IVIetaCreatoR Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος leas (29 Αύγ. 2004 , 19:15) και μην τον είδατε τον Παντελή :) Έτσι λέμε? :whistle: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Κάπως έτσι :). Ξέρει κάποιος κάτι όμως γι αυτό το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 κρατησα τον φακελο αλλα δεν δουλευει μου λεει συνεχεια waiting for a new job Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Yποπτο.... Δοκιμασε να κατεβασεις νεα job κανοντας "Recieve" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 το θεμα ειναι οτι το τελευταιο jobs ειχε 215 hits και δεν θελω να χασω αυτα τα hits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Δυστυχως δε μπορω να βοηθησω...απο οτι θυμαμαι σε μενα ετρεξε κανονικα την τελευταια job μετα απο ενα format που εκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 πηγαινε και τρεξε το think που εχεις ΜΕΣΑ στο φακελο που κρατησες, οχι αυτο που βλεπεις στα προγραμματα (αν τρεχεις αυτο δηλαδη). Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Ελεος, μην δινεις σημασια στον γκιοζη... Φαινεται οτι ειναι τσακωμενος με την ορθογραφια αλλα και με την τεχνολογια... Για πιτσιρικο τον κοβω ή αλβανο... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Μερικά συμπεράσματα/παρατηρήσεις Εγώ αυτό που έχω καταλάβει με τις μέχρι τώρα απαντήσεις γι αυτό το θέμα από τα μέλη του myphone.gr και λυπάμαι για αυτό που θα πω είναι ότι έχω απογοητευτεί. Έχω ρωτήσει και άλλα σημαντικά θέματα σχετικά με κινητή τηλεφωνία και δεν πήρα καμία απολύτως απάντηση από το πιο δημοφιλές φόρουμ που υποτίθεται όλο και κάποιος θα γνωρίζει κάτι γι αυτό. Τελικά τα κινητά στην Ελλάδα δεν είναι τίποτε άλλο από καταναλωτική μανία και μόδα και όποιος είναι μάγκας μπορεί να εκμεταλευτεί με διάφορα τεχνάσματα όλους εμάς που κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζουμε το κινητό μας. Κανείς δε φαίνεται να γνωρίζει για το πώς μπορεί να δουλεύουν τέτοια άτομα. Κανείς δε φαίνεται να γνωρίζει πώς μπορείς να παρακάμψεις την προστασία από αντιγραφή και να κατεβάσεις τους ήχους, που αγόρασες, από ένα Nokia (π.χ.) στο PC. Κανείς δε φαίνεται να μπορεί να τεκμηριώσει επιστημονικά για το πώς πρέπει να φορτίζουμε τη μπαταρία του κινητού μας. Μόνο γνώμες έχω ακούσει και τίποτε άλλο. Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η απόψή μου για το myphone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Εγω προσωπικα εχω βοηθηθει πολυ απο αυτο το site,και εξαλλου για το συγκεκριμενο πραγμα που ζητας,πολυ δυσκολο ακομα και αν καποιος ξερει να σου πει,αυτα δεν τα λενε ετσι παντου... ;) Εξαλλου ολα δειχνουν πως κατι τετοιο δεν μπορει να ισχυει Aποψη μου βεβαια. . . Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (31 Αύγ. 2004 , 19:06) πηγαινε και τρεξε το think που εχεις ΜΕΣΑ στο φακελο που κρατησες, οχι αυτο που βλεπεις στα προγραμματα (αν τρεχεις αυτο δηλαδη). αυτο κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 leas, επέτρεψέ μου να σου διευκρινίσω ορισμένα πράγματα. α) Η μόνη επίσημη ενημέρωση που μπορείς να πάρεις από το MyPhone.gr, είναι τα άρθρα που δημιοσιεύονται από την συντακτική ομάδα του site. Οτιδήποτε άλλο διαβάζεις, αντιπροσωπεύει απλά την άποψη των μελών του site, τα οποία έχουν κάθε δικαίωμα να την λένε, όπως και εσύ πάντα υπό το καθεστώς των ΟΠΧ που διέπουν την λειτουργία του MyPhone.gr.. β) Κάποια από τα ερωτήματα που θέτει ο κόσμος, δεν είναι δυνατόν να απαντηθούν σε όλες τις περιπτώσεις. Κανείς δεν πρόκειται πχ να σου πει πως να χακάρεις ένα κινητό και αυτό διότι υπάρχουν και οι σχετικοί νόμοι. Για τον ίδιο λόγο, απαγορεύονται και οι αναφορές και συζητήσεις για warez και *****ed προγράμματα. Όσον αφορά το ερώτημα του παρόντος topic, είναι προφανές πως όσοι απάντησαν, είτε δεν ξέρουν να σου απαντήσουν με σιγουριά, είτε δεν θέλουν. Δικαίωμά τους είναι. γ) Στην στήλη "MyLibrary" υπάρχει ολόκληρο άρθρο για τις μπαταρίες: http://www.myphone.gr/library/articles.php?id=9 Το διάβασες? :) Πάντως, η γνώμη σου είναι πέρα για πέρα σεβαστή και καλοδεχούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 περιεργο τοτε. Σε μενα αυτος ο φακελλος ηταν περιπλανωμενος σε διαφορους σκληρους και partitions οσο εφτιαχνα καποια πραγματα και δεν σταματησε να δουλευει... μονο με τα import export ειχα προβλημα! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Μετα απο αρκετο καιρο ανελαβα ξανα δραση!!Θα παμε στο Τοπ 10!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 O Σεπτεμβρης προβλεπετε "καυτος" :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 ψιλο σπαστικα δεν ξερω κατα ποσο θα συνεχισω να κουραζω τον επεξεργαστη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 1 Σεπ. 2004 , 02:09) ψιλο σπαστικα δεν ξερω κατα ποσο θα συνεχισω να κουραζω τον επεξεργαστη μου Παντως μη φοβασαι!Δε προκειτε να υδρωσει :D :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Samael ( 1 Σεπ. 2004 , 11:29) Παντως μη φοβασαι!Δε προκειτε να υδρωσει :D :p :D ;) καλα παντως θα του δωσω λιγες διακοπες ισως μετα επανελθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Ε οχι και δεν ιδρωνει... εδω και ποσες μερες δουλευει στο 100%... Αρχιζω να φοβαμαι για τον athlon-ακο μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasakis Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ. ΔΙΕΨΟΨΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ Κ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ Ο ΟΓΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΟ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ HANDS FREE (ΚΑΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΤΑ Η/FREE ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Κ ΤΟ Η/FREE AΠΛΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ Κ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΎ ΧΡΗΣΗ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 thanasakis καλωσήρθες στο MyPhone. Εάν δεν σου κάνει κόπο, μην γράφεις με κεφαλαία, είναι κουραστικά και είναι σαν να φωνάζεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Ούτως ή άλλως το κινητό θέλει μέτρο. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι παν μέτρον άριστον! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Ola me metro. Pantws ayto pou anaferate arketoi oti oso pio makria brisketai apo to swma mas toso to kalytero me briskei apolyta symfwno ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Δεν παθαίνει τίποτα μην άγχεσαι άδικα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 μη σου πω οτι θα κερδισει και κατι δεκατα απο την πιεση.... (το ειδα οταν εκανα f@h) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts