλουν κανένα χρόνο για να λειτουργήσουν σωστά:p

ΧΑχαχα! Πράγματι! Προσπαθείς να τα στρώσεις ένα χρόνο, και πάνω που στρώνονται χαλάνε λόγω ηλικίας! :lol::lol:

Συγγνώμη αν το ανοίγω σε λάθος κατηγορία, αλλά δεν έβρισκα κάποια που να κολλάει περισσότερο.

Έτυχε και διάβασα αυτό το [url=]http://www.myphone.gr/library/article-36.htmlάρθρο[/url] για το WAP. Έχω βρει και στη wikipedia κάποια πράγματα και για το imode που βγήκε μετά το WAP.

Η απορία μου είναι αν αυτά τα προτόκολλα συνεχίζουν να υπάρχουν ή έχουν αντικατασταθεί από άλλα.

Αφορούσαν προτόκολλα για τα 2G κινητά ή υπάρχουν και στα 3G;

Συγγνώμη αν φαίνεται χαζή απορία, αλλά δεν έβγαλα άκρη με αυτά που διάβαζα στη wikipedia.

Το HSPA αποτελεί κάποιο είδος εξέλιξης του wap ή του imode ή αφορά καθαρά νέα τεχνολογία;

Είναι λίγο ρίσκο για το πόοοσες ώρες το είχαν για επίδηξη!! Αλλα αφού στο έδωσαν σε προνομιακή τιμή και λογικά με κανονική εγγύηση μην σε απασχολεί και πολύ!!

Στο Vodafone 2gether απο τον έναν αριθμό στον άλλο γίνετε προώθηση μόνο στις κλήσεις ομηλίας, SMS εμφανίζονται μόνο στον αριθμό που είναι ενεργοποιημένος!!

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω όλες τις επαφές σε ένα κινητό σε ένα άλλο(χωρίς να χριαστώ SIM); Αν χριάζεται SIM μέχρι πόσες επαφές χωράνε;

Είμαι χρόνια στο φορουμ αυτό και παρακολουθώ τις εξελίξεις τόσο γενικά στο εσωτερικό όσο και ειδικά στο εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια τεράστια εισροή συσκευών κινητης τηλεφωνίας με δυνατότητες που στην Ελλάδα δεν μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε ούτε στο 50%.

Όσα όμως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε, όπως για παράδειγμα το ιντερνετ, οι τιμές είναι άκρως υψηλές για τον μέσο χρήστη.

Πως καταφέραμε και φτάσαμε σε τόσο άσχημη κατάσταση στην κινητή τηλεφωνία;

Ας μην ξεχνάμε ότι στο εξωτερικό εκμεταλλεύονται τα ασύρματα δίκτυα στο 100%, από τα ξενοδοχεία μέχρι έξω στο δρόμο, κι εμείς τα καταριόμαστε λες και είναι διαβολικά πράγματα. Από την μιά τα καταριόμαστε και από την άλλη θέλουμε να είμαστε μέσα στις εξελίξεις.

Πως θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε όλες αυτές τις δυνατότητες τουλάχιστον των ασύρματων δικτύων έτσι ώστε να υπάρξουν και μέσα στο 2010 θέσεις εργασίας και εξτρά εισοδήματα;

Θα ήθελα την βοήθεια σας!!!!

Έχω αναλάβει να κάνω μια εργασία για την κινητή τηλεφωνία 4ης γενιάς (4G).

Έχω βρει πράγματα αλλά έχω χαθεί λίγο με τόσες πολλές πληροφορίες.

Εάν ξέρει κάποιος ή εάν υπάρχει κάποιο έγγραφο που να λέει τα βασικά πράγματα για την λειτουργία του 4G όπως συχνότητα λειτουργίας, πρωτόκολλα, διαμόρφωση, ταχύτητα επικοινωνίας κτλ θα με βοηθούσε παρά πολύ!

Ευχαριστώ!!

Υ.Γ Ελπίζω να το έβαλα στο σωστό Topic.

Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα..

Αυτό για τα ασύρματα δίκτυα που λες εγώ σε 2-3 χώρες ευρωπαϊκές που έχω πάει δεν το έχω δει .. (Ρώμη, Κοπενχάγη, Ισπανία)

Και όσο για το ίντερνετ που λες.. Εντάξει συμφωνώ ότι είναι κάπως ακριβά ακόμα.. Αλλά σιγά σιγά πέφτει.. Πχ με 15 ευρώ το μήνα πλέον έχουμε 750mb (vodafone) .. Πιστεύω οδεύουμαι καλά.. Υπάρχουν άλλες χώρες που είναι πολύ χειρότερα.. Άλλες πάλι χώρες δεν έχουν καρτοκινητά που έχουμε εμείς ιδιαίτερα ανεπτυγμένα..

Τώρα αυτό με το 50% τι εννοείς? Γίνε πιο συγκεκριμένος.

Τα έξυπνα κινητά που λέμε που έχουν gps, ασυρματο και άλλα πολλά, ακόμη και υπηρεσίες του ιδίου δικτύου (πληροφορίες πόλης που έρχονται την εταιρία που βρισκόμαστε).

Έχω για παράδειγμα ένα κινητό.

Εχει φωτογραφική, την χρησιμοποιώ για φωτογραφίες, άντε βγάζω και κανα βιντεάκι.

Έχει όμως και μικρή καμερα για βιντεο-κλήσεις. Πόσοι τολμάμε να χρησιμοποιήσουμε την βιντεο-κλήση;

Έχει Wifi. Μα όλοι όσοι το έχουν ανοικτό είναι κλειδωμένα. Μόνο σε κάποιες καφετέριες μπορείς να συνδεθείς (αλλά για να συνδέεσαι στο ιντερνετ μέσω ασύρματου πας στην καφετέρια ή για να μιλήσουμε, άλλωστε;)

Έχει gps. Αν δουλέψει έχει καλώς, αν δεν δουλέψει ψάχνεσαι να βρεις τροπο να το φτιάξεις και χάνεις όλη σου την μέρα και στο τέλος δεν βγάζεις άκρη. Το παρατάς και βγαίνει άχρηστο για μέχρι την επόμενη φορά που θα σε πιάσει η λόξα.

Εικονομηνύματα: Δεν έχω λάβει ποτέ μου, αλλά και ούτε έχω στείλει.

Κι αλλα πόσα που δεν θυμάμαι τώρα.

Αυτό εννοώ. Και είναι προσωπικές μου περιπτώσεις αυτές, δεν αντιπροσωπεύουν τους πάντες.

Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, 60άρηδες πιθανόν, που μπορεί να έχουν τέτοια κινητά χωρίς κάποια από όλα αυτά αλλά τα έχουν μόνο για να κάνουν και να δεχονται κλήσεις!

Είναι ανήκουστο. Ωρες ώρες τα σκέφτομαι και αναρωτιέμαι: "Βρε μπας και δεν έπρεπε να τα φέρουν καν όλα αυτά;".

(προσωπικές απόψεις πάντα, εξηγούμαι)

Τα έξυπνα κινητά που λέμε που έχουν gps, ασυρματο και άλλα πολλά, ακόμη και υπηρεσίες του ιδίου δικτύου (πληροφορίες πόλης που έρχονται την εταιρία που βρισκόμαστε).

Έχω για παράδειγμα ένα κινητό.

Εχει φωτογραφική, την χρησιμοποιώ για φωτογραφίες, άντε βγάζω και κανα βιντεάκι.

Έχει όμως και μικρή καμερα για βιντεο-κλήσεις. Πόσοι τολμάμε να χρησιμοποιήσουμε την βιντεο-κλήση;

Έχει Wifi. Μα όλοι όσοι το έχουν ανοικτό είναι κλειδωμένα. Μόνο σε κάποιες καφετέριες μπορείς να συνδεθείς (αλλά για να συνδέεσαι στο ιντερνετ μέσω ασύρματου πας στην καφετέρια ή για να μιλήσουμε, άλλωστε;)

Έχει gps. Αν δουλέψει έχει καλώς, αν δεν δουλέψει ψάχνεσαι να βρεις τροπο να το φτιάξεις και χάνεις όλη σου την μέρα και στο τέλος δεν βγάζεις άκρη. Το παρατάς και βγαίνει άχρηστο για μέχρι την επόμενη φορά που θα σε πιάσει η λόξα.

Εικονομηνύματα: Δεν έχω λάβει ποτέ μου, αλλά και ούτε έχω στείλει.

Κι αλλα πόσα που δεν θυμάμαι τώρα.

Αυτό εννοώ. Και είναι προσωπικές μου περιπτώσεις αυτές, δεν αντιπροσωπεύουν τους πάντες.

Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, 60άρηδες πιθανόν, που μπορεί να έχουν τέτοια κινητά χωρίς κάποια από όλα αυτά αλλά τα έχουν μόνο για να κάνουν και να δεχονται κλήσεις!

Είναι ανήκουστο. Ωρες ώρες τα σκέφτομαι και αναρωτιέμαι: "Βρε μπας και δεν έπρεπε να τα φέρουν καν όλα αυτά;".

(προσωπικές απόψεις πάντα, εξηγούμαι)

Βιντεοκλήσεις υποστηρίζονται από τις 3 εταιρίες.. Με τη Vodafone και την Cosmote να έχουν αρκετά ικανοποιητικό σήμα οπότε μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις.. άσχετα που δεν την χρησιμοποιούν πολύ.. Και στο εξωτερικό δεν έχει ιδιαίτερη πέραση.. Και μη μου πεις ότι είναι ακριβή η χρέωση.. Ενσωματώνονται και στα unlimited πια αλλά και στον προπληρωμένο χρόνο στα συμβόλαια..

Αυτό με το gps δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα...Απλά μέσα στις πόλεις με τις πολυκατοικίες δυσκολεύεται πολλές φορές να βρει σήμα.. Νομίζεις στη Νέα Υόρκη είναι καλύτερα ?? Αν και προσωπικά δεν έχω πρόβλημα σε αυτό.. Δεν μου κολλάει συχνά και πολύ.. Είναι μια χαρά..

Αν εννοείς τα κλασικά εικονομυνήματα είναι πλέον ξεπερασμένα.. Έχουν χαθεί λόγω και των MMS.. Αν εικονομυνήματα εννοείς τα MMS μια χαρά μπορείς να στείλεις και από 3G δίκτυο , αλλά και από δεύτερης γεννίας.. Δεν είναι τόσο διαδεδομένα όπως τα sms, αλλά σίγουρα χρησιμοποιούνται σε κάποιον βαθμό..

Τέλος για τα wi-fi στη Ρώμη που πήγα πρις λίγες μέρες δεν ήταν καλύτερα.. Στο κέντρο της πόλης μάλιστα όλα όσα έβρισκα ήταν κλειδωμένα..

Στην Ελλάδα αναπτύσσονται σιγά σιγά και free.. Πέρα από το ότι μπορείς να βρεις παντού πλέον.. σε καφετέριες, πανεπιστήμια αλλά και στο κέντρο κέντρο της Αθήνας.. κάποιοι δήμοι έχουν αρχίσει και βάζουν για όλους τους δημότες, όπως ο δικός μου δήμος για παράδειγμα.

Οπότε τι θέλεις να χρησιμοποιήσεις τόσο πολύ που δεν μπορείς επειδή δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα?

Wifi κατά κόρον. Αλλά μια βόλτα που έκανα στην περιοχή που μένω τα δίκτυα ή οι κεραίες είναι τόσο αδύναμες που όταν βρίσκω ένα ανοικτό hotspot η αργεί να μπει ή το χάνει.

Και αυτό 2 στις 3 φορές. Κατ΄τα άλλα όλα είναι σε πολυ χαμηλό επίπεδο.

Δεν ξέρω πως γίνετε να αναπτυχθεί πρώτα από όλα το ασύρματο δίκτυο;

Παρεπιμπτόντως είσαι ο μόνος που απαντησε στο θέμα. Άλλοι δεν υπάρχουν ή φταίει το ότι ειναι Σαββατο κι απόγευμα;

Wifi κατά κόρον. Αλλά μια βόλτα που έκανα στην περιοχή που μένω τα δίκτυα ή οι κεραίες είναι τόσο αδύναμες που όταν βρίσκω ένα ανοικτό hotspot η αργεί να μπει ή το χάνει.

Και αυτό 2 στις 3 φορές. Κατ΄τα άλλα όλα είναι σε πολυ χαμηλό επίπεδο.

Δεν ξέρω πως γίνετε να αναπτυχθεί πρώτα από όλα το ασύρματο δίκτυο;

Παρεπιμπτόντως είσαι ο μόνος που απαντησε στο θέμα. Άλλοι δεν υπάρχουν ή φταίει το ότι ειναι Σαββατο κι απόγευμα;

Γιατί είναι όλα τα άλλα σε χαμηλό επίπεδο ? Δεν σε καταλαβαίνω.. Εγώ πιστεύω ότι είμαστε μια χαρά.. Και ταχύτητες 28Mbps έχουμε φτάσει πλέον από Vodafone και Cosmote.. Και το wi-fi που πιστεύω ότι βρίσκεις εύκολα.. δεν είναι θέμα κινητής τηλεφωνίας όπως αναφέρεις.. Καμία σχέση δεν έχει..

Στην Αθήνα έχετε και hot spots και ας μην έχουν τέλειο σήμα... Στην επαρχία που δεν έχουμε καθόλου?? :lol:

Υ.Γ. Ευτυχώς που υπάρχει το e-trikala... ;)

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned