Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 ***pre release***

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο το παλιό thread του 6630

Από το manual του 6630:

This device (6630- added) is compliant with Bluetooth Specification 1.2 supporting the following profiles:

Generic Access Profile, Service Discovery Profile, Serial Port Profile, Dial-up Networking

Profile, Headset Profile, Handsfree Profile , Generic Object Exchange Profile, Object Push

Profile, File Transfer Profile, Basic Imaging Profile, Basic Printing Profile, and Human

Interface Device Profile.

Bluetooth 1.2

Δεν αμφισβητώ αυτό που γράφεις.Πάντως στο site της Nokia δεν αναφέρει κάτι τέτοιο για το 6630.Επίσης στο announced για το 6680 αναφέρει κάτω κάτω Network Data Support:CSD HSCSD GPRS EGPRS WCDMA και φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και υποστιρίζει μόνο GPRS EGPRS WCDMA όπως θα δεις και στα Phone Features του ίδιου site..Ότι θέλουν γράφουν.Μην τα πέρνεις τοις μετρητοις :wacko:
http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Νομίζω πως μία ακόμα διαφορά είναι το Push to talk.Δεν πρέπει να υπάρχει στο 6630.
The greatest risk of all is to take no risk at all...

shmera magkes milhsa me enan gnosto moy poy exei nokia club kai moy eipe ase to 6680 giati se 3-4 mhnes h nokia 8a bgalei kati kinhtares poy 8a tribeis ta matia soy kai ayto einai diestayromeno dioti prosfata parakoloy8hse kapoia seminaria ths etairias...... aksizei lipon h agora toy h oxi.....idomen...
LG G4

σωστότατος!!! :) δεν το είχα σκευτεί ποτέ ετσι (αν και στo υποσυνίδητο πάντα ετσι το είχα υπόψη μου) είναι η ποιό σωστή απάντηση που έχω ακούσει και την διαβάζω πρώτη φορά εδώ στο forum :)

ετσι ακριβώς είναι.

Διαφωνώ, η Αγοραστική μας δύναμη δεν καθορίζεται απ'το πόσο κάνει ένα είδος πολυτελείας (όπως ένα ακριβό κινητό) αλλά απο τις τιμές των αγαθών πρώτης ανάγκης. Αυτά, για να μην λέμε ανακρίβειες...

Νομίζω πως μία ακόμα διαφορά είναι το Push to talk.Δεν πρέπει να υπάρχει στο 6630.

Έχει δεν έχει το σίγουρο είναι ότι δεν έχει η Ελλάδα! ;)

Wirelessly posted (Nokia3230/2.0 (3.0505.2) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

σωστότατος!!! :) δεν το είχα σκευτεί ποτέ ετσι (αν και στo υποσυνίδητο πάντα ετσι το είχα υπόψη μου) είναι η ποιό σωστή απάντηση που έχω ακούσει και την διαβάζω πρώτη φορά εδώ στο forum :)

ετσι ακριβώς είναι.

Διαφωνώ, η Αγοραστική μας δύναμη δεν καθορίζεται απ'το πόσο κάνει ένα είδος πολυτελείας (όπως ένα ακριβό κινητό) αλλά απο τις τιμές των αγαθών πρώτης ανάγκης. Αυτά, για να μην λέμε ανακρίβειες...

Μάλλον με την ανταλλακτικη αξία του προϊόντος καλύτερα. Ανακρίβιες δεν

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Το είδα στο site 9volto.gr με 545€. To έχει πάρει κανείς για να μας πει τις εντυπώσεις του; :!:

Παιδιά αν επέμεινα για τις ανταλλάξιμες προσόψεις έναν λόγο είχα, διαβάστε στο thread του 3230 που και αυτό δεν έχει προσόψεις μέσα σε τρεις μέρες η οθόνη έχει πιάσει σκόνη.

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Wirelessly posted (Nokia3230/2.0 (3.0505.2) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Paides mia erwthsoula...Na perimenw to nokia 6680 'h samsung D-500 twra??Ti lete??

Τι είδους σύγκριση είναι αυτή; ποδήλατο με αναπτήρα; η τούρτα με αυγό; τελείως αλλά κινητά. Το ένα είναι έξυπνο

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Τι είδους σύγκριση είναι αυτή; ποδήλατο με αναπτήρα; η τούρτα με αυγό; τελείως αλλά κινητά. Το ένα είναι έξυπνο

Toso megalh diafora exoun meta3y tous wste den ti8etai 8ema sygkrishs...??

My emotional outlet is consuming the better part of me....

Toso megalh diafora exoun meta3y tous wste den ti8etai 8ema sygkrishs...??
Το smartphone το κάνεις ό,τι θέλεις εσύ, το απλό κινητό σου κάνει ό,τι θέλει αυτό. :D

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Γεια σας παιδιά!

Υπάρχει κάποιος από Ιταλία να μας ενημερώσει αν κυκλοφόρησε το 6680???

Αν τελικά ισχύει η προσφορά της "3" (κλειδωμένο) στην τιμή των 250 ευρώ???

Επείγομαι γιατί πάει ένα γνωστός μου Ιταλία και θα ήθελα να του πώ να μου το φέρει...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το smartphone το κάνεις ό,τι θέλεις εσύ, το απλό κινητό σου κάνει ό,τι θέλει αυτό. :D

Ara dagkwto 6680 etsi...??Mhpws exeis kaneis idea pote at least 8a er8ei Ellada???Mas exoun gkastrwsei...

My emotional outlet is consuming the better part of me....

shmera magkes milhsa me enan gnosto moy poy exei nokia club kai moy eipe ase to 6680 giati se 3-4 mhnes h nokia 8a bgalei kati kinhtares poy 8a tribeis ta matia soy kai ayto einai diestayromeno dioti prosfata parakoloy8hse kapoia seminaria ths etairias...... aksizei lipon h agora toy h oxi.....idomen...

kai epishs den exei sthn syskeyasia karta mnhmhs ka8oloy prepei na thn agoraseis.....

LG G4

kai epishs den exei sthn syskeyasia karta mnhmhs ka8oloy prepei na thn agoraseis.....

Αν και μικρο το κακο γιατι πλεον κανεις πιστευω δεν καλυπτεται με τα 64mb που εχουν οι καρτες τις Nokia και ολοι θα αγορασουν μια μεγαλυτερης χωρητικοτητας ειναι σιγουρο αυτο οτι δεν θα εχει καρτα μνημης στην συσκευασια;;; :confused:

Στο site της Nokia αναφερει οτι θα εχει με ενα μικρο αστερισκο που αναφερει απλα οτι "Please note different MultiMediaCard (MMC) configurations may be available depending on country or operator configuration" δηλαδη οτι σε ορισμενες χωρες μπορει αντι για 64Mb να δινεται με 32Mb.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αν και μικρο το κακο γιατι πλεον κανεις πιστευω δεν καλυπτεται με τα 64mb που εχουν οι καρτες τις Nokia και ολοι θα αγορασουν μια μεγαλυτερης χωρητικοτητας ειναι σιγουρο αυτο οτι δεν θα εχει καρτα μνημης στην συσκευασια;;; :confused:

Στο site της Nokia αναφερει οτι θα εχει με ενα μικρο αστερισκο που αναφερει απλα οτι "Please note different MultiMediaCard (MMC) configurations may be available depending on country or operator configuration" δηλαδη οτι σε ορισμενες χωρες μπορει αντι για 64Mb να δινεται με 32Mb.

Αυτο γιατι? :blink: Δεν το καταλαβαινω :wacko:

B L U E in G R E E N :cool:

Εχω ευχαριστα για το 6680 απο Ιταλια!

Η φιλη μου (φοιτητρια στην Pescara) η οποια μου ειχε φερει και το 6630 απο την ΤΙΜ στη τιμη των 349euro.

Μ ενημερωσε πριν λιγο πως αυριο το πρωι της ειπαν απο την tre `3` πως θα της εχουν κρατησει ενα κομματι στην τιμη των 250euro αλλα κλειδωμενο.

Οποτε αυριο το πρωι μολις παει θα μ ενημερωσει και με τη σειρα μου εγω,εσας!

συγνωμη για την βραδυνη ευχαριστη αναστατωση... νεοτερα αυριο ;)

φιλικα

loipon akouste na deite..

opos sas exo pei douleyo sthn 3 italia & molis eida to prohgoumeno post ta epaiksa..phra thl ton ypeythino testing ton kinhton & mou eipan oti exoun hdh & ta dokimazoun!!!!

ayrio pao sta kentrika na ta do perimenete nea,foto & hmeromhnies!!!!

Εχω ευχαριστα για το 6680 απο Ιταλια!

Η φιλη μου (φοιτητρια στην Pescara) η οποια μου ειχε φερει και το 6630 απο την ΤΙΜ στη τιμη των 349euro.

Μ ενημερωσε πριν λιγο πως αυριο το πρωι της ειπαν απο την tre `3` πως θα της εχουν κρατησει ενα κομματι στην τιμη των 250euro αλλα κλειδωμενο.

Οποτε αυριο το πρωι μολις παει θα μ ενημερωσει και με τη σειρα μου εγω,εσας!

συγνωμη για την βραδυνη ευχαριστη αναστατωση... νεοτερα αυριο ;)

φιλικα

250E?? ΟΥΑΟΥ :w00t:

B L U E in G R E E N :cool:

ah p.s. ola ta kinhta ths "3" einai kleidomena & malista mono gia thn sim pou ta synodeyei..na skefteite oti akoma & emeis ta stelnoume se ergasthrio sto milano gia na ta ksekleidosoun!!!

pote problepete na kykloforisei to xseklydoma kai sta magazakia tou notou??eimai itali kai to thelw oposdhpote apo 3!thnanks!telika kala ekana kai to perimena!

:)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...