SOTHBYS_18 Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 κανενα προβλημα οποτε θελεις αλλα βγαλε το solaris απεξω γιατι δεν εχω ασχοληθει με Internet oriented design (ειδικα servers για web sites) συγνωμη λοιπον αν θα σε απογοητευσω σε αυτο αλλα τι να κανουμε κανεις δεν ειναι τελειος. :( Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535 Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Garish Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 loipwn paidia milisa me ton aderfo moy..!!! :) kai moy eipe oti h apanathth ayth einai me apokripci ari8moy toy xrhsth kai ginetai syxna, ta stoixei ths anapanthths einai ->31/12/2049 23:59 ayto bgazei ka8e fora poy toy kanei anapanthth ?ayto? A! to kinhto toy aderfoy moy einai NOKIA 3330 :o paidia den xerw ti na pw? :wacko: h wra kai ta alla sto kinhto toy einai swsta, episeis dokimase na kanei se ayton anapanthth me apokripci kai ola htan OK! Παράθεση Ο άνθρωπος που εμπιστεύεται τους άλλους θα κάνει λιγότερα λάθη, από αυτόν που δεν εμπιστεύεται κανέναν. Camillo Benso Conte di Cavour Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Δεν θα έλεγα ότι είσαι εκτός θέματος εδώ, αν και θα σου πρότεινα να κάνεις μια βόλτα από την κάθε περιοχή (Cosmote , Vodafone , Telestet ) όπου γίνεται συγκεκριμένη κουβέντα. Γιατί εδώ, θα κινδυνέψει να γίνει Cosmote Vs Vodafone Vs Telestet και θα φύγει κατευθείαν στους διαξιφισμούς!! :blink: Στράτος Νικολαΐδης (aka SNikolaidis) Συντονιστής συζητήσεων στην περιοχή Τεχνολογικοί Προβληματισμοί @MyPhone.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WaYOuT Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Mythozz Θεός (Σιλάνς φτωχοί... Εγώ πάντα ήξερα τα πάντα)... :whistle: :wacko: P.S. Ούτε θυμάμαι πως κόλλησα με τα κινητά... απλά κόλλησα κάπου στα 19 μου... :p :blink: ;) Oi Ipoloipoi 6 theoi pou psifisan poio panw pou einai na poun thn apopsi tous? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Wirelessly posted (nokia3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Den 3erw giati den exw asxolh8ei me etairika... Pantws meta thn katarghsh twn 3leptwn pisteuw oti ta programmata ths vodafone me pollaplous xrhstes einai kalh fash. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Wirelessly posted (nokia3510i: Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την WaYOuT Αρχικό Μήνυμα από τον Mythozz Θεός (Σιλάνς φτωχοί... Εγώ πάντα ήξερα τα πάντα)... :whistle: :wacko: P.S. Ούτε θυμάμαι πως κόλλησα με τα κινητά... απλά κόλλησα κάπου στα 19 μου... :p :blink: ;) Oi Ipoloipoi 6 theoi pou psifisan poio panw pou einai na poun thn apopsi tous? Twra pswnistika k 8elw na dhlwsw k egw 8eos an k arxika eixa pei sxolastikos. Ante sthn akrh an8rwpidia! :P Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerostar Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 ennoeis na parw px vodafone 240' kai o dwrean xronos omilias na moirastei sta 3? 3 xrhstes tha eimaste, apo 80' lepta dld o kathe xrhsths. Kai epidotoyn shskeyes sto vodafone 240' h tha prepei na anebw kai allh klimaka dwrean xronou omilias px 360' lepta? Παράθεση its you that i adore, you'll always be my whore Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Διαφημιζει Vodafone με 600 λεπτα δηλ 200 εκαστος και 3 νεα Νοκια 3100. Καλη φαση ριξε μια ματια! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priestjim Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Καλά μωρέ εκεί κολλάς. Βάλε το Solaris και κάνε το shelloμηχάνιμα ή βάλε μόνο κανένα sendmail πάνω. Πάντως η συμβουλή μου είναι να ασχοληθείς γιατί παίζει πολύ pSolaris στην αγορά (μιλάω εκ πείρας). BTW έχεις ακούσει για το OpenFest που κάνει κάθε χρόνο το ΤΕΙ Πειραιά; Παράθεση Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - Σχολή Ναυαγοσωστικής, μια από τις παλαιότερες σχολές Ναυαγοσωστικής Web hosting - VPS hosting - Dedicated servers - Domain Names Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTHBYS_18 Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Οχι δεν το εχω ακουσει...ημουν εξωτερικο μεχρι πριν απο λιγο καιρο...μηπως μπορεις να με ενημερωσεις? Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535 Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 O Theos ekane prota ta peiramata...kai meta ta thaymata...Angela©rules Συμφωνώ! :) Όλα τα θαύματα της φύσης είναι να τα παρατηρείς και να τα...θαυμάζεις με δέος (αν και σε κάποια το καλούπι δεν βγήκε και τόσο καλό) :alien: , αλλά αν τους μιλήσεις τότε απομυθοποιούνται!!! Ένα πράγμα με τη γυναίκα βρε παιδί μου!!!! :whistle: :whistle: Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
priestjim Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Συμφωνώ! Όλα τα θαύματα της φύσης είναι να τα παρατηρείς και να τα...θαυμάζεις με δέος (αν και σε κάποια το καλούπι δεν βγήκε και τόσο καλό) , αλλά αν τους μιλήσεις τότε απομυθοποιούνται!!! Ένα πράγμα με τη γυναίκα βρε παιδί μου!!!! Women, can't live with them can't live without them! SOTHBYS_18 : Είναι μια διημερίδα στο ΤΕΙ Πειραιά (Πέτρου Ράλλη & Θηβών) που γίνεται με θέμα τα λειτουργικά συστήματα ανοιχτού λογισμικού. Πέρυσι παραλίγο να φέρουμε τον Stallman αλλά δεν ήρθε γιατί στο e-mail που του στείλαμε αναφέραμε ότι η διημερίδα γίνεται για το opensource και όχι για το FreeSoftware :( . Τεσπα φέτος θα το οργανώσουμε πιο καλά. Όταν έχω ημερομηνίες θα σου πω. Παράθεση Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - Σχολή Ναυαγοσωστικής, μια από τις παλαιότερες σχολές Ναυαγοσωστικής Web hosting - VPS hosting - Dedicated servers - Domain Names Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerostar Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 to koitaksa ayto poy les, ola wraia kai kala 70 eyrw pagio to mhna.moy peftei ligo bary.... Παράθεση its you that i adore, you'll always be my whore Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkotsis Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Τώρα που κόπηκαν τα τρίλεπτα νομίζω οτι δέν είναι καλή εποχή να πάρεις εταιρικό.Καλύτερα να περιμένεις μέχρι τον Δεκέμβριο.Κάτι καλό θα παίξει τότε στα εταιρικά. :whistle: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/AlexKotsis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkotsis Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Μήπως έχει ''κουραστεί'' η ελληνική αγορά?Συνεχώς μας βομβαρδίζουν με προσφορές και ''ΔΩΡΕΑΝ''.Δεν πιστεύω οτι πια είμαστε τόσο ευκολόπιστοι οι Ελληνες στο θέμα ''ΚΙΝΗΤΟ''.Ποιά είναι η γνώμη σας? :wacko: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/AlexKotsis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 an exei melon leei... heh kai sigoura... tora afta ta kinita pou exoume ine arxeologies safta pou erxonte.. ego pistevw otan ftasoun ta kinita na ine isa3ia me tis psifiakes cemeres tote tha exei stamatisei i mania ton kiniton.. olo kai kaliteres othones kai kaliteres kameres.. kenouries texnologies... kai genika to kinito tha metatrapi se ena kanoniko hlektroniko ipologisti...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Μην ξεχνάτε οτι το 3G είναι προ των πυλών! ;) Θα αλλάξουν πολλά στην κινητή τηλεφωνία και γενικά στη ζωή μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Den nomizw oti exei kourastei. Anti8etws malista to 3g erxetai se ligotero apo xrono pleon k poios 3erei ti allo mas perimenei sto mellon! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Δεν κουράστηκε η Ελληνική αγορά :) (Εκείνο το καημένο το χέρι κουράστηκε, όλο βγάλε και ξαναβγάλε χρήμα από την τσέπη :rolleyes: ) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 kai vevea... se ligo kero tha katantisoume to kinito mas na exei epano projector gia na dixnoume tis photo pou exoume stous filous mas.. kai tis agapimenes mas tenies pou tha apothikevoume stin atelioti mnimi pou tha exoun.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 Τίποτα στον τεχνολογικό τομέα δεν έχει κουραστεί ποτέ :) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. September 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2003 και φυσικά δεν έχει κουραστεί αλλα ούτε θα κουραστεί ποτέ πιστεύω.. είμαστε μόνο στην αρχή :) Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. September 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2003 Δε θα έλεγα οτι κουράστηκε αλλά δεν υπάρχουν τα χρηματα για να προχωρήσει με τον ίδιο ρυθμό. Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2003 έχει πολύ μέλλον ακόμη, τι δηλαδή? εγώ θέλω το κινητό μου να έχει ολόγραμμα, να φοριέτε στο χέρι και να έχει οθόνη τουλάχιστον 17", συμβιβάζομε και με ένα projector όμως... Α και dolby sourround ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2003 Τα άσχετα ποστ (περί υπογραφών) σβήστηκαν. Παρακαλώ συνεχίστε στο θέμα μας. :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts