Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όλες λίγο πολυ έχουν και τα θετικα και τα αρνητικά τους.Πηγαινα πολυ τη siemens αλλα μετα ξενέρωσα με τις καθυστερήσεις και κάτι αλλες βλακείες και πηρα νοκια(μεχρι στιγμής δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα..)

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Πωπω....Με μπερδεψατε...Πολλοι προβληματισμοι...Τι θεματα ανοιγεις βρε ΤΝ97!!Πολυ ενδιαφερον πραγματικα!

Αξίζει ίσως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το άρθρο υπάρχει αντίστοιχο project και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επίσης, αντιγράφω από το άρθρο το σημείο στο οποίο αναφέρεται το κείμενο που επιδόθηκε από τους 90 βουλευτές της Δούμας στον Πρόεδρο Πούτιν:

"Οι Η.Π.Α. δημιουργούν νέα ολοκληρωμένα γεωφυσικά όπλα που μπορούν να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα της Γης... Η σημασία του ποιοτικού αυτού άλματος μπορεί να παραβληθεί μόνο με τη μετάβαση από την εποχή του σιδήρου στην εποχή της πυρίτιδας, ή από τα συμβατικά όπλα στα πυρηνικά όπλα. Αυτός ο νέος τύπος όπλων διαφέρει από όλους τους προηγούμενους τύπους όπλων στο ότι η ατμόσφαιρα μεταβάλλεται μονομιάς σε αντικείμενο άμεσης επίδρασης και συστατικό στοιχείο του όπλου."

Το παράξενο είναι ότι μετά την καταγγελία ακολούθησε σιγή εκ μέρους της Μόσχας. Ωστόσο, στις 29/3/2004 αναφέρθηκε η είδηση ότι η Ρωσία ανέπτυξε ένα "επαναστατικό όπλο" το οποίο μπορεί να εκμηδενίσει την αντιπυραυλική ασπίδα των Η.Π.Α....

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. ;)

Θα ηθελα να ρωτησω αν σε περιπτωση που εχεις bluetooth handfree και το εχεις ενεργοποιημενο, σε περιπτωση που υπαρχει καποιος αλλος κοντα με Bluetooth handsfree και αυτος υπαρχει πιθανοτητα να καλεσει απο το κινητο σου με φωνητικη κληση ή να απαντησει αυτος αντι για εσενα ή κα να ακουσει τη συνομιλια σου ανοιγοντας και αυτος το handfree?

Οχι φιλε μου αυτο δεν γινεται!

Για να χρησιμοποιησεις ενα b.t. h.s. θα πρεπει πρωτα να το κανεις pair με τη συσκευη! Αρα δεν μπορει καποιος ασχετος να χρησιμοποιησει ενα τυχαιο τηλεφωνο με το hands free του!

Επισης η καθε συσκευη εχει ενα συγκεκριμενο(και μοναδικο) mac b.t. κατι σαν το serial number του blue tooth και δεν μπερδευονται οι συσκευες μεταξυ τους! ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

Sonyericsson..γιατί μου αρέσει που με κάποια μοντέλα της πραγματικά ήταν μπροστά απο τον τότε ανταγωνισμό (Τ28, Τ39, Τ68, Τ610) και επιπλέον γιατι ειναι απο τις κορυφαίες στο θέμα της συνδεσιμότητας. Ιδίως μετά την τρομερή βελτίωση του μενού τους, δεν με βλέπω να αλλάζω μάρκα.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Εδω καλα καλα δεν ξερουμε τι εγινε την 11 Σεπτεμβριου.Θα ακουσουμε τη θα μας πουν τωρα για τον λογο υπαρξης του HAARP σιγουρα κατι ετοιμαζουν παλι για διασφαλιση της εξουσιας τους

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alkis (29 Ιούλ. 2004 , 16:23)

Sonyericsson..γιατί μου αρέσει που με κάποια μοντέλα της πραγματικά ήταν μπροστά απο τον τότε ανταγωνισμό (Τ28, Τ39, Τ68, Τ610) και επιπλέον γιατι ειναι απο τις κορυφαίες στο θέμα της συνδεσιμότητας. Ιδίως μετά την τρομερή βελτίωση του μενού τους, δεν με βλέπω να αλλάζω μάρκα.

Απλά μια παρατήρηση: Το Τ28 ήταν μεγάλη απογοήτευση, είχε πάρα πολλά προβλήματα και εν τέλει ήταν αυτό που ο λαός αποκαλεί "μούφα"

Χρησιμοποιώ Sony Ericsson smartphones (P800 και P900), από τον Φεβρουάριο 2003.

Πάντως, θέλω να παρτηρήσω ότι έχω δοκιμάσει (και εκτιμήσει), ορισμένες συσκευές Siemens, Panasonic και Nokia, ενώ προσδοκώ (όπως πολύς κόσμος) ευχάριστες εκπλήξεις από την Motorola (τον γίγαντα που ξύπνησε...και θέλει να παίξει στο "κινητό" πάρκο :D )

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

μεταφορά στους Τεχνολογικούς προβληματισμούς :) Δεν αποτελεί διαξιφισμό και υπάρχει ήδη το Cosmote i-mode vs. Vodafone Live! vs. Tim Imagine

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Πρόσφατα είδα μια ανακοίνωση της SEAT όπου αναφέρει ότι το νέο TOLEDO θα φέρει ενσωματωμένο BLUETOOTH και Mp3 player.... και η φαντασία μου αρχίζει να οργιάζει. μέχρι να φτάσουμε στα WI-FI κινητά και στα ενσωματωμένα WI-FI στα αυτοκίνητα αρχίζω και προβληματίζομαι τι θα μπορούσε να γίνει τώρα με το μπλε δόντι, τα σημερινά gadgetakia και τις πολύ καλές οθόνες που μπαίνουν ποια στα αυτοκίνητα.

έχουμε και λέμε

1. το σίγουρε είναι ότι έχουμε hands free με το κινητό χωρίς δεύτερη sim και καλώδια στο αυτοκίνητο

2. όλα τα contacts από το κινητό στο αυτοκίνητο με ένα Isync

3. μεταφορά vídeo και mp3 από κάποια φορητή συσκευή στο mp3 player του αυτοκινήτου.

Ενώ μπορούμε κάλλιστα να κάνουμε chating στα φανάρια με μποτιλιάρισμα στη Κηφισίας, μετά την Ολυμπιάδα βέβαια γιατί τώρα λειτουργούν τα ολυμπιακά μέτρα και όλα είναι ρολόι J

Εσείς τι λέτε τι άλλα θα μπορούσαν ή θα θέλατε να γίνουν;

Υπογραφή εκτός κανόνων Ο.Π.Χ

Με ενδιαφερει πολυ το θεμα, ο εταιρικος υπολογιστης καθεται για πολλες ωρες καθε μερα χωρις να κανει τιποτα και η συνδεση στο δικτυο ειναι συνεχης αρα πιστευω οτι μπορω να βοηθησω, αλλα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια οπως:

1. Υπαρχει περιπτωση να περασει κανενας ιος, σκουληκι ή τιποτα τετοιο και να εχουμε προβλημα;

2. Το λογισμικο ειναι δωρεαν ακομα και για χρηση σε εταιρεια;

Oι εταιρικοι υπολογιστες ειναι η αδυναμια μου! :D

Ποσο τους λατρευω οταν δουλευουν ολη μερα full load !! :lol: :p :lol:

Λοιπον,θεμα ασφαλειας μεχρι στιγμης τουλαχιστον δεν εχει τεθει(σε αντιθεση με το SETI που ακουσα διαφορα χαζα χωρις να εχω παθει τπτ ποτε)

Οσο για το προγραμμα,ειναι 100% δωρεαν για ολους(εε αυτο εμενε να πληρωναμε κ για τον εθελοντισμο μας! :D )

Η Hellenic Force σε περιμενει λοιπον! :happy:

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του φίλτατου ΤΝ97 για τις αναγραφόμενες τιμές SAR των συσκευών κινητής τηλεφωνίας που όλοι μας χρησιμοποιούμε καθημερινά, θέλω να σας θέσω ένα ερώτημα. Τι πιστεύετε οτι "κάνουμε" στον εγκέφαλό μας όταν μιλάμε στο κινητό;

Όλοι μας έχουμε δει πόσο φωναχτά διατείνονται οι εταιρίες παραγωγής κινητών τηλεφώνων οτι οι ακτινοβολίες που εκπέμπονται είναι ακίνδυνες, οτι οι συσκευές είναι κάτω από τα διεθνή όρια και οτι τίποτα καταστροφολογικό δεν έχει αποδειχθεί και συνδεθεί επίσημα με τη χρήση κινητού τηλεφώνου.

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έχει και ένα project, το λεγόμενο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΕΡΜΗΣ", το οποίο μετράει την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ανά περιοχές, με σκοπό να αποδείξει τα μη υψηλά ποσοστά μη-ιονίζουσας ακτινοβολίας στην ατμόσφαιρα...Η διεύθυνση του προγράμματος είναι η http://hermes.ntua.gr.

Από την άλλη πλευρά, θα ήθελα να διαβάσετε όλοι ένα άρθρο, στο οποίο μιλάνε πολλοί επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και η Κων/να Νικήτα, Καθηγήτρια Βιοιατρικής Μηχανικής και Βιονανοτεχνολογίας στο ΕΜΠ (όσοι είστε εκεί και πατάτε σε κανά μάθημα που και που, πιθανόν να την ξέρετε :p) σχετικά με έρευνες για καταστροφές ιστών, καθώς και διάφορες άλλες επιπτώσεις σχετικά με τη χρήση κινητού τηλεφώνου. :!:

Και σας ρωτώ. Τελικά τι ισχύει; Ποια η δική σας γνώμη για αυτό το φλέγον ζήτημα; Με ποια πλευρά είστε; Πιστεύω πως όλους θα σας έχει απασχολήσει το θέμα... :wacko:

Δείτε και αυτό, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά.

..Και το άρθρο:

Σελίδα 2

Σελίδα 1

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

σε καποια τουριστρια θα εχεις δωσει το νουμερο σου και τωρα αυτη σε θελει ρε φιλε :p το περιεχομενο ειπες ειναι στα Ελληνικα , ειναι ομως περιεχομενο νορμαλ η στυλ spam???

ΥΓ to +46 νομιζω ειναι απο Δανια η Σουηδια η Νορβηγια

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Μπορεί να είναι καμιά υπηρεσία τύπου 4537 που στέλνει συχνά τέτοια μηνύματα. Συνήθως αυτά τα νούμερα είναι στο εξωτερικό. εκτός βέβαια αν σου κάνει κανείς γνωστός σου πλάκα.έχεις προσπαθήσει να απαντήσεις?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Ρε κι εγω ελαβα!!Κατι για παραλιες ελεγε...κατι για ποτα...κατι για ξαπλωστρες νομιζω...Ειπα να την βρισω..Ασε μας στο πονο μας... :p .Περα απο την πλακα...αληθεια ελαβα κι εγω ενα προχτες..

Prepei na einai ta spastika diafhmistika mhnymata (alla apo allh xwra). Mhpws xrhsimopoihses kamia yphresia mhnymatwn (p.x. gia lhpsh hxwn)? Ti grafei omws to mhnyma????

To +46 προέρχεται από τη Σουηδία...μήπως είχες επαφές με καμία Σουηδέζα στις διακοπές; :p

Αγνόησε το,μετά από λίγο καιρό θα σταματήσουν,τουλάχιστον έτσι είχε γίνει σε μία ανάλογη περίπτωση μου. :)

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sculper (31 Ιούλ. 2004 , 22:43)

lambano sms apo auto to noumero se asxetes faseis...ta sms einai sta ellhnika kurios!

alla den ksero apo poia uphresia einai .....lambanei kaneis apo auto to noumero gia me diafotisei????

euxaristo polu!

παιδιά λαμβάνω κι εγώ sms από αυτό το νούμερο! :wacko:

Εμένα μου στέλνουν και εικονομηνύματα που εμφανίζονται σε κινητά ΝΟΚΙΑ (ξέρετε ..αυτά με τις παρενθέσεις) :blink: :wacko:

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned