aristos87 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Hi na rotiso iparxei kana programa na paizo ta sis arxeia tou 7650 ta paixnidia tou P800 kai ta JAR kai JAD arxeia ton nokia sto pc... gia na do ta grafika... :o :) Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Ok! Sorry λαθος!Ειναι πρωι ακομα για μενα... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Λέτε μαζί με τα καλώδια να βρήκαν και χρυσό; :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Η επίσημη απάντηση που έλαβα απο MobiSMS: Hi, Unfortunately this feature is reliant on the SMS carriers returning the delivery reports back to us. As this service is aiming at keeping price down, the carriers chosen sometimes do not support this feature and hence you may not always receive the delivery reports. Our SMS provider is attempting to ensure all features if possible, so hopefully this feature will become available for you again in the future. Note you can tell that the delivery report hasn't been received by us as the status of the message will be "SMS delivered to gateway" instead of "Message Delivered". Regards, Patrick Vine Director Mobi Wireless http://mobiSMS.mobiwireless.com http://www.mobiJava.com http://www.mobiwireless.com/wap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Ρε παιδια, γιατι το αναλυεται τοσο πολυ το θεμα; Στην τελικη ο καθενας εχει το βιτσιο του και κανει οτι θελει ! Αν καποιος εχει λεφτα να αγοραζει κινητο καθε 3μηνο τοτε καλα κανει και τ'αγοραζει, εγω που δεν εχω δεν θα του πω τιποτα ομως δεν δεχομαι απο την αλλη να αρχισει αυτος και να μου λεει για το κινητο μου (οπως ειχα γραψει παραπανω για το συμβαν με τον καφε)... Συγκεκριμενα πηρα το 3650 τον Μαϊο γιατι επιτελους βρηκα ενα κινητο που να το κανω οτι θελω και ΟΧΙ γιατι ηταν μουρη ! (καθε αλλο, οποιος το βλεπει το κοροϊδευει !!! :p ) και εχω σκοπο να το κρατησω το λιγοτερο για 1 χρονο ακομα μεχρι να "βγαλει τα λεφτα του" που λενε ! Δεν λεω, γλυκοκοιταζω κι εγω καποια καινουρια κινητα αλλα ξερω τα "γκαζια" μου και κρινω οτι ειναι σπαταλη για 'μενα αυτη τη στιγμη οποτε "κοβω" και περιμενω το επομενο κινητο που θα παρω να προσφερει περισσοτερα απο αυτο που εχω τωρα συμφωνα με τις αναγκες μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την sadiagraxa Ρε παιδια, γιατι το αναλυεται τοσο πολυ το θεμα; Στην τελικη ο καθενας εχει το βιτσιο του και κανει οτι θελει ! Αν καποιος εχει λεφτα να αγοραζει κινητο καθε 3μηνο τοτε καλα κανει και τ'αγοραζει, εγω που δεν εχω δεν θα του πω τιποτα ομως δεν δεχομαι απο την αλλη να αρχισει αυτος και να μου λεει για το κινητο μου (οπως ειχα γραψει παραπανω για το συμβαν με τον καφε)... Συγκεκριμενα πηρα το 3650 τον Μαϊο γιατι επιτελους βρηκα ενα κινητο που να το κανω οτι θελω και ΟΧΙ γιατι ηταν μουρη ! (καθε αλλο, οποιος το βλεπει το κοροϊδευει !!! :p ) και εχω σκοπο να το κρατησω το λιγοτερο για 1 χρονο ακομα μεχρι να "βγαλει τα λεφτα του" που λενε ! Δεν λεω, γλυκοκοιταζω κι εγω καποια καινουρια κινητα αλλα ξερω τα "γκαζια" μου και κρινω οτι ειναι σπαταλη για 'μενα αυτη τη στιγμη οποτε "κοβω" και περιμενω το επομενο κινητο που θα παρω να προσφερει περισσοτερα απο αυτο που εχω τωρα συμφωνα με τις αναγκες μου... Swstos o paikths! :cool: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Exposed_Bone Να κάνω μια ερώτηση υπάρχει στο forum γυναίκα με PDA ??? :D :D :D :rolleyes: :rolleyes: :p :p :p Giati? gia na lene oti pragmati 3erei kapoios kapoia pragmata sxetika me texnologia prepei na exei pda? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Giati? gia na lene oti pragmati 3erei kapoios kapoia pragmata sxetika me texnologia prepei na exei pda? Δεν είπα αυτό, απλά είχα την περιέργεια να μάθω αν υπάρχει γυναίκα με το PDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Τα sis αρχεία των Symbian τηλεφώνων δεν μπορείς να τα "παίξεις" στον υπολογιστή διότι περιέχουν προγράμματα γραμμένα για τον επεξεργαστή (ARM συνήθως) της εκάστοτε συσκευής, και δεν έχω δει κανέναν κατάλληλο emulator. Τα προγράμματα σε Java τρέχουν στο PC με τον κατάλληλο emulator (ο οποίος νομίζω δεν είναι δωρεάν, αλλά δεν είμαι σίγουρος). Το link τριγυρνούσε εδώ σε κάποιο thread. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Ρε τους άχρηστους!!!! :lol: :lol: Πέθανα στο γέλιο τώρα που το διάβασα! Εκτός από καλώδια μπορούν να βρουν και νερό!!! Το χρησιμοποιούν στις γεωτρήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priestjim Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sigmacom Η λογική λέει το δεύτερο, αλλά αν όλοι περιμένουν 1+ χρόνο, ποιοί θα δοκιμάσουν τις νέες τεχνολογίες, ούτως ώστε να εντοπιστούν τα bugs και να διορθωθούν? (ρωτάω τώρα εγώ :rolleyes: ) Θυμηθείτε τεχνολογίες που δεν τις αγκάλιασε ο κόσμος, και παρέμειναν πολύ καιρό με προβλήματα: ψόφησαν! (πάντως, για να τα λέμε όλα, εμπλέκονται και οι οικονομικοί λόγοι). Γενικώς, τα "πειραματόζωα" χρειάζονται, αρκεί να υπάρχουν κίνητρα και διασφάλιση των απωλειών (δωρεάν αναβαθμίσεις, κλπ)... Ποιός δεν θα έπαιρνε π.χ. το 6600 αν ήξερε ότι η Nokia θα του εξασφάλιζε μέχρι και άμεση αντικατάσταση συσκευής σε χρόνο dt σε περίπτωση προβλημάτων? Πλάκα πλάκα θα γίνει πανικός με το 6600. Προβλέπω να πέφτουν όλοι σαν τα ζώα να το αγοράσουν, να έχει κάνει καμμιά μ*λ*κία η νόκια όπως με το 3310 (θυμάστε;) και να τρέχουν όλοι στα club nokia για service! Πάντως παιδία 1 χρόνος είναι υπερβολικός. Συνήθως ένα 3μηνο μετά την εμφάνιση της μια νέα τεχνολογία τουλάχιστον στον χώρο της ηλεκτρονικής/πληροφορικής θεωρείτε ώριμη. Παράθεση Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - Σχολή Ναυαγοσωστικής, μια από τις παλαιότερες σχολές Ναυαγοσωστικής Web hosting - VPS hosting - Dedicated servers - Domain Names Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priestjim Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Κοιτάξτε πιστεύω ότι το παιδί δεν το νοιάζει να πάρει καινούργια sim αρκεί να πάρει τα τηλέφωνα που έχει μέσα, έτσι :worry: Πάντως αν δεν έχεις τπτ που να θες μέσα στη sim (τηλέφωνα και μηνύματα στο κινητό) δεν είναι πρόβλημα να μπλοκάρεις την κάρτα σου και να πάρεις μια άλλη. Για ξεκλείδωμα της κάρτα στα oteshop δεν ξέρω :( Παράθεση Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - Σχολή Ναυαγοσωστικής, μια από τις παλαιότερες σχολές Ναυαγοσωστικής Web hosting - VPS hosting - Dedicated servers - Domain Names Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 to customer care 3erei to puk sou. Gi'auto av 3exaseis to pin, sou leve dwse la8os kapoies fores gia va kleidwsei, kai meta sto 3ekleidwvouv me to puk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Telika paidia me auto pou diavasa edo den niotho monos http://www.techteam.gr edo kai kati mhnes niotho tin elipsi tou antagonismou sto max kai anarotieme ti tha doume akoma! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Το θέμα που αναφέρεσαι, αφορά όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και είναι γενικότερου ενδιαφέροντος. Οποτε μεταφέρεται στους Τεχνολογικούς Προβληματισμούς :) Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Παραθέτω το μήνυμα στο οποίο αναφέρεται ο peter, για να μην ψάχνεστε: Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων στην Ελλάδα βρισκόμαστε τους τελευταίους 5 μήνες αντιμέτωποι με ένα θέατρο παραλόγου, μια συμμαχία που νιώθουμε να έχει στηθεί από τα ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Πρόκειται για μια παρασκηνιακή μεθόδευση η οποία έχει σαν σκοπό την εκμετάλλευση εμάς, των συνδρομητών, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Έχει σαν μοναδικό σκοπό την αύξηση των κερδών των δικτύων, χωρίς να μας παρέχονται εναλλακτικές πιο συμφέρουσες επιλογές. Το αποτέλεσμα; Σωρία κατάργησης προσφορών και αύξησης τιμών που παρατηρούμε και από τα τρία δίκτυα Cosmote, Telestet και Vodafone. Μερικές αποδείξεις: - Τον περασμένο χειμώνα και τα τρία δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ανακοινώνουν τις ίδιες τιμές για τη χρέωση της υπηρεσίας των MMS που ανέρχεται σε 0,37-0,39 ευρώ - Το καλοκαίρι και τα τρία δίκτυα μείωσαν το ύψος των επιδοτήσεων για απόκτηση συσκευών με νέα σύνδεση - Μέσα σε διάστημα τριών μηνών, το καλοκαίρι και τα τρία δίκτυα διπλασίασαν το κόστος των γραπτών μηνυμάτων που στέλνουμε προς το εξωτερικό. Τυχαίο; Μάλλον όχι! - Από την 1η Σεπτεμβρίου *ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ* και στα τρία δίκτυα καταργήθηκε η παροχή των δωρεάν τριών ή πέντε λεπτών ομιλίας στις ενδοεταιρικές κλήσεις για τους νέους εταιρικούς πελάτες. - Στις 9 Σεπτεμβρίου η Telestet ανακοινώνει την έναρξη της εφαρμογής ογκοχρέωσης στην υπηρεσία GPRS. Εντελώς... "συμπτωματικά" οι χρεώσεις είναι οι ίδιες με αυτές της Vodafone. Η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο. Ή νομίζουν ότι ακόμα πιστεύουμε ότι εντελώς τυχαία οι χρεώσεις είναι ίδιες; Και αναρωτιόμαστε: Είναι δυνατόν όλες αυτές οι κινήσεις να είναι μια απλή σύμπτωση; Μας θεωρούν τόσο αφελείς; Πόσο νόμιμες είναι αυτές οι παρασκηνιακές συμφωνίες των -"ανταγωνιστικών" κατά τ' άλλα- δικτύων για ταυτόχρονες διακοπές προσφορές και αυξήσεις χρεώσεων; Ίδιες χρεώσεις, ίδιες καταργήσεις προσφορών, ίδιες αυξήσεις; Όλα αυτά εις βάρος μας. Διαμαρτυρόμαστε για αυτές τις παρασκηνιακές συμπλεύσεις, που οι διευθύνοντες των δικτύων θέλουν να μας πλασάρουν σαν τυχαίες και σας διαβεβαιώνουμε ότι εμείς οι συνδρομητές δεν θα παρακολουθούμε για πολύ αμέτοχοι αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Οι αντιδράσεις μας θα είναι οργανωμένες, εντονότατες και θα στραφούν εναντίον των τριών δικτύων. Επίσης αν το αρμόδιο όργανο για τον έλεγχο του ανταγωνισμού, η ΕΕΤΤ, δεν προχωρήσει σε καμία κίνηση, οι αντιδράσεις μας θα γενικευθούν και το όλο θέμα θα γνωστοποιηθεί σε κάθε αρμόδια ελληνική και διεθνή αρχή. Τα σχόλια δικά σας. Στράτος Νικολαΐδης (aka SNikolaidis) Συντονιστής συζητήσεων στην περιοχή Τεχνολογικοί Προβληματισμοί @myPhone.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 To thema einai pos tha to psaxo mesa stin αναζήτηση??? Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 kai se mena ta idia.molis erxete sms i mms.einai sony to discman :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 και ομως ειναι γεγονος.επιτελους ηρθαν απο το ΟΤΕ.δεν μπορειτε να πειτε απο ταχυτητα εεεεε?????αισιως 4 βδομαδουλες περιμενα γι απεριβοητη DSL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον stamos και ομως ειναι γεγονος.επιτελους ηρθαν απο το ΟΤΕ.δεν μπορειτε να πειτε απο ταχυτητα εεεεε?????αισιως 4 βδομαδουλες περιμενα γι απεριβοητη DSL Έλα μωρέ τώρα... Τί είναι τέσσερις βδομάδες μπροστά στην αιωνιότητα... Άσε που θα επωφεληθείς και από τις νέες μειωμένες τιμές του ΟΤΕ.... :) Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον souidos Ego pantos oute OTE exo, oute pOTE! Telia exo kai plirono 30 euro ton mina kai exo 512/400 ADSL! Nai kala akousate 30 euro pou mesa stin timi einai kai to pagio kai i sindesi! P.S. Ekei stin agELLANTA o pOTEs sas pianei ton kolo! Elate Souidia! Filika Dimitris. Αγαπητέ φίλε, κατά τύχη είδα το post σου, και εξεπλάγην! Όχι βέβαια από τις τιμές που ανέφερες. Είμαι γνώστης της κατάστασης που επικρατεί στο εξωτερικό. Όπως έχω γνώση της τραγικής κατάστασης εδώ στην Ελλάδα. Είμαι και γω από τους πολλούς χρήστες που (μπορείς να πεις) "γκρινιάζουν" συνεχώς για το ολιγοπώλιο (αφού πλέον μονοπώλειο δεν υφίσταται) του ΟΤΕ και των λοιπών παρατρεχάμενων! Τώρα όμως θα το παίξω "συνήγορος του διαβόλου" Και σε ρωτώ: 1) Από την πρώτη ημέρα που άρχισαν να παρέχουν στη Σουηδία τέτοιες υπηρεσίες, σας τις παρείχαν με 30€ ? Ή μήπως ξεκινήσατε με άλλες τιμές; Και με ποιες αλήθεια;;;;;; 2) Πόσος καιρός πέρασε από την 1Η ΗΜΕΡΑ που παρέχονται τέτοιες υπηρεσίες ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, για να αποκτήσεις και συ τέτοια σύνδεση; 3) Στη Σουηδία πληρώνετε με ΕΥΡΩ; (άσχετο) :whistle: Εν πάσει περιπτώσει... είναι απλό. Εμείς εδώ στο Ελλάντα και όχι αγΕλλάντα όπως γράφεις, είμαστε στον 4ο μόλις μήνα που μπορούμε να κάνουμε χρήση τέτοιων υπηρεσιών. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι είναι ακόμα σε βρεφικό στάδιο το όλο σκηνικό. Φυσικά, δεν λυπάμαι για τα "πιασίματα του ΟΤΕ" αλλά για τον τρόπο που τα εκφράζεις. Φιλικά Υ.Γ. Εύχομαι, μόλις και εδώ δώσουν την 512/400 στα 30€ να μπορέσεις να επαναπατριστείς! :blink: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Τις περισσότερες φορές με μια νέα τεχνολογία γίνετε και κάποια αρκετά δελεαστική προσφορά, έτσι θέλεις που θέλεις να έχεις ότι πιο νέο, αυτοί σε σπρώχνουν τελείος στον γκρεμμό.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SNikolaidis Διαμαρτυρόμαστε για αυτές τις παρασκηνιακές συμπλεύσεις, που οι διευθύνοντες των δικτύων θέλουν να μας πλασάρουν σαν τυχαίες και σας διαβεβαιώνουμε ότι εμείς οι συνδρομητές δεν θα παρακολουθούμε για πολύ αμέτοχοι αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Οι αντιδράσεις μας θα είναι οργανωμένες, εντονότατες και θα στραφούν εναντίον των τριών δικτύων. Το λυπηρό είναι ότι μάλλον δεν θα γίνει τίποτε απολύτως.. θα το αποδεχτούμε όπως πάντα.. :( Έχουμε συνηθίσει στην ιδέα της ακρίβειας και της συνεχούς αύξησης των τιμών, της διαπλοκής και των συμφωνιών "κάτω από το τραπέζι", με αποτέλεσμα, τέτοιες κινήσεις (αυξήσεις) να θεωρούνται δεδομένες και να μην υπάρχει καμία απολύτως αντίδραση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Είναι επειδή λειτουργεί ο υγιής ανταγωνισμός στην Ελλάδα :p Εδώ η Ε.Ε.Τ.Τ. τι κάνει; Τις αστικές κλήσεις του ΟΤΕ ήξερε να τις κόψει την κυριακή, για τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι κάνει κάτι; Και να είχε γίνει μια φορά κάτι τέτοιο... Τώρα τελευταία όταν ανακοινώνει κάποια αλλαγή -προς τα πάνω- των χρεώσεων μία από τις τρεις εταιρίες κινητής, σε λίγο το κάνουν και οι άλλες δύο. Τόσο προφανές πια. Την λέξη ολιγοπώλιο την ξέρουν εκεί πέρα στην "επιτροπή"; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxitis Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 EINAI APARADEKTOI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts