Petr3_Dinamik Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Loipon paidia geia sas...Egw exw ena modenas dinamik 125 (mazi me ton aderfo mou ) K 8elw para poli na parw to CBR 125 giati einai oikonomiko,exei megalo rezervouar,einai 4t , einai ygropsikto k genika exei panw katw oti psaxnw apo ena mixanaki auto to kairo...To 8ema einai oti 8elw na ma8w perissotera pragmata sxetika me auto...Diladi, pws ta paei me tis 8ermokrasies??Argei poli na epitaxynei ??Posa xiliometra vgazei me ena rezervouar?(prepei na vgazei 250 km toulaxiston e?)Auta gia arxi... :happy: Παράθεση Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Filtate EddieX, euxaristw kai nai tha kanw ena edit argotera simera. Ante 2,000 na to dwsw. Exw dei magazia na to dinoun me 22,000km me 2,300 euro kai me auti ti logiki...Anyway, tha ta poume to bradaki! Σωστη η λογικη σου αλλα, αλλο μαγαζια/μαντρα και αλλο ο ιδιωτης. Ριξε καμια ματια στην ΧΕ. Θα τα πουμε το Βραδακι??? :blink: :blink: :blink: Οκ! Για να το λες εσυ! Και χαιρετισματα κιαι Φιλια! :p Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Με εστησες! Τι διαολο! Χαχα πλακα κανω! Λοιπον, εγω το αγορασα 2,930 ευρω. Αλλα 200 τα λαστιχα παμε στα 3,130. Το εχω 3 μηνες τωρα και ελεος, δε γινεται να χασω πανω απο χιλιαρικο! Ειναι ολοκαινουργιο! Αν δε το παρει κανεις, ξερωφ μαντρα που θα το παρει για 1,900. Τι αλλο να κανω. Παντως και εγω και η κοπελα μου, μειναμε ευχαριστημενοι απο το μηχανακι! Που ειναι οι αγγελιες? ο_Ο μηπως εννοεις την ΧΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madlef Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Καλησπέρα παίδες!! Μπείτε εδώ και πείτε μου την γνώμη σας για το cbrακι μου!!! http://www.hondacbr125r.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. April 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Με εστησες! Τι διαολο! Χαχα πλακα κανω! Λοιπον, εγω το αγορασα 2,930 ευρω. Αλλα 200 τα λαστιχα παμε στα 3,130. Το εχω 3 μηνες τωρα και ελεος, δε γινεται να χασω πανω απο χιλιαρικο! Ειναι ολοκαινουργιο! Αν δε το παρει κανεις, ξερωφ μαντρα που θα το παρει για 1,900. Τι αλλο να κανω. Παντως και εγω και η κοπελα μου, μειναμε ευχαριστημενοι απο το μηχανακι! Που ειναι οι αγγελιες? ο_Ο μηπως εννοεις την ΧΕ? Ναι στην Χρυση Ευκαιρια εννοουσα! Παντως ειναι οπως τα λες, μεγαλη μ@λ@κ1Α φιλε. Και εγω τοσο το πηρα και του εριξα και τοσα extra (τα εχεις δει που τα εχω ανεβασει στο ποστ) και ομως το εδωσα 1700ευρω! Ξεφτιλα! :cry: Δεν το επαιρνε κανεις, βεβαια ηταν και χειμωνας και δεν ηταν η εποχη για μηχανακια αλλα επρεπε να φυγει λογο S2000. Δεν γινοτανε αλλιως. Παντως και εγω το ευχαριστηθηκα πολυ το μηχανακι! Νομιζω οτι τοτε εκανα την σωστη επιλογη που ημουν αναμεσα σε Cbr125R και Modenas 125 Dynamic. Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 geia sas paidia enas filos m exei to sigekrimeno mixanaki me kil/no malossi kai exatmisi malossi moto gp style exete na proteinete kamia kefali?gia carb?ekentroforo?gia lastixa pio fardia ti proteinete?times? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Xwris pareksigisi....Tsampa lefta tha einai! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Woo...dead topic. Παιδες, πουλησα την RS125 και εμεινα με cbr το οποιο μου κλεψαν στις 8/8/2007. Αυριο παω να αγορασω το καινουργιο CBR 125 (τιμη 3,350) και θα δειξω photos. Αντε να το δουμε και αυτο... Πηγα, εκανα τα χαρτια. Μου ειπαν Πεμπτη με Παρασκευη να παω να το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Στο κλεψανε? Και εχεις τωρα λεφτα να πας να παρεις αλλο? Το rs που το ειχες πως σου φανηκε σαν μηχανακι αξιζει η οχι τα λεφτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Ποια λεφτα? 36 δοσεις δε μου ακουγεται σαν να εχω λεφτα :) Ωραιο χρυσο μηχανακι το RS αλλα 4.600....οχι ξανα. Με αυτα παιρνεις μεταχειρο CBR600F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z125_drama Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Woo...dead topic. Παιδες, πουλησα την RS125 και εμεινα με cbr το οποιο μου κλεψαν στις 8/8/2007. Αυριο παω να αγορασω το καινουργιο CBR 125 (τιμη 3,350) και θα δειξω photos. Αντε να το δουμε και αυτο... Πηγα, εκανα τα χαρτια. Μου ειπαν Πεμπτη με Παρασκευη να παω να το παρω. Ποια λεφτα? 36 δοσεις δε μου ακουγεται σαν να εχω λεφτα :) Ωραιο χρυσο μηχανακι το RS αλλα 4.600....οχι ξανα. Με αυτα παιρνεις μεταχειρο CBR600F Στο κλέψανε και την άλλη μέρα πήγες και παρήγγειλες άλλο και μου λες οτι δεν έχεις λεφτά??:wacko::wacko: Τι να πούμε και εμείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Ποια λεφτα? 36 δοσεις δε μου ακουγεται σαν να εχω λεφτα :) Ωραιο χρυσο μηχανακι το RS αλλα 4.600....οχι ξανα. Με αυτα παιρνεις μεταχειρο CBR600F Ειλικρινα κριμα που στο κλεψανε αν ειχες λεφτα και δεν ηξερες τι να τα κανεις μικρο το κακο.. Αλλα μην ξεχνας οτι και οι δοσεις θελουνε λεφτα.. Εγω σε ρωτησα αν αξιζε το rs σαν μηχανακι χωρια απο την τιμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Χρειαζομαι μηχανακι για τη δουλεια μου. Και ξερω πως θα το μετανιωσω αν παρω παπι...οποτε παιρνω κατι καλο να μου μεινει και να το χαιρομαι αλλα με δοσεις γιατι λεφτα γιοκ! 90 το μηνα μπορω να τα δινω :) Το RS αξιζε ναι. Αναμφιβολα ειναι το καλυτερο απο ολες τις αποψεις 2T στα 125cc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Καλα εκανες και το πηρες.. Αλλα ποσες δωσεις εβαλες 48? Ειναι πικρα να μην εχεις δωσει προκαταβολη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madlef Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Το forum ανανεώθηκε. Ευχαριστώ. http://cbr125r.11.forumer.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Πολυ καλη δουλεια εγινε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wl25 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Woo...dead topic. Παιδες, πουλησα την RS125 και εμεινα με cbr το οποιο μου κλεψαν στις 8/8/2007. Αυριο παω να αγορασω το καινουργιο CBR 125 (τιμη 3,350) και θα δειξω photos. Αντε να το δουμε και αυτο... Πηγα, εκανα τα χαρτια. Μου ειπαν Πεμπτη με Παρασκευη να παω να το παρω.Απο που? Εμένα χτες μου είπανε δεν έχει έρθει ακόμα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Oχι εχει ερθει το εχει παρει και ενα παιδι που ξερω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Αντιπροσωπεια Honda, Σαρακακης! Πως το πηρε ο φιλος σου? Ακομα δεν μου εχουν βγει εμενα οι πινακιδες και το αγορασα τη μερα που βγηκε! Μου ειπαν αυτη τη βδομαδα θα το παρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 http://i164.photobucket.com/albums/u29/Petr3/DSC00347.jpg Να το αυτο εδω ειναι.. Απο την Κατερινη το αγορασε και ειναι ο πρωτος που το ειχε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 http://img244.imageshack.us/img244/8756/dsc00839ot3.jpg http://img256.imageshack.us/img256/4509/dsc00841lp7.jpg http://img527.imageshack.us/img527/255/dsc00845nt6.jpg Επιτελους...!!!! Το ΠΗΡΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα. Μικρινες τις εικονες διοτι εχεις ξεχιλωσει ολη την σελιδα. Τελικα το μαυρο ειναι πολυ πιο ωραιο απο το κοκκινο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Ειναι το ατιμουλι ωραιο...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Ειναι πανεμορφο το μαυρο καμμια σχεση με το κοκκινο του γνωστου μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Δες εδω. Απ'οτι φαινεται εχει και ποιο ωραιο ηχο στο κινητηρα αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts