andreasomageiras Δημοσιεύτηκε November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2017 Αν βρεθεί στα 199 απο την wind το honor 8, ποια συσκευή ειναι καλύτερη; Για το Xiaomi Redmi Note 4 εχω διαβάσει πολλές σελίδες ενώ για το honor 8 σχεδόν όλες. Έχω όμως κενά και είμαι και άσχετος με σμαρτφον.. Υ.Γ. μου δόθηκε η εντύπωση ότι η wind στην τιμή 199 θα σπρώξει τα εκθεσιακά, θα μου πουν αυριο. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Redmi Note 4 global (snapdragon) 4/64 έχει διπλάσια αποθηκευτικό, περίπου διπλάσια αυτονομία και μεγαλύτερη οθόνη. Το honor 8 έχει γρηγορότερο επεξεργαστή ,πολύ καλύτερη κάμερα, γρηγορότερο δαχτυλικό και ποιοτικότερη οθόνη. Οπότε διάλεξε κατα τις απαιτήσεις σου. Προσωπικά αν το έβρισκα 199 ευρώ θα προτιμούσα το honor 8. Υ.Γ. Και συνονόματος και ίδιο avatar :p Edited November 7, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Λοιπόν, για βάζουμε όλα τα δεδομένα στο Τραπέζι. Συνέχεια κοιτάζω για καμιά σούπερ ευκαιρία, θέλω νέα συσκευή αλλά έχω και την ανάλογη τσιγκουνιά, αν δε πετύχω κάτι που να μου κάνει αλλά και να είναι ευκαιρία δεν θα αγοράσω. Πολύ το κούρασα, στο θέμα μας. Μία συσκευή βρέθηκε σε επαρχία, είναι το εκθεσιακό και μου είπε η υπάλληλος ότι το έχει κανένα μήνα στο ράφι, βασικά λόγο του ότι είμαι πελάτης (εξόφληση λογαριασμού,όπου μπορώ κάνω προσωπικά συνδιαλλαγή) μέχρι τον Αύγουστο δεν είχε αυτή την προθήκη για κινητά, εκτός αυτού εκεί οι πελάτες είναι του τύπου θέλω μια κάρτα, να πληρώσω το λογαριασμό, αυτό πώς να το κάνω και δεν έχω δει κανένα στης συσκευές. Όχι ότι είναι ανέγγιχτες. Ας πούμε ότι είναι 2 μήνες στο ράφι, τότε εξακολουθεί να αξίζει ακόμη στα 199; Αυριο το πρωί θα ξέρω μήπως σαν εκθεσιακό έχει καμία επιπλέον έκπτωση. Λόγο της σημερινής μου επίσκεψης κάνω την υπόθεση ότι ίσως σπρώχνει τα εκθεσιακά. Πουθενά δεν βρήκα την προσφορά για να την δω, αλλά σε ερώτηση σε κατάστημα είχα την παραπάνω εμπειρία Υ. Γ. Ναι ίδιο όνομα ίδιο αβαταρ. Το τρίτο χρονολογικά τηλέφωνο που υπήρξα ερωτευμένος. Νοκια 6110 6210 και το αβαταρ Edited November 7, 2017 by andreasomageiras Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Αν βρεις το honor 8 σε αυτήν την τιμή χτύπα το και ας είναι το εκθεσιακό.απλα τσεκαρε το για χτυπήματα.καλο χρυσό το xiaomi(έχουν περάσει πολλές συσκευές της από τα χέρια μου)αλλά το brand honor είναι άλλη υπόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 ερωτήσεις - διευκρινήσεις. Το θέμα, τι μάρκα θα γράφει επάνω κάποιο ρούχο, εργαλείο και γενικά αντικείμενο μου, δεν με απασχολεί καθόλου με την προϋπόθεση ότι κάνει τη δουλειά για την οποία το απέκτησα. Είμαι άσχετος με τα έξυπνα τηλέφωνα, διαβάζω όμως γενικά και αόριστα πολυ καιρό, 1) κάποια στιγμή είχε πέσει στην αντίληψη μου ότι σε κάποια hwaguei δεν γίνεται να μεταφερθούν εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. 2) στο honor 8 η κάρτα μνήμης δεσμεύει την θέση της δεύτερης κάρτας σιμ; 3) αξίζει να δώσω ένα τέτοιο ποσό (είμαι με ένα hwaguei y560I στο οποίο αντίμετοπηζω) ή θα με καλύψει σαν επιλογή κάτι σαν το xiaomi 4a; Το θέμα το άνοιξα γιατί διάβασα ότι το χονορ 8 σε αυτή την τιμή είναι όντως προσφορά αλλά ήθελα να μάθω αν εξακολουθεί να είναι και σαν εκθεσιακό. Να είμαι έτοιμος στο πώς θα πρέπει να αντιδράσω αύριο αν μου πούνε ότι μπορώ να το πάρω, τι να κάνω να πάω ή όχι ή ακόμη αν με παίρνει να κάνω παζάρι για ίσως καλύτερη τιμή; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Το κινητό δέχεται 2 καρτες sim ή εναλλακτικά μια sim και μια κάρτα μνημης.οσο για το παζάρι που λες πόσο καλύτερη τιμή;στα μεταχειρισμένα κάτω από 220€ δεν το βρίσκεις και αν το βρεις είναι με σημάδια χρησης εμφανέστατα.το ποσό φυσικά και αξίζει καθώς θα ανταμειφθεις με ένα πολύ καλό κινητό.το θέμα με την μεταφορά των εφαρμογών δεν το γνωρίζω αλλά αυτό θα σε προβληματισει μόνο εάν παίζεις παιχνίδια καθώς η μνήμη του είναι επαρκεστατη για έναν φυσιολογικό χρήστη. Edited November 7, 2017 by referi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Βασικά είδα αγγελίες μετά την προσφορά της γουιντ στα 250 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosstorm Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Το sar 1.5 w/kg head ισχύει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Λοιπόν, για βάζουμε όλα τα δεδομένα στο Τραπέζι. Συνέχεια κοιτάζω για καμιά σούπερ ευκαιρία, θέλω νέα συσκευή αλλά έχω και την ανάλογη τσιγκουνιά, αν δε πετύχω κάτι που να μου κάνει αλλά και να είναι ευκαιρία δεν θα αγοράσω. Πολύ το κούρασα, στο θέμα μας. Μία συσκευή βρέθηκε σε επαρχία, είναι το εκθεσιακό και μου είπε η υπάλληλος ότι το έχει κανένα μήνα στο ράφι, βασικά λόγο του ότι είμαι πελάτης (εξόφληση λογαριασμού,όπου μπορώ κάνω προσωπικά συνδιαλλαγή) μέχρι τον Αύγουστο δεν είχε αυτή την προθήκη για κινητά, εκτός αυτού εκεί οι πελάτες είναι του τύπου θέλω μια κάρτα, να πληρώσω το λογαριασμό, αυτό πώς να το κάνω και δεν έχω δει κανένα στης συσκευές. Όχι ότι είναι ανέγγιχτες. Ας πούμε ότι είναι 2 μήνες στο ράφι, τότε εξακολουθεί να αξίζει ακόμη στα 199; Αυριο το πρωί θα ξέρω μήπως σαν εκθεσιακό έχει καμία επιπλέον έκπτωση. Λόγο της σημερινής μου επίσκεψης κάνω την υπόθεση ότι ίσως σπρώχνει τα εκθεσιακά. Πουθενά δεν βρήκα την προσφορά για να την δω, αλλά σε ερώτηση σε κατάστημα είχα την παραπάνω εμπειρία Υ. Γ. Ναι ίδιο όνομα ίδιο αβαταρ. Το τρίτο χρονολογικά τηλέφωνο που υπήρξα ερωτευμένος. Νοκια 6110 6210 και το αβαταρ Κοίτα αν είναι μόνο 1-2 μήνες μια χαρά. Αν όμως είναι εκεί κανά 6μηνο που είναι συνέχεια στη μπρίζα δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι η μπαταρία. Επίσης πρόσεξε μην τυχόν έχει αμυχές η οθόνη Υ.Γ. Κινητάρα. Ότι και να πήρα μετά δεν το φτασε σε αγάπη και ας δουλεύω φουλ smartphones. Για αυτό και δεν αλλάζω avatar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Οπότε, αν με ενημερώσουν ότι μπορεί να το πάρω, προσπαθώ να μάθω πόσο διάστημα είναι εκθεσιακό αν δεν τρομάξω, έλεγχος οπτικός αν τον περάσει, υπάρχει κανένας τρόπος να τσεκάρουμε κατάσταση μπαταρίας; Οι τηλεοράσεις έχουν ένα "κρυφό" μενού που βλέπουμε ώρες λειτουργίας, υπάρχει τίποτα τέτοιο για τηλέφωνο; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος τρόπος. Οπότε όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο καιρό ήταν εκθεσιακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Βασικά είδα αγγελίες μετά την προσφορά της γουιντ στα 250 250€ σφραγισμενο ειναι καλη τιμη για το κινητο αυτο. Μιλαμε για περσινη ναυαρχιδα. Η αυτονομια και το ηχειο δεν ειναι τα δυνατα του κομματια αλλα κατα τα αλλα ειναι σε ολα πανω του μετριου και παει και σφαιρα. Το εχω απο το καλοκαιρι απο μια αντιστοιχη προσφορα που ειχε βγαλει η wind και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalas7 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Φιλε μου προχωρα στην αγορα του αν παιζει στα 250 σε αριστη κατασταση...ειμαι κατοχος του απ' τον Αυγουστο,ολα θετικα μονο μπαταρια καθε μερα φορτιση....εγω το πηρα στα 165ε εκθεσιακο σε υπεραριστη κατασταση ουτε σημαδια ουτε τπτ αλλα ειχα συγγενη σε καταστημα που μου το βρηκε κ το τσεκαρε πριν το παρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Δεν σας αμέλησα, απλά ακόμα περιμένω τι θα γίνει, το κατάστημα περιμένει ενημέρωση από τα κεντρικά για το θέμα της κοστολόγησης. Λέτε να νόμιζαν ότι δεν υπάρχει πουθενά απόθεμα και πάθανε σοκ που βρέθηκε 1; (χιούμορ) Όταν έχω νέα θα ενημερώσω, ίσως είναι για καλό, ο φίλος από πάνω το πήρες στα 165! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts