Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

opoios mporei na boitheisei kai xei dei na yparxei diathesimo to nokia 3230 me symbolaio se kana magazi.

parakalw na enimerwsi dw thx...

αν καταφερεις να βρεις κατι, πιστευω οτι θα ειναι κατι σε 6680.

3230 νομιζω οτι πλεον πολυ δυσκολα θα βρεις.:(

μεχρι ποσα χρηματα θα διαθεσεις για τη νεα σου συκευη και σε ποιο προγραμμα σκοπευεις να συνδεθεις?:blink:

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν καποιος μου εγγυηθει οτι θα υπαρχει μειωση της ακτινοβολιας, εγω θα το χρησιμοποιουσα.:)

αλλα απο την αλλη σκεφτομαι, οτι αν κατι τετοιο μειωνει την ακτινοβολια τοτε η συσκευη θα αναγκαζεται να εκπεμπει ισχυροτερα αρα να "ψηνει περισσοτερο"!

δεν ειναι δωρο-αδωρο?:blink:

H θήκη πρέπει να είναι σε θέση να μπλοκάρει την ακτινοβολία προς το σώμα του χρήστη. Το κινητό πρέπει να τοποθετείται με την κεραία προς την αντίθετη πλευρά. Στο σημείο που βρίσκεται η κεραία, η θήκη δεν πρέπει να έχει οποιαδήποτε θωράκιση, ακριβώς για να μη συμβαίνει αυτό που λες. Και ναι η ακτινοβολία μηδενίζεται!

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

H θήκη πρέπει να είναι σε θέση να μπλοκάρει την ακτινοβολία προς το σώμα του χρήστη. Το κινητό πρέπει να τοποθετείται με την κεραία προς την αντίθετη πλευρά. Στο σημείο που βρίσκεται η κεραία, η θήκη δεν πρέπει να έχει οποιαδήποτε θωράκιση, ακριβώς για να μη συμβαίνει αυτό που λες. Και ναι η ακτινοβολία μηδενίζεται!

μαγκια, τωρα το καταλαβα πληρως...;)

πραγματικα δεν ξερω αν θα μπορουσα συνεχως να την χρησιμοποιω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κοιτάζοντας στο ιαπωνικό site της Sony Ericsson διαπίστωσα πως τα κινητά στην Ιαπωνία είναι πολύ προχωρημένα τεχνολογικά. Γιατί αυτά τα πραγματικά θάυματα να μην έρχονται και στην Ευρώπη και να πρέπει να περιμένουμε 2 και παραπάνω χρόνια για να έρθουν;Φταίει μήπως η κατάσταση στην αγορά,δεδομένου του ότι οι Ιάπωνες ζουν για την τεχνολογία;Είναι πραγματικά κρίμα
Dance4Life

Είμαι κάτοχος (νέος) του nokia N73, και ομολογώ πως είναι πολύ καλό κινητό!!!!!!

Τέλεια οθόνη TFT 2,4 ιντσών QVGA (240 x 320 pixel) με 262.144 χρώματα , πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, Λογισμικό S60 σε λειτουργικό σύστημα Symbian OS, Φωτογραφική με Αισθητήρα CMOS, 3,2 megapixel (2048x1536 pixel) με αυτόματη εστίαση και ψηφιακό ζουμ μέχρι 20x με Οπτικά μέρη Carl Zeiss, φακός Tessar™:D

Πριν είχα ένα sonyericcson W800i.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα!!!

Όταν δέχομαι κάποια κλήση, όχι όμως πάντα, η ποιότητα των ηχείων χαλάει (μπουκώνουν)!! Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται και σε άλλους κατόχους Ν73. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι κατασκευαστικό το πρόβλημα ή είναι θέμα ρυθμίσεων. Μήπως έχει σχέση με το μενού Ήχοι 3D (εφέ ήχων κλήσης 3D - διαδρομή ήχου - ταχύτητα διδρομής - αντήχηση - φαινόμενο Doppler)??

ΥΓ:Συμβαίνει σε ήχους κλήσης mp3.

Ελπίζω σε βοήθεια σας.....:worry:

καλοσωρησες στο Myphοne φιλε μου,το καταλληλο thread για τις ερωτησεις σου ειναι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146413&page=83,καλη συνεχεια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Είμαι κάτοχος του 6288, και έχω μία απορία! Υπράρχει επιλογή που το φλάς του κινητού να μένει μόνιμα ανοιχτό για να χρησιμοποιείτε σας Φακός για το σκοτάδι??

Επειδή λίγοι απο εσάς θα έχετε το συγκεκριμένο μοντέλο..φαντάζομαι οι κάτοιχοι ειδικά του 6280 θα γνωρίζουν.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί δεν ρωτάς στο αντίστοιχο topic για το κινητό σου; Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρεις μια απάντηση. :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=150719

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

1)Ειναι καρτοκινητο η συνδεση? Αν ειναι καρτοκινητο πρεπει να εχεις δηλωσει στοιχεια. αν οχι δηλωνεις εκεινη τη στιγμη και παιρνεις κωδικο χρηστη. Μετα ο υπαλληλος του καταστηματος παιρνει τα κεντρικα και σου δινουν το puk σου. Το περνας και φευγεις.

akomi kai kartokinito na einai, den eisai ypoxreomenos na kaneis auti ti diadikasia...to mono pou prepei einai na thimasai pote ekanes teleutaia fora ananeosi xronou omilias kai pote peripou energopoiises to noumero

exw tin eksis aporia...apo ti stigmi pou mporeis na mpaineis sto internet apo to kinito sou (mesw wifi i gprs) giati na min mporeis na kaneis kai kliseis mesw internet??kati san voip phone pou isxiei kai sta pcs.arkei na brethei mono antoistixo logismiko (tipou skype) i einai kai problima hardware tou kinitou??

akomi kai kartokinito na einai, den eisai ypoxreomenos na kaneis auti ti diadikasia...to mono pou prepei einai na thimasai pote ekanes teleutaia fora ananeosi xronou omilias kai pote peripou energopoiises to noumero

σε καταστημα Βονταφον αυτο δε πιανει καλε μου

Σε αλλα καταστηματα μπορει

Μη λεμε και οτι θελουμε... Δουλευεις μηπως σε καταστημα?

:X

σε καταστημα Βονταφον αυτο δε πιανει καλε μου

Σε αλλα καταστηματα μπορει

Μη λεμε και οτι θελουμε... Δουλευεις μηπως σε καταστημα?

epidi den leme oti theloume,se katastimata tim auto pianei kale mou...to exw kanei kana duo fores gia to diko mou kai gia filous.mou zitisan mono na tous pw ta parapanw.vodafon den eixa pote kai den gnwrizw...

epidi den leme oti theloume,se katastimata tim auto pianei kale mou...to exw kanei kana duo fores gia to diko mou kai gia filous.mou zitisan mono na tous pw ta parapanw.vodafon den eixa pote kai den gnwrizw...

ωραία

Επειδή όμως στο εν λόγω νούμερο μιλάμε για Βονταφον και επειδη τυχαίνει να ξέρω κάτι παραπάνω, η διαδικασια ειναι αυτη

Αν το νουμερακι ηταν ΤΙΜ θα ησουν σωστός.

Στην εν λογω ομως περιπτωση η Βοντα δε λειτουργει ετσι .

Υγ. Καλέ μου. ;)

:X

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΑ SITE ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΘΝ ΤΗ ΔΙΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ?

it's nice to be important!!!!

but it's more important to be

NICE

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned