Jump to content

Apo ISDN se PSTN

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να έχεις το κουτί απο το Netmod έτοιμο για επιστρφή για να μην σε χρεώσουν κανένα Netmood τσαμπα και βερεσέ.

Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα.

Robert Frost

Μήπως να μην το διακόψεις καλύτερα!

Αν θέλουν 30€ να στο ξαναγυρίσουν σε PSTN είναι αρκετά τα λεφτά!

Η διαφορά του βασικού παγίου (11,4€) με του ISDN(14,9€) είναι 4,165€ με φπα 19%!

Οπότε τα 30€ είναι 7 ολοκληρη μήνες ISDN.

Δηλαδή θα σκάσεις τώρα 30 ευραίους και θα είναι σαν να έχεις πληρώσει για μετά από 7 μήνες!

Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα.

Robert Frost

• 3 weeks later...
ζητας στο 134 μια νεα συνδεση η ΡSDN στον ιδιο χωρο με αυτον που τωρα λειτουργει η ISDN

ετσι η νεα αυτη συνδεση ειναι δωρεαν εφ οσον λειτουργει ακομη η ISDN

Μόλις εγκατασταθει η νεα γραμή παιρνεις το netmod και την ταυτοτητα οδευεις στο οποιο καταστημα του οτε με πληρωμενο τον τελευταιο λογαριασμο που εχει εκδοθει και κανεις αιτηση για οριστικη καταργηση της ISDN γραμμης σου

στο επομενο διαστημα θα εκδοθει ο εκκαθαριστικος λογαριασμος που θα σου επιστεφοντε τα οποια παγια ειχες ικαποτε προκαταβαλει

:lol:

Δε θα χάσει όμως το νούμερό του με αυτόν τον τρόπο;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

ζητας στο 134 μια νεα συνδεση η ΡSDN στον ιδιο χωρο με αυτον που τωρα λειτουργει η ISDN

ετσι η νεα αυτη συνδεση ειναι δωρεαν εφ οσον λειτουργει ακομη η ISDN

Μόλις εγκατασταθει η νεα γραμή παιρνεις το netmod και την ταυτοτητα οδευεις στο οποιο καταστημα του οτε με πληρωμενο τον τελευταιο λογαριασμο που εχει εκδοθει και κανεις αιτηση για οριστικη καταργηση της ISDN γραμμης σου

στο επομενο διαστημα θα εκδοθει ο εκκαθαριστικος λογαριασμος που θα σου επιστεφοντε τα οποια παγια ειχες ικαποτε προκαταβαλει

:lol:

τι είπες ρε φίλε???

χάθηκα....

πρώτον θα χάσεις το νούμερο της isdn και δεύτερον.. :confused: γιατί θα πάρεις πίσω τα πάγια? :worry:

this is how we do...

• 1 year later...
Άμα αλλάξω την γραμμή μου από ISDN σε PSTN, θα μπορώ να έχω κανονικά την DSL συνδεσή μου (512) με την Vivodi (λογικά θα πρέπει ν'αλλάξω το router) ?:worry:

Δεν στο συνιστώ.Θα πρέπει να κοπεί και η ADSL και να την ξαναενεργοποιήσεις όταν κατασκευαστέι η PSTN.
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Άμα αλλάξω την γραμμή μου από ISDN σε PSTN, θα μπορώ να έχω κανονικά την DSL συνδεσή μου (512) με την Vivodi (λογικά θα πρέπει ν'αλλάξω το router) ?:worry:

Δεν στο συνιστώ.Θα πρέπει να κοπεί και η ADSL και να την ξαναενεργοποιήσεις όταν κατασκευαστέι η PSTN.

θα πρεπει:

* Να αλλαξεις - κατα 90% - το router σου, γιατι θα ειναι καταλληλο μονο για ISDN γραμμη

* Να καταργηθει η παλια ADSL γραμμη και να ενεργοποιηθει μολις γινει και η μετατροπη σε PSTN (γινεται αυτοματα αν κανεις την αιτηση για μετατροπη της τηλ. γραμμης), το οποιο ειναι προβλημα γιατι μπορει να μην υπαρχουν και πορτες για απλες γραμμες

Κατα τριτον:

Μήπως να μην το διακόψεις καλύτερα!

Αν θέλουν 30€ να στο ξαναγυρίσουν σε PSTN είναι αρκετά τα λεφτά!

Η διαφορά του βασικού παγίου (11,4€) με του ISDN(14,9€) είναι 4,165€ με φπα 19%!

Οπότε τα 30€ είναι 7 ολοκληρη μήνες ISDN.

Δηλαδή θα σκάσεις τώρα 30 ευραίους και θα είναι σαν να έχεις πληρώσει για μετά από 7 μήνες!

Η διαφορα στα παγια ειναι 4,165€ το μηνα, αλλα αν εχεις αναγνωριση ειναι 3€ γιατι με την ISDN ειναι δωρεαν, ενω στις απλες γραμμες χρεωνεται 1,2€ με ΦΠΑ. Επισης, η μετατροπη κοστιζει 34,91€, αρα στην ουσια κερδος θα εχεις μετα τους 11,5 μηνες. (ασε που χανεις και τα δυο καναλια επικοινωνιας) Κοινως...αστο, γιατι ετσι οπως τα χρεωνουν στον ΟΤΕ, ειναι "ειδικα κατασκευασμενα" για να σε αναγκαζουν να μην αλλαξεις.

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Το πρόβλημά μου είναι ότι "χτυπάνε" και οι δύο γραμμές, ιδίως αν μιλάς στην πρώτη και δεν σηκώσεις την δεύτερη, ο άλλος νομίζει ότι λείπεις! :(

Ο πΟΤΕ μου είχε συστήσει να ρυθμίσω το Netmod,από τις οδηγίες, φυσικά οδηγίες δεν βρήκα, οπότε και γω "κατεβάζω" την μία γραμμή και βρήκα την υγειά μου...:lol: