lebe Δημοσιεύτηκε April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 20, 2005 Paides exw ISDN kai thelw na kanw th grammh mou PSTN kai na katarghsw thn ISDN ti xreiazetai na kanw? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Τηλεφωνική αίτηση στο 134 και ενδεχομένως υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. April 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2005 Να έχεις το κουτί απο το Netmod έτοιμο για επιστρφή για να μην σε χρεώσουν κανένα Netmood τσαμπα και βερεσέ. Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Όμως υπάρχει κάποιο κόστος για την μετατροπή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. April 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 30 Euro einai paides phra thlefwno shmera kai rwthsa.Thnx pantws paides Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Μήπως να μην το διακόψεις καλύτερα! Αν θέλουν 30€ να στο ξαναγυρίσουν σε PSTN είναι αρκετά τα λεφτά! Η διαφορά του βασικού παγίου (11,4€) με του ISDN(14,9€) είναι 4,165€ με φπα 19%! Οπότε τα 30€ είναι 7 ολοκληρη μήνες ISDN. Δηλαδή θα σκάσεις τώρα 30 ευραίους και θα είναι σαν να έχεις πληρώσει για μετά από 7 μήνες! Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 ζητας στο 134 μια νεα συνδεση η ΡSDN στον ιδιο χωρο με αυτον που τωρα λειτουργει η ISDN ετσι η νεα αυτη συνδεση ειναι δωρεαν εφ οσον λειτουργει ακομη η ISDN Μόλις εγκατασταθει η νεα γραμή παιρνεις το netmod και την ταυτοτητα οδευεις στο οποιο καταστημα του οτε με πληρωμενο τον τελευταιο λογαριασμο που εχει εκδοθει και κανεις αιτηση για οριστικη καταργηση της ISDN γραμμης σου στο επομενο διαστημα θα εκδοθει ο εκκαθαριστικος λογαριασμος που θα σου επιστεφοντε τα οποια παγια ειχες ικαποτε προκαταβαλει :lol: Δε θα χάσει όμως το νούμερό του με αυτόν τον τρόπο; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Ναι θα το χασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 ζητας στο 134 μια νεα συνδεση η ΡSDN στον ιδιο χωρο με αυτον που τωρα λειτουργει η ISDN ετσι η νεα αυτη συνδεση ειναι δωρεαν εφ οσον λειτουργει ακομη η ISDN Μόλις εγκατασταθει η νεα γραμή παιρνεις το netmod και την ταυτοτητα οδευεις στο οποιο καταστημα του οτε με πληρωμενο τον τελευταιο λογαριασμο που εχει εκδοθει και κανεις αιτηση για οριστικη καταργηση της ISDN γραμμης σου στο επομενο διαστημα θα εκδοθει ο εκκαθαριστικος λογαριασμος που θα σου επιστεφοντε τα οποια παγια ειχες ικαποτε προκαταβαλει :lol: τι είπες ρε φίλε??? χάθηκα.... πρώτον θα χάσεις το νούμερο της isdn και δεύτερον.. :confused: γιατί θα πάρεις πίσω τα πάγια? :worry: Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Άμα αλλάξω την γραμμή μου από ISDN σε PSTN, θα μπορώ να έχω κανονικά την DSL συνδεσή μου (512) με την Vivodi (λογικά θα πρέπει ν'αλλάξω το router) ?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Δεν στο συνιστώ.Θα πρέπει να κοπεί και η ADSL και να την ξαναενεργοποιήσεις όταν κατασκευαστέι η PSTN. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Άμα αλλάξω την γραμμή μου από ISDN σε PSTN, θα μπορώ να έχω κανονικά την DSL συνδεσή μου (512) με την Vivodi (λογικά θα πρέπει ν'αλλάξω το router) ?:worry: Δεν στο συνιστώ.Θα πρέπει να κοπεί και η ADSL και να την ξαναενεργοποιήσεις όταν κατασκευαστέι η PSTN. θα πρεπει: * Να αλλαξεις - κατα 90% - το router σου, γιατι θα ειναι καταλληλο μονο για ISDN γραμμη * Να καταργηθει η παλια ADSL γραμμη και να ενεργοποιηθει μολις γινει και η μετατροπη σε PSTN (γινεται αυτοματα αν κανεις την αιτηση για μετατροπη της τηλ. γραμμης), το οποιο ειναι προβλημα γιατι μπορει να μην υπαρχουν και πορτες για απλες γραμμες Κατα τριτον: Μήπως να μην το διακόψεις καλύτερα! Αν θέλουν 30€ να στο ξαναγυρίσουν σε PSTN είναι αρκετά τα λεφτά! Η διαφορά του βασικού παγίου (11,4€) με του ISDN(14,9€) είναι 4,165€ με φπα 19%! Οπότε τα 30€ είναι 7 ολοκληρη μήνες ISDN. Δηλαδή θα σκάσεις τώρα 30 ευραίους και θα είναι σαν να έχεις πληρώσει για μετά από 7 μήνες! Η διαφορα στα παγια ειναι 4,165€ το μηνα, αλλα αν εχεις αναγνωριση ειναι 3€ γιατι με την ISDN ειναι δωρεαν, ενω στις απλες γραμμες χρεωνεται 1,2€ με ΦΠΑ. Επισης, η μετατροπη κοστιζει 34,91€, αρα στην ουσια κερδος θα εχεις μετα τους 11,5 μηνες. (ασε που χανεις και τα δυο καναλια επικοινωνιας) Κοινως...αστο, γιατι ετσι οπως τα χρεωνουν στον ΟΤΕ, ειναι "ειδικα κατασκευασμενα" για να σε αναγκαζουν να μην αλλαξεις. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Το πρόβλημά μου είναι ότι "χτυπάνε" και οι δύο γραμμές, ιδίως αν μιλάς στην πρώτη και δεν σηκώσεις την δεύτερη, ο άλλος νομίζει ότι λείπεις! :( Ο πΟΤΕ μου είχε συστήσει να ρυθμίσω το Netmod,από τις οδηγίες, φυσικά οδηγίες δεν βρήκα, οπότε και γω "κατεβάζω" την μία γραμμή και βρήκα την υγειά μου...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts