Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γινεται να ακους mp3 με καποιον java player σε κινητα που δεν το υποστηριζουν?

πχ http://www.javazoom.net/javalayer/javalayer.html

Νομίζω πως αυτό είναι για pc...

και εγώ στο συμπλήρωσα.

να επισημάνω ενα λαθάκι.

δεν υπάρχει νούμερο 4.

πάει κατευθείαν από το 3 στο 5!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif

Kali sinexeia :)
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Η Nokia ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι συμφώνησε να χρησιμοποιήσει σε νέα κινητά της λογισμικό πολυμέσων της Microsoft που θα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν μουσική από τις συσκευές τους. Τα νέα τηλέφωνα και η υπηρεσία θα είναι σύντομα διαθέσιμα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες.

Η Nokia, πρώην αντίπαλος της Microsoft στην ανάπτυξη λογισμικού για κινητά, θα διαθέσει εντός του 2005 την πρώτη συσκευή που υποστηρίζει Windows Audio και το κλειδωμένο φορμά αρχείων AAC.

Το λογισμικό διευκολύνει επίσης το συγχρονισμό αρχείων πολυμέσων ανάμεσα στο κινητό και τα Windows XP.

To πρώτο ηλεκτρονικό δισκοπωλείο για κινητά Nokia-Windows θα δημιουργηθεί στις ΗΠΑ από την Loudeye, ενώ σύμφωνα με το Reuters οι εταιρείες βρίσκονται σε συνομιλίες με παρόχους τηλεφωνίας για να διαθέσουν την υπηρεσία σε 30 ακόμα χώρες.

Όπως μεταδίδει το BBC η Nokia ανακοίνωσε επίσης ότι περίπου στα μέσα του έτους θα παρουσιάσει και την τρίτη έκδοση του λειτουγικού συστήματος για τηλέφωνα Series 60, το οποίο είναι βασισμένο στο Symbian.

H εταιρεία εκτιμά ότι τη φετινή χρονιά η αγορά κινητών με δυνατότητες πολυμέσων θα υπερβεί τις 50 εκατομμύρια μονάδες.

news.in.gr, με πληροφορίες από Associated Press

Μήπως είναι καιρός να δούμε κινητά Nokia με λειτουργικό Windows;

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Σωστος. Σε λιγο θα δουμε και αλυσιδα Vodaphone, Kosmote, T-Mobil, Telefonika, Germenos, Plasio, και δεν ξερω τι αλλο.

Μήπως είναι καιρός να δούμε κινητά Nokia με λειτουργικό Windows;

[/size][/font]

Les na egataleifthei to SYMBIAN :cry: :blink: :wacko: ;Den nomizo...Elpizo pos oxi.

Wirelessly posted (Nokia2650/1.0 (5.19) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

H xrhsh ton kinhton thelefonon tha auksanetai stadiaka kathe xrono...70% tou plythhsmou xrhsimopoiei kinhta thlefona;Auto einai hdh ena poly megalo pososto :cool: !

An les gia ton Ellhniko plhthysmo mallon to pososto pou anafereis einai mikro.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg

geia sas paidia!ithela na rwtisw an allazei h prosopsi sto nokia 6260.yparxei se mauro kai se ashmi.apla den 3erw an vgainei h prosopsih oxi.

episis exw vrei to 6260 me xalasmenh thn othonh tou (den anavei).thelw na rwthsw an sumferei na to ftia3w kai posa peripou tha mou paroun.

Για να κάνω ακόμα πιο ενδιαφέρον το θέμα Orange Telecom, είναι άραγε τυχαίο που η Orange (σύμμαχος σε παγκόσμιο επίπεδο της ΤΙΜ) άνοιξε καταστήματα στην Ελλάδα λίγο πριν η ΤΙΜ εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποχωρήσει από την ελληνική θυγατρική της; (βλ. εδώ).

Είναι τυχαίο που ενώ αρχικά έλεγαν ότι θα ξεκινήσουν δίκτυο MVNO σε συνεργασία με την Cosmote, τώρα το παίρνουν πίσω και λένε αόριστα ότι το θέμα δεν προχωρά και θα συνεχίσουν αποκλειστικά ως δίκτυο καταστημάτων;

Είναι δυνατόν μια εταιρία με το μέγεθος της Orange να έμπαινε στην ελληνική αγορά μόνο και μόνο για να αποκτήσει δίκτυο καταστημάτων, και μάλιστα τη στιγμή που ο Γερμανός έχει εδραιωθεί τόσο πολύ;

Εμένα όλα αυτά μου μυρίζουν κάτι που αν συμβεί θα είναι ότι καλύτερο για όλους μας...

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να κάνω ακόμα πιο ενδιαφέρον το θέμα Orange Telecom, είναι άραγε τυχαίο που η Orange (σύμμαχος σε παγκόσμιο επίπεδο της ΤΙΜ) άνοιξε καταστήματα στην Ελλάδα λίγο πριν η ΤΙΜ εκδηλώσει ενδιαφέρον να αποχωρήσει από την ελληνική θυγατρική της; (βλ. εδώ).

Είναι τυχαίο που ενώ αρχικά έλεγαν ότι θα ξεκινήσουν δίκτυο MVNO σε συνεργασία με την Cosmote, τώρα το παίρνουν πίσω και λένε αόριστα ότι το θέμα δεν προχωρά και θα συνεχίσουν αποκλειστικά ως δίκτυο καταστημάτων;

Είναι δυνατόν μια εταιρία με το μέγεθος της Orange να έμπαινε στην ελληνική αγορά μόνο και μόνο για να αποκτήσει δίκτυο καταστημάτων, και μάλιστα τη στιγμή που ο Γερμανός έχει εδραιωθεί τόσο πολύ;

Εμένα όλα αυτά μου μυρίζουν κάτι που αν συμβεί θα είναι ότι καλύτερο για όλους μας...

Πως ξερεις οτι τα καταστηματα αυτα εχουν σχεση με την Orange?

Εγω ξερω οτι με πηραν απο Λονδινο για συνεντευξη για να με ρωτησουν γνωμη για κινητη τηλεφωνια στην Ελλαδα.

Με ρωτησαν τα παντα.

Πολλα ηταν σε σχεση με την ΤΙΜ.

Με πηραν γιατι ειχα δηλωσει συμμετοχη σε ερευνες που πληρωνεσε αμα θυμηθω θα σας πω πως την λενε.

Θυμηθηκα.Ηταν η globaltestmasket

Δινει 50 ευρω αμα μαζεψεις 1000 μοναδες.

Δεν εχω μαζεψει ακομα.

Αν θελει κανεις να δοκιμασει ας μου πει το email του να του στειλω προσκληση.

Πως ξερεις οτι τα καταστηματα αυτα εχουν σχεση με την Orange?

Αυτό λένε αν τους ρωτήσεις.

Άντε να δεχτώ (που είναι έτσι κι αλλιώς αδιανόητο) ότι η Orange θα επέτρεπε σε έναν άσχετο με αυτήν να ανοίξει αλυσίδα με το brand name της. Αλλά το να λένε κιόλας ότι ανήκουν στην Orange χωρίς αυτό να ισχύει ισοδυναμεί με επιχειρηματική αυτοκτονία.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned