minovg Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 http://eppforum.cretaforce.net/gkr41/anakoinwsh.jpg :w00t: :lol: :lol: :lol: :rotfl: Η φώτο είναι για αυτό το τόπικ, όχι για το συγκεκριμένο. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Παντως απο εκει και περα, κακα τα ψεματα ολοι το περιμεναμε οτι με το που ανοιγε ο καιρος τα ρουχα ολο και θα ελλατωνονταν... Ειναι φυσικο επακολουθο της εποχης και της ερωτικης διαθεσης που υπαρχει διαχυτη. ;) Γι'αυτο ας φορεσουν οτι θελουν οι κοπελες (η καθεμια ξερει πιο ειναι το μετρο της και μεχρι που της αρεσει να φτανει), απλως περαν απο τις "προκλητικες" ας προσεχουν και οι υπολοιπες γιατι πλεον με τα κινητα τις mini καμερες και τα λοιπα ειναι πολυ ευκολο να "κανεις το μοντελο"... ;) Οσο για την κοπελα στην προηγουμενη σελιδα... Συγχαρητηρια!:!: Ολοι πρεπει να προσεχουμε το σωμα μας! ;) :p http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Πάντως καλύτερα θα ήταν να μην το μετατρέψετε το θέμα σε gallery ημίγυμνων γυναικών (sic) ... :wink: Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 http://eppforum.cretaforce.net/gkr41/anakoinwsh.jpg :w00t: Kala μιλαμε ΟΛΑ τα λεφτα ηταν αυτο. Ετσι ακριβως ειναι και δεν ειναι αστειο. Που παμε ρεεεεεεεε;;; :blink: :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Πρωσοπικα καθε αλλο παρα με "χαλαει" (μιλαμε μου την δινει αυτη η λεξη!!!http://www.langkawi.dk/smileys/u0102.gif), να φορανε οι κοπελες ελαφρια ρουχα, κοντες φουστες κτλ κτλ... Ενα πραγμα που πραγματικα μου αρεσει εδω που ειμαι ειναι οτι βλεπω κοπελες να φορανε και στην καθημερινη τους ζωη (Τριτη μεσημερι π.χ.) μια ωραια φουστα π.χ. και να πανε στις δουλειες τους. Στην Ελλαδα για να δεις κπελα με φουστα κανεις αγιασμο πριν...(ισως φταιει και οτι ζω επαρχια) Ενταξει καλα τα τζην κτλ κτλ, αλλα αλλη θυληκοτητα δινουν οι φουστες.Και δεν μιλω για εξτρα μινι. Απο εκει και περα και μια μινι για ενα βραδυ ή εναν καφε ή δεν ξερω ποτε παλι δεν θα με ενοχλουσε.:) Και δεν μιλαω μονο γα τις αλλες. Δεν ειμαι ο τυπος, "να τα κανουν αυτα ολες οι κοπελες εκτος απο την δικια μου." Το θεωρω απο τρομερα εγωιστικο εως κουτο. Τωρα η εξτρα εξτρα μινι δεν μου αρεσει για τον απλουστατο λογο οτι ξερω οτι ειναι αβολη για την κοπελα.(Μην με ρωτησετε πως το ξερω παντως δεν εχω βαλει ο ιδιος! :p ) Και οσον αφορα string η μη. Αναλογος. Και τα string εχουν το στυλ τους, και τα τρια τεταρτα (και του στυλ κλασικου εσωρουχου και του στυλ σαν κολλανακι), και "κλασσικα εσωρουχα". Τωρα εαν η κοπελα περπαταει και φοραει με χαμηλοκαυαλο παντελονι, ψηλοαυαλο string και της εχει φτασει στον λαιμο, τοτε το αποτελεσμα ειναι τραγελαφικο... Η οταν φορανε ασπρα ημιδιαφανη παντελονια και απο μεσα εχουν το κλασικο μαυρο η ασπρο εσωρουχο το οποιο φενεται απιστευτα ασχημα....Κι εδω το αποτελεσμα δεν ειναι ιδιαιτερα καλαισθητο. Α! και να μην ξεχασω! Εδω παλι που ειμαι, οι κοπελες εχουν τρελαθει να φορανε (οταν τα φορανε), τζην τα οποια να μην τους ειναι αφαρμοστα στον ποπο... Σας παρακαλω, φροντιστε ΝΑ ΜΗΝ το κανετε μοδα και Ελλαδα... :cry: ;) http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Εδω παλι που ειμαι, οι κοπελες εχουν τρελαθει να φορανε (οταν τα φορανε), τζην τα οποια να μην τους ειναι αφαρμοστα στον ποπο... Σας παρακαλω, φροντιστε ΝΑ ΜΗΝ το κανετε μοδα και Ελλαδα... :cry: ;) Και εγω μια απο τα ιδια φιλε μου,πρεπει να ειναι μοδα το τζιν που ειναι αφαρμοστο...και εδω μα απο τα ιδια. Η μονη μεγαλη διαφορα μας Μαριε,ειναι οτι οι εδω κοπελες δεν εχουν ποπο!! :cry: Τουλαχιστον οι ιταλιδες εχουν και κατι να επιδειξουν οταν σου γυρνανε την πλατη και οχι το γενετικο προβλημα με τα παχακια να πεταγονται απο την περιφερεια...(ασχετως αν ειναι τερμα αδυνατη η αλλη...οσοι εχουν κανει Αγγλια ξερουν :mad: ) Μην ανησυχεις για την Ελλαδα,οι δικες μας εχουν αλλη νοοτροπια δεν επιτρεπουν ουτε τσακα να κανει το τζιν του σε εκεινη την περιοχη , φροντιζουν για μας...οχι οπως οι αλλες ευρωπαιες... :lol: The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREY Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Ναι ρε μια χαρα.Πανε κι ολες στα γυμναστηρια.Να που μας συμφερει η γυναικεια ματαιοδοξια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Καλά γιατί έγιναν σπλιτ τα ποστ με θέμα την φώτο της κοπέλας; :confused: Ήταν όφτοπικ μήπως; :down: :down: :down: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 mario φιλε μου συνφωνω με οσα λες.κι εμενα μου αρεσει η κοπελα να ειναι με την ωραια της φουστιτσα οχι ομως με το σουπερ μινι,αυτο ειναι κατι που δεν μου αρεσει,επισης αυτο που λες οτι βαζουν το ασπρο το παντελονι και μαυρο στρινγκ απο μεσα κανει μπαμ φιλε μου οτι το κανουν επιτηδες νομιζωντας οτι θα προκαλεσουν τους περαστικους,ελα ομως που μονο ενας περαστικος και βιαστικος μπορει να τις παρει στα σοβαρα ελπιζω να εγινε νοητο το τι εννοω. αυτο εγω το βλεπω γυφτια,οι κοπελες μπορουν να ντυθουν πανεμορφα και να πατουν και να τριζει η γη το θεμα ειναι οτι κανουν κατι συνδιασμους που για καποιους που τουλαχιστον δεν ειναι λυγουρια κι εχουν και γουστο ουτε που θα γυρισουν να την κοιταξουν. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 καλοκαιρι και ολα εξω λοιπον.. και πολλοι βγαζουν και κατι αλλο εξω που κατα την γνωμη μου (εχει και εξαιρεσεις,μην πεσετε να με φατε) ειναι λιγακι "κουναω την αχλαδια"! που πας ρε ανθρωπε με το μακρυ το παντελονι να κατσεις βραδυ σε καφετερια και απο κατω λαστιχενια παντοφλα?.. γεμισαμε παντοφλιτσες.οπου γυρισεις το κεφαλι βλεπεις ξυπολιτα να σουλατσαρουν πλατσα πλουτσα στην ασφαλτο.. να το βαλεις στη παραλια αντε να παει στο διαολο το καταλαβαινω αλλα στην καφετερια/μπαρ το βραδυ?? ε οχι!!! οσο ωραια φατσα και να χεις σορι αλλα χανεις με την παντοφλα απο κατω και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη εχω πολλουυυυυυς φιλους που συμφωνουν και επαυξανουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Αυτά τα string μας έχουν κάψει. Έδινα μηχανολογικό σχέδιο χθες και βλέπω μία συμφοιτήτρια (από τις καλές ;) ) δύο έδρανα μπροστά με τα κορδονάκια από το string να φαίνονται... ΡΟΖ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΡΟΖ! Το τι έπαθα εκείνη τη στιγμή το περιγράφει πολύ καλά η διαφήμιση του παγωτού ΚΡΙ-ΚΡΙ με εκείνα τα ματάκια που περπατάνε... ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 καλοκαιρι και ολα εξω λοιπον.. και πολλοι βγαζουν και κατι αλλο εξω που κατα την γνωμη μου (εχει και εξαιρεσεις,μην πεσετε να με φατε) ειναι λιγακι "κουναω την αχλαδια"! που πας ρε ανθρωπε με το μακρυ το παντελονι να κατσεις βραδυ σε καφετερια και απο κατω λαστιχενια παντοφλα?.. γεμισαμε παντοφλιτσες.οπου γυρισεις το κεφαλι βλεπεις ξυπολιτα να σουλατσαρουν πλατσα πλουτσα στην ασφαλτο.. να το βαλεις στη παραλια αντε να παει στο διαολο το καταλαβαινω αλλα στην καφετερια/μπαρ το βραδυ?? ε οχι!!! οσο ωραια φατσα και να χεις σορι αλλα χανεις με την παντοφλα απο κατω και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη εχω πολλουυυυυυς φιλους που συμφωνουν και επαυξανουν.Δεν έχω δεί ποτέ μου όυτε εναν έτσι. Που μένεις; Σε τι φυλές αναφέρεσαι; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 καλοκαιρι και ολα εξω λοιπον.. και πολλοι βγαζουν και κατι αλλο εξω που κατα την γνωμη μου (εχει και εξαιρεσεις,μην πεσετε να με φατε) ειναι λιγακι "κουναω την αχλαδια"! που πας ρε ανθρωπε με το μακρυ το παντελονι να κατσεις βραδυ σε καφετερια και απο κατω λαστιχενια παντοφλα?.. γεμισαμε παντοφλιτσες.οπου γυρισεις το κεφαλι βλεπεις ξυπολιτα να σουλατσαρουν πλατσα πλουτσα στην ασφαλτο.. να το βαλεις στη παραλια αντε να παει στο διαολο το καταλαβαινω αλλα στην καφετερια/μπαρ το βραδυ?? ε οχι!!! οσο ωραια φατσα και να χεις σορι αλλα χανεις με την παντοφλα απο κατω και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη εχω πολλουυυυυυς φιλους που συμφωνουν και επαυξανουν. Δυστυχως εχεις δικιο... :mad: πηξαμε στους ψευτο-τρεντηδες & τρεντακηδες,wannabe βλαχο-celebrities,που βεβαια απ'την αλλη το παιζουν...αντρες,αλλα δεν γινοται πιστευτοι... :p Ειναι πραγματικα αηδιαστικο & αντιαισθητικο να βλεπεις πχ. σε μια καφετερια το διπλανο σου να εχει απλωσει την ποδαρα του & να φαινεται η τριχαρα,το βρωμικο νυχι(μπλιααααχ!!! :wacko: :lol: )& η ιδρωμενη παντοφλα...ελεος... :w00t: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Δεν έχω δεί ποτέ μου όυτε εναν έτσι. Που μένεις; Σε τι φυλές αναφέρεσαι; :) μενω στην Ουγκαντα και αναφερομαι σε ανθρωποφαγα φυλη που την συναντα κανεις μονο βαθεια στην ζουγκλα! :wacko: καλα με δουλευεις? καμια βολτα σε καμια καφετερια τωρα που καλοκαιριασε εχεις κανει? :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 ε οχι!!! οσο ωραια φατσα και να χεις σορι αλλα χανεις με την παντοφλα απο κατω και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη εχω πολλουυυυυυς φιλους που συμφωνουν και επαυξανουν. Συμφωνω αλλα δεν ξερω αν συμφωνουν μαζι μας (εκτος απο τους φιλους σου)...και οι φιλες σου. Μηπως τελικα αυτες γουσταρουν τετοια και ετσι ακολουθουν και αυτοι. :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 καλοκαιρι και ολα εξω λοιπον.. και πολλοι βγαζουν και κατι αλλο εξω που κατα την γνωμη μου (εχει και εξαιρεσεις,μην πεσετε να με φατε) ειναι λιγακι "κουναω την αχλαδια"! που πας ρε ανθρωπε με το μακρυ το παντελονι να κατσεις βραδυ σε καφετερια και απο κατω λαστιχενια παντοφλα?.. γεμισαμε παντοφλιτσες.οπου γυρισεις το κεφαλι βλεπεις ξυπολιτα να σουλατσαρουν πλατσα πλουτσα στην ασφαλτο.. να το βαλεις στη παραλια αντε να παει στο διαολο το καταλαβαινω αλλα στην καφετερια/μπαρ το βραδυ?? ε οχι!!! οσο ωραια φατσα και να χεις σορι αλλα χανεις με την παντοφλα απο κατω και δεν ειναι μονο δικη μου γνωμη εχω πολλουυυυυυς φιλους που συμφωνουν και επαυξανουν. :p :lol: Πεστο ψεματα.... ;) Εχω φριξει να βλεπω τετοια στυλακια! Που να δεις εδω Παρμα το Θεικο:Σαββατοβραδο, τυπας ντυμενος στην πενα το μαλλι να μην χανει τριχα και να σκαει μυτη με κατι γυαλια (οχι τελειως μαυρα), τρεντικα τα οποια να καλυπτουν την μιση μουρη και απο κατω την παντοφλιτσα... :lol: Οσο cool και ανετο και εγω δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι, προσωπικα το θεωρω πολυ χαλια το ντυσιμο με λαστιχο-παντοφλιτσες κτλ κτλ, ειδικα οταν βγαινεις για μπαρακι και τα λοιπα... :down: Νομιζα οτι ηταν φαινομενο Ιταλικο αλλα απ' οτι γραφει η Power και διαβαζω κι εδω, φαινετε οτι ειναι γενικο... :shock: http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Αυτά τα string μας έχουν κάψει. Έδινα μηχανολογικό σχέδιο χθες και βλέπω μία συμφοιτήτρια (από τις καλές ;) ) δύο έδρανα μπροστά με τα κορδονάκια από το string να φαίνονται... ΡΟΖ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΡΟΖ! Το τι έπαθα εκείνη τη στιγμή το περιγράφει πολύ καλά η διαφήμιση του παγωτού ΚΡΙ-ΚΡΙ με εκείνα τα ματάκια που περπατάνε... ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...??? Πέστα Χρυσόστομε... Να δεις στα αναγνωστήρια τι γίνεται... Το τι γυμνοί πισινοί παίζουν, τι να σας λέω... Χωρίστρα κανονική. ;) Άντε να βλέπεις μετά στο βιβλίο να διαβάσεις... :wacko: :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Αυτά τα string μας έχουν κάψει. Έδινα μηχανολογικό σχέδιο χθες και βλέπω μία συμφοιτήτρια (από τις καλές ;) ) δύο έδρανα μπροστά με τα κορδονάκια από το string να φαίνονται... ΡΟΖ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΡΟΖ! Το τι έπαθα εκείνη τη στιγμή το περιγράφει πολύ καλά η διαφήμιση του παγωτού ΚΡΙ-ΚΡΙ με εκείνα τα ματάκια που περπατάνε... ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...??? to roz ftaiei dhladh pou esu de mporouses na sugentro8eis?an htan galazio h laxani 8a mporouseS? :wink: :what: :shifty: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Το ροζ και το κόκκινο έχουν κάτι το ιδιαίτερο... Βέβαια όντως ό,τι χρώμα και να είναι πάλι χλωμά γράφεις αλλά όταν είναι ροζ ή κόκκινο... εγώ προσωπικά γίνομαι σαν τους ταύρους ένα πράγμα. :grin: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Το ροζ και το κόκκινο έχουν κάτι το ιδιαίτερο... Βέβαια όντως ό,τι χρώμα και να είναι πάλι χλωμά γράφεις αλλά όταν είναι ροζ ή κόκκινο... εγώ προσωπικά γίνομαι σαν τους ταύρους ένα πράγμα. :grin: Δηλαδή με κέρατα? :lol: :p :D :grin: :rotfl: :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Αντε καλα τα string...αλλα αμα προσπαθεις να καταλαβεις αν υπαρχει string ή οχι!!!!! :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Αντε καλα τα string...αλλα αμα προσπαθεις να καταλαβεις αν υπαρχει string ή οχι!!!!! πρεπει να δωσεις μεγαλη σημασια στην λεπτομερια αυτη ;) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 πρεπει να δωσεις μεγαλη σημασια στην λεπτομερια αυτη ;) Ναι..! Σε καποια στιγμη ελεγα τι κουμπαρας ειναι αυτο που βλεπω... :w00t: Δεν λεω να ηταν και καλο ...αλλα ελεος βρε κοριτσια αμα εχεις δειξε αλλα αμα εχει κουμπαρα-ιπποποτα μου!!! :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 παντως αυτος-η που εφυρε τα στρινγκ του αξιζει μεταλλιο,μεγαλη ανακαλυψη. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 ναι τον π****η!!!!! κανει μπανιο στο ταληρο λεμε!!!! Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts