Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 ***pre release***

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

shmera to agosa kai ego apo nokia shop 580 euro....xalali toy se mobaki xroma...para poly oraio....

μωβ??? :worry: για ποσταρε καμια φωτο να το δουμε!!! :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει κάποιος που έχει το 6630 να το πουλήσει για να πάρει το 6680. Απ ότι βλέπω στο Buy&Sell τα 6630 πουλιούνται γύρω στα 300 - 350€. Θέωρω υπερβολή κάποιος να δώσει +200€ για τις μικρές βελτιώσεις που έχει το 6680...

αναλογα πως θα το παρει ο καθενας φιλε μου,για αλλους ειναι μικρες για αλλους φαινοντε τεραστιες οι διαφορες,εγω ειμαι καπου στη μεση :p

Σε κανενα 2μηνο ποσο υπολογιζεται να χει πεσει η τιμη του?

Αν κρινω απο το ποσο ειχε πεσει του 6600 και του 7610 σχεδον καθολου.

Εκτος και αν μας κανει κανενα ξαφνικο η Nokia και εχει ηδη ανακοινωσει και ειναι ετοιμο για κυκλοφορια κανενα νεο μοντελο,πραγμα λιγο δυσκολο με τα τωρινα δεδομενα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Σε κανενα 2μηνο ποσο υπολογιζεται να χει πεσει η τιμη του?

δε το βλεπω να πεφτει φιλε μου :(

Σήμερα, Πέμπτη, το πήρα κι εγώ. Τελείως διαφορετικό από τις φωτό... Πολύ εντυπωσιακό, πολύ λεπτό, λίγο πιο μεγάλο από όσο το περίμενα, πολύ πολύ γερό (!!!) και τα μεταλλικά του μέρη με εξέπληξαν, όχι σαν το ψεύτικο 6630 (πορτάκι ήταν εκείνο???)...

Από εκεί και πέρα, εγώ προσωπικά Είδα διαφορά στην οθόνη όσον αφορά τα χρώματα, ακόμη και στο Μενού. Αυτό που αναφέρθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα (δεν θυμάμαι ποιού είναι τα copyright) Πιο Ζεστά Τα Χρώματα Του. Πέραν αυτού, φαίνεται πολύ γρήγορο, αλλά θα σας έχω περισσότερα όταν τρέξω και άλλα πράγματα και το φορτώσω αρκετά.

Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει add items στο Go to menu?

Καλό και πρωτοποριακό, αλλά έχει μερικά ελατωματάκια. πχ το flash είναι εντελώς διακοσμητικό! ούτε για φακός δε κάνει :-)

Πάντως με το outlook ο συγχρονισμός είναι άψογος. Ως και τη φωτογραφία του contact που υπάρχει στο Outlook περνάει στο κινητό..!

--

benjamin linus

--

Σήμερα, Πέμπτη, το πήρα κι εγώ. Τελείως διαφορετικό από τις φωτό... Πολύ εντυπωσιακό, πολύ λεπτό, λίγο πιο μεγάλο από όσο το περίμενα, πολύ πολύ γερό (!!!) και τα μεταλλικά του μέρη με εξέπληξαν, όχι σαν το ψεύτικο 6630 (πορτάκι ήταν εκείνο???)...

Από εκεί και πέρα, εγώ προσωπικά Είδα διαφορά στην οθόνη όσον αφορά τα χρώματα, ακόμη και στο Μενού. Αυτό που αναφέρθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα (δεν θυμάμαι ποιού είναι τα copyright) Πιο Ζεστά Τα Χρώματα Του. Πέραν αυτού, φαίνεται πολύ γρήγορο, αλλά θα σας έχω περισσότερα όταν τρέξω και άλλα πράγματα και το φορτώσω αρκετά.

καλοριζικο φιλε μου να το χαιρεσαι,τελεια αισθηση ετσι?εχει οντως τις διαφορες που λες σε σχεση με το 6630 :)

οσο για το φλας του ενταξει διακοσμητικο ειναι οπως και στα περισσοτερα κινητα με φλας εκτος των sharp

καλοριζικο φιλε μου να το χαιρεσαι,τελεια αισθηση ετσι?εχει οντως τις διαφορες που λες σε σχεση με το 6630 :)

οσο για το φλας του ενταξει διακοσμητικο ειναι οπως και στα περισσοτερα κινητα με φλας εκτος των sharp

Γιατί διακοσμητικό; Δεν έχει αποτέλεσμα εννοείτε; Γιατι αν πρόκειται για το ότι δεν ανοίγει για πολλή ώρα μόνο του ώστε να παίζει και ρόλο φακού, όλο και κάποιο προγραμματάκι θα βγεί... :-)

κατι λιγα κανει φιλε μου ενταξει στο κατω κατω δεν ειναι και καμια ψηφιακη,μια χαρα τραβαει τις φωτογραφιες του παντως

Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε cabj και οι υπόλοιποι που βοηθάτε!

Δηλαδή με λίγα λόγια δεν θα μπορέσω να μπώ στο Vodafone Live menu και να απολαύσω τις άλλες υπηρεσίες που προσφέρει δωρεάν η Vodafon,όπως video streaming,παρα μόνο βιντεοκλήσεις.

george cc

Prosopseis tha mporei na allazei sto mellon to 6680??Ti tha ginoun i grantzounies stin othoni an den tha mporei na allazei?

Λογικα θα μπορεις να αλλαξεις προσοψη (σε Νοκια shop), οχι ομως τοσο ευκολα οπως με τα express covers αλλων τηλεφωνων (Πχ 6630) ;)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ρε παιδιά, όταν ξεκινάει μια κλήση και όταν τελειώνει γράφει κάτι για πακέτα δεδομένων. Τι ειναι αυτό και πώς απενεργοποιείται?

Ξέρει κανείς να μου απαντήσει?

Η μετάδοση της φωνής στο WCDMA γίνεται packet-switched. Αυτό ίσως γιατί μελλοντικά (σ'ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον) ίσως χρεώνουν με βάση αυτή τη μεταφορά πακέτων και όχι το χρόνο, κάτι σαν το GPRS. Εξ ου και το counter που βλέπεις.

Αλλά λυπάμαι, δεν ξέρω πως κλείνει. Τόσο ενοχλητικό είναι;

H διαφορά στο 6670 είναι πως απλός το 6680 είναι 3g ???

Οχι βεβαια εχει πολλες διαφορες.Διαλεξε ΕΔΩ τα 2 κινητα και θα δεις τα χαρακτηριστικα τους διπλα διπλα. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Για 3G κλήση μιλάς?

για απλη κληση λεει αλλα του βγαζει αυτο με τα πακετα δεδομενων. μαλλον εχει ενεργοποιημενο το 3G mode και γ'αυτο ισως του το βγαζει αυτο. αν επιλεξεις μονο GSM δε λυνεται;

δε το βλεπω να πεφτει φιλε μου :(

ego pistvo pos mexri to kalokairi tha xasei ena katostariko giati i nokia tha vgalei kai ton diadoxo to nokia 6681 gia pigenete edo

http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg

Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας)

ego pistvo pos mexri to kalokairi tha xasei ena katostariko giati i nokia tha vgalei kai ton diadoxo to nokia 6681 gia pigenete edo

kamia sxesi to ena me to allo

des edo

http://www.nokia.com/phones/comparephones/compare_results.jsp?location=EMEA&language=EN&pageaction=COMP&phone=6681&phone=6680

Φιλε μου το 6681 δεν ειναι 3g ουτε εχει δυο καμερες! αρα δεν μπορουμε να το θεωρησουμε διαδοχο! ;)

B L U E in G R E E N :cool:

Guest RouKouNas
ok

mporeite na postarete (osi exoune to kinito)kai kamia foto pou vgazei to 6680 na doume ti foto vgazei

Κοιτα εδω και εδω

με την ευγενικη χορηγια του nervous και του ταξιδιωτης22 :up: :yahoo:

να επισημανω οτι οι εικονες που εχω ανεβασει ειναι κατωτερης ποιοτητας γιατι αλλιως δε θα μπορουσα να τις βαλω

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...