sakaflias Δημ. July 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 παντως τωρα που επιασαν η ζεστες για τα καλα και εχουν παει για μπανακια ηδη μας ερχονται μαυρισμενες (σοκολατα μου) και φυσικα θελουν να το δειξουν το μαυρισμα τους ακομη και μεχρι τα πιο περιεργα μερη!!! αχ αχ αχ :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 ase ase file...xamos ginetai! den kserw an tin palepsoume kai fetos...oles exoun trelathei! epeidi kai stin douleia mou eimai se kentriko dromo..kai pernane ola ta asteria apo edw..ta exw dei ola!!!!!!!!!!!!!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 ase ase file...xamos ginetai! den kserw an tin palepsoume kai fetos...oles exoun trelathei! epeidi kai stin douleia mou eimai se kentriko dromo..kai pernane ola ta asteria apo edw..ta exw dei ola!!!!!!!!!!!!!! tixere.... All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Πραγματικά οι κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης τωρα είναι Η πασαρέλα. Και φοράν λιγότερα από ότι φορούσαν στις παραλίες. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp4c3m4n Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 και οι περιφερειακοι καλοι ειναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Εμενα μου αρεσει που λογω θαλασσας και που ειναι πιο χυμα τα πραγματα ...νιωθουμε ολοι κι αυτες επισης καπως ..αναλαφρα.... και αυτο ειναι πολυ καλο.....αν με πιανετε! :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Οι κοπέλες έχουν τρελαθεί! Με την καλή έννοια πάντα. Κυκλοφορούν όλο και πιο ωραίες και ντύνονται πολύ προκλητικά αλλά ταυτόχρονα ωραία. Άσε αυτό το μαύρισμα! Τις κάνει πολύ σέξι! Και σε συνδυασμό με μίνι, ξώπλατα, μπούστα κτλ... τρελένεσαι! Υπάρχουν μερικές κοπέλες που είναι στην κυριολεξία αστέρια και δεν χορταίνεις να τις κοιτάς γιατί είναι κούκλες και γλυκές και εννοείται πως αυτά τα δύο δεν πάνε πακέτο!!! http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 τελικα τα μοντελα δεν ειναι αυτα που κυκλοφορουν στην πασαρελα,τα μοντελα κυκλοφορουν εξω στον δρομο και σκορπανε τη λαμψη τους πανω μας. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Συμφωνώ απόλυτα φίλε ταξιδιώτη! Ακούστε τι μου έτυχε χθες. Φαγώθηκαν τα κοτίτσια της παρέας να πάμε σε ένα open bar στην ελευσίνα. Πάμε λοιπόν και δίπλα από εκεί που καθόμασταν είχε μια εξέδρα. Κάποια στιγμη λοιπόν πέφτουν όλοι οι προβολείς επάνω στην εξέδρα και στήνεται μπροστα ένας φωτογράφος. Στο καπάκι άρχισαν να παρελαύνουν μοντέλα με ανάλαφρα ρούχα κιαι να τα φωτογραφίζει. Μιλάμε τα κορίτσια ήταν ΑΣΤΕΡΙΑ. Τι μάτια, χαρακτηριστηκά, σώματα, μπούτια, στήθη, πόδια που είχαν δεν μπορώ να σας περιγράψω. Μόλις τέλειωσε αυτό και μετά από κανένα μισάωρο, έρχονται με καΐκι δύο άλλες χορεύτριες με κοφτά σορτσάκια και αφού φτάνουν στην παραλία, ανεβαίνουν στην μπάρα και αρχίζουν να χορεύουν στους δικούς τους ρυθμούς! Τρελαθήκαμε, όχι αστεία! Αλλά το γέλιο είναι αλλού. Φανταστείτε την αντίδραση των κοριτσιών της παρέας που μας κουβάλησαν εκεί και φυσικά εμείς κοιτούσαμε τα μοντέλα!!! Το κλαμπ λέγεται ΙΡΙΣ και είναι στην παραλία Ελευσίνας! http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 πριν καμια εβδομαδα στην καβαλας στο υψος του alex pack ηταν μια γκομενα με ενα golf πολυ sexy ντυμενη δεν ηταν βεβαια η θεα αλλα ηταν μια χαρα και τελως παντων αφου ειπα να κανω μια κινηση και τελως παντων καταφερα μετα απο 10 λεπτα μπλα μπλα να ανταλαξουμε τηλ μπαινει στο ταξι που ειχε!!!! και βαζει το "ο ταξιζτης ο θανατος" του διονυσιου μιλαμε εμεινα κοκκαλο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 ταξί ή golf? http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 πριν καμια εβδομαδα στην καβαλας στο υψος του alex pack ηταν μια γκομενα με ενα golf πολυ sexy ντυμενη δεν ηταν βεβαια η θεα αλλα ηταν μια χαρα και τελως παντων αφου ειπα να κανω μια κινηση και τελως παντων καταφερα μετα απο 10 λεπτα μπλα μπλα να ανταλαξουμε τηλ μπαινει στο ταξι που ειχε!!!! και βαζει το "ο ταξιζτης ο θανατος" του διονυσιου μιλαμε εμεινα κοκκαλο φιλε δε σου κανω πλακα την κοπελα αυτη την εχω δει κι οχι μονο την εχω δει αλλα εχω μπει και στο ταξι της :) ειχε ενα avensis παλιοτερα τωρα δεν ξερω τι καβαλαει,το θεμα ειναι οτι πραγματια η κοπελα ειναι οχι απλα σεξυ ντυμμενη αλλα παρα πολυ σεξυ,αφου ειχα σκεφτει,καλα δεν φοβαται μην βαλει κανεναν στο αμαξι και την στριμωξει πουθενα? 90% παντως οτι λεμε για την ιδια κοπελα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Na fobate de les oti to parakalaei ( prokalei ) ? :lol: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Μπορεί να ψάχνεται ή απλά να είναι transexual οι οποίες συνηθίζουν να τριγυρνάνε προκλητικά με τα αυτοκίνητα τους. Μου χει τύχει και μένα κάτι παρόμοιο όταν ήμουν με την παρέα μου και ήρθε "μία" με ένα κόκκινο αυτοκίνητο η οποία φορούσε κοντή φούστα και μας μιλούσε και αυνανιζόταν. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη εξήγηση! http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 ενα golf απο τα λιγα οπου ειναι και ταξι που κυκλοφορει πολυ τη νυχτα στις πιατσες της κοντρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 αν ειναι η ιδια παντως που λεω εγω,δεν ειναι.ειναι κανονικη γυναικα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Επειδη εχω ...μου κανουν κατι τα σχεδια (γενικα) προσεχω τα tatoo που εχουν αυτες που μας τυρανουν ολη μερα και με πιανει κατι οταν τα βλεπω πανω τους και ιδιαιτερα σε κατι ...σημεια...που θελω να τα δω ολοκληρωμένα !!!!!!!!!! :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 φευγω παω χανια αυριο για τρελλα πραγματα και ...τι εχουν να δουν τα ματια μου!!!! :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 kai ego kiriaki gia leukada ante na doume ti tha doume All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 φευγω παω χανια αυριο για τρελλα πραγματα και ...τι εχουν να δουν τα ματια μου!!!! ελα και απο ηρακλειο μαι βολτα αν μπορεις και πηγαινε χερσοννησος και μαλια,θα παιξει ο νους σου μιλαμε ;) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 ελα και απο ηρακλειο μαι βολτα αν μπορεις και πηγαινε χερσοννησος και μαλια,θα παιξει ο νους σου μιλαμε ;) Χερσόνησο καλύτερα στα Μάλια είναι μόνο άγγλοι και ως συνήθως είναι μ@λ@κες :) Χερσόνησο και Γερμανίδες άντε και Ολανδέζες πιο ζεστοί άνθρωποι και πιο χαβαλές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Χερσόνησο καλύτερα στα Μάλια είναι μόνο άγγλοι και ως συνήθως είναι μ@λ@κες :) Χερσόνησο και Γερμανίδες άντε και Ολανδέζες πιο ζεστοί άνθρωποι και πιο χαβαλές. ε,ναι εχει πιο πολυ ποικοιλια :p Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 ego simera girisa apo leukada kai prebeza kai gia na po tin alithia irtha etsi :shock: :w00t: me auta pou eida... All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 ego simera girisa apo leukada kai prebeza kai gia na po tin alithia irtha etsi :shock: :w00t: me auta pou eida... Εκεί που πήγες τι περιμένεις... ;) This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Εχω την εντυπωση οτι αυτο το καλοκαιρι τα πραγμστα ξεφυγαν ακομη περισσοτερο προς οφελος των ματιων μας... :w00t: 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts