Jump to content

Sony Ericsson Z600

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος foofighter21 (27 Απρ. 2004 , 02:55)

kalispera paidia.eimai kai ego katoxos toy se z600 kai tha ithela na moy lithi mia aporia sxetika me to portaki.thelo na mou apantisi kapoios an gnorizi me tin xrisi anoikse klise to portaki mpori na xalarosi?

eyxaristo

Χαλαρώνει αλλά δεν είναι και μεγάλη η διαφορά ούτε σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η μόνη διαφορά είναι η οθόνη. Το Ζ600 έχει TFD ενώ το Τ630 TFT. Η δεύτερη έχει καλύτερη απεικόνηση χρωμάτων αλλά μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας ενώ η TFD λίγο χειρότερη αλλά με πολύ μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_christoforos (27 Απρ. 2004 , 16:38)

Το Τ630 έχει και καλήτερη κάμερα 640χ480.

Λάθος!Τα Τ610/630 και Ζ600 έχουν ακριβώς την ίδια κάμερα.Όσο για την ανάλυση που αναφέρεις πρόκειται ουσιαστικά για resize των φωτογραφιών μέσω software της συσκευής με επιπτώσεις στην ποιότητα βέβαια.

Το Τ630 το έχει ένας φίλος μου το Ζ600 εγώ το Τ610 ο κουνιάδος μου. Το 630 έχει λίγο καλύτερες φώτο απο το Ζ600. Αυτό φαίνετε και απο το εξής. Όταν μου στέλνει αυτό φώτο απο το 630 φαίνετε πολύ καλά να μην σου πω και καλύτερα απο ότι στο δικό του. Άμα στείλω εγώ απο το δικό του αστα να πάνε.

Οχι φιλε την ιδια καμερα εχουν οπως σωστα ειπε ο spykom

προφανως ειναι θεμα λογισμικου.

κρινε τις φωτος του ενος και του αλλου σε ενα pc.εκειθαφανουν περισσοτερο οι διαφορες.

eixa anaferei,se proigoumeno post gia ena z600 to opoio to eixa afisei kai meta apo 5 meres piga na to fortisw kai tipota.simera piga sto service kai pros ekplixi mou edwsan kainourgia syskeyi.andikatastasi. koufo!
http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

παιδιά έχω μια απορεία. Όταν χρησιμοποιείτε το handsfree, όταν χτυπάει το τηλ το κουδούνισμα ακούγεται στο ακουστικί του handsfree ή κάνει μόνο ένα μπιπ μπιπ και μετά κουδουνίζει μόνο το τηλ???????Εγώ έχω το Τ630 και θέλω να ξέρω αν το κάνει και στο Ζ600

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirage (28 Απρ. 2004 , 02:01)

Οχι φιλε την ιδια καμερα εχουν οπως σωστα ειπε ο spykom

προφανως ειναι θεμα λογισμικου.

κρινε τις φωτος του ενος και του αλλου σε ενα pc.εκειθαφανουν περισσοτερο οι διαφορες.

Ίσως να είναι και αυτό που λέτε. Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι το Τ630 έχει λίγο καλύτερες φώτο.

• 2 weeks later...
Καλησπέρα. Σήμερα-αύριο θα πάω να πάρω κινητό (επιδότιση). Κατέλειξα στο Ζ600. Είναι καλή επιλογή ; Αρνητικά ; Ευχαριστώ

Wirelessly posted (Z600: SonyEricssonZ600/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από andrikosBO

Καλησπέρα. Σήμερα-αύριο θα πάω να πάρω κινητό (επιδότιση). Κατέλειξα στο Ζ600. Είναι καλή επιλογή ; Αρνητικά ; Ευχαριστώ

Kalhspera,an den sou kanei kopo diavase to paron thread kai 8a vreis monos sou tis opoies apanthseis sta erwthmata sou.Proswpika to 8ewrw ena timio thlefwno,sta8ero kai axiopisto. Ena meion tou einai h metria poiothta twn fwto pou vgaze kai h mikrh mnhmh (2MB) i.An to pareis apefyge thn live ekdosh.Filika...

Γειά σας, έχω πάρει το Ζ600 και έχω μια απορία,

οι υπενθυμίσεις στο ημερολόγιο δεν γίνεται να μπούν περιοδικές? Ετήσιες, μηνιές κ.τ.λ.? Όταν έκανα sync με το outlook μου βρήκε 434 καταχωρίσεις και αυτό επειδή ήταν όλες περιοδικές (στο outlook) με αποτέλεσμα να γεμίσει η μνήμη. Ευχαριστώ. :rolleyes:

Το GX20 επεσε στα 300€. Αυτό συμένει ότι σε λίγο και αυτό θα πάει πολύ κάτω. Περίμενε. Αν σε ενδειαφέρουν οι φώτο μην το πέρνεις είναι μάπα. Σε όλα τα άλλα είναι πολύ εύχριστο και καλό.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirage ( 7 Μάι. 2004 , 14:32)

Wirelessly posted (Z600: SonyEricssonZ600/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Kalhspera,an den sou kanei kopo diavase to paron thread kai 8a vreis monos sou tis opoies apanthseis sta erwthmata sou.Proswpika to 8ewrw ena timio thlefwno,sta8ero kai axiopisto. Ena meion tou einai h metria poiothta twn fwto pou vgaze kai h mikrh mnhmh (2MB) i.An to pareis apefyge thn live ekdosh.Filika...

ευχαριστώ πολύ :D ναι διάβασα μερικές σελίδες (τις πιο προσφατες) και ομολογουμένως έβγαλα άκρη. Αυτό μόνο που θέλω να ξέρω είναι αν πρέπει να το πάω άμμεσα για αναβαθμιση. Είναι αναγκαίο ;

Τιποτα φιλε μου ,αν τo Z600 σου φοραει την R5B001 δεν χρειαζεται να κανεις αμεσα καμμια αναβαθμιση γιατι δεν παρουσιαζει καποιο ιδιαιτερα ενοχλητικο προβλημα και ειναι σταθεροτατη.

Επισης σχετικα με την ποιοτητα των φωτ. θα πρεπει να ξερεις οτι το κινητο με καλες συνθηκες φωτισμου το αποτελεσμα που δινει ειναι σχετικα ικανοποιητικο ,η αποδοση μειωνεται πολυ σε χαμηλες συνθηκες φωτισμου.

Καλιριζικο να ειναι και οτι προβλημα εχεις ,εδω ειμαστε για βοηθεια(αν μπορουμε) :)

να'στε καλά. Ναι κατα 99% αυτό θα πάρω. Το είχα σήμερα για 3 ώρες και μπορώ να πω πως μου άρεσε πάρα πολύ. Άντε να δούμε. Προσόψεις βρίσκω εύκολα φαντάζομαι σωστα;

Oxi ...δυστυχως δεν βρισκονται ευκολα...κοιτα ενα παλιοτερο ποστ μου περι του θεματος.

Ρε παιδια μπορεί κάποιος να μου απαντήσει????????????????

Πιο πάνω κάνω την εξής ερώτηση:

Οι υπενθυμίσεις στο ημερολόγιο δεν γίνεται να μπούν περιοδικές? Ετήσιες, μηνιές κ.τ.λ.? Όταν έκανα sync με το outlook μου βρήκε 434 καταχωρίσεις και αυτό επειδή ήταν όλες περιοδικές (στο outlook) με αποτέλεσμα να γεμίσει η μνήμη.

Χρειάζομαι μια απάντηση γιατι αν δεν γίνεται μάλλον θα το πουλήσω...

to z600 de dexete wav ixous? exw enan ixo wav sto pc k thelw na ton steilw sto kinito alla na mpainei san ixos klisis.... to ekana se amr to esteila sto kinito alla to vlepei san ixografimeno ixo k den mporw na to valw san ixo klisis... ANYBODY TO HELP?????? :blink: :blink: :blink:
BORN TO BE AEL

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIXALHS_LAR (10 Μάι. 2004 , 01:35)

to z600 de dexete wav ixous? exw enan ixo wav sto pc k thelw na ton steilw sto kinito alla na mpainei san ixos klisis.... to ekana se amr to esteila sto kinito alla to vlepei san ixografimeno ixo k den mporw na to valw san ixo klisis... ANYBODY TO HELP?????? :blink: :blink: :blink:

Νομίζω μόνο midi αρχεία μπορει να παίξει σαν ήχους κλείσης. Κάντα μιντι αν μπορείς και πιστεύω να γίνει κάτι

• The title was changed to Sony Ericsson Z600