Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος leas (29 Αύγ. 2004 , 19:15)

και μην τον είδατε τον Παντελή :)

Έτσι λέμε? :whistle:

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχως δε μπορω να βοηθησω...απο οτι θυμαμαι σε μενα ετρεξε κανονικα την τελευταια job μετα απο ενα format που εκανα...

πηγαινε και τρεξε το think που εχεις ΜΕΣΑ στο φακελο που κρατησες, οχι αυτο που βλεπεις στα προγραμματα (αν τρεχεις αυτο δηλαδη).

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Ελεος, μην δινεις σημασια στον γκιοζη... Φαινεται οτι ειναι τσακωμενος με την ορθογραφια αλλα και με την τεχνολογια... Για πιτσιρικο τον κοβω ή αλβανο...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μερικά συμπεράσματα/παρατηρήσεις

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει με τις μέχρι τώρα απαντήσεις γι αυτό το θέμα από τα μέλη του myphone.gr και λυπάμαι για αυτό που θα πω είναι ότι έχω απογοητευτεί. Έχω ρωτήσει και άλλα σημαντικά θέματα σχετικά με κινητή τηλεφωνία και δεν πήρα καμία απολύτως απάντηση από το πιο δημοφιλές φόρουμ που υποτίθεται όλο και κάποιος θα γνωρίζει κάτι γι αυτό. Τελικά τα κινητά στην Ελλάδα δεν είναι τίποτε άλλο από καταναλωτική μανία και μόδα και όποιος είναι μάγκας μπορεί να εκμεταλευτεί με διάφορα τεχνάσματα όλους εμάς που κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζουμε το κινητό μας. Κανείς δε φαίνεται να γνωρίζει για το πώς μπορεί να δουλεύουν τέτοια άτομα. Κανείς δε φαίνεται να γνωρίζει πώς μπορείς να παρακάμψεις την προστασία από αντιγραφή και να κατεβάσεις τους ήχους, που αγόρασες, από ένα Nokia (π.χ.) στο PC. Κανείς δε φαίνεται να μπορεί να τεκμηριώσει επιστημονικά για το πώς πρέπει να φορτίζουμε τη μπαταρία του κινητού μας. Μόνο γνώμες έχω ακούσει και τίποτε άλλο.

Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η απόψή μου για το myphone.gr

Εγω προσωπικα εχω βοηθηθει πολυ απο αυτο το site,και εξαλλου για το συγκεκριμενο πραγμα που ζητας,πολυ δυσκολο ακομα και αν καποιος ξερει να σου πει,αυτα δεν τα λενε ετσι παντου... ;)

Εξαλλου ολα δειχνουν πως κατι τετοιο δεν μπορει να ισχυει

Aποψη μου βεβαια. . .

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (31 Αύγ. 2004 , 19:06)

πηγαινε και τρεξε το think που εχεις ΜΕΣΑ στο φακελο που κρατησες, οχι αυτο που βλεπεις στα προγραμματα (αν τρεχεις αυτο δηλαδη).

αυτο κανω

leas, επέτρεψέ μου να σου διευκρινίσω ορισμένα πράγματα.

α) Η μόνη επίσημη ενημέρωση που μπορείς να πάρεις από το MyPhone.gr, είναι τα άρθρα που δημιοσιεύονται από την συντακτική ομάδα του site. Οτιδήποτε άλλο διαβάζεις, αντιπροσωπεύει απλά την άποψη των μελών του site, τα οποία έχουν κάθε δικαίωμα να την λένε, όπως και εσύ πάντα υπό το καθεστώς των ΟΠΧ που διέπουν την λειτουργία του MyPhone.gr..

β) Κάποια από τα ερωτήματα που θέτει ο κόσμος, δεν είναι δυνατόν να απαντηθούν σε όλες τις περιπτώσεις. Κανείς δεν πρόκειται πχ να σου πει πως να χακάρεις ένα κινητό και αυτό διότι υπάρχουν και οι σχετικοί νόμοι. Για τον ίδιο λόγο, απαγορεύονται και οι αναφορές και συζητήσεις για warez και *****ed προγράμματα. Όσον αφορά το ερώτημα του παρόντος topic, είναι προφανές πως όσοι απάντησαν, είτε δεν ξέρουν να σου απαντήσουν με σιγουριά, είτε δεν θέλουν. Δικαίωμά τους είναι.

γ) Στην στήλη "MyLibrary" υπάρχει ολόκληρο άρθρο για τις μπαταρίες:

http://www.myphone.gr/library/articles.php?id=9

Το διάβασες? :)

Πάντως, η γνώμη σου είναι πέρα για πέρα σεβαστή και καλοδεχούμενη.

περιεργο τοτε. Σε μενα αυτος ο φακελλος ηταν περιπλανωμενος σε διαφορους σκληρους και partitions οσο εφτιαχνα καποια πραγματα και δεν σταματησε να δουλευει... μονο με τα import export ειχα προβλημα!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone ( 1 Σεπ. 2004 , 02:09)

ψιλο σπαστικα δεν ξερω κατα ποσο θα συνεχισω να κουραζω τον επεξεργαστη μου

Παντως μη φοβασαι!Δε προκειτε να υδρωσει :D :p :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Samael ( 1 Σεπ. 2004 , 11:29)

Παντως μη φοβασαι!Δε προκειτε να υδρωσει :D :p :D

;)

καλα παντως θα του δωσω λιγες διακοπες ισως μετα επανελθω

Ε οχι και δεν ιδρωνει... εδω και ποσες μερες δουλευει στο 100%...

Αρχιζω να φοβαμαι για τον athlon-ακο μου...

ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ. ΔΙΕΨΟΨΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΥΣΤΗ Κ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ Ο ΟΓΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΜΕΤΡΟ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ HANDS FREE (ΚΑΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΤΑ Η/FREE ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Κ ΤΟ Η/FREE AΠΛΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ Κ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΎ ΧΡΗΣΗ)

thanasakis καλωσήρθες στο MyPhone. Εάν δεν σου κάνει κόπο, μην γράφεις με κεφαλαία, είναι κουραστικά και είναι σαν να φωνάζεις. ;)

Ούτως ή άλλως το κινητό θέλει μέτρο. Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι παν μέτρον άριστον!

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Δεν παθαίνει τίποτα μην άγχεσαι άδικα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

μη σου πω οτι θα κερδισει και κατι δεκατα απο την πιεση.... (το ειδα οταν εκανα f@h)

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned