elteo Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 3 Nokia (3650,6600,6220) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. July 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget ( 9 Ιούλ. 2004 , 17:49) Πληροφοριακά έχω 5 φίλους μου που έχουν 6600 και κάθε φορά που πάμε εκδρομη γίνετε χαμός με τα κινητα :p με συγχωρείς παλικάρι μου αλλά δεν αντέχω, θα ρωτήσω: ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΕΚΔΡΟΜΗ??? αφού πηγαίνετε και παίζετε με τα κινητά, δεν θα μπορούσατε να κάτσετε και σπίτι να το κάνετε??? δεν θα το παίξω μεγάλος και σοφός, αλλά νομίζω ότι μια εκδρομή η μια έξοδος σε αυτή την ηλικία είναι η καλύτερη ευκαιρία για να κάνεις παρέα, να κάνεις πλάκα, να φλερτάρεις, να πιεις ένα καφέ, πράγματα δηλαδή που φέρνουν τους ανθρώπους ΚΟΝΤΑ. για το θέμα τώρα, έχει ψιλοχαθεί η μπάλα νομίζω με τα κινητά σε μικρές ηλικίες. Δεν αναφέρομαι σε θέματα υγείας, καθώς τα κινητά είναι σχετικά πρόσφατο προϊόν ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Ξέρεις όμως τι είναι να προσπαθείς να διδάξεις παιδιά 10-15 ετών και την ώρα που δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου να χτυπάνε τα κινητά τους και να είσαι υποχρεωμένος πριν το μάθημα να παρακαλέσεις να κλείσουν τα κινητά??? Ξέρεις τι είναι παιδιά αυτής της ηλικίας να "την λένε" το ένα στο άλλο με άσχημο τρόπο γιατί έχουν ΑΚΡΙΒΌΤΕΡΟ κινητό??? Εγώ το λέω παρακμή. Παρακμή των γονέων τους. Που δεν κατάφεραν να βρουν χρόνο και διάθεση να δώσουν άλλα ερεθίσματα στα παιδιά τους, να τα ωθήσουν σε πιο δημιουργικές ασχολίες. Και ναι, είναι καλό ένα πιτσιρίκι να είναι μέσα στην τεχνολογία. Πολύ θα χαρώ με ένα παιδί 13 χρονών που γράφει κώδικα σε VisualC... Kαι επαναλαμβάνω: το κινητό σε τέτοιες ηλικίες δεν είναι πρόοδος. Είναι αξεσουάρ μόδας, προβολής και μέσο αποξένωσης... Μακάρι σαν γονιός να μην αποτύχω έτσι στα δικά μου παιδιά :( Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 Είμαι και εγώ μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. July 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2004 H aporia mou einai h ekshs an pas sthn Italia se paraliako meros ths notias italias 8a sou bgazei ellhnika diktya???edw 10 xiliometra mpaineis sth boulgaria mesa kai ellhnika diktya tzifos re paidi mou katey8eian mpaineis se periagwgh anti8eta ta boulgarika kai ta skopianika diktya kanoun party sto kinhto mou,pwpw mhpws mas koroideyoun telika?giati h mobimak exei kalytero sima apo TIM :blink: Gia gelia eimaste :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elvira Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 rrre 56+5 els :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 elvira, τα επόμενά σου topics να είναι πιο σαφή παρακαλώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Kαλως τον!! Εδωσες κ του πρωτους ποντους στην ομαδα απο οτι ειδα :D Tσιμπησαμε αλλη μια θεση κ πλεον ειμαsτε 33η ομαδα παγκοσμιως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (21 Ιούν. 2004 , 21:51) I hrisi kinitou sto aytokinito afksanei tin katanalosi. Poli i ligo alla tin afksanei.(sta efi) Den to katalaba ayto me pio tropo synbenei???? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intelx86 Δημ. July 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2004 Παιδιά είμαι μέσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Aααααλλος για τη βαρκα μαααας :D Κ αφου με ποιασαν τα μερακια ας κανω κ μια λιστα οσων απο το φορουμ εχουν μπει στην ομαδαρα μας κ εχουν ανεβασει τουλαχιστον μια δουλεια :D :D Εχουμε κ λεμε (με σειρα εμφανισης) Samael Execrable Borg ZEUS(Piper1926) Princess ΕxposedBone Ειναι κ αλλα 4-5 παιδια που ειπαν μεν οτι μπαινουν στην ομαδα αλλα δε τους βρησκω(τουλαχιστων με τα γνωστα τους nick names....) :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper1926 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Samael (20 Ιούλ. 2004 , 03:51) ... Ειναι κ αλλα 4-5 παιδια που ειπαν μεν οτι μπενουν στην ομαδα αλλα δε τους βρησκω(τουλαχιστων με τα γνωστα τους nick names....) :worry: Z E U S is here... ;) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Eσυ με καταδιωκεις βρε θηριο?!?! Κ ελεγα τοσο καιρο ποιος ειναι αυτος ο π....ς !! :D :p :D Eκανα edit παραπανω κ σε εβαλα ;) Αληθεια τι μηχανιματα εχεις στο χορο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper1926 Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 :D :rolleyes: :D Εγώ είμαι ο δράστης... :p Ένας Barton 2500+@2.35 και ένας Τbird 1000 κάνουν μέχρι τώρα την δουλειά (με διακοπές μιας εβδομάδας λόγω μετακόμισης...). Από τις 29 του μήνα και μετά βλέπουμε ;) (~18-20 υπολογιστές, αν όλα πάνε ΟΚ). Πάντως, από τα 65 άτομα που έχουμε στην ομάδα, ούτε οι μισοί δεν είναι active. :worry: Όλοι διακοπές πήγαν??? :cool: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Εμμ τι νομιζες?Θα κατσουν να πηξουν σαν κ μας...?!? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Eixa ena job pou to etrexa ena mina astamatita sxedon (ektos ap'otan epaiza games) Eixe 200 hits, kai itan sto 93% Export den mporesa na to kanw, alla epeidi eprepe na kanw format kratisa olo ton fakelo... Twra mporw na kanw kati na to synexisw? (prepei na eixa katebasei polla jobs se ena..) Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. July 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2004 Αν εχεις ολο το φακελο τρεχει κανονικα λογικα,απλα ξανατρεξε το setup καλου κακου κ μετα τρεξε το think.exe να δεις τι παιζει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intelx86 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Μερικές εταιρίες γιατί κλειδώνουν bluetooth και υπέρυθρες; Ποια η λογική τους; Αφού τις βάλαν και τις πλασάρουν ως δυνατότητα του κινητού γιατί δεν αφήνουν το χρήστη να τις χρησιμοποιήσει και των ταλαιπωρούν να στέλνει MMS και να χρεώνεται; Μήπως οι εταιρίες κινητής τους το επιβάλουν;; Απλά ρωτάω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Ναι έτσι είναι!! :(, η εταιρίες κινητής τηλεφωνίας το θέλουν γιατί χάνουν χρήματα από ring tones, wallpapers κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intelx86 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Και εμείς οι αφελείς πέφτουμε θύματα, δίνουμε τα ωραία μας τα λεφτάκια μόνο και μόνο για να ανακαλύψουμε ότι το bluetooth χρησιμεύει μόνο για σύνδεση με PC. Μάλλον πρέπει να καταλήξουμε σε καλωδιάκια τύπου Game Boy Pocket για να μεταφέρουμε κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Προσφορές επί προσφορών... αλλά μόνο στα καρτοκινητά 500 δωρεάν SMS από την TIM 500 δωρεάν SMS από την Cosmote 1000 δωρεάν SMS από την Vodafone Κλήσεις από κινητό που χρεώνονται σαν αστικές από τη Vodafone τα σαββατοκυριακα... Μορφή κατακλυσμού έχουν πάρει οι προσφορές των δικτύων κινητής τηλεφωνίας τον τελευταίο καιρό. Προσφορές που δίνουν εκατοντάδες μηνύματα δωρεάν και δεκάδες άλλα προνόμια... Όμως μόνο για τους κατόχους καρτοκινητών. Για ποιο λόγο τα δίκτυα αγνοούν τόσο προκλητικά τους συνδρομητές με συμβόλαιο; Τους θεωρούν σίγουρους και επομένως δεν τους κάνουν προσφορές; Τους θυμούνται μόνο μια φορά το χρόνο, όταν λήγει το συμβόλαιό τους, για να τους δελεάσουν με τις δήθεν προσφορές για την αναβάθμιση συσκευής; Σίγουρα κάτι από όλα αυτά συμβαίνει, αν όχι όλα αυτά μαζί. Όταν η καρτοκινητή τηλεφωνία είχε ξεκινήσει στη χώρα μας πριν 6 χρόνια, ήταν σαφώς ακριβότερη σε σχέση με τις συνδέσεις συμβολαίου. Τόσο οι κλήσεις, όσο και τα γραπτά μηνύματα κόστιζαν πολύ παραπάνω στα καρτοκινητά. Όμως σήμερα αυτό δεν ισχύει πλέον. Οι εταιρείες μειώνουν συνεχώς τις τιμές των γραπτών μηνυμάτων και των κλήσεων στα καρτοκινητά, δεν προχωρούν όμως σε καμία μείωση ή προσφορά για τις συνδέσεις. Είναι λοιπόν προφανές ότι σήμερα οι συνδέσεις συμβολαίου είναι πιο ασύμφορες οικονομικά. Κάτι που επιχειρούν να αποδείξουν και οι ίδιες οι εταιρείες, με τις συνεχείς προσφορές και μειώσεις τιμών που αφορούν μόνο τα πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glav Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Sony Ericsson γιατί είναι κορυφή. :D Παράθεση iPhone 3G user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pininfarina Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 simfono kai ego mazi sou alla kai emas mas deleazoun me kati dorean xrono omlias .. kai kati koloepidotisis tis takseis ton 50 euro :blink: . giati kirioi ??? apo emas den pernete lefta kai malista mas exetai kai sigourous?? :mad: Παράθεση http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αν και το θεμα ταιριαζε πιο πολυ στους τεχνολογικους προβληματισμους απαντω εδω και θα μεταφερθει σιγουρα.. Κοιτα οπως ειπε και καποιος αλλος σε ενα αλλα θρεντ..οι συνδρομητες καρτοκινητων σε σχεση με τους συνδρομητες συμβολαιου ειναι σιγουρα πιο πολλοι.. Οποτε αφου οι μικρες ηληκιες συνηθως εχουν καρτοκινητο προσπαθουν να τους δελεασουν με τις προσφορες τους...Και συνηθως τα καταφερνουν.. Και σιγουρα αυτες οι εταιριες τους θεωρουν στανταρ...(τους συνδρομητες συμβολαιου...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Mallon ton dwrean xrono omilias kai h apidothsh syskeyhs theorounte oi prosfores ton symboleon,an kai ayta antistathmizonte apo ta pagia!alla osoi den exoun dwrean xrono,omilias san kai emena ti kanoun? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intelx86 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Τα κατροκινητά συνήθως προρίζονται για χρήστες που είναι ή παιδάκια ή ηλικιωμένοι. ΠΧ. Η γιαγιά μου όπως έχω ξαναπει ανανεώνει τη κάρτα της κάθε χρόνο για να μην της την κόψουν. Της έδωσα Q που έχει 18 μήνες για να είναι ίσυχη. Οφ τοπικ. Τώρα η αδερφή μου 400 μηνύματα τουλάχιστον το μήνα. Εγώ παλιά 300 μηνύματα τουλάχιστον τον μήνα. Βλέπετε λοιπόν αν εξερέσουμε τη γιαγια μου πως τα καρτοκινητά είναι το μεγάλο έσοδο για τις εταιρίες. Όταν οι Hi5 είχαν συγκροτηθεί και κάναν συναυλίες πήγε η αδερφή μου σε μια στη Βουλα. Στο θεό σας. Στο τέλος της συναυλίας η κοσμοτε πέταγε κουτάκια σύνδεσης What's up στον κόσμο. Μιλάμε για πολλά κουτάκια. Η αδερφή μου πήρε δύο και τα ενεργοποίησε. Να πως είναι η κοσμοτέ πρώτη. Επειδή βλέπουν πως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία (Και εγώ που δεν είμαι) μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει δεν πολυξεπερνάνε αυτά που τους δίνει το πακέτο τους, στοχεύουν σε εφήβους για να τσιμπήσουν. Ή μηπως και οι εταιρίες κατασκευής κινητών στοχέυουν στους εφήβους; Μήπως ένα μεγάλος σκοπεύει να πάρει καινούργιο μοντέλο αν κάνει τη δουλειά του με αυτό πυ έχει; Δεν νομίζω. Ξέρω κόσμο και κοσμάκι με ένα πακέτο σύνδεσης 120 ή 130 λεπτών και ένα κινητό 3310, Τ28, Τ65 και τα μεγάλα τα παλιά της νοκια. Όλα για τα πιτσιρίκια γίνονται. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts