Terrys Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος foofighter21 (27 Απρ. 2004 , 02:55) kalispera paidia.eimai kai ego katoxos toy se z600 kai tha ithela na moy lithi mia aporia sxetika me to portaki.thelo na mou apantisi kapoios an gnorizi me tin xrisi anoikse klise to portaki mpori na xalarosi? eyxaristo Χαλαρώνει αλλά δεν είναι και μεγάλη η διαφορά ούτε σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Ποιά ειναι η διαφορά του με το t630??? εκτός από το μέγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrys Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Η μόνη διαφορά είναι η οθόνη. Το Ζ600 έχει TFD ενώ το Τ630 TFT. Η δεύτερη έχει καλύτερη απεικόνηση χρωμάτων αλλά μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας ενώ η TFD λίγο χειρότερη αλλά με πολύ μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Το Τ630 έχει και καλήτερη κάμερα 640χ480. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_christoforos (27 Απρ. 2004 , 16:38) Το Τ630 έχει και καλήτερη κάμερα 640χ480. Λάθος!Τα Τ610/630 και Ζ600 έχουν ακριβώς την ίδια κάμερα.Όσο για την ανάλυση που αναφέρεις πρόκειται ουσιαστικά για resize των φωτογραφιών μέσω software της συσκευής με επιπτώσεις στην ποιότητα βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Το Τ630 το έχει ένας φίλος μου το Ζ600 εγώ το Τ610 ο κουνιάδος μου. Το 630 έχει λίγο καλύτερες φώτο απο το Ζ600. Αυτό φαίνετε και απο το εξής. Όταν μου στέλνει αυτό φώτο απο το 630 φαίνετε πολύ καλά να μην σου πω και καλύτερα απο ότι στο δικό του. Άμα στείλω εγώ απο το δικό του αστα να πάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirage Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Οχι φιλε την ιδια καμερα εχουν οπως σωστα ειπε ο spykom προφανως ειναι θεμα λογισμικου. κρινε τις φωτος του ενος και του αλλου σε ενα pc.εκειθαφανουν περισσοτερο οι διαφορες. Παράθεση Low-fi blog Κλείστρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 eixa anaferei,se proigoumeno post gia ena z600 to opoio to eixa afisei kai meta apo 5 meres piga na to fortisw kai tipota.simera piga sto service kai pros ekplixi mou edwsan kainourgia syskeyi.andikatastasi. koufo! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastoul Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 παιδιά έχω μια απορεία. Όταν χρησιμοποιείτε το handsfree, όταν χτυπάει το τηλ το κουδούνισμα ακούγεται στο ακουστικί του handsfree ή κάνει μόνο ένα μπιπ μπιπ και μετά κουδουνίζει μόνο το τηλ???????Εγώ έχω το Τ630 και θέλω να ξέρω αν το κάνει και στο Ζ600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Χτυπάει και στο ακουστικό του handsfree. Με καλώδιο είναι το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirage (28 Απρ. 2004 , 02:01) Οχι φιλε την ιδια καμερα εχουν οπως σωστα ειπε ο spykom προφανως ειναι θεμα λογισμικου. κρινε τις φωτος του ενος και του αλλου σε ενα pc.εκειθαφανουν περισσοτερο οι διαφορες. Ίσως να είναι και αυτό που λέτε. Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι το Τ630 έχει λίγο καλύτερες φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Καλησπέρα. Σήμερα-αύριο θα πάω να πάρω κινητό (επιδότιση). Κατέλειξα στο Ζ600. Είναι καλή επιλογή ; Αρνητικά ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirage Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Wirelessly posted (Z600: SonyEricssonZ600/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από andrikosBO Καλησπέρα. Σήμερα-αύριο θα πάω να πάρω κινητό (επιδότιση). Κατέλειξα στο Ζ600. Είναι καλή επιλογή ; Αρνητικά ; Ευχαριστώ Kalhspera,an den sou kanei kopo diavase to paron thread kai 8a vreis monos sou tis opoies apanthseis sta erwthmata sou.Proswpika to 8ewrw ena timio thlefwno,sta8ero kai axiopisto. Ena meion tou einai h metria poiothta twn fwto pou vgaze kai h mikrh mnhmh (2MB) i.An to pareis apefyge thn live ekdosh.Filika... Παράθεση Low-fi blog Κλείστρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpetr Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Γειά σας, έχω πάρει το Ζ600 και έχω μια απορία, οι υπενθυμίσεις στο ημερολόγιο δεν γίνεται να μπούν περιοδικές? Ετήσιες, μηνιές κ.τ.λ.? Όταν έκανα sync με το outlook μου βρήκε 434 καταχωρίσεις και αυτό επειδή ήταν όλες περιοδικές (στο outlook) με αποτέλεσμα να γεμίσει η μνήμη. Ευχαριστώ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Το GX20 επεσε στα 300€. Αυτό συμένει ότι σε λίγο και αυτό θα πάει πολύ κάτω. Περίμενε. Αν σε ενδειαφέρουν οι φώτο μην το πέρνεις είναι μάπα. Σε όλα τα άλλα είναι πολύ εύχριστο και καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirage ( 7 Μάι. 2004 , 14:32) Wirelessly posted (Z600: SonyEricssonZ600/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Kalhspera,an den sou kanei kopo diavase to paron thread kai 8a vreis monos sou tis opoies apanthseis sta erwthmata sou.Proswpika to 8ewrw ena timio thlefwno,sta8ero kai axiopisto. Ena meion tou einai h metria poiothta twn fwto pou vgaze kai h mikrh mnhmh (2MB) i.An to pareis apefyge thn live ekdosh.Filika... ευχαριστώ πολύ :D ναι διάβασα μερικές σελίδες (τις πιο προσφατες) και ομολογουμένως έβγαλα άκρη. Αυτό μόνο που θέλω να ξέρω είναι αν πρέπει να το πάω άμμεσα για αναβαθμιση. Είναι αναγκαίο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirage Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Τιποτα φιλε μου ,αν τo Z600 σου φοραει την R5B001 δεν χρειαζεται να κανεις αμεσα καμμια αναβαθμιση γιατι δεν παρουσιαζει καποιο ιδιαιτερα ενοχλητικο προβλημα και ειναι σταθεροτατη. Επισης σχετικα με την ποιοτητα των φωτ. θα πρεπει να ξερεις οτι το κινητο με καλες συνθηκες φωτισμου το αποτελεσμα που δινει ειναι σχετικα ικανοποιητικο ,η αποδοση μειωνεται πολυ σε χαμηλες συνθηκες φωτισμου. Καλιριζικο να ειναι και οτι προβλημα εχεις ,εδω ειμαστε για βοηθεια(αν μπορουμε) :) Παράθεση Low-fi blog Κλείστρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 να'στε καλά. Ναι κατα 99% αυτό θα πάρω. Το είχα σήμερα για 3 ώρες και μπορώ να πω πως μου άρεσε πάρα πολύ. Άντε να δούμε. Προσόψεις βρίσκω εύκολα φαντάζομαι σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirage Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Oxi ...δυστυχως δεν βρισκονται ευκολα...κοιτα ενα παλιοτερο ποστ μου περι του θεματος. Παράθεση Low-fi blog Κλείστρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpetr Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Ρε παιδια μπορεί κάποιος να μου απαντήσει???????????????? Πιο πάνω κάνω την εξής ερώτηση: Οι υπενθυμίσεις στο ημερολόγιο δεν γίνεται να μπούν περιοδικές? Ετήσιες, μηνιές κ.τ.λ.? Όταν έκανα sync με το outlook μου βρήκε 434 καταχωρίσεις και αυτό επειδή ήταν όλες περιοδικές (στο outlook) με αποτέλεσμα να γεμίσει η μνήμη. Χρειάζομαι μια απάντηση γιατι αν δεν γίνεται μάλλον θα το πουλήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 to z600 de dexete wav ixous? exw enan ixo wav sto pc k thelw na ton steilw sto kinito alla na mpainei san ixos klisis.... to ekana se amr to esteila sto kinito alla to vlepei san ixografimeno ixo k den mporw na to valw san ixo klisis... ANYBODY TO HELP?????? :blink: :blink: :blink: Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIXALHS_LAR (10 Μάι. 2004 , 01:35) to z600 de dexete wav ixous? exw enan ixo wav sto pc k thelw na ton steilw sto kinito alla na mpainei san ixos klisis.... to ekana se amr to esteila sto kinito alla to vlepei san ixografimeno ixo k den mporw na to valw san ixo klisis... ANYBODY TO HELP?????? :blink: :blink: :blink: Νομίζω μόνο midi αρχεία μπορει να παίξει σαν ήχους κλείσης. Κάντα μιντι αν μπορείς και πιστεύω να γίνει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. May 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2004 KOUFO????? TO PLAISIO PIGE TO Z600 STA 258 TELIKI!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 339 Νοn Vf-live,290 Vf-live.Tελικές τιμές με ΦΠΑ από Πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirage Δημ. May 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2004 Και ομως...τιμες πλαισιου Παράθεση Low-fi blog Κλείστρο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts