Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια να σας ρωτησω...Εχω το 6680 και εχω εγκατεστημενο το Push To Talk. Τι ειναι αυτο και πως λειτουργει; Εχω Vodafone σε περιπτωση που παιζει ρολο αυτο..

Μου εχουν πει πως κανει το κινητο κατι σαν Walkie Talkie...Ειναι αληθεια;Οποιος ξερει ας μου απαντησει...

distixos ayto akoma den leitourgei edo gia tous koinous xristes.

Einai leitourgeia walkie talkie opos proeipes alla mexri stigmis ayti tin ipiresia tin xrisimopoioun stroumf kai pirosbestes se mia misthomeni apo to kratos sixnotita pou mallon tin ekpempei i kosmote xrisimopoiontas ta nokia Tetra technology.

Ayta.. Opoios kserei parapano as prosthesei/tropopoiisei!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg

Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο...

τι σχεση εχει η αστυνομια και η πυροσβεστικη; χρηση δυκτιου gprs κανει. με τις χρεωσεις ανα kb που ισχυουν τωρα ποιος θα το χρησημοποιησει;
http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

αγοράστε 2 pmr αν είστε σε εμβέλεια 3-4 km και μιλήστε τζάμπα...αλλιώς, κάντε υπομονή μέχρι το 2047 που θα λειτουργήσει (λέμε τώρα) και στην Ελλάδα.

Ελλάς, η χώρα του φωτός...το δώσαμε όλο και ξεμείναμε εμείς !

@ feryman : δε χρησιμοποιουν gprs.Ειναι σα να θελεις να εχεις voip με pstn, πραγμα αδύνατον!

Χρησιμοποιουν μισθωμενη γραμμη ραδιοσυχνοτητας οπως εχουν τα μπατσικα τα ασθενοφορα τα πυροσβεστικα τα ταξι οι νταλικες κλπ κλπ. Ετσι λοιπον και τα τηλεφωνα που εχουν οι μπατσοι και οι πυροσβεστες οπως ειπα τα ΤΕΤRΑ, δουλευουν σε αυτη τη συχνοτητα και λειτουργουν με το PTT.

@ easyTEL: το prm ειναι τα walkie talkie που κυκλοφορουν στο εμποριο εχοντας μια εμβελεια της ταξεως 3-5 χιλιομετρων ανα 2 συσκευες. ειναι νομιμα, δουλευουν παντου χωρις προβλημα! Απο την αλλη τα 3-5 χιλιομετρα ειναι εντελως εικονικο και κατω απο Κ.Σ οπως απολυτη ευθεια χωρις εμποδια κλπ. συνηθως λαμβανουν σηματα γυρω στο 1,5 χιλιομετρο. αυτα!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg

Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο...

Χρησιμοποιουν μισθωμενη γραμμη ραδιοσυχνοτητας οπως εχουν τα μπατσικα τα ασθενοφορα τα πυροσβεστικα τα ταξι οι νταλικες κλπ κλπ.

χαχαχα καμία σχέση!!!! :p

Ψάχνω πολύ καιρό να βρω software ώστε να μπορώ να περνάω σε κινητά το ελληνικό menu. Δεν ξέρω βεβαια αν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Επειδή ζω γερμανία και πολλοί φίλοι και γνωστοί μου ζητούν κινητά από εδώ και ως επί τον πλείστων δεν έχουν ελληνικά ήθελα να ρωτήσω εσάς τους ειδικούς αν υπάρχει δυνατότητα να αλλαχτεί η software

Εξαρτάται από το κινητό. Για παράδειγμα, στα Siemens μπορείς πολύ εύκολα να βάλεις όποια γλώσσα θέλεις με την κατάλληλη αναβάθμιση.

Mia pou lete gia to SIemens, o pateras mou pire persi apo edw to S65 kai den mporousa na tou valw tin elliniki glwssa.

Pou mporo na vrw tetoia paketa anavathmisis?

http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,hq_en_0_130289_0_xcs%253A130989_xcp%253A130780_pd133308%253A133309,00.html#anchor133308

Στο variant επέλεξε οποιαδήποτε A10x.

Η Nokia, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως, έχει ξεκινήσει τις πρώτες της δοκιμές μιας τεχνολογίας που επιτρέπει στον χρήστη να κινείται ανενόχλητος ανάμεσα σε παροχους τηλεφωνίας και ασύρματα hotspot...

Πενήντα οικογένειες στο Oulu κοντά στον αρκτικό κύκλο στα βόρεια της Φινλανδίας θα δοκιμάσουν την εν λόγο τεχνολογία στους επόμενους 2 μήνες, δήλωσε η Nokia την Τρίτη. Οι χρήστες κινητών με ενεργοποιημένη την επιλογή για κλήσεις μέσο ελεύθερης κινητής πρόσβασης (UMA) θα μπορούν να καλούν μέσο Internet όταν έχουν πρόσβαση σε ελεύθερο δίκτυο μέσο Bluetooth ή Wifi. Όταν θα κινούνται εκτός της κάλυψης αυτής, η σύνδεση αυτόματα θα γυρίζει σε GSM, GPRS ή UMTS δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Η τεχνολογία αυτή έχει το πλεονέκτημα ότι οι παροχοι μπορούν να επεκτείνουν την κάλυψη, για παράδειγμα σε απομονωμένες περιοχές, με χαμηλό κόστος με Wifi hotspot αντί να χρειάζονται να εγκαταστήσουν ακριβούς σταθμούς βάσης. Θα μπορούσε επίσης να ενθαρρύνει την χρήση του κινητού στο σπίτι, από τους καταναλωτές, αντί της παραδοσιακής γραμμής τηλεφώνου αν έχουν Wifi στο σπίτι τους.

Eyxaristw poly. Tha to psaksw.

Diladi gia na prosthesw ellinika se kapoia kinita pou den proferoun tin glwssa prepei na allaksw to firmware?

Ακριβώς αυτό. :)

Καλό ακούγεται αλλά δε νομίζω να το προχωρήσει... Ίσως οι συσκευές που θα το υποστηρίζουν να στίβουν τη μπαταρία τους... Συν ότι στην Ελλάδα τα hot spot πληρώνονται και είναι λίγα...

Προηγούμενα κινητά:

Ericsson GA628i, Nokia 3210, Nokia 3310, Samsung N100, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7600, Nokia 6600 (2), Sony Ericsson K700i, Nokia 6600 (3), Sony Ericsson V800, Sony Ericsson K700i (2), Nokia 7710

Το κινητό μου:

Nokia N93

Απο ebay ειναι μια σιγουρη επιλογη.Εαν ομως δεν δεχεται visa αλλα μονο paypal πρεπει να περιμενει 1 μηνε μεχρι να ερθει ο λογαργιασμος για να βαλεις ενα κωδικο.Εαν ειναι απο ιδιωτη και Ευρωπη μπορεις να κανονισεται να σου το στειλει με αντικαταβοκη ΑΛΛΑ πρωτα πριν κανεις bid στειλε mail.

Γεια!

Έχω ένα πρόβλημα με το νεό μου κινητό, αν είναι δυνατόν θα ήθελα βοήθεια παρακαλώ.

Ότι και να κάνω με τις ρυθμίσεις της γραμματοσειράς πχ η των μηνυμάτων κειμένου, στέλνει μηνύματα που :

1)ΑΦΕΝΟΣ οι παραλήπτες τα διαβάζουν σε μικρούς χαρακτήρες και

2)ΑΦΕΤΕΡΟΥ εμένα μου χρεώνονται οι 160 χαρακτήρες του κανονικού κλασικού μηνύματος για 3 μηνύματα!!!!

Μήπως γνωρίζετε τι συμβαίνει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

νομιζω οτι η λυση στο προβλημα σου ειναι μια αναβαθμιση λογισμικου.:(

αλλα καλυτερα ρωτα στο καταλληλο θεμα των nokia s40. :)

ισως εκει να βρεις καποιον που αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα!

Θεωρείτε ότι 'επιασαν' στην αγορα? Τιμες και δυσχρηστια(πολλα κλικ στα μενου) τελικα τα εκαναν λιγοτερο επιτυχημενα?

Εχει ανακοινωθει κατι με νεες προδιαγραφες ως μελλοντικη αναβαθμιση των mms?

Εψαξα στο google αλλα οταν μιλανε για το μελλον των mms μιλανε μονο για οικονομικα στοιχεια.

Γεια!

Έχω ένα πρόβλημα με το νεό μου κινητό, αν είναι δυνατόν θα ήθελα βοήθεια παρακαλώ.

Ότι και να κάνω με τις ρυθμίσεις της γραμματοσειράς πχ η των μηνυμάτων κειμένου, στέλνει μηνύματα που :

1)ΑΦΕΝΟΣ οι παραλήπτες τα διαβάζουν σε μικρούς χαρακτήρες και

2)ΑΦΕΤΕΡΟΥ εμένα μου χρεώνονται οι 160 χαρακτήρες του κανονικού κλασικού μηνύματος για 3 μηνύματα!!!!

Μήπως γνωρίζετε τι συμβαίνει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Το σωστό thread για απορίες σχετικά με το 6270, βρίσκεται εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72902

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned