Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tp! (14 Ιαν. 2005 , 05:13)

efyga gia ligo apo united devices kai eirtha kai se ayto na doyme ligo periergo apo to united devices mou einai mexri stigmhs!

Μια συνηθεια ειναι ολα μωρε :p

Καλως ηρθες :D

nomizw oti den paei kati kala me ayto to prog! :/

mia leitourgei mia xara kai twra einai einai synexos sto 73,06% kai den proxora!

twra na pw alhtheia den kserw an kanei etsi kanonika meta apo ligo to kanei poio fast end.

ase pou den mporw na brw to nick mou meta sto site oute! oute sto team 2140!

mou einai akoma periergo to prog!

Η μαζική αποστολή sms είναι έυκολη υποθέση χρησιμοποιώντας υπηρεσίες όπως αυτή που προσφέρει η BULK-SMS

http://www.bulk-sms.gr

Κάνεις εγγραφή και κατεβάζεις ένα πρόγραμμα. Βάζεις τον τηλεφωνικό σου κατάλογο στο πρόγραμμα και μπορείσ να κάνεις μαζικές αποστολές.

Με το πρόγραμμα αυτό μπορείς και να βάλεισ σαν αποστολέα ότι θέλεις!!!! Αυτό είναι πολύ καλο!!!!!!!!

Το πρόβλημα όμως είναι να έχεις πελατολόγιο για να στείλεις τα διαφημηστικά sms, και ειδικά τηλέφωνα ανθρώπων που έχουν αποδεχτεί να δέχονται διαφημιστικά sms.

Αυτα απο μένα

Ελπίζω να βοήθησα

Μην ανχωνεσαι!Μια χαρα δουλευει :D

Η εξεληξη της επεξεργασιας δεν ειναι γραμμικη,στην αρχη παει συνηθως πολυ γρηγορα κ μετα αργει αναλογα με την προτεινη που εχεις.

Το ονομα σου θα φανει αφου ανεβασεις την 1η κ κανει Update o server ;)

Apo ta NOKIA SHOPS agorasa to 6630 mou...Exoun panta tis xamhloteres times sta montela NOKIA....

Episis kai h VODAFONE exei poli simferouses times lianikhs sta kinita thlefona...

Ειναι σιγουρο οτι η Οραντζ ειναι μονο αλυσιδα καταστηματων?Γιατι οταν μπηκα μεσα ειδα οτι πουλαγε καρτες προπληρωμενου χρονου σταθερης τηλεφωνιας :wacko: επισης το σλογκαν την ειναι "μιλα,ακου,ζησε με την οραντζ,τωρα ΚΑΙ στην Ελλαδα" :!: ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (14 Ιαν. 2005 , 22:47)

Ειναι σιγουρο οτι η Οραντζ ειναι μονο αλυσιδα καταστηματων?Γιατι οταν μπηκα μεσα ειδα οτι πουλαγε καρτες προπληρωμενου χρονου σταθερης τηλεφωνιας :wacko: επισης το σλογκαν την ειναι "μιλα,ακου,ζησε με την οραντζ,τωρα ΚΑΙ στην Ελλαδα" :!: ;)

Οταν λες προπληρωμενου χρονου σταθερης τηλεφωνιας, εννοεις καρτες τυπου talk talk, χρονοκαρτες κλπ? :worry:

Παντως 100% δεν ειναι η γνωστη Orange της Αγγλιας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (14 Ιαν. 2005 , 22:55)

Οταν λες προπληρωμενου χρονου σταθερης τηλεφωνιας, εννοεις καρτες τυπου talk talk, χρονοκαρτες κλπ? :worry:

Παντως 100% δεν ειναι η γνωστη Orange της Αγγλιας.

Ακριβως αυτες τις καρτες εννοω...τις ειδα αραδιασμενες στο γραφειο των πωλητων εκει...μου εκανε εντυπωση,αλλα δεν μπηκα στον κοπο να ρωτησω(κακως!) :( ...Δεν ξερω αν ειναι αυτη της Αγγλιας,αλλα το "τωρα και στην Ελλαδα" τι αλλο μπορει να σημαινει εκτος απ'το αυτονοητο? :confused: ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (15 Ιαν. 2005 , 00:29)

Ακριβως αυτες τις καρτες εννοω...τις ειδα αραδιασμενες στο γραφειο των πωλητων εκει...μου εκανε εντυπωση,αλλα δεν μπηκα στον κοπο να ρωτησω(κακως!) :( ...Δεν ξερω αν ειναι αυτη της Αγγλιας,αλλα το "τωρα και στην Ελλαδα" τι αλλο μπορει να σημαινει εκτος απ'το αυτονοητο? :confused: ;)

Μα φιλε μου, η Orange αγγλιας λεγεται απλα Orange και οχι Orange Telecom. Επισης δεν εχει δωθει νεα αδεια για κινητη τηλεφωνια. Και τελος η αγγλικη Orange ασχολειται μονο με κινητη τηλεφωνια και τα μαγαζια της δεν πουλανε τηλεκαρτες κλπ. Τελος,ειδες πουθενα αυτο το σημα?? Αποκλειεται σου λεω ;)

http://www.orange.co.uk/images/orange_logo.gif

Αν εννοεις το "γνωστο" σημα,νομιζω πως ειναι το ιδιο με την οριτζιναλ Orange...

edit:το ιδιο ειναι με τη διαφορα πως κατω απ'το orange γραφει με μικρα γραμματα telecom :o

Η Orange πάντως δεν είναι αγγλική για όσους δεν το ξέρουν.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (15 Ιαν. 2005 , 15:57)

Η Orange πάντως δεν είναι αγγλική για όσους δεν το ξέρουν.

Σκεφτομαι τωρα...να του πω οτι ειναι σωστος ή οτι ειναι λαθος? Επειδη δεν βγαζω ακρη παραθετω τα γεγονοτα :p

Το 1994 ξεκινησε σαν καθαρα Αγγλικη εταιρια, περασε απο χερια σε χερια και το 2000 την αγορασε η France Telecom. Αυτο που ισως λιγοι το γνωριζουν, για καποιο καιρο η Orange ανοικε στην Vodafone :blink:

Κι’αυτό γιατί στην πρώτη περίπτωση έχω ταχύτητα 64kbps απεναντίας με το Qtec 8020 θεωρητικά έχω 116 kbps.Αξίζει να το επιχειρήσω; Αλλά δεν γνωρίζω πως θα γίνονται οι χρεώσεις, το έχει κάνει αυτό κάποιος;

Σκέφτομαι να πάρω το motorola A780, αφού "έπαιξα" ένα χρόνο με το Ρ800 και το symbian κι άλλον ένα με το mpx200 και τα windows. To πρώτο είχε δυνατότητες, το δεύτερο design. Τώρα νομίζω ότι βρηκα και τα δύο αλλά δεν έχω δουλέψει linux.

Θα συνεργάζεται ικανοποιητικά με τα windows στο pc μου; υπάρχει κίνηση σε εφαρμογές για ppc linux;

Πείτε μου τη γνώμη σας.

Το qtel οντως εχει ανταγωνιστικες τιμες και αξιοπιστα κινητα.Ειχα παρει το 8310 απο εκει και μου βγηκε αψογο.Το πλαισιο σιγουρα εχει καλυτερες τιμες απο τον γερμανο αλλα και απο την τιμ και την vodafone.Για το e-shop δεν ξερω.

Τι είναι το qtel δεν το έχω δει πουθενά

Είδα κι εγώ ένα κατάστημά τους (στη στοά Κοραή).

Η αλήθεια είναι ότι το σήμα τους μοιάζει καταπληκτικά με αυτό της "γνωστής" Orange και απλά έχει από κάτω με μικρά γράμματα τη λέξη telecoms...

Το θέμα είναι ότι αν δεν έχουν καμμία σχέση με την γνωστή εταιρεία τότε δεν θα αντέξουν για πολύ καιρό...

Πάντως και τα σλόγκαν τους παραπέμπουν σε σχέση με τη γνωστή μεγάλη εταιρεία κινητής!

Μπορεί πάντως η εταιρεία να κάνει μία πρώτη είσοδο στην ελληνική αγορά με προσφορά λύσεων σταθερής και με μεταπώληση πακέτων καρτοκινητής και ύστερα να κάνει κάποια πιο μεγάλη κίνηση...

Αυτό με την Qcard που την πουλάει 6 Ευρώ και έχει 9 Ευρώ χρόνο ομιλίας, μου φαίνεται πολύ καλό!

poios tha steilei prwtos email sthn orange.co.uk? :P

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned