protog26 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΜΙΑ SIM ΚΑΡΤΑ (ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ SIM READER) KAI MH ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ PIN ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΛΗΣΕΩΝ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΑΞΩ PIN ΠΑΡΑΚΑΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jikail Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Έχω μια πολύ παλιά κάρτα SIM (6-7 ετών) της Telestet (έτσι την έλεγαν τότε).. Φυσικά δεν θυμάμαι το pin ή το puk της.. Κατά 99% πρόκειται για καρτοκινητή.. Όταν την βάζω σε κινητό δεν μου λέει ότι είναι χαλασμένη ή οτιδήποτε άλλο αλλά μου ζητάει κανονικά το Pin σαν να δουλέυει η κάρτα.. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει πως να ανακτήσω το pin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 θα ακουσεις ή θα δεις ονοματα εταιριων με 4ψηφια κ θα ψαξεις στο ινετ το ονομα τους κ θα βρεις τα στοιχεια τους τηλ.κτλ μετα ξερεις τι θες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Τον αριθμό κινητού για αυτή τη sim card τον ξέρεις; Εάν ναι, τότε δες τί πρότεινε ο Panagioths. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Έχω μια πολύ παλιά κάρτα SIM (6-7 ετών) της Telestet (έτσι την έλεγαν τότε).. Φυσικά δεν θυμάμαι το pin ή το puk της.. Κατά 99% πρόκειται για καρτοκινητή.. Όταν την βάζω σε κινητό δεν μου λέει ότι είναι χαλασμένη ή οτιδήποτε άλλο αλλά μου ζητάει κανονικά το Pin σαν να δουλέυει η κάρτα.. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει πως να ανακτήσω το pin; prwfanos omws i karta tha exei leiksei...opote den iparxei tropos n'anoiksei,kai den exei kai noima:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 kaneis?????:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 προσπαθω να στειλω μηνυμα στο logolove.gr ( 4566 ) για να παρω gredits να κατεβασω ενα παιχνιδι και δεν μπορω να στειλω, μου λεει μηνυμα εσταλει αλλα δεν παραδιδετε ή μου λεει μηνυμα απετυχε. εχει δοκιμασει κανεις αλλοσ να στειλει μηνυμα σε αυτον τον αριθμο? εγω στην πρωτη περιπτωση χρεωνομαι? δεν ξερω αν επρεπε να ρωτησω εδω η καπου αλλου, αν ειναι ας μεταφερθει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Ναι τελικά βρήκα 3-4 εταιρείες,τώρα ψάχνω τη καλύτερη οικονομικά πρόταση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 isos kai na ginetai !!:) uparxei skype gia kinita? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 isos kai na ginetai !!:) uparxei skype gia kinita? xerw oti iparhi skype gia mobile windows, ixa kjam me OS 5.0 kai ixa skype. Logika tha iparxi kai skype gia symbian series 60...(isws), alla den dnomizw gia series 40... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Νομιζω κατι ειχε παρει το ματι μου στην ipmart-forum.com... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Έχει βγεί νομίζω εφαρμογή για symbian 9, η οποία επιτρέπει κλήσεις μέσω skype! Περιμένουμε να "σπαστεί" για να την αποκτήσουμε :p! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAMICHAOS Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 katarxin geia sas eimai kainourgio melos deuteron<akoma den irtha:O > tha ithela epeigontos plirofories gia kinita tilefona <istoriki eξeliξi, ulika apo ta opoia kataskeuazontaieidika auto pleonektimata,meionektimata ktl > gia mia ergasia sto sxoleio elpizo katalabenetai euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Για ποιά κινητά για όλα ή κάποια συγκεκριμένα; Παράθεση it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAMICHAOS Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 genika gia ta kinita alla idietera to thema pou me anisixei einai me poia ilika ftiaxnontai kai pia einai ta katalila Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Έχει βγεί νομίζω εφαρμογή για symbian 9, η οποία επιτρέπει κλήσεις μέσω skype! Περιμένουμε να "σπαστεί" για να την αποκτήσουμε :p! nai!!!kai mena to pire to mati mou...fantasteite ti teleio pou tha einai...briskeis ena point,sindeese kai meta apla perimeneis na teleiwsei i mpataria sou;) sigkekrimena http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=157698 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAMICHAOS Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 re paidia iparxei kanenas xristianos na me boithisei??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Φίλε μου δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου δώσω. Έχει σίγουρα πληροφορίες στο παρόν site! Για πιο σίγουρα, κάνε την ερώτησή σου σε αυτό το θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=47351&page=14 :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 gia na kaneis thlefona meso skype den xreiazetai na exeis kai karta me monades mesa? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Ανάλογα με το τί κινητό έχεις, άνοιξε θέμα στο ανάλογο forum του myphone. Για παράδειγμα, για Siemens μπορείς να πας εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Φίλε μου δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου δώσω. Έχει σίγουρα πληροφορίες στο παρόν site! Για πιο σίγουρα, κάνε την ερώτησή σου σε αυτό το θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=47351&page=14 :) Πολύ σωστά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Είτε γίνεται είτε όχι, αυτό που ζητάς είναι παράνομο, άρα το θέμα κλειδώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Αν εχει το κινητο wifi κ βρεις κανενα access point..οχι! Εγω εχω βρει στα πιο απιθανα σημεια routers χωρις ασφαλεια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Αν εχει το κινητο wifi κ βρεις κανενα access point..οχι! Εγω εχω βρει στα πιο απιθανα σημεια routers χωρις ασφαλεια! nai k egw!pernoun oloi asirmata routers gia ti dsl tous kai epidi den kseroun kai polla to afinoun kseklidoto...alla twra teleutaia einai kai polu tis <modas> na bazoun anoixta asirmata routers kai se kafeteries...pas,pineis to kafedaki sou kai milas me ti theia sou stin australia!!! opois exei kanea neo sxetika...please post it:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Eιχα προσφατα το νοκια 6681 και ηταν πολυ καλο με αξιολογες επιδοσεις και χαρακτηριστικα, ομως δεν κυκλοφορει πλεον στην αγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts