Jump to content

[MOTO] Honda CBR 125R

EddieX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψαξου να τους βαλεις xenon.

Mετα το μηχανακι σου θα ειναι φοβερο μολις βλεπεις τα φωτα του θα τρελενεσε.

Για δες αυτο εδω

• Απαντήσεις 615
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε μου...αυτα ειναι τα stock φωτα! Ετσι φαινονται και τα δικα μου μονο που στη καμερα για καποιο λογο κιτρινισαν. Xenon δεν ειναι αλλα ειναι οντως κατασπρα. Μπορει να βαλω ομωςμ 8'αρες xenon να μπλεδιζει λιγο.

Το ξερω οτι ειναι τα μαμα.

Αλλα επειδη ειναι εστι η καμερα καπως ετσι θα ειναι και τα xenon.

Εχεις κατι κατα νου σου εχω ψαχτει τρελλα με xenon.

Για μενα μην βαλεις 8000k βαλε 6000k.

Τι θέλεις να πεις 20 ε?

Καμμια σχέση φιλε μου αυτη η λάμπα που σου είπανε είναι τύπου xenon.

Οι λάμπες τύπου XENON είναι κοινές λάμπες όπου απλά χρησιμοποιούν αέριο XENON αντί του αλογόνου και δίνουν την απόχρωση του μπλε. Αυτές οι λάμπες δίνουν ελάχιστα ή και καθόλου περισσότερο φως, καθώς το φως και εδώ, παράγεται από την πυράκτωση του νήματος και όχι από την εκκένωση όπως συμβαίνει στο XENON HID όπου και δεν συγκρίνεται με οποιονδήποτε τύπο λυχνίας πυρακτώσεως.

Αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες χρησιμοποιούν 12 V για να ανάψει η λάμπα αλογόνου. Στο XENON HID για να ανάψει η λάμπα απαιτούνται πάνω από 20.000 Volt!! Γι’αυτό και είναι απαραίτητη η χρήση ολοκληρωμένου συστήματος (KIT)

Kαι φυσικά η τιμή δεν ειναι 20 ε.

Εγω εχω μακρια μαλλια ρε συ για αυτο.:lol:

Κοιτα εχω βρει το kιτ και με 90 ε αλλα δεν ξερω τι ποιοτητα θα ειναι.

Αμα τα παρω απο την henon hellas θα δωσω σιγουρα πανω απο 250-300 ε αλλα θα ξερω οτι θα εχω παρει ποιοτητα..

Βεβαια πουλαει και ενας γνωστος μου και μου ειχε πει 180 ε..

Και μενα μακρυ ειναι το μαλλακι μου γι'αυτο το θελω ετσι! Μαλλον το αφηνω το θεμα και παω να βαλω συναγερμο προς το παρον. Τη βαζω μεσα στο σπιτι το βραδυ αλλα θελω κατι ετσι για να λεω οτι εχω μια ειδοποιηση...

Aμα το επερνες απο αλλου θα σου δινανε και δωρα και μαλιστα οχι της πλακας.

Εμενα μου ειχε δωσει εναν συναγιαρμο meta και ενα κρανος που εκανε 200 ε στα καταστήματα.

Ονόματα δεν λεω για να μην κάνω διαφήμιση..

Αλλα πιθανον ο Σαρακακης σαν επισημος αντιπρόσωπος μάλλον θα το ειχε πρωτος απο ολους.

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/HondaCBR125Rbcd.jpg

Στη χώρα μας βρίσκεται πλέον το νέο Honda CBR 125R. Το μικρότερο μέλος της street οικογένειας διαθέτει πλέον σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού, ενώ έχει υποστεί ένα δραστικό face lift, στα αισθητικά πρότυπα των μεγαλύτερου κυβισμού παρόμοιων μοντέλων CBR 600 και 1000RR.

To νέο, φαρδύτερο φέρινγκ διαθέτει πλέον διπλούς προβολείς (όπως τα CBR 600RR και 1000RR), ενώ βελτιωμένη είναι και η αεροδυναμική του. Επιπλέον, η σέλα είναι ελαφρά φαρδύτερη, ώστε να γίνει ακόμη πιο άνετη, ενώ και οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι νέοι και σαφώς πιο εντυπωσιακοί.

Όσον αφορά στις επιδόσεις του κινητήρα, αυτές παραμένουν στα ίδια επίπεδα, με την ισχύ να αγγίζει τους 13,4 ίππους στις 10.000 σ.α.λ. και τη ροπή το 1 κιλό στις 8,250 σ.α.λ..

Το νέο Honda CBR 125R κοστίζει 3.350 ευρώ και διατίθεται προς το παρόν σε τρία χρώματα (μαύρο, μπλε και κόκκινο), ενώ αναμένεται και σε άσπρο.

πηγή:mototriti.gr

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην φωτογραφία αυτη δείχνει το παλιό οχι το καινούργιο..

Tου καινούργιου η μασκα ειναι ετσι

http://www.motoren-toerisme.be/motorwereld/images/nieuws/061011_cbr125r.jpg

• 3 weeks later...
το έχει στρώσει κανείς? Από επιδόσεις πως είναι σε σχέση με το παλιό? Εγώ μόνο 600 χιλιόμετρα έχω κάνει και δεν το έχω ανοίξει ακόμα.

• 2 weeks later...
Καινουργιο Ζ 750 2007 πρασινο περλα. Αυτο παιρνω. Θα το δοκιμασω αυτο που ειπες φιλε Raver. Η ιδεα μου ηρθε το Σαββατο, ηθελα να παρω τηλ. να ρωτησω αλλα ηταν κλειστα. Λογικα θα το παρει για αξια 2900-3000 ε?

Aπο που θα το παρεις το z και ποσο θα στο δωσει?

Εγω το επερνα 7590..

Tελικα θες να το δωσεις να παρεις τα λεφτά να τα δωσεις στο z?

Γιατι γράφεις οτι δεχεσε και ανταλλαγή με rs 125..

Εσυ είσαι τελικά που έδωσες το rs 2750 σχεδον καινουργιο?

Το σκότωσες ρε..

Παρτυ θα εκανε αυτος που το πηρε..

Τελος παντων εσυ να εισαι καλα για μια μερα με προλάβατε και το είχες δώσει..

Ναι ρε φιλε εγω. Ειχε γινει μια στραβη και...επρεπε να παρω λεφτα απο καπου επειγοντως. Τωρα το μετανιωνω. Κοιτα εγω το Ζ το παιρνω 7600 νταν! Απο Kawasaki στην Λεωφορο Αθηνων. Ολοκαινουργιο! Η το RS θα τσιμπησω, η το Ζ. με ανησυχει το γεγονος οτι δεν εχω το καταληλο διπλωμα ακομα και θα πρεπει να περιμενω 1 χρονο ακομα. Γι'αυτο το λογο...δεχομαι και RS!

Kανενα δωρο θα σου δωσουνε?

Αλλη η φαση η μηχανη φιλε μου..

Εγω θα σου πρότεινα z 750 χωρίς σκέψη άλλα να είσαι προσεκτικός και να έχεις το μυαλό στο κεφάλι σου & πάντα κράνος.

Και με το δίπλωμα μεγάλη προσοχή τώρα εισαι 20 σωστά?