Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατηρησε απλα την συμπεριφορα της μπαταριας του κινητου σου. Αν ηταν μονιμα επανω στην βιτρινα των συσκευων ο φορτιστης ειναι μονιμα επανω του με αποτελεσμα την μη καλη λειτουργια της μπαταριας του κινητου σου
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Στην καρτοκινητή ο πάροχος δεν μπορεί να απαιτήσει εκ των υστέρων πληρωμή, αφού η συμφωνία είναι να προπληρώνεις και να χρησιμοποιείς το υπόλοιπο που έχεις. Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που μετά από αίτημα η εταιρεία μηδένισε το αρνητικό υπόλοιπο.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Τελικά είχαι 200% δίκαιο, σίγουρα ζούμε στον μεσαίωνα της φορητής τεχνολογίας. Δείτε αυτό:

http://www.geek.com/articles/mobile/microsoft-drops-copy-and-paste-functionality-for-window-phone-7-series-20100317/

PIN: 31025E75
Link to comment
Share on other sites

Χαίρετε.

Προχώρησα στην αγορά ενός μεταχειρισμένου κινητού. Για διάφορους λόγους θα το παραλάβω αύριο το πρωί (Κυριακή). Ο άνθρωπος που μου το δίνει μου είπε αν ήθελα να το παραλάβω από βδομάδα (εργάσιμη), καθώς το κινητό το έχει μαζί του, την απόδειξη αγοράς όμως (νομίζω από κατάστημα Wind) για την εγγύηση την έχει στο γραφείο της δουλειάς του. Επομένως μου είπε ότι αν το παράλαβω αύριο (κατ'ιδίαν συνάντηση), θα μου στείλει την Δευτέρα την απόδειξη μέσω email (λογικά θα σκαναριστεί).

 

Το ερώτημά μου είναι: Ισχύει η απόδειξη αγοράς ως πιστοποιητικό για εγγύηση ενώ είναι σκαναρισμένη (και μετέπειτα εκτυπωμένη από εμένα)? Ή καλύτερα να απαιτήσω να μου αποσταλεί ταχυδρομικώς η κανονική?

Link to comment
Share on other sites

εχω την εντύπωση ότι αν σου χρειαστεί η εγγύηση φίλε μου η αποδειξη που δίνεις είναι φωτοτυπία, παρόλαυτα γιατί δεν του λες να στην στείλει κανονικά με το ταχυδρομείο?
Link to comment
Share on other sites

Αυτό θα κάνω, αλλά ήθελα να μάθω αν ισχύει και η φωτοτυπία γιατί με παραξένεψε. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν θα ισχύει ή όχι αλλά προτιμώτερο είναι να ζητήσεις να σου την στείλει,για να 'σαι σίγουρος σε περίπτωση που χρειαστεί να την προσκομίσεις ως αποδεικτικό αγοράς!
Link to comment
Share on other sites

Δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα αν ειναι φωτοτυπια γιατι προσφατα ειχα παει για service ενα iphone κ ουτως η αλλος αυτοι βγαζουν την αποδειξη φωτοτυπια κ χρισημοποιουν..

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Link to comment
Share on other sites

Και η απόδειξη που θα σου στείλει εκτυπωμένη θα είναι. Άρα μια χαρά ισχύει η φωτοτυπία. Προφανώς πρέπει να φαίνεται ότι η συγκεκριμένη απόδειξη αντιστοιχεί στο κινητο που πας για σέρβις (κυρίως μέσω ΙΜΕΙ). Μην ταλαιπωρείσαι και μην ταλαιπωρείς τον άνθρωπο χωρίς λόγο.
Link to comment
Share on other sites

την στιγμή που όλο και κάποιος browser θα παραβιαστεί είτε είναι σε windows είτε mac είτε linux κανείς δεν μιλάει για τα κινητά...

 

Ξέρουμε τίποτα;

Αν αναλογιστείς πως ο opera αποθηκεύει και τους κωδικούς...

 

Τώρα τι ασφάλεια να έχουμε;

 

( δεν στέκομαι στους ίδιους τους προμηθευτές browser αλλά στους τρίτους-ξένα sites )

 

browser κινητού ή opera ή skyfire ή κανένα;

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...
Link to comment
Share on other sites

διάβαζα πως για το iphone κατάφεραν μέσα από την πλοήγηση του να του πάρουν όλα τα μηνύματα που είχε...
αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...
Link to comment
Share on other sites

Εγώ από το Nokia 5800 που είχα παλιά τις πέρασα στο HTC HD με Bluetooth πάρα πολύ εύκολα. Παρόλο που το ένα είχε Symbian και το άλλο Windows Mobile, πατώντας απλά επιλογή όλων στο πρώτο και αποστολή με bluetooth πήγαν όλες στο δεύτερο και μάλιστα μπήκαν και στον κατάλογο.

Τον ίδιο τρόπο είχα χρησιμοποιήσει και για το πιο παλιό μου Nokia N71 για να τις περάσω στο 5800 μόνο που τότε πήγαιναν σαν μήνυμα στο δεύτερο και έπρεπε να τις κάνω αποθήκευση μία-μία.

 

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι μέσω Outlook ή συγχρονισμού που έχω ακούσει, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται. Αν ενδιαφέρεσαι για συγκεκριμένη συσκευή μπορείς να το γράψεις στο θέμα τις συσκευής ;)

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Link to comment
Share on other sites

καλή σας μέρα και ξεκινώντας θα ήθελα να στείλω ένα μύνημα στους διαχειρηστές εαν ειναι το σωστό sub-forum να βάλω αυτό το θέμα..

βλέπω τον τελευταίο καιρό εκεί που τα πράγματα ήταν λιμνάζοντα στον τομέα της ομιλίας άρχισαν να πετάγονται σαν μανιτάρια πολλά προγράμματα με "απεριόριστο" χρόνο ομιλίας, διευκολύνοντας κατά πολύ αυτούς που όντως μιλάνε πολύ να μην ανησυχούν για τον υπόλοιπο χρόνο...τα διαβάζω και εγώ..εντυπωσιάστηκα στην αρχή με τα 1500 λεπτά ομιλίας στο ίδιο δίκτυο, βάλε ακόμα 200-300-400 κλπ λεπτά στους υπόλοιπους...κοιτάζοντας παρακάτω στα ψιλά γραμματάκια για υπόλοιπες χρεώσεις βλέπω πανάκριβες χρεώσεις..δλδ εάν ξεφύγεις λίγο, την έβαψες κανονικά! το θέμα μου δεν είναι αυτό..το θέμα αυτού του νήματος είναι: μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο ρε παιδιά? μας χρειάζονται όντως αυτά τα 1500 λεπτά?? εκεί που δεν ξεπερνούσαμε τα 100-200 λεπτά το μήνα, βλέπω ένα άγχος μέσα στο φόρουμ " να πάω στο απεριόριστο 25 ή στο 55" κοκ.

φυσικά θέλω να τονίσω ότι 25-55 ευρώ κλπ είναι σεβαστό ποσό οταν η πλειοψηφεία των χρηστών ειναι της λεγόμενης γενιάς των 700 ευρώ. εγώ μετά βίας μιλάω 200 λεπτά το μήνα. στο κράτος που βρίσκομαι βέβαια υπάρχει unlimited πρόγραμμα, αλλά την έχω καταβρεί με το ίδιο πρόγραμμα που είμαι 5 χρόνια τώρα δλδ 250 λεπτά παντού το μήνα...μια φορά το ξεπέρασα κατα 10 λεπτά..η απεριόριστη επιλογή κοστίζει 8 ευρώ (μαζί με ΦΠΑ κλπ) αλλα δεν μου χρειάζεται, επομένως γιατί να δώσω 8 ευρώ παραπάνω? θα μου πείτε μικρό το ποσό αλλά καπως έτσι χάνουμε την μπάλα δεν νομίζετε?

προσωπικά είμαι κάτοχος καρτοκινητής στην Ελλάδα..με κανα 20-30 ευρώ το μήνα (30 ευρώ έδωσα τον νοέμβρη μιας και μίλησα πολύ με τη γυναίκα στο εξωτερικό και είχα τρεχάματα με τον πατέρα μου σε νοσοκομεία). οι επαφές που μιλώ πάρα πολύ είναι διάσπαρτοι σε πολλά δίκτυα και προσωπικά με υπερκαλύπτει το συμβόλαιο της Q.

περιμένω και τις δικές σας γνώμες. το νήμα αυτό φτιάχτηκε σαν συζήτηση για το φαινόμενο της "υπερκατανάλωσης" που μας έχουν βάλει τα δίκτυα...5 ευρώ από εδώ, 4 από εκεί και στο τέλος χαμένοι είμαστε εμείς

Link to comment
Share on other sites

φιλε πολυ σωστα ολα αλλα.....

εφοσον πληρωνα εγω 30 ευρω και μιλουσα 240 λεπτα

και τωρα μου κανει με 25ευρω 1500' προς ιδιο δικτυο και 120 λεπτα/sms προς αλλα δικτυα και με τα περισσοτερα δικτυα που μιλαω ειναι της ιδιας εταιρειας γιατι να μην παω εκει....εφοσον εβλεπα οτι απο τα 240 λεπτα τα 200 τα μιλουσα με την γυναικα και τους γονεις μου που ειχανε ιδια εταιρεια???

και δεν ειναι οτι ξεφευγα απλα οταν εβλεπα οτι δεν ειχα αλλο χρονο τον περιοριζα...τωρα θα ειμαστε πιο ΑΠΛΕΣ:D:D

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Link to comment
Share on other sites

εγώ ήμουν σε πρόγραμα χωρίς πάγιο (απο τα παλιά, όταν είχαν πρωτοβγεί). Πήγα σε ένα unlimited και μιλάω με όλη την οικογένεια μου που τυχαία είμαστε όλη στην ίδια εταιρία. Με βολεύει καθώς έχω και χρόνο προς τα άλλα δίκτυα. Και όλα αυτά με πάγιο κάτω των 30 ευρώ.
Link to comment
Share on other sites

Για μένα η λύση είναι ο συγχρονισμός των επαφών με κάτι το οποίο να είναι ανεξάρτητο τηλεφώνου, και το οποίο να εκτελεί τον συγχρονισμό αυτόματα.

 

Επίσης, θα πρέπει οι επαφές σου να είναι προσβάσιμες από υπολογιστή ακόμη και αν χάσεις το κινητό σου.

 

Αν αλλάξεις κινητό, θα πρέπει να μπορείς να φέρεις τις επαφές σου χωρίς να πας στον υπολογιστή..

 

Για όλα αυτά.... Google Mobile Sync

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν υποστηρίζει βιντεοκλήση ακόμα το Android? Υπάρχουν άλλα σχέδια για την υπηρεσία αυτή? Τα κινητά που έχουν ήδη κάμερα στο μπροστινό μέρος θα μπορούν να κάνουν βιντεοκλήση με κάποια αναβάθμιση του android στο μέλλον?
Link to comment
Share on other sites

Πήγε ένας γνωστός σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ να μεταφέρει τις επαφές από την κάρτα SIM στη συσκευή. Παραδόξως αντιγράφτηκε μόλις μία επαφή από τις 1500+200 που υπήρχαν.

1. Πώς μπορώ στο Motorola K1 να επαναφέρω τις 1500 επαφές που χάθηκαν;

2. Πώς μπορώ να επαναφέρω τις επαφές από την κάρτα SIM;

 

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά τα unlimited πακέτα για κάποιους είναι ιδιαίτερα συμφέροντα για κάποιους όχι. Σίγουρα οι χρεώσεις πλέον είναι πολύ ανεβασμένες στην ομιλία και τα sms μετά τα στανταρ που δίνουν αλλά αν έχεις ένα κύκλο στο δίκτυο σου υπερσυμφέρουν. Εγώ πχ 5-6 χρόνια πλήρωνα κοντά στα 25-30€ για συμβόλαια με 120 λεπτά στη vodafone, πλέον με όλη την οικογένεια και φίλους να έχουμε μεταπηδήσει σε free2go2 μιλάμε μεταξύ μας από εντελώς δωρεάν έως με 7€ πακέτο νον στοπ (αν και εδώ κι ενα χρόνο μια με τη προσφορά του 2009 μία με τη φετινή σχεδόν πάντα δωρεάν μιλάω) και μιλάω και 50-60 λεπτά με τον υπόλοιπο κόσμο (5-6 ευρώ περίπου με 010€ το λεπτό). Οπότε με 10€ το μήνα περίπου επικοινωνώ πολύ περισσότερο και πληρώνω πολύ λιγότερο από παλιότερες εποχές

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

 

George Bernard Shaw

Link to comment
Share on other sites

Τι είναι (από αυτά που έχω διαβάσει τουλάχιστον):

WiMAX είναι μία τεχνολογία ασύρματης δικτύωσης που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το WiFi, αλλά με πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια. Συγκεκριμένα ενώ το WiFi εκπέμπει σε εμβέλεια 100 μέτρων, το WiMAX θα φθάνει τα 35 χιλιόμετρα !! Αυτό σημαίνει πως σε αντίθεση με το WiFi που απλά μπορεί να δικτυώσει ένα μικρό χώρο, όπως ένα σπίτι, ή ένα μικρό ξενοδοχείο (με περισσότερα router), το WiMAX θα μπορεί να δικτυώσει μία ολόκληρη πόλη !

 

Εξοπλισμός:

Απ' όσο ξέρω ο εξοπλισμός θα μοιάζει με αυτόν του WiFi, αλλά για να έχουν δυνατότητα οι υπολογιστές να πιάνουν θα πρέπει να έχουν μία κάρτα δικτύου που είναι συμβατή με WiMAX (κάτι σαν αυτή που έχουμε τώρα για το WiFi). Νομίζω ότι προς το παρόν δεν κυκλοφορεί κάτι τέτοιο, αλλά θα δούμε σίγουρα στο μέλλον, αν η τεχνολογία αυτή θα αναπτυχθεί.

 

Κινητά τηλέφωνα...

Εννοείτε πως και τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να έχουν ενσωματωμένο δέκτη WiMAX για να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία αυτή. Φήμες λένε πως το πρώτο που ενσωματώνει τέτοιου είδους δέκτη είναι το γνωστό HTC Evo 4G με λειτουργικό Android 2.1, έξοδο HDMI και φυσικά 4G. Η συσκευή της HTC αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό στην Αμερική, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό αν και πότε θα έρθει στην Ελλάδα γιατί έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει υποστήριξη 4G.

 

Ερωτηματικά ??

Για μένα πάντως όλα αυτά ακούγονται πολύ τέλεια για να γίνουν... Πιστεύω πως ακόμα κι αν χρησιμοποιήθει η παραπάνω τεχνολογία, θα είναι από της εταιρίες κινητής τηλεφωνίας (Vodafone, Cosmote, Wind) και θα είναι με χρέωση και όχι δωρεάν όπως το τωρινό WiFi. Αν γίνει κάτι άλλο, δηλαδή είναι χωρίς χρέωση, τότε με έναν πομπό θα υπάρχει ίντερνετ σε όλη την πόλη (αν πράγματι η εμβέλεια είναι τόσο μεγάλη), πράγμα που σημαίνει ότι όποιος έχει κινητό με δέκτη WiMAX δεν θα χρησιμοποιεί mobile internet όπως τώρα, κάτι που δεν πιστεύω να επιτρέψουν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας...

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Link to comment
Share on other sites

Θα παίξει μόνο σε απομακρυσμένες περιοχές/χωριά που δεν έχουν adsl πρόσβαση. Επίσης εκεί, μπορεί να δώσει λύση το δορυφορικό πλέον ίντερνετ, με τις όποιες δυσλειτουργίες και αν υπάρχουν (ξέρουν όσοι το έχουν δουλέψει, όχι εγώ). Οπότε υλοποίηση μόνο σε συμφέρουσες/ανταγωνιστικές τιμές και θα δείξει.
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...