supernet Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Εάν έχεις series60 κινητό, βάλε το Blacklist της SymbianWare! Όταν θα πάρω το 6600 εννοείς ε? :D :D Good idea ;) Αυτό μπλοκάρει ανεπιθύμητα SMS? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Κύπρος: Έκανα την αίτηση Πέμπτη, Παρασκευή 11 η ώρα το πρωί (ενώ ήμουν σχολείο) ήρθαν οι τεχνικοί και έβαλαν το ΒΑΤΙ... (ένα μόντεμ που μιάζει με το γνωστό ψάρι της θάλασσας)... Εδώ και 15 μήνες, έχω κατεβάσει 900GB....(15 μήνες * 30 μέρες * 2 GB την μέρα) αυτό για σπάσιμο του xraysr0x που ξέρω την περίπτωση του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 ΓΜΤ, αν δεν είμου Κύπρο θα χαιρόμουν πολύ για μια τέτοια ιδέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Συμφωνώ οτι η ιδέα είναι αρκετά καλή! Αρκεί βέβαια ο κόπος να είναι αντάξιος των χρημάτων που θα γλιτώσουμε! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Εάν έχεις series60 κινητό, βάλε το Blacklist της SymbianWare! Το blacklist νομίζω μπλοκάρει μόνο τις κλήσεις! Εχει βγεί για SMS και δεν το έμαθα;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Τις κλήσεις εννοούσα, sorry για το μπέρδεμα! :o Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL αυτό για σπάσιμο του xraysr0x που ξέρω την περίπτωση του... Eυχαριστώ για την κατανόηση και καταλαβαίνω ότι πάς να με κάνεις να πάρω τα νεύρα μου αλλα οχι! :!: Όταν όμως μεγαλώσω και στείλω τον δικό μου δορυφόρο στο διαστημα και κατεβάσω με απεριόριστη ταχύτητα μήν μου ζητήσεις να σου δώσω άδεια να μπένεις στο server μου ! :p :rolleyes: :cool: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Όταν όμως μεγαλώσω και στείλω τον δικό μου δορυφόρο στο διαστημα και κατεβάσω με απεριόριστη ταχύτητα μήν μου ζητήσεις να σου δώσω άδεια να μπένεις στο server μου ! :p :rolleyes: :cool: τωρα δηλαδη εισαι μικρο παιδακι που κανει ονειρα :D ρε δικε μου τοτε θα κατεβαζεις με αστραπιαια ταχυτητα τα files σου :!: παντος αν το κανεις εγω ειμαι προθυμος να παω ο ιδιος στο διαστημα και να σου τον φτιαξο, και να εχω το 85% του server το υπολοιπο δικο σου εστι γιατι εισαι φιλος :p Παράθεση Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Έτσι εξηγείτε. 4.5 με 5 χλμ είναι το όριο για adsl. εμενα φιλε μου κοιταξαν την αποσταση μου και βγηκε 4,5 km και μου παν πως δεν συμφερει λογω του οτι θα εχω απολοιες Ειμαι στο οριο Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kom Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Εάν έχεις series60 κινητό, βάλε το Blacklist της SymbianWare! υπάρχει κάτι ανάλογο για series 40 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Thats life ! Εγώ πάντως πιστεύω θα πρέπει να βάλουν fiber optics καλώδια για τις μακρινές αποστάσεις μέχρι να φτηνήσουν και να αρχίσουν να αλλάζουν τις αναλογικές γραμμές με fiber optics για να μην υπάρξει αυτό το πρόβλημα της απόστασης ποτέ ξανα! :cool: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Εαν με τη μαζικη παραγγελια κινητων αγοραστουν και αξεσουαρ πιστευω οτι θα μας δωσουν κι εκει μια μικρη εκπτωση ε; Εγω ενδιαφερομαι περισσοτερο για καποια αξεσουαρ οπως ακουστικα bluetooth και τετοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Thats life ! Εγώ πάντως πιστεύω θα πρέπει να βάλουν fiber optics καλώδια για τις μακρινές αποστάσεις μέχρι να φτηνήσουν και να αρχίσουν να αλλάζουν τις αναλογικές γραμμές με fiber optics για να μην υπάρξει αυτό το πρόβλημα της απόστασης ποτέ ξανα! :cool: μεχρι να φτασουμε στο σημειο που θα τοποθετουνατι fiber optics θα περασει πολλυς καιρος Τοτε θα μπορεσεις και εσυ ακομα να βαλεις αυτο το πολυποθυτο DSL και δεν θα σε επειρεαζει η αποσταση των 5km ;) :D :lol: :D Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Δυστυχως παιδια το το ολιγοπωλιο εχει 2 οψεις: α)ολοι ανταγωνιζονται σκληρα ο ενας τον αλλον μεχρις εξουδετερωσης του β)οταν βλεπουν οτι δεν παει αλλο κανουν μυστικη συμφωνια και κοβουν την πιτα χωρις να πεσει ουτε ενα ψιχουλο για εμας! Κι εδω μαλλον αφου περσαμε μια εποχη απο το α τωρα ειμαστε δυστυχως στο β... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Ναι αλλά εύχομαι να μην πιάνουν πιο ψηλές ταχύτητες απο μένα αυτοί που θα είναι πιο κοντά στο κέντρο γιατί πάλι θα τα πάρω στο κρανίο και θα τα σπάσω όλα στο κέντρο τηλεποικινωνιών! :D Θα με δείτε στα νεα! :rolleyes: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Loipon ego exw to 3650 pou mono giati einai smartphone me symbian to pira.Eixa akousei polla gia to 7650 kai enthousiastika.Loipon akouste ti mou eixe pei kapoios otan vgike to gd87: "to eides to gd87? Teleio e? Tin patisan ekeinoi oi vlakes pou piran tin pantofla,to 7650.Sketi arkouda einai.To gd87 einai kinito." Twra ti tou les? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMk Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Το θέμα είναι ότι μερικοί βλέπουν το κινητό τους ως προέκταση σου πέους τους... κάτι σαν το αυτοκίνητο... το pc.... Παράθεση Motorola MPX220 + 1GB MiniSD Sandisk http://www.danasoft.com/sig/JiMk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Να πω αρχικά ότι δεν έβρισκα άλλη κατηγορία που να ταιριάζει το συγκεκριμένο θέμα, μιας και θα αναφερθώ σε όλες τις εταιρίες Τον Νοέμβριο πρόκειται να ταξιδέψω Βουλγαρία :wacko: λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έχω ΣΤΕΤ συμβόλαιο, αλλά δεν προτίθεμαι να τους δώσω ούτε ΕΓΓΥΗΣΗ αλλά ούτε και ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ για να έχω roaming. So..........προσανατολίζομαι προς κάποιο Καρτοκινητό, που ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ να καλέσεις/καλέσουν & στείλεις/στείλουν sms (Vodafone, Telestet, Cosmokarta, Q), δεν με νοιάζει ιδιαίτερα ποια εταιρία θα είναι. Όλες έχουν roaming πλέον στα καρτοκινητά τους;;; Το ποια είναι ποιο φθηνή κλπ κλπ...... το περνάω σε δεύτερη μοίρα :p Μου είναι πιο εύκολο να την φορτώσω την κάρτα με €€€ και να βγω εκτός Ελλάδος, παρά να μπλέξω με αιτήσεις, δηλώσεις, πιστώσεις και λοιπά γραφειοκρατικά. Any Help ??? :) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Τοτε συμφωνα με αυτους, ολοι εδω μεσα την εχουμε "μεγαλη" !!! :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Prwta apo ola apoklieis tin Q dioti den dia8etei roaming sta kartokinhta ths. Twra, Vodafone, Telestet kai Cosmote parexoun roaming kai me tis 2 etairies kinhths thlephonias stin Boulgaria (MobilTel kai Globul). Xwris kamia diadikasia mporeis kai me Vodafone kai me Telestet na dexesai klhseis kai na lamvaneis/stelneis SMS. Me Cosmote boreis mono na lamvaneis SMS kai klhseis. Gia na kaneis klhseis mesw Vodafone h Telestet tha prepei na dhlwseis pistwtikh karta. :) Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Me kamia den exeis plhres roaming sthn voulgaria xwris pistwtikh... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Soulman Twra, Vodafone, Telestet kai Cosmote parexoun roaming kai me tis 2 etairies kinhths thlephonias stin Boulgaria (MobilTel kai Globul). Xwris kamia diadikasia mporeis kai me Vodafone kai me Telestet na dexesai klhseis kai na lamvaneis/stelneis SMS. Me Cosmote boreis mono na lamvaneis SMS kai klhseis. Gia na kaneis klhseis mesw Vodafone h Telestet tha prepei na dhlwseis pistwtikh karta. :) Ευχαριστώ κατ'αρχάς για την απάντηση. Τώρα όσο αφορά αυτό που είπες και το έχω επισημάνει. Μιλάμε για Καρτοκινητή. Και κει πρέπει να δηλώσεις Πιστωτική;;;; :eek: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet Μιλάμε για Καρτοκινητή. Και κει πρέπει να δηλώσεις Πιστωτική;;;; :eek: Για εξερχόμενες κλήσεις, ναι. :) Έχε υπόψη σου οτι το roaming κοστίζει πιό πολύ απ' όσο περιμένεις να σου κοστίσει (ειδικά με τις εισερχόμενες παρασύρεσαι, όμως και σε αυτές πληρώνεις). Εαν θέλεις οπωσδήποτε εξερχόμενες, απλά δήλωσε πιστωτική στο συμβόλαιό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpap Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Κι'εγώ μεσα είμαι για Ν6600. ΠΡΟΣΟΧΗ Κάτι ανάλογο με εκπτωση σε μαζικές αγορές γίνεται και [b]εδω [/b] Παράθεση Nobody's perfect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Η ιδέα είναι πολύ καλή και είναι κάτι που έχει ήδη γίνει για αγορά εξοπλισμού στο AWMN με ομαδικές παραγγελίες και σημαντικό οικονομικό όφελος. Πιστευω οτι πρακτικά μπορεί να γίνει μόνο με προτοβουλία των υπευθύνων του myPhone. Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefiros Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petpap ΠΡΟΣΟΧΗ Κάτι ανάλογο με εκπτωση σε μαζικές αγορές γίνεται και [b]εδω [/b] Εάν νομίζετε ότι το myPhone δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, τότε ίσως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το snowball.gr Απ' ότι βλέπω κάνει περίπου αυτό που έλεγα. Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε τιμή για μία συσκευή, φτάνει μόνο να μαζευτούμε μερικά άτομα. petpap, έχεις κάνει καμία αγορά από το snowball ή απλά το γνωρίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts