Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιο κινητο ειναι αυτη τη στιγμη στην αγορα με την μεγαλυτερη διαρκεια χρονου ομιλίας ... ;;;

βασικά δεν νομίζω να υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές συνήθως όλα τα se ;) έχουν μεγάλη διάρκεια πάντως αν θες πολλές ώρες βάλτο στο φορτιστή και άρχισε να μιλάς!:p:happy::lol:

Hip Hop.

Δεν χρειαζεται να μου το πει κανεις;) χρησιμοποιω το προγραμμα εδω και μηνες και δεν χρεωθηκα ποτε........

Mporeis se parakalw na to eksigiseis kalutera?

Diladi an eisai se oikogeneiako exeis kai free videokliseis entos tis free 1 wras pou exei to kathe tilefwno???

Δεν χρειαζεται να μου το πει κανεις;) χρησιμοποιω το προγραμμα εδω και μηνες και δεν χρεωθηκα ποτε........

ουπς :X Ούτε εγώ το έπιασα :wacko::blink::wacko::blink: Βρε φίλε μου invictus1 μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες....

[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

Δε βρήκα κάποιο αντοίστιχο θέμα άρα ρωτάω εδώ!Ένας φίλος μου είναι κολλημένος με το κ700 και βρήκε μαγαζί που του δημιουργούσε υποδοχή για κάρτα μνήμης!!!!Δυστηχώς αυτό το μαγαζί έκλεισε:(Αυτό που θα ήθελα λοιπόν είναι όποιος γνωρίζει να αναφέρει site στο internet ή μαγαζιά καθώς και τη περιοχή στην οποία βρίσκονται τα οποία να κάνουν τέτοιου είδους μετατροπές!!!π.χ. αλλαγή κάμερας,δημιουργία υποδοχής κάρτας μνήμης και ότι άλλο πάντα γνωρίζει ο καθένας!!!;):cool:
Hip Hop.

Δε βρήκα κάποιο αντοίστιχο θέμα άρα ρωτάω εδώ!Ένας φίλος μου είναι κολλημένος με το κ700 και βρήκε μαγαζί που του δημιουργούσε υποδοχή για κάρτα μνήμης!!!!Δυστηχώς αυτό το μαγαζί έκλεισε:(Αυτό που θα ήθελα λοιπόν είναι όποιος γνωρίζει να αναφέρει site στο internet ή μαγαζιά καθώς και τη περιοχή στην οποία βρίσκονται τα οποία να κάνουν τέτοιου είδους μετατροπές!!!π.χ. αλλαγή κάμερας,δημιουργία υποδοχής κάρτας μνήμης και ότι άλλο πάντα γνωρίζει ο καθένας!!!;):cool:

Δημιουργία υποδοχής κάρτας μνήμης?ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ????ΟΥΑΟΥ!!!!!

Είναι σίγουρο αυτό ή μήπως σου έκανε πλάκα ο φίλος σου; Λίγο δύσκολο μου φαίνεται...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Είναι σίγουρο αυτό ή μήπως σου έκανε πλάκα ο φίλος σου; Λίγο δύσκολο μου φαίνεται...

Όχι μάλιστα το τηλ το βλέπω κάθε μέρα!!!για αυτό ρωτάω είναι πραγματικά υπέροχο να κάνεις ότι θες με το τηλ σου!!!!!!γι'αυτό ψάχνομαι μπας και κάνω τπτ με το v600!!!;):happy::p:D

Hip Hop.

Λες να κανει το ιδιο και η Βοντα?

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Gia na kaneis kati tetoio prepei na exeis edited firmware kai paei legontas!!!Anevase fotos na to dw gt eimai apistos 8wmas(dn me lene 8wma:lol::lol:)Perimenw me anupomonesia tin foto!!!

Opws kai tin version tou firmware!!!

Filika

N1CK@-@

()

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Gia na kaneis kati tetoio prepei na exeis edited firmware kai paei legontas!!!Anevase fotos na to dw gt eimai apistos 8wmas(dn me lene 8wma:lol::lol:)Perimenw me anupomonesia tin foto!!!

Opws kai tin version tou firmware!!!

Filika

N1CK@-@

()

βασικά το πρόβλημα είναι ότι για να δείξω τη φώτο πρέπει να βγάλω και μπαταρία και καπάκι αλλά ο φίλος μου (ούτε αυτός Θωμάς Γιάννης)κάνει τον δύσκολο λέγοντάς μου πως δεν είναι διατεθημένος να τα βγάζει για να τα βγάλω φώτο και να τα περάσω στο ''χαζοmyphone'':angry:όσο για το firmware κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να το δω αν και τώρα που ξέρει για το myphone δε μου το δείχνει καν.(είναι απ'τα παιδιά που τους λες μέρα και σου λένε νύχτα και θέλει να σπάει τα νεύρα όλων!!!)πάντως αν κάποιος μάθει κάτι το λέει αυτό πιστεύω ενδιαφέρει και άτομα με τηλ του στυλ v600

k510 και άλλα παρεμφερή!:Oπάντως άμα καταφέρω να βγάλω φώτο θα τη περάσω αμέσως!!!!;)

βασικά το πρόβλημα είναι ότι για να δείξω τη φώτο πρέπει να βγάλω και μπαταρία και καπάκι αλλά ο φίλος μου (ούτε αυτός Θωμάς Γιάννης)κάνει τον δύσκολο λέγοντάς μου πως δεν είναι διατεθημένος να τα βγάζει για να τα βγάλω φώτο και να τα περάσω στο ''χαζοmyphone'':angry:όσο για το firmware κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να το δω αν και τώρα που ξέρει για το myphone δε μου το δείχνει καν.(είναι απ'τα παιδιά που τους λες μέρα και σου λένε νύχτα και θέλει να σπάει τα νεύρα όλων!!!)πάντως αν κάποιος μάθει κάτι το λέει αυτό πιστεύω ενδιαφέρει και άτομα με τηλ του στυλ v600

k510 και άλλα παρεμφερή!:Oπάντως άμα καταφέρω να βγάλω φώτο θα τη περάσω αμέσως!!!!;)

πάντως αν δε γνωρίζει κάποιος για τη κάρτα μνήμης οκ μπορεί να πει για αλλαγη κάμερας ηχείου ή κάτι άλλο παρεμφερές που έχει δει ή ακόμα καλύτερα που έχει δοκιμάσει!;):cool:

Hip Hop.

Παιδιά καλησπέρα :)

Έχω τον εξής προβληματισμό. Σε 2 υπόγεια εργαστήρια που δουλεύω, δεν έχουμε ΚΑΘΟΛΟΥ σήμα στο κινητό. Πέρα από τη λύση της αγοράς του booster (που βρήκα στο Ίντερνετ) που στοιχίζει ~1000 ευρώ, τι άλλο μπορώ να κάνω; Μπορώ να "κατασκευάσω" κάτι παρόμοιο, ή έστω να βρούμε έναν τρόπο ώστε να έχω σήμα στο υπόγειο; Είναι φοβερά εκνευριστικό να προσπαθεί να πιάσει το κινητό και να μην παραδίδονται ούτε τα μηνύματα :mad:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :)

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

παιδια ενω εκανα update με το pc suite μου βγαζει οτι ι συσκευη αποσυνδεθηκε απο μονο του αυτο τωρα. με αποτελεσμα πας να το ανοιξω και μου δειχνει μονο την οθονη λευκη και μετα απο λιγο κλεινει μονο του. για πειτε καμια ιδεα. μπορω να περασω παλι το firmware και να ανοιξει κομπλε το κινητο? περιμενω ιδεες

παιδια ενω εκανα update με το pc suite μου βγαζει οτι ι συσκευη αποσυνδεθηκε απο μονο του αυτο τωρα. με αποτελεσμα πας να το ανοιξω και μου δειχνει μονο την οθονη λευκη και μετα απο λιγο κλεινει μονο του. για πειτε καμια ιδεα. μπορω να περασω παλι το firmware και να ανοιξει κομπλε το κινητο? περιμενω ιδεες

ναι βέβαια ξανακάνε όλη τη διαδικασία!!!!!!;)

Hip Hop.

Το σωστό θέμα για οτιδήποτε σχετικό με το συγκεκριμένο κινητό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164641&page=25&highlight=Nokia+6110+navigator

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=2472

Στα επισημασμένα κι όλας...

παιδιά πήρα έναν αντάπτορα για dual sim, παλιές κάρτες SIM λειτουργούν, όταν βάζω μία καινούρια Vodafone μου λέει κάρτα sim απερρίφθη (ή σε άλλη συσκευή εισάγετε SIM)
l33t )3\/&1_[]|* &2

Τελικά παιδιά αυτό δουλεύει;;; ΔΗλαδή έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα;
Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Τελικά το δοκίμασε κανείς, έχει αποτέλεσμα; Γιατί εγώ ρώτησα και μου είπαν πως δεν κάνει τίποτα, και ειδικά αυτό που είναι αυτοκόλλητο και κολλάει πάνω στην μπαταρία.

πάντως αν δε γνωρίζει κάποιος για τη κάρτα μνήμης οκ μπορεί να πει για αλλαγη κάμερας ηχείου ή κάτι άλλο παρεμφερές που έχει δει ή ακόμα καλύτερα που έχει δοκιμάσει!;):cool:

Δυστηχώς δε μπόρεσα να βγάλω κάποια φωτο τι να κάνουμε...

Πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση κοντά 94000 μέλη και δε ξέρει κανείς τπτ???:blink::worry::O

Hip Hop.

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned