Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

'Οχι, δε θα το άφηνα ανοιχτό... οι τρεις πρώτες κινήσεις θα ήταν να το απενεργοποιήσω, να αντικαταστήσω την κάρτα sim με μία από τις δικές μου και να το ενεργοποιήσω ξανά για να δω κατά πόσον προστατεύεται από κωδικό ή όχι.

Μπράβο μου. Εύγε. Δε χρειάζεται να πεις κάτι άλλο. Λυπάμαι, δε θα καθήσω να ασχοληθώ ποιος έχασε το κινητό του. Σε αυτό συμφωνούν πολλοί μαζί μου, χρήστες του myPhone και μη.

ΥΓ: Και πορτοφόλι να έβρισκα, θα τα κρατούσα τα χρήματα. Είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί για καλές πράξεις.

Τουλάχιστον εσύ το παραδέχεσαι κιόλας... Μακάρι πάντως να χάσεις το κινητό σου και να το βουτήξει ο άλλος για να δεις την γλύκα. Ναι, ξέρω, θα μου πείς «έχω το νου μου«, «αν το χάσω ας πρόσεχα» κτλ. Εγώ θα επαναλάβω: μακάρι.

ΥΓ: Στο μόνο που διαφέρεις από ένα κοινό κλεφτρόνι είναι ο τρόπος που κλέβετε το κινητό (και το πορτοφόλι). ;) Τίποτε άλλο... :rolleyes:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν ξερω αλλα πιστευω οτι επιασαν,ισως οχι οπως περιμεναν αλλα δεν μπορουμε να πουμε οτι δεν εχουν πιασει κιολας.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τουλάχιστον εσύ το παραδέχεσαι κιόλας... Μακάρι πάντως να χάσεις το κινητό σου και να το βουτήξει ο άλλος για να δεις την γλύκα. Ναι, ξέρω, θα μου πείς «έχω το νου μου«, «αν το χάσω ας πρόσεχα» κτλ. Εγώ θα επαναλάβω: μακάρι.

ΥΓ: Στο μόνο που διαφέρεις από ένα κοινό κλεφτρόνι είναι ο τρόπος που κλέβετε το κινητό (και το πορτοφόλι). ;) Τίποτε άλλο... :rolleyes:

Έχω χάσει κινητό, αν αυτό σε ικανοποιεί. Ήταν την περίοδο που τα κινητά δεν ήταν ευρέως διαδεδομένα, ειδικά στις μικρές ηλικίες, οπότε καταλαβαίνεις ότι με ένοιαξε πολύ που το έχασα. Σε αντίστοιχη περίπτωση σήμερα, το μόνο που θα έκανα είναι να αγοράσω μια καινούρια συσκευή. Τόσο απλά.

Κλεφτρόνι, αγαπητέ, είναι αυτός που κλέβει κάτι. Εγώ ό,τι βρίσκω, αν βρω, το βρίσκω στο δρόμο. Συνεπώς δεν πρόκειται για κλοπιμαίο αλλά για εύρημα. Άρα δεν είμαι κλέφτης. Σε παρόμοια αναφορά στο πρόσωπό μου θα στείλω ενυπόγραφη αναφορά στο διαχειριστή του site που θα ζητώ την απομάκρυνσή σου.

:shifty:

Έχω χάσει κινητό, αν αυτό σε ικανοποιεί. Ήταν την περίοδο που τα κινητά δεν ήταν ευρέως διαδεδομένα, ειδικά στις μικρές ηλικίες, οπότε καταλαβαίνεις ότι με ένοιαξε πολύ που το έχασα. Σε αντίστοιχη περίπτωση σήμερα, το μόνο που θα έκανα είναι να αγοράσω μια καινούρια συσκευή. Τόσο απλά.
Δεν με ικανοποιεί τελικά, με λυπεί αφάνταστα ότι κάποιος που έχει καταλάβει τι σημαίνει να χάνεις και τελικά να σου βουτάνε το κινητό, θα έκανε πάλι το ίδιο. Και εσύ σήμερα μπορεί να έχεις τα φράγκα να αγοράζεις ότι χάνεις, τον άλλο τον ρωτάς πόσο μπορεί να έχει δουλέψει για να αποκτήσει το κινητό του;

Κλεφτρόνι, αγαπητέ, είναι αυτός που κλέβει κάτι. Εγώ ό,τι βρίσκω, αν βρω, το βρίσκω στο δρόμο. Συνεπώς δεν πρόκειται για κλοπιμαίο αλλά για εύρημα. Άρα δεν είμαι κλέφτης. Σε παρόμοια αναφορά στο πρόσωπό μου θα στείλω ενυπόγραφη αναφορά στο διαχειριστή του site που θα ζητώ την απομάκρυνσή σου.
Σωστά, καθώς λοιπόν οι ΟΠΧ αναφέρουν ότι:

«Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους». Πιο συγκεκριμένα: Τα μέλη του myphone.gr μπορούν να ασκήσουν κριτική στις ιδέες, εφόσον αιτιολογήσουν την άποψή τους με την παράθεση των απαιτούμενων στοιχείων. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ασκούν κριτική στους ανθρώπους.
Όταν λοιπόν βρίσκεις κάτι που ανήκει σε άλλον και το «δανείζεσαι» τι θεωρείται; Π.χ. αν βρείς ένα αρχαίο και το κρατήσεις για τον εαυτό σου είναι νόμιμο; Όσο νόμιμο είναι και να βρείς ένα κινητό ή ένα πορτοφόλι και να το κρατήσεις. Το μόνο που αλλάζει είναι η αξία. Είσαι ή δεν είσαι παράνομος; Είσαι ή δεν είσαι κλεφτρόνι; Να αφήσω το συμπέρασμα για τον καθένα.

ΥΓ1: Είμαι στη διάθεση και κρίση κάθε moderator, όπως και εσύ φυσικά, καθώς προτρέπεις σε παράνομες πρακτικές και σύμφωνα με τους ΟΠΧ:

Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή άλλως αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.
Τώρα βέβαια θα μου πείς είσαι και editor, οπότε έχει άλλη «βαρύτητα» η πλευρά σου... ;)

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αιμιλιε

Μπερδευεις την πραξη της παρανομιας με το αποτελεσμα της παρανομιας.

Οταν εισαι αποδεκτης του αποτελεσματος της τυχον παρανομιας χωρις να εχεις στοιχεια αν προκειται οντως για παρανομια, δεν εισαι κλεφτρονι.

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked

Εγώ να πω την αλήθεια, δε θεωρώ ότι έπιασαν για τα καλά...

Απ'τους γνωστούς μου, λίγοι ξέρουν τί είναι τα mms και ακόμα πιο λίγοι τα έχουν ενεργοποιημένα. Εγώ θεωρώ πως σαν ιδέα είναι καλά, αλλά η τιμή νομίζω πάει στα ύψη, κυρίως αν θες να στέλνεις συχνά (γιατί αλλιώς για μια φορά δεν είναι τόσο πρόβλημα...)

Τhe end of an era...

Αγαπητέ aimilie,

Οι παράγραφοι των ΟΠΧ που έχεις παραθέσει εις βάρος σου είναι τελικά καθώς:

α. το ότι με αποκάλεσες «κλεφτρόνι» αντιβαίνει στον κανονισμό πως ένας χρήστης μπορεί να ασκεί κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους.

β. οι υποθετικές σκέψεις σε καμία περίπτωση δεν κρίνονται παράνομες και δεν μπορούν να ζημιώσουν κανέναν. Επίσης, μια υπόθεση σε καμία περίπτωση δε συνιστά ποινικό αδίκημα. Θα γνωρίζεις φυσικά ότι: 1. όλοι είναι αθώοι έως αποδείξεως της ενοχής των και 2. ακόμη και οι κατηγορούμενοι μπορούν να απαλλαχθούν (κοινώς να αθωωθούν) λόγω αμφιβολιών. Πιο συγκεκριμένα, στα προηγούμενά μου posts ουδέποτε προέτρεψα κάποιον για κάτι. Όσα εγράφησαν αποτελούν προσωπικές σκέψεις και ακόλουθες πράξεις σε υποθετικές καταστάσεις.

Τέλος, υπαινίσσεσαι ότι τυγχάνω ευνοϊκής μεταχείρισης στο forum, πράγμα το οποίο εκτός από άτοπο είναι και προσβλητικό για το Μάνο Κωνσταντινιάδη και την ομάδα διαχείρισης του myPhone. Ο editor είναι ένας απλός χρήστης, του οποίου τα καθήκοντα περιορίζονται στην παρουσίαση ειδήσεων σχετικών με το περιεχόμενο και τη θεματολογία του παρόντα δικτυακού τόπου. Ο editor έχει τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις με τον κάθε χρήστη του myPhone.

Κυριάκος Χ. Γολέμης

:shifty:

aimilios & kotetsi:

Τα μηνύματά σας, μεταφέρθηκαν εδώ και θα παρακαλέσω ξανά να μην το συνεχίσετε στο βασικό thread. Ορισμένες διευκρινήσεις τώρα:

Ο kotetsi εξέφρασε κάποιες απόψεις, οι οποίες πιθανόν να είναι κατακριτέες για κάποια άτομα. Αυτό διαφέρει από το να αποκαλεσθεί «κλεφτρόνι» ή οτιδήποτε άλλο. Ναι, ηθικά μπορεί να μην είναι σωστό αυτό που είπε, ωστόσο εμείς εδώ δεν είμαστε κατάλληλοι για να αποδίδουμε «δικαιοσύνη», ούτε να κρίνουμε τους άλλους.

Εν ολίγοις, δεν βρίσκω κάποιο λόγο να χαλάτε τις καρδιές σας. Ας το αφήσουμε εδώ λοιπόν και ας συνεχίσουμε το καλοκαιράκι μας...

ki ego den pisteuo oti epiasan !! an krino apo emana kai tous filous mou sxedon pote den exoume steilei mms !! ante na exo steilei mia me duo fores sta tosa xronia pou exo kinito !! h timoula tous mou fenaitai arketa tsimphmeh!!

Τα MMS θεωρούνται αποτυχημένα ως υπηρεσία. Αυτό οφείλεται στις υψηλές τιμές, στο ότι πρέπει να τα ενεργοποιήσεις, στο ότι χρειάζονται ειδικές ρυθμίσεις στη συκευή (όπου σε ορισμένες περιπτώσεις αποθηκεύονται δύσκολα, να μην μιλήσω για το τι γίνεται αν βάλεις Sim άλλης εταιρείας). Ξέρω άτομο το οποίο ενώ ήθελε να στείλει mms (έτσι για πλάκα) όταν άκουσε ότι πρέπει να πάρει στη Vodafone για να ζητήσει ενεργοποίηση και ειδικές ρυθμίσεις το ξανασκέφτηκε... Εξάλλου τα mms χρησιμοποιούνται κυρίως για αποστολή εικόνων ή ήχων, κάτι που μπορείς να κάνεις και με υπέρυθρες ή bluetooth γρηγορότερα και χωρίς κόστος!

Den epiasan...k para tis prosfores twn etairiwn den tha paisoun!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

an htan xamhloterh h timh kai mporuses na steileis megalytero ogo arxeion tha htan poly kalo ! padws twra elaxistoi ap'osus kserw ta xrhsimopoiun !!!

συμφωνω και εγω με το περιορισμενο του ογκου δεδομενων...

ειναι πολυ μικρος και δυσκολα εκμεταλευσιμος!:(

ας βρουμε κατι πρωτοποριακό αντί να ακολουθούμε με διαφορά φάσης

τι ακριβως εννοεις?:happy:

συγνωμη αλλα δε καταλαβα!:wacko:

Σιγα σιγα θα εξελιχθει και το mms.. και θα χωραει μεγαλυτερο ογκο δεδομενων.. αν πεσει και η τιμη του ακομα καλυτερα...

Nova only Edge SA For Ever.. 

μα σιγουρα θα πεσουν οι τιμες τουλαχιστον προς τα κει πανε,αντε να δουμε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

einai kati psiloaxristo giati pleon ola ta kinita exoun bluetooth kai mpooreis na metafereis fotografies kai hxous meso tou bluetooth !!

ναι αλλα τα mms ειναι αλλη φαση...

στελνεις σε καποιον που μπορει να ειναι 1000 χιλιομετρα μακρια...:D

Δηλ καπου στον εβρο κοντα ε..? η μαλλον λιγο πιο κατω... Ναι ειναι καλη φαση τα mms ετσι οπως το εθεσες αλλα ψιλο ακριβα.. για αυτο καλο να στελνουμε λιγα και ετσι ειμαστε οκ.. εξαλλου καθε εταιρια εχει και τα δικα της πακετακια mms που ειναι πιο οικονομικα..

Σιγα σιγα θα εξελιχθει και το mms.. και θα χωραει μεγαλυτερο ογκο δεδομενων.. αν πεσει και η τιμη του ακομα καλυτερα...

Πολλές φορές έχω βρεθεί στην ανάγκη να στείλω κάποιο αρχείο σε φίλους μου που βρίσκονται μακριά,χωρίς όμως να μπορώ να επιτύχω κάτι τέτοιο.

Το μέγεθος των συγκεκριμένων αρχείων ξεπερνούσε τα 500Kbs...

Για αυτό άλλωστε,εδώ κι ένα χρόνο,έχω στείλει μόλις ένα MMS.

ειναι οντως ακριβα τα ρημαδιασμενα...:(

αν ομως υποστηριζαν μεχρι 300kb-400kb θα ηταν αρκετα δελεαστικο...

παντα ομως με την ιδια τιμη :happy:

Θα ητανε αρκετα δελεαστικο.. αλλα πρεπει να το υποστηριζουν και οι συσκευες... αρα αυτο σημαινει οτι χρειαζετε νεα συσκευη εννοω νεα μοντελα...

Θα ητανε αρκετα δελεαστικο.. αλλα πρεπει να το υποστηριζουν και οι συσκευες... αρα αυτο σημαινει οτι χρειαζετε νεα συσκευη εννοω νεα μοντελα...

πολυ σωστο αλλα δε νομιζω οτι αυτο αποτελει εμποδιο για τις κατασκευαστριες εταιρειες, αλλωστε αν δε κανω λαθος το μοντελα που κυκλοφορουν τωρα υποστηριζουν τεχνολογια αποστολης περισσοτερων δεδομενων απλα τα δικτυα δεν τους το επιτρεπουν...

αν καλω λαθος, παρακαλω διορθωστε με!:O

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned