Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ουτε και εγω εχω δει τιποτα!!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αν δεν κάνω λάθος τα "Beep" δεν είναι ακριβώς αλυσίδα... Τα καταστήματά τους δεν γράφουν "Beep" απ' έξω, αλλά όλα μαζί συνεργάζονται..
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Και εγω μεσα!!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

NAI τα καταστήματα είναι του ΓΕΡΜΑΝΟΥ. :cool:

Μια επίσκεψη στο Gr Hostmaster και ένα Whois για το Domain beeep.gr θα σας πείσει ;)

Don't criticize... what you can't understand...!

Κάλεσα σήμερα την TELLAS για να ενεργοποιήσω το TellasWeb ADSL. Και απ'ότι ήξερα, χρειάζεται μόνο το ΑΦΜ και ο αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας.

ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ!!!! http://burns.thefinaldimension.org/contrib/ed/bluboomteamenforcer.gif Γιατί;;;; (Το γιατί είναι το μέγα ερώτημα). Όπως με πληροφόρησε η γλυκίτατη και εξυπηρετική κοπελιά...... έβλεπε ότι το σταθερό μου είναι περασμένο στην TELLAS :mad: Και ήταν περασμένο από τις 2 Αυγούστου 2003. Δεν μπόρεσα να καταλάβω το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ. Και μάλιστα είχα ήδη ενεργοποιήσει (ΛΕΕΙ) την υπηρεσία TELLAS 1738.

Επειδή προσπαθούσα να θυμηθώ, αν έκανα αίτηση....με βοήθησε και πάλι η κοπελιά :!:

"Μήπως είχατε πάει τότε σε κανέναν ΓΕΡΜΑΝΟ και αγοράσατε κάτι από εκει? Κανένα κινητό, καμία μπαταρία....? Αν ναι, ίσως σκεφτήκανε να σας το προσφέρουν ως Δώρο!!!" Και μένα γιατί δεν μου είπανε τίποτα?

Με βοήθησε να θυμηθώ. Είχα πάει όντως Σάββατο 02/08 για μια νέα σύνδεση στον Γερμανό. Η οποία τελικά δεν προχώρησε γιατί δεν βρίσκαν το χρώμα που είχα ζητήσει για το κινητό, και έτσι ακύρωσα την αίτηση.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ....ΣΚΕΦΤΗΚΑΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΤΕΛΛΑΣ. :mad: :mad: :mad:

Ποιός τους εξουσιοδώτησε για κάτι τέτοιο? Γιατί δεν ενημερώθηκα έστω, εκ των υστέρων? Τι πρέπει να τους κάνω....?

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΝΕΛΓΗΣΙΑ?

Την έχει πατήσει κανείς άλλος μ'αυτόν τον τρόπο????????? Μπορούν χωρίς υπογραφές να προχωρούν σε αιτήσεις εκ μέρους του πελάτη? http://www.gamers-forums.com/smilies/contrib/lynx/greyevil.gif

Ο γερμανός κάθε μήνα παίρνει προμήθεια ένα ποσοστό απο τον λογαριασμό σου. Σκέψου πόσα έχει τσεπώσει έτσι.

Ανεπίτρεπτο!!!

Αλλά σκέψου το κι αλλιώς...πληρώνεις λιγότερο απ΄οτι θα πλήρωνες (αποδεδειγμένο).

HTC Desire Root User

Αρχικό Μήνυμα από τον David

Ο γερμανός κάθε μήνα παίρνει προμήθεια ένα ποσοστό απο τον λογαριασμό σου. Σκέψου πόσα έχει τσεπώσει έτσι.

Ανεπίτρεπτο!!!

Αλλά σκέψου το κι αλλιώς...πληρώνεις λιγότερο απ΄οτι θα πλήρωνες (αποδεδειγμένο).

Πληρώνω λιγότερο κάνωντας χρήση την ΤΕΛΛΑΣ? Μα δεν το ήξερα! Κανείς δεν με ενημέρωσε :o Κι αν ευτυχώς μου ζήτησε τον αριθμό σύνδεσης πάνω στον οποίο θα δουλέψει η ADSL... και είδε ότι είχα ήδη ενεργοποιημένη κάποια υπηρεσία τους!!!! Διαφορετικά δεν θα το μάθαινα ποτέ.

Και να πεις.....ότι στείλανε ταχυδρομικώς κανέναν φάκελο για το "καλωσόρισμα" :rolleyes:

Πληρώνεις λιγότερα γιατι η TELLAS είναι λίγο φτηνότερη απο τον ΟΤΕ. Καλά μην νομίσεις οτι γλυτώνεις και κάνα σπουδαίο ποσό. Βέβαια αυτό μόνο αν σου χαν ενεργοποιήσει και την προεπιλογή φορέα. Αλλιώς θα σου ρθει μηδενικός ο λογαριασμος της TELLAS.

Το πως το πληρώνεις θα το καταλάβεις σε 2 μήνες που θα σου ρθει ο πρωτος λογαριασμός της TELLAS. Το φαντάζεσαι να μην γινόταν αυτό και να μην το ξερες ότι έχεις TELLAS? Σκέψου την έκπληξή σου όταν θα παραλάμβανες τον λογαριασμό της TELLAS χωρίς να χεις ιδέα.

HTC Desire Root User

Αρχικό Μήνυμα από τον David

Το πως το πληρώνεις θα το καταλάβεις σε 2 μήνες που θα σου ρθει ο πρωτος λογαριασμός της TELLAS. Το φαντάζεσαι να μην γινόταν αυτό και να μην το ξερες ότι έχεις TELLAS? Σκέψου την έκπληξή σου όταν θα παραλάμβανες τον λογαριασμό της TELLAS χωρίς να χεις ιδέα.

2 Αυγούστου λέει ενεργοποιήθηκε. Έχουμε 6 Οκτωβρίου.

2 μήνες ακριβώς (αν υπολογίσεις και καθυστέρηση από τα ΕΛΤΑ). Χαχαχαχα πλάκα θα είχε να ερχότανε και να το έβλεπα χωρίς να ξέρω κάτι. ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ ΠΛΑΚΑ σου λέω!

Και προφανώς θα είναι 0 € ε? Αφού δεν έχω εισάγει ποτέ το 1738 μπροστά. Πάγια εξάλλου δεν έχει. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΑΣ (ΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΣ) ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ :wacko: :wacko:

Είμαι περίεργος να μάθω, αν την έχει πατήσει κι άλλος. :o

Αρχικό Μήνυμα από τον supernet

Είμαι περίεργος να μάθω, αν την έχει πατήσει κι άλλος. :o

Μου εξηγησεις που τη πατησες???

Πληρωσες τιποτα? σε χρεωσαν τιποτα? επηρεαστηκε η συνδεση σου με τον ΟΤΕ σε κατι?

Αν ας πουμε η Ωοδαφονε ενεργοποιουσε τα ΜΜΣ στο κινητο σου χωρις να σε χρεωσει κατι, απλα ηταν εκει αν ποτε τα ηθελες θα ηταν κακο?

Συμφωνω πως ο Γερμανος θα επρεπε να μπει στο κοπο να σου το πει ( γιατι αφου δε το ηξερες δεν εκανεσ χρηση :p , αρα δε βγαζανε λεφτα), αλλα ας μη τρελενομαστε κιολας, δε σου κανανε κανα φοβερο κακο... :)

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV

Συμφωνω πως ο Γερμανος θα επρεπε να μπει στο κοπο να σου το πει ( γιατι αφου δε το ηξερες δεν εκανεσ χρηση :p , αρα δε βγαζανε λεφτα), αλλα ας μη τρελενομαστε κιολας, δε σου κανανε κανα φοβερο κακο ... :)

Aυτό έλειπε! Να ήταν και με πάγια και λοιπά λοιπά λοιπά extra € και να με έγραφε συνδρομητή.

Το γαμώτο είναι, ότι με ρώτησε χαρακτηριστικά "ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ για την TELLAS"? Και του απάντησα "ΝΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ". Kαι κόπηκε εκεί η κουβέντα. :whistle:

Said what.......? ;)

Πληρωσες τιποτα? σε χρεωσαν τιποτα? επηρεαστηκε η συνδεση σου με τον ΟΤΕ σε κατι?

Αν ας πουμε η Ωοδαφονε ενεργοποιουσε τα ΜΜΣ στο κινητο σου χωρις να σε χρεωσει κατι, απλα ηταν εκει αν ποτε τα ηθελες θα ηταν κακο?

Συμφωνω πως ο Γερμανος θα επρεπε να μπει στο κοπο να σου το πει ( γιατι αφου δε το ηξερες δεν εκανεσ χρηση :p , αρα δε βγαζανε λεφτα), αλλα ας μη τρελενομαστε κιολας, δε σου κανανε κανα φοβερο κακο... :)

To κακό είναι ότι οποιοσδήποτε μπορεί να δίνει σε τρίτη εταιρία τα στοιχεία μας και εμάς να μας νοιάζει μόνο αν πληρώσουμε κάτι...

Συν ότι ενεργοποίησαν μια υπηρεσία χωρίς την έγκριση του φίλου... Με ποιό δικαίωμα;

Να ρωτήσω κάτι; Υπέγραψες κανένα χαρτί; Αν όχι, άρχισε να παίρνεις τη΄λέφωνα από την Tellas και όταν ζητήσουν χρέωση διαολόστειλέ τους... :)

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Αρχικό Μήνυμα από τον unforgiven

To κακό είναι ότι οποιοσδήποτε μπορεί να δίνει σε τρίτη εταιρία τα στοιχεία μας και εμάς να μας νοιάζει μόνο αν πληρώσουμε κάτι...

Συν ότι ενεργοποίησαν μια υπηρεσία χωρίς την έγκριση του φίλου... Με ποιό δικαίωμα;

Να ρωτήσω κάτι; Υπέγραψες κανένα χαρτί; Αν όχι, άρχισε να παίρνεις τη΄λέφωνα από την Tellas και όταν ζητήσουν χρέωση διαολόστειλέ τους... :)

Tο μόνο που υπέγραψα ήταν η αίτηση για την Τελεστετ. Τίποτα άλλο. Εκτός κι αν λέει η αίτηση τους, ότι έχουν το δικαίωμα αυτό :wacko:

Κάλεσα το CC της ΤΕΛΛΑΣ πριν λίγο πάλι, να με ενημερώσουν από που προκύπτει (κοινώς: Δώστε μου να δω που έχω υπογράψει) ότι ζήτησα να γίνω πελάτης σας.

10 φορές άκουσα να μου λέει "ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ". Υπονοώντας την πολιτική ορισμένων προς τον κόσμο. Αύριο θα με καλέσουν είπαν, να με ενημερώσουν σχετικά. Για να δούμε..... :o Θα κάνω και μια βόλτα από το συγκεκριμένο κατάστημα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ για να δω τι θα μου πουν.

@David: Aν δεν κάνεις ούτε μια κλήση.......δεν σου ρχετε λογαριασμός, ΠΟΤΕ (Τellas Customer Care).

Για σκεφτείτε να είμαστε όλοι πελάτες κι άλλων εταιριών και να μην ξέρουμε τίποτα. Αλλά που το κακό......αφού δεν πληρώνουμε τίποτα? :p Έτσι αυξάνουν την πελατειακή τους βάση????? :lol: :lol:

Supernet κάτι παρόμοιο συνέβει και με μένα, πήγα πριν λίγες μέρες στο Γερμανό να ρωτήσω για μια συσκευή και με ρώτησαν χαρακτηριστικά "θέλετε να πληρώνετε λιγότερα στο λογαριασμό του σταθερού σας;" :D Τους είπα ότι δεν έχω σταθερό αλλά έχουν οι γονείς μου και δέχτηκα να κάνουν Tellas έτσι για δοκιμή το απλό πρόγραμμα χωρίς πάγιο βλέπεις είχε προσόντα η πωλήτρια και με έπεισε... ;) Όταν όμως πήγαν να περάσουν τα στοιχεία είδαν ότι ήταν ήδη ενεργοποιημένη η Τellas... :confused: Τους ρώτησα πως γίνεται αυτό αφού δεν έχουμε κάνει αίτηση και όταν μου είπαν την ημερομηνία ενεργοποίησης θυμήθηκα ότι τότε είχε κάνει σύνδεση για κινητό η μητέρα μου. :blink: Δε με πειράζει και τόσο που την έκαναν, άλλωστε δεν έχει πάγιο όμως με πειράζει που δεν ενημέρωσαν την μητέρα μου τι ήταν το χαρτί που υπέγραψε απλά άφησαν να εννοηθεί ότι ήταν για τη σύνδεση του κινητού (αν το υπέγραψε γιατί δεν είχαν αντίγραφο να μου το δείξουν). Δε τα χω με τους υπαλλήλους και αυτοί τη δουλειά τους κάνουν άλλωστε αλλά είναι εκμετάλλευση της άγνοιας του πελάτη και αυτό δε μ΄αρέσει καθόλου... ακόμη από γνωστό μου έμαθα ότι ο Γερμανός παίρνει 1€ για κάθε αίτηση από την Tellas οπότε τον συμφέρει αν σκεφτείς ότι βγάζει λεφτά από το πουθενά και αν το χρησιμοποιήσεις πέρνει και ποσοστό από τον αεροχρόνο, δικά μας λεφτά είναι στην ουσία... :mad:

Οικονομικά δεν κάνουν κακό σε κανέναν. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να σε γράφουν συνδρομητή με το ζόρι. Σε τελική φάση μπορεί ο άλλος να δουλεύει στην forthnet π.χ. και να μην θέλει να φαίνεται ότι έχει κάνει συνδρομή στην Τελλάς. Ή μπορεί να έχει άλλους λόγους. Δικό του είναι το τηλέφωνο ό,τι θέλει το κάνει. Απαράδεκτη πρακτική, για μένα έχει δίκιο ο φίλος που τα πήρε
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Από πότε μπορεί να έχει ξεκινήσει αυτό; Είχα πάει για σύνδεση vodafone σε Γερμανό τον Φλεβάρη, αλλά τελικά δεν "προχώρησε" η διαδικασία. Βέβαια είχα δώσει τα στοιχεία μου. Λέτε να είμαι κι εγώ συνδρομητής της tellas; Πώς μπορώ να το επιβεβαιώσω;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Αρχικό Μήνυμα από τον t300

Λέτε να είμαι κι εγώ συνδρομητής της tellas; Πώς μπορώ να το επιβεβαιώσω;

:lol: :lol: Πλάκα έχει. Εγώ λέω να το γυρίσουμε σε gallop.

"ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΛΑΣ?" Ναι ή Ου? :p

@t300: Πάρε τηλέφωνο την Tellas, πες ότι θέλεις να δεις αν είσαι συνδρομητής. Και δώσε το νούμερο σου.

Σου λένε αμέσως, αν είσαι. Και μάλιστα το αποκαλούν "Αριθμός Τελλάς". :rolleyes:

Ξέχασα τον πιο γρήγορο τρόπο. Υποθέτω πως αν καλέσω με το πρόθεμα 1738 και δεν βγει η κλήση, τότε δεν είμαι συνδρομητής, έτσι;

Αρχικό Μήνυμα από τον supernet

NAI τα καταστήματα είναι του ΓΕΡΜΑΝΟΥ. :cool:

Μια επίσκεψη στο Gr Hostmaster και ένα Whois για το Domain beeep.gr θα σας πείσει ;)

Μπήκα στο Gr Hostmaster αλλά δεν είδα κάτι σχετικό με το beeep,τι ενοείς Whois για το beeep.gr?

Ναι κι εγώ αυτό σκέφτηκα αρχικά. Πάντως είναι απαράδεκτη κατάσταση. Δεν έχει σημασία ότι δεν σου στοιχίζει κάτι, δεν έχουν δικαίωμα να σε γράψουν συνδρομητή χωρίς να σε ρωτήσουν πρώτα.

Αρχικό Μήνυμα από τον mcde

Πάντως είναι απαράδεκτη κατάσταση. Δεν έχει σημασία ότι δεν σου στοιχίζει κάτι, δεν έχουν δικαίωμα να σε γράψουν συνδρομητή χωρίς να σε ρωτήσουν πρώτα.

Έχεις Α Π Ο Λ Υ Τ Ο δίκιο! Τυχεροί είναι που δεν με έγραψαν κι εμένα χωρίς να το ξέρω!

Συγγνωμη που θα στο πω αλλα αυτο το ποστ ειναι το λιγοτερο...αστοχο.Σημασια εχει αν πληρωνεις κατι η οτι σε εχουν γραψει πιθανοτατα βαζοντας μια δικια τους υπογραφη?(Πλαστογραφια λεγεται αυτο..)

Το χειρότερο είναι άλλο.

Για να κάνει κάτι τέτοιο, ο μαλ******** έκανε χρήση του εκκαθαριστικού μου. Σωστά;;; :mad: Αυτό το εκκαθαριστικό που έβγαλε φωτοτυπία και για την κινητή τηλεφωνία.

Θα μπορούσε άνετα, να το χρησιμοποιήσει κι αλλού!!!!

ΑΥΤΟ είναι το δάσος! ΜΗ μπερδεύεστε και ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ.

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned