Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα, καλώ εναν συγκεκριμένο αριθμό κινητου τηλ και ειναι κλείστο συνέχεια( η κλήση σας προωθειται χωρίς τηλεφωνητη).Πριν λίγες μέρες ο συγκεκριμένος αριθμος λειτουργουσε κανονικά και αν κάποιες φορές ήταν κλειστό ή χτυπούσε χωρίς να απαντήθει η κλήση είχε προώθηση κλήσης και τηλεφωνητή.Επίσης τα sms που στέλνω φαίνεται να μην έχουν παραδοθεί ποτε.Αναρωτιέμαι μηπώς ο κάτοχος του κινητού αυτου έχει κάνει φραγή κλησης στον αριθμό μου συγκεκριμένα.Είναι εφικτο αυτο?
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πιστέυετε ότι αν συντονιστεί μια τέτοιου είδους αποχή, για παράδειγμα ένα ολόκληρο ΠΣΚ χωρίς sms, κλήσεις, broadband internet, κλήσεις από σταθερά που δεν έχουν πρόγραμμα για δωρεάν αστικές-υπεραστικές...με λίγα λόγια αποχή απο ΟΤΙ ΧΡΕΩΝΕΙ' θα έχει θετικό αποτέλεσμα;

 

παραθέτω την άποψη μου, παιδιά πιστέυω ότι μια τέτοια κίνηση μέχρι και στα κανάλια θα βγεί και σίγουρα θα ταρακουνήσει για τα καλά τα παχιά πορτοφόλια των δικτύων. Αν δεν βγεί κάτι, ΠΑΛΙ το επόμενο ΠΣΚ....και το επόμενο.

τώρα αν κάποιος θέλει να κάνει ένα σοβαρό τηλ τότε οκ...αλλά οι παπάρες αυτοί πρέπει ρε παιδιά να πάρουν το μάθημα τους και αν θέλουν να ζητάνε πρέπει να δίνουν κιόλας.

παιδιά υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, ένα τυχαίο...

κάνεις ρε φίλε μια σύνδεση broadband internet. τους πληρώνεις, γιατί ρε φούστη μου αν περάσεις το όριο σε γδαίρνουν? θέλω να μου το κόβεις ρε συ όταν φτάσω το όριο που έχω προπληρώσει. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ!!!! οι μετρητές τους δεν δουλέυουν σωστά. Αν κάνετε μια αναζήτηση στο internet για υπέρογκες χρεώσεις θα δείτε ότι κάποιοι έπρεπε να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ επειδή ο μετρητής τους έδειξε κίνηση αρκετά gb σε λιγότερο απο 24ωρο. ΠΩΣ? αφου ο άλλος λεει οτι 2g είναι στη περιοχή του!!! γιατί η σύνδεση γίνεται σε 1 ώρα και η διακοπή θέλει ένα μήνα? ρε δεν μας παρατάνε λέω εγώ. παιδια εμείς φταίμε...εσείς και ο κάθε ένας τεχνολογικά μορφωμένος και μη. ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!! ΒΡΙΣΚΟΥΝ!!!!

:cry: :whip:
Link to comment
Share on other sites

Καλή σαν σκέψη, δύσκολη στην εφαρμογή της. Υπάρχουν και επαγγελματίες που χρησιμοποιούν το τηλέφωνο σαν εργαλείο δουλειάς. Άσε δε που τα πιτσιρίκια κυκλοφορούν με το κινητό κολημένο με ταινία στο αυτί τους. Δύσκολα θα έβρισκες ανταπόκριση.

 

Συμφωνώ μαζί σου όμως, ότι το έχουν παρακάνει και καθόμαστε σαν τα κοτόπουλα και τα δεχόμαστε όλα.

Link to comment
Share on other sites

σίγουρα είναι δύσκολο παιδιά όμως αξίζει μια προσπάθεια. Παιδιά δεν γνωρίζω αν στο παρελθόν έχουν γίνει άλλες ανάλογες προσπάθειες όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί. Το forum αυτό έχει μεγάλη απήχηση σε νέους και μη. Με την ανοχή των moderators και εφόσον δεν είναι παράνομο ζητώ να να γίνει επισημασμένο το thread αυτό και μέσα απο εδώ να συντονιστεί με τη βοήθεια των μελών μια κίνηση διαμαρτυρίας πρός όλους τους παρόχους ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!!
:cry: :whip:
Link to comment
Share on other sites

Από το δίκτυο είναι αδύνατο να μπει φραγή σε συγκεκριμένο αριθμό. Γίνεται μέσω προγραμμάτων call filtering. Εκεί επιλέγεις τί θα κάνει πχ προώθηση σε τηλεφωνητή.

Φραγή sms μπορεί να γίνει αλλά αφορά όλα τα εισερχόμενα sms.

Αν βγάζει συνέχεια τηλεφωνητή και δεν φτάνουν τα sms πιο πιθανό είναι να είναι μόνιμα σβηστό.

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Link to comment
Share on other sites

Εξαιρετική ευκαιρία προκειμένου να εκκαθαρίσουν την πελατειακή βάση τους όσον αφορά στις συνδέσεις καρτοκινητής αποδείχθηκε η διαδικασία ταυτοποίησης για τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Έτσι, στο α’ εξάμηνο του 2010, η μείωση ήταν της τάξεως των 2,57 εκατ. συνδέσεων, ένα διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο. Εξ αυτών, το 1,33 εκατ. το είδαμε στο α’ τρίμηνο και τα υπόλοιπα 1,24 εκατ. το τρίμηνο Απριλίου – Ιουνίου. Η πτώση μάλλον θα συνεχιστεί και στο δεύτερο μισό του 2010, καθώς η διαδικασία ολοκληρώθηκε μεν τυπικά στο τέλος Ιουλίου (άρα υπάρχει επίπτωση και στο γ’ τρίμηνο), ταυτόχρονα, όμως, πρακτικά συνεχίζεται για έξι μήνες. Οπότε πλήρη εικόνα θα έχουμε στις αρχές του 2011.

 

Αυτό που έχει σημασία είναι να διαφανεί πόση είναι η πραγματική διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας. Οι έρευνες μιλάνε για ποσοστό 90% του πληθυσμού, όμως, σε επίπεδο συνδέσεων πρέπει να είναι παραπάνω από 11 εκατ. οι ενεργές γραμμές πολύ απλά γιατί δεν είναι λίγοι οι Έλληνες με δύο και τρεις συνδέσεις. Άλλωστε, οι συνδέσεις data έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς.

 

Σε επίπεδο εταιρειών, η Cosmote είχε στο τέλος Ιουνίου περίπου 8,5 εκατομμύρια συνδέσεις, η Vodafone 5,5 εκατ. και η Wind 4,2 εκατ. Άρα το σύνολο είναι στα 18,2 εκατομμύρια. Πόσο θα πέσει αυτό το νούμερο είναι κάτι που πρέπει να δούμε.

 

Όσον αφορά στα μερίδια, η Cosmote είναι στο 47%, η Vodafone είναι λίγο πάνω από το 30% και η Wind στο 23%. Με βάση τα έσοδα εκτιμάται ότι η Cosmote είναι λίγο πιο πάνω, η Vodafone περίπου στο 30% και η Wind περίπου στο 22%. Ο λόγος είναι πως η Cosmote έχει υψηλότερο APRU σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Γενικότερα, πάντως, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί σε περίπτωση που η Cosmote ξεπεράσει το 50% μερίδιο αγοράς, καθώς θα μπορούσε μία τέτοια εξέλιξη να δικαιολογήσει την επιβολή ρύθμισης. Κάτι που μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο με δεδομένη την κόντρα ΟΤΕ και ΕΕΤΤ. Ένα νέο μέτωπο –αυτή τη φορά στην κινητή που αποτελεί τον κύριο άξονα ανάπτυξης του ΟΤΕ- θα προκαλούσε πολλές αναταράξεις.

 

 

telecom news gr

Link to comment
Share on other sites

παίζει ή άδικα παιδεύομαι εδώ και κάτι μέρες?

 

Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με ιnternet στο κινητό. Δεν μου χρειάστηκε ποτέ αλλά τώρα θα μου ήταν πάρα πολύ χρήσιμο να μπορώ να στείλω και να λάβω email από το κινητό όταν είμαι εκτός γραφείου/σπιτιού.

 

Το να στείλω το κατάφερα!! Το να λάβω όμως δεν...

 

Έχω ενεργοποιήσει το COSMOTE Internet On The Phone.

Το κινητό είναι samsung b5722 και ενώ όλες οι ρυθμίσεις δείχνουν να είναι σωστές όταν πάω να ελέγξω για νέα email (menu->Τα μηνύματα μου->Εισερχόμενα email και λήψη) το μήνυμα που παίρνω είναι "Κανένα email στο διακομιστή" ακόμα και αν υπάρχουν νέα αδιάβαστα email.

 

Μπορώ να μπαίνω στα email μου μέσω browser αλλά θα προτιμούσα να λαμβάνω τα email άμεσα ή έστω μια ειδοποίηση με sms.

 

Αν έχει κάποιος καμία ιδέα για το πως θα μπορούσε να γίνει αυτό θα ήμουν υπόχρεος.

ROCK 'N' RIDE

just a way of life

Link to comment
Share on other sites

πρέπει να έχεις ιντερνετ στο κινητό σου και απ'ότι ξέρω το what's up δεν προσφέρει κάτι τέτοιο. δεν ξέρω αν άλλαξε κατι βέβαια...
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.
Link to comment
Share on other sites

Είμαι κάτοχος ενός HTC Wildfire τις 15 τελευταίες μέρες.

Είναι το πρώτο μου Android κινητό.

& μπαίνω κατευθείαν στο θέμα, με την 'χαλαρή' εφαρμογή της μαμάς Google, Latitude.

Στ' αλήθεια δεν βρίσκω, όσο & να σκεφτω, λόγο ύπαρξης για την εφαρμογή αυτή.

Να 'τσεκάρεις' που ΑΚΡΙΒΩΣ βρίσκονται οι φίλοι?

& μόνο που το βλέπω γραμμένο, μου σηκώνεται η τρίχα..

Υποθέτω πως η ιδέα για την εφαρμογή αυτή, προήλθε από κατεστραμμένο-η,

που έψαχνε να μάθει πού βρίσκεται το έτερον ήμισι.

Χωρίς πλάκα πάντως, το big brother μοιάζει με παιδική χαρά, μπροστά σε αυτή την αλητεία.

Αν η εφαρμογή αυτή προερχόταν από τη Microsoft,

θα ξεσπούσε τουλάχιστον πόλεμος μέσα στις δικαστικές αίθουσες.

& καταλήγω στο συγχρονισμό επαφών μέσω gmail.....

Έχω ακούσει τόσα πολλά για το Facebook,

μαζικές αποχωρήσεις από την εφαρμογή,

γιατί δεν ανέχονται πλέον την εκμετάλλευση

των προσωπικών τους δεδομένων(..),

ιστορίες για αγρίους & μικρά παιδιά,

όπως ότι ληστές τσεκαρουν πότε κάνεις αποσύνδεση από την εφαρμογή,

για να μπουκάρουν σπίτι!!!

(Latitude! Χαααααα!!!!!!!!!)

Με το συγχρονισμό μέσω gmail λοιπόν

(ο οποίος παρουσιάζεται σαν διαφυγή από τα δεσμα του Outlook),

παίρνεις τις ΕΠΑΦΕΣ σου (θα το τονίσω λίγο για φαίνεται),

ΟΝΟΜΑΤΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

ΚΙΝΗΤΑ

ΣΤΑΘΕΡΑ

ΕΡΓΑΣΙΑΣ

E-MAIL

& ότι άλλο μπορεί να έχει μια επαφή

(ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ κλπ.),

& τις δίνεις στη Google, να σου τις φυλάει σε έναν server, κάπου στον πλανήτη γη,

για να τις χρησιμοποιείς όταν σου χρειάζονται..

Σας φαίνεται & εσάς λιγάκι παράξενο, ή μόνο σε μένα?

Redmi Note 8T
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω το ακριβώς παίζει με αυτό το latitude αλλά πάντως δεν νομίζω να στέλνει την θέση σου αν πρώτα δεν σου έχει ζητήσει την άδεια ας πούμε...

Εκτός από αυτό το gmail τα παίρνει όλα αυτά τα δεδομένα με το ζόρι;Εσύ δεν επιλέγεις να κάνεις συγχρονισμό με το gmail;

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω το ακριβώς παίζει με αυτό το latitude αλλά πάντως δεν νομίζω να στέλνει την θέση σου αν πρώτα δεν σου έχει ζητήσει την άδεια ας πούμε...

Εκτός από αυτό το gmail τα παίρνει όλα αυτά τα δεδομένα με το ζόρι;Εσύ δεν επιλέγεις να κάνεις συγχρονισμό με το gmail;

 

Εμ... Το latitude έρχεται με το Google Maps, αν θες κάνεις subscribe, δεν σε υποχρεώνει κανείς. Και επίσης δεν μπορούν όλοι οι άσχετοι να δουν που βρίσκεσαι, μόνο εκείνοι που ΕΣΥ έχεις επιλέξει μπορούν να δουν που βρίσκεσαι.

 

Όσο για το συγχρονισμό με το GMail, όσο exposure μπορείς να έχεις από τους άλλους web-based mail providers άλλο τόσο μπορείς να έχεις και από το GMail.

Αυτός ο φόβος ρε παίδες με τα προσωπικά δεδομένα έχει καταντήσει αστείος. Ας πάρει όλα μου τα mail και να τα διαβάσουν ένα ένα, το πολύ πολύ να μου φάνε κάμια γκόμενα! Άλλη δουλειά δεν είχε π.χ. η Google από το να scan-αρει τα mail μου.

 

Για τα τηλέφωνα, τα στοιχεία κ.λπ. δεν έχει ακουστεί τίποτα, ειδικά στο εξωτερικό, που υπάρχει και το Google Voice. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο και υπήρχε παραβίαση προσωπικών δεδομένων θα τους είχαν κλείσει στο δευτερόλεπτο, ειδικά στην Αμερική, την χώρα της υπερβολής.

 

Τέλος για το facebook υπάρχει το Privacy Settings. Αν αυτός που χρησιμοποιεί την εφαρμογή, δεν ξέρει να τη χρησιμοποιήσει, δεν φταίει το facebook.

Edited by ant0ine
Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες εφαρμογές για iPhone π.χ.. Ειναι ένα εργαλείο και όπως με όλα τα εργαλεία μπορείς να κάνεις την δουλειά σου, να παίξεις απλά, να καταστρέψεις τον γάμο σου, να σκοτώσεις άνθρωπο κτλ. είναι θέμα χρήσης. Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον ant0ine.
Read The F...ing Manual First
Link to comment
Share on other sites

Read The F...ing Manual First.

 

Εγώ με τη σειρά μου θα συμφωνήσω με την υπογραφή σου!! :lol:

Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...
Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω ότι:

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ μπαίνεις στο Latitude,

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ γραφεσαι στο Facebook &

ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ δέχεσαι,

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ στέλνεις τις επαφές σου στο Gmail.

Αλλά το θέμα είναι ότι το κάνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη,

γιατί ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ &

γιατί ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

& πίστεψε με ότι η Google δε θα ανοίξει το mail για να φάει τη γκόμενα κανενός,

αλλά τα στοιχεία τα κρατάει & τα χρησιμοποιούν εκείνοι πού τα χρειάζονται.

Αν γράψω σε 1 επαφή, Μπιν Λαντεν

& τη συγχρονισω με το Gmail,

σε πόσες ώρες θα βρεθώ στο Γκουανταναμο?

Σε 12 ή λιγότερες?

Με απλά λόγια θέλω να πω ότι,

αυτα που συμβαίνουν είναι τόσο εξωφθαλμα & προκλητικά

& οι πάντες (μαζί & εγώ) τα αντιμετωπίζουμε με τέτοια απαθεια,

σα να συνέβαιναν & χθές.

Όλα αυτα που συγχρονιζονται στο Gmail είναι 'χοντρά' στοιχεία:

μέσα στο κινητό εχω ολόκληρη τη ζωή μου,

με γράμματα & αριθμούς.

Δε νομίζω κανένας από εμάς να δίνει το κινητό του σε κάποιον που δε γνωριζει, για να περιεργαστει τις επαφές.

Γιατί να αφήσω τη Google?

Redmi Note 8T
Link to comment
Share on other sites

Η Ελλάδα είναι από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του κόσμου με ακόμα και 300 ημέρες λιακάδας το χρόνο σε κάποια μέρη της, επιτρέποντας σε όλο τον κόσμο να βρίσκεται συνεχώς έξω για δουλειά, διασκέδαση, αλλά και να χαίρεται τη θάλασσα σε μια απο τις αμέτρητες παραλίες της Ελλάδας. Με την πρόοδο της τεχνολογίας στο τομέα των κινητών και την πτώση των τιμών στις συσκευές που ανήκουν στη high – end κατηγορία, μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ότι η αγορά έχει κατακλυστεί με κινητά με μεγάλες οθόνες - μέχρι και 4,3 ιντσών - που προσφέρουν μεγάλη ευκολία στη διαχείριση των εισερχομένων κλήσεων, των μηνυμάτων SMS και email, να τραβήξει βίντεο και φωτογραφίες αλλά και απολαυστική πλοήγηση στο διαδίκτυο σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν των κινητών που είχαν μικρές μονόχρωμες οθόνες.

 

Μπορούνε όμως τα σύγχρονα κινητά με τις οθόνες των εκατομμυρίων χρωμάτων να αντεπεξέλθουν στη χρήση σε εξωτερικούς χώρους ή ακόμα και στη παραλία μιας και το καλοκαίρι έχει έρθει και ο περισσότερος κόσμος δεν αποχωρίζεται το κινητό του ούτε στην αμμουδιά; Η απάντηση δεν είναι εύκολη επειδή το θέμα είναι υποκειμενικό στον κάθε χρήστη και το πόσο ενοχλείται από την έντονη λιακάδα όταν χρησιμοποιεί το κινητό του.

 

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα κινητά για τις οθόνες τους είναι οι παρακάτω:

  • Η IPS TFT που χρησιμοποιείται ήδη στο iPad και στο ανανεωμένο iPhone 4 σημαίνει «In-Plane-Switching» και λειτουργεί με τους υγρούς κρυστάλλους να ευθυγραμμίζονται παράλληλα στην οθόνη και όχι κάθετα. Το πλεονέκτημα της είναι η ευρύτερη γωνία θέασης και η καλύτερη ποιότητα χρωμάτων.
  • Η TFT σημαίνει «Thin Film Transistor», είναι πολύ οικονομικότερη για τους κατασκευαστές σε σχέση με τις άλλες οθόνες κινητών και έχει και καλύτερη χρωματική αντίθεση στους εσωτερικούς χώρους, ενώ στους εξωτερικούς χώρους συνήθως δυσκολεύει τους χρήστες. Τέτοια οθόνη έχουν τα Nokia N97 mini, Nokia X6, Nokia 5800 και τα περισσότερα κινητά με Windows Mobile λειτουργικό.
  • Η OLED ή AMOLED όπως συνήθως αναφέρεται σημαίνει «(Active Matrix) Organic Light Emitting Diode» και προφανώς αποτελεί το μέλλον των οθονών επειδή δεν χρειάζονται οπίσθιο φωτισμό με σαφές αποτέλεσμα την καλύτερη αυτονομία της συσκευής και πιο ζωντανά και έντονα χρώματα σε εσωτερικούς χώρους. Τα Nokia N86, Nokia N85, Samsung i8910 HD, HTC Desire, Google Nexus One και το Nokia N8 είναι συσκευές που μπορεί κάποιος να δει πόσο ευκρινείς είναι οι οθόνες τους σε εξωτερικούς χώρους και μάλιστα υπό το έντονο φως του ήλιου. Οι αναμενόμενες Super AMOLED οθόνες εικάζεται ότι θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα κάτω από τον ήλιο αφού θα συνδυάζουν τις ιδιότητες των OLED οθονών με αυτές των capacitive οθονών αφής.
  • Οι Transflective οθόνες αφής στις διάφορες παραλλαγές τους επιτρέπουν στο φως να τις διαπεράσει από την πίσω μεριά τους αλλά και να το αντικατοπτρίσουν από μπροστά, που συναντάμε σε κινητά όπως το Nokia N97, το Sony Ericsson Satio και το πρώτο iPhone 3G. Επίσης αυτού του είδους οι οθόνες έχουν χρησιμοποιηθεί και παλαιότερα σε κινητά που δεν έχουν οθόνη αφής όπως το Nokia N76 με καλύτερα αποτελέσματα κάτω από τις ακτίνες του ήλιου σε σχέση με όλους τους παραπάνω τύπους οθονών.

Όπως προαναφέραμε το όλο θέμα είναι υποκειμενικό αλλά πιστεύουμε ότι τα σύγχρονα κινητά με τις φανταστικές και μεγάλες οθόνες τους υστερούνε στις δύσκολες συνθήκες της παραλίας και της εξοχής σε χώρες όπως την πατρίδα μας και φυσικά ούτε λόγος για επεξεργασία κειμένων κι άλλες δουλειές γραφείου στην παραλία αφού στις περισσότερες περιπτώσεις με το ζόρι μπορούν οι χρήστες να διακρίνουν ακόμα και ένα μήνυμα κειμένου. Άρα η ανέυρεση απο την αποθήκη μιας παλιάς συσκευής με μονόχρωμη οθόνη ίσως είναι η καλύτερη λύση για επικοινωνία στη παραλία, εξάλλου ποιος θα έπερνε μαζί του το νέο του iPhone 4 ή το HTC Desire αξίας και των δύο άνω των 500 ευρώ ... στην αμμουδιά?

Link to comment
Share on other sites

TFT resistive touchscreen, 4096 colors

Size 208 x 320 pixels, 2.9 inches, 40 x 62 mm

 

H δικη μου. (αν και νομιζω ειναι 3 ιντσων και οχι 2.9 οπως λειε το gsmarena αλλα whatever)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Link to comment
Share on other sites

TFT resistive touchscreen, 4096 colors

Size 208 x 320 pixels, 2.9 inches, 40 x 62 mm

 

H δικη μου. (αν και νομιζω ειναι 3 ιντσων και οχι 2.9 οπως λειε το gsmarena αλλα whatever)

 

είσαι ευχαριστημένος?

Link to comment
Share on other sites

χαχα! το P800 ειναι!!!

 

Ειμαι πουρο-lover!!!

 

Oσο για τα πιο μοντερνα που ειχα, το Ν95 8GB. Απολυτα ευχαριστημενος.

Νοκια 5530, ολα αψογα εκτος απο ενα θεμα που ειχε κατω απο τον ηλιο.....

 

7710---> Απο τις καλυτερες οθονες. ειδηκα αν σκεφτεις πως βγηκε το 2004-2005 (3.5 ιντσες, 640χ320 αναλυση!!!)

 

Ας μας απαντησει τωρα και κανενας με πιο "προσφατα/μοντερνα" παραδειγματα!

 

υγ: Kαι για να επανελθω στο σημερα... ψηφιζω Iphone 4

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Link to comment
Share on other sites

κοίτα κι εγώ ουσιαστικά ψιλοπαλιό κινητό χρησιμοποιώ αφού έχω το Blackberry 8310 με οθόνη 2,5 inches 65K colors και 320 x 240 pixels είμαι ευχαριστημένος σε συνθήκες ηλιοφάνειας...!!!

 

όντως το 5530 είχε "πρόβλημα" στον ήλιο αλλά σε γενικές γραμμές επειδή το έχω χρησιμοποιήσει παλαιότερα έμεινα ευχαριστημένος!!!

Link to comment
Share on other sites

κοίτα κι εγώ ουσιαστικά ψιλοπαλιό κινητό χρησιμοποιώ αφού έχω το Blackberry 8310 με οθόνη 2,5 inches 65K colors και 320 x 240 pixels είμαι ευχαριστημένος σε συνθήκες ηλιοφάνειας...!!!

 

όντως το 5530 είχε "πρόβλημα" στον ήλιο αλλά σε γενικές γραμμές επειδή το έχω χρησιμοποιήσει παλαιότερα έμεινα ευχαριστημένος!!!

 

Και εχει θεμα λογω της οθονης "καθρεπτη" που ειχε. Σε κλειστο χωρο ομως κομπλε!

 

Γενικα ολες οι καθρεπτο-οθονες στον ηλιο εχουν σοβαρο θεμα!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Link to comment
Share on other sites

το 6303 που ειχα και το 6700 που εχω τωρα εχουν καταπληκτικες οθονες,φαινονται τα παντα κατω απ τον ηλιο..
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ στο να γίνει μια τέτοια κίνηση , ίσως για αρχή όχι ολόκληρο ΠΣΚ αλλά ίσως μια καθημερινή.

Βλέπω ότι υπάρχουν μέρες όπου ενώ το κινητό είναι ανοικτό μπορεί να μην χτυπήσει καθόλου και να μην πάρω ούτε εγώ , άρα δεν θα μου φανεί και πολύ.

 

Μια ανάμνηση μου έρχεται όπου νομίζω ήταν 14/1/1999 όπου όλος ο ελληνικός κόσμος του internet θέλησε να κάνει μια παρόμοια κίνηση να μην συνδεθεί κανείς , για να κατεβάσει ο ΟΤΕ τις τιμές. Από ότι πληροφορήθηκα μπήκε άφθονος κόσμος on-line εκείνη τη μέρα!!!

 

Είμαι μέσα πάντως , αλλά για κάποιο λόγο πιστεύω ότι αν το πω σε μερικούς γνωστούς μου να κάνουν το ίδιο , θα πέσει πολλή "φάπα"

lalista.gr
Link to comment
Share on other sites

Kαλημέρα στην παρέα.

 

Γνωρίζει κανείς εάν έχω τη δυνατότητα να κάνω forward τα sms που λαμβάνω σε κάποιο email αυτόματα, όταν είναι κλειστό το κινητό μου?

Εαν δεν γίνεται αυτό που ζητώ, μπορείτε να μου προτείνετε εναλλακτικές?

Link to comment
Share on other sites

Kαλημέρα στην παρέα.

 

Γνωρίζει κανείς εάν έχω τη δυνατότητα να κάνω forward τα sms που λαμβάνω σε κάποιο email αυτόματα, όταν είναι κλειστό το κινητό μου?

Εαν δεν γίνεται αυτό που ζητώ, μπορείτε να μου προτείνετε εναλλακτικές?

 

δεν νομίζω να γίνεται δεν ξέρω κάποια εναλλακτική λύση.

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

Είμαι μέσα πάντως , αλλά για κάποιο λόγο πιστεύω ότι αν το πω σε μερικούς γνωστούς μου να κάνουν το ίδιο , θα πέσει πολλή "φάπα"

 

Γιατί απλά οι περισσότεροι έχουν/έχουμε πλέον "αγκιστρωθεί" με ένα ή περισσότερα κινητά επάνω μας.;)

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...