Jump to content

[MOTO] Honda CBR 125R

EddieX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον το bagster ειχε παει 100 ευρωπουλα.

Το Undertray (το mod για την πινακιδα που λες) μαζι με τον λασπωτηρα του πισινου τροχου μαζι αβαφα πρεπει να πηγαν περιπου αν θυμαμε καλα 150 με 160 ευρουλακια και μετα θες και να τα βαψεις!

Παντως δειχνανε πολυ ωραια πανω στο Cba-aki μου!

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 615
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι αλλα ετσι δεν εχει φλας πισω (πολυ σημαντικο για μενα), και σε γραφουν νομιζω για φλας η πινακιδα που δε βλεπεται.

Το bagster (εκτος του οτι βοηθαει στο να μη σου παγωνουν τα @@) εχει αλλη χρηση?

Αλλα φιλε μου, ωραιο το μηχανακι σου :) Ποσο το εδωσες? Και ΓΙΑΤΙ!

Αμα παρατηρησεις καλα φιλε εχει φλας και πολυ ωραια ειναι κιολας. Ειναι κατι ψυρες διαφανες. Οσο για την πινακιδα, ναι, δεν φαινοταν ετσι στην αρχη και μετα την εβγαλα τελειως.

Το Bagster συνηθως ειναι για την γκομενα σου οταν βαζει τα χερια της στο ντεποζιτο (οταν ειστε δικαβαλο) και φοραει καμια 50αρια δαχτυλιδια να μην το γρατζουναει και το κανει χαλια. Κυρίος γι αυτο ειναι αλλα μπορεις να το χρεισιμοποιησεις σαν μεσω μεταφορας (εχει γαντζακια και με ενα χταποδακι κουβαλας πραγματα), εγω βεβαια το εβαλα γιατι μου αρεσε!

Το μηχανακη το εδωσα 1700ευρω, μοντ' 2004, με 5300 χιλιομετρα. :(

Γιατι ;;; Γιατι επρεπε να παρω αλλο Honda (με 4 ροδες, ειναι αυτο στην υπογραφη μου) και επρεπε να θυσιασω τα παντα για να φτασω τον στοχο μου!!! ;)

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν το ηξερα, εγω θα σου εδινα φιλε μου 2000 ζεστουλια γι'αυτο (θεωρωντας πως δεν εχει πεσει, και πως ειναι τελειο μηχανικα). Εγω αυτο το πηρα 2500, μοντ 2005 με 3300 χιλιομετρα. Αλλα αψεγαδιαστο. Απλα τελειο. Το ειχε ανθρωπος 35 χρονων.

Τεσπα, εγω κανονισα σημερα μηχανη σε 3 μηνες. Suzuki GS 500cc μοντελο 2006, 2500 3 μηνες μεταχειρισμενο ΜΟΝΟ και το βλεπω καθε μερα απο τοτε που το πηρε ο ξαδερφος μου. Μου το δινει 2000 για να μεινει και καλα "στην οικογενεια". Χαρές εγωω....:D

Ααα και κατι αλλο. Αποψε στην Πειραιως, χτυπησε κοφτη το μηχανακι στα 143-144 χμ/ω. Οτι λενε καποιοι παποβοιοι πως και καλα φτανει τα 120-130 το πολυ, απλα δε ξερουν να το οδηγουν. Το δικο μου παντως, ουτε εξατμιση ουτε καμια αλλαγη δεν εχει μηχανικα. Ειμαι και 85 κιλα (180cm υψος), και ουτε καν ξαπλωσα στο ντεποζιτο. ;)

Οπως πολυ καλα ειπες δεν ειχε πεσει ποτε το μηχανακι και ηταν σε αριστη κατασταση. Δεν το πολυ χρησιμοποιουσα κιολας λογο οτι ειμουν φανταρος περυσι και ηταν μονιμα κουκουλομενο. Του ειχα και εγω τον Meta συναγερμο, μια χαρουλα ειναι ε; Πολυ φασαρια αμα χτυπαει! Κοιτα και εγω επιασα 140+ αλλα δεν κοφιασε,απλα δεν ανεβαζε αλλο.Παντως 145 + πρεπει να βγαζει και ασε τι λενε οι αλλοι!

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπως πολυ καλα ειπες δεν ειχε πεσει ποτε το μηχανακι και ηταν σε αριστη κατασταση. Δεν το πολυ χρησιμοποιουσα κιολας λογο οτι ειμουν φανταρος περυσι και ηταν μονιμα κουκουλομενο. Του ειχα και εγω τον Meta συναγερμο, μια χαρουλα ειναι ε; Πολυ φασαρια αμα χτυπαει! Κοιτα και εγω επιασα 140+ αλλα δεν κοφιασε,απλα δεν ανεβαζε αλλο.Παντως 145 + πρεπει να βγαζει και ασε τι λενε οι αλλοι!

145 na se trabaei kana 2t aprilia rs mono etsi tha ta deis ayta ta xlm pragmatika:lol: :lol: :p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]DERBI POWER OF DREAMS

Ααα και κατι αλλο. Αποψε στην Πειραιως, χτυπησε κοφτη το μηχανακι στα 143-144 χμ/ω. Οτι λενε καποιοι παποβοιοι πως και καλα φτανει τα 120-130 το πολυ, απλα δε ξερουν να το οδηγουν. Το δικο μου παντως, ουτε εξατμιση ουτε καμια αλλαγη δεν εχει μηχανικα. Ειμαι και 85 κιλα (180cm υψος), και ουτε καν ξαπλωσα στο ντεποζιτο. ;)

Να επισημανω κατι οσον αφορα την ταχυτητα των 140+ χλμ/ωρα που ειδες...αν ποτε μετρησεις με GPS η με ενα οποιοδηποτε αλλο αξιοπιστο μετρητη μπορεις, τοτε θα δεις γιατι τα 140+ στην πραγματικοτητα ειναι ~120-5...τα κοντερ παντα κλεβουν...

Αυτα απο μενα και καλα χιλιομετρα!!!

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

• 2 weeks later...
Michellin pilot ειναι καλα!!!

Μπορει, αλλα οχι για το 125. Δεν ειναι στις διαστασεις του, και εχει ασταθεια το μηχανακι. Για CBR 125 βαζεις bridgestone αλλα η τιμη πεταει απο 120 των michelin στα 240. Τα διπλα δηλαδη. Αλλα τουλαχιστον τα κατασκευαζουν ακριβως για το συγκεκριμενο μοντελο και φυσικα μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα. Οτι πληρωνεις, παιρνεις.

geia se olous,

exo to cbr 125 edo kai dio evdomades to pira kainourgio exo kanei 560 km.vasika apo to magazi mou eipe na to stroso mexri ta 1000km alla mesa sto manual leei mexri ta 500.to thema einai pio oti otan itan sta 200km to piga mexri tis 8000 strofes gia poli ligo auto egine 1-2 fores.lete na pesei i dinami tou?kai episis tha ithela protaseis gia eksatmiseis.mou arese i remus alla einai ligo akrivi gia tin tsepi mou.ti allo mporo na valo?an einai eukolo tha ithela na anaferete kai times.kai kati teleutaio simera piga sta mexis stin thessaloniki kai mou eipe oti to fanari me ta flas pano kanei 90 euro.pou mporo na to vro ftinotera?episimeno oti eimai apo thessaloniki

filika kianokranos

Μη το φοβασαι ειναι οκ. εγω βεβαια αλλαζω ταχυτητες στις 9.000-10.000 στροφες οταν ειμαι σε ανοιχτο δρομο. Καλα εκανες και το ανοιξες λιγο οποτε don't worry. Τσαμπα λεφτα ειναι για εξατμιση κατα τη γνωμη μου γιατι οπως και να το κανεις, τα 300 το λιγοτερο θα τα δωσεις και θα μεινεις με τη χαρα γιατι μεγαλη διαφορα δεν θα δεις. Οσο για το φαναρι με τα φλας απανω, το βρισκω με 75 στον Πειραια σε ενα ωραιοτατο μαγαζακι που ειναι και γνωστος μου.

ΥΓ: Φιλε μου, το μηχανακι να το ανοιγεις που και που. Αλλα μην το ανοιγεις καθολου οταν βαζεις ατομο πισω. Βασικα δε θα συνιστουσα να βαζεις ατομο πισω γενικοτερα μεχρι τα 1000km.

geia sou Itachi216,

vazo deutero atomo alla 60-70 kila to poli kai den to anoigo tora vasika exo kanei 700km.to fanari kanei 75+eksoda apostolis pali 90 vgainei.vrika motosport me 80 euro kathos kai hrc me 80,oi power advance vgainoun sta 100 peripou mporei kai ligotero xoris na me sigouros.prin to cbr eixa ena daytona pou to eixa kanei 80cc kai evala motosport den ekane apolitos tipota mono oraio thorivo ekane.tin eksatmisi gia auto tin thelo gia thorivo.

euxaristo gia tin apantisi sou

filika kianokranos

Της Remus που μονο αυτη θα εβαζα εγω φτανει στα 350 ευρω ΜΟΝΟ τελικο κομματι. Τωρα αν εισαι του τυπου γκαζια, θορυβο και ιστοριες δε μπορω να πω κατι. Μονο προσεχε γενικα τι αλλαζεις (και τι βαζεις φυσικα) στο cbr γιατι δεν ειναι παπακι να βαζεις οτι και οτι. Προσεχε το φιλε μου, και καλοταξιδο!

Επισης, προσεχε τους μπατσους γιατι κατι πιτσιρικια πανω σε τετοια μηχανακια τα βαζουν στο ματι. Εμενα με σταματησαν χθες το βραδυ, μου ζητησαν αδεια, διπλωμα και ασφαλεια με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια γιατι ηταν σιγουροι πως δεν τα ειχα. Οταν τους τα εριξα στη μαπα, με ειχαν εκει 20 λεπτα και κοιτουσαν αν η μηχανη κανει πολυ θορυβο, τις πινακιδες αν στραβωσαν, τα φλας τα φωτα, τα ΠΑΝΤΑ! Ετσι για να βρουν κατι να με γραψουν. Ουτε σε συνεργειο να το πηγαινα. Ολα ΟΚ μου τα βγαλαν! Χαχαχαχα!

emena mono to diploma mou leipei alla exo kanei ta xartia mou kai se ena mina dino eksalou exo diploma gia 50cc den simainei tipota alla kati einai k auto.eksalou den to pigaino makria mono sxoleio kai frontistirio ante to savvato kamia volta stin paralia.

filika kianokranos

Το θεμα ειναι οτι αυτο το topic γραφει Honda CBR 125R. Οχι τι μηχανακι να παρω... Γι αυτο καλο θα ηταν να μην λεμε ασχετα πραγματα αλλιως ας κλειδωθει ή ας ανοιξετε αλλο topic και να συζητησετε εκει τι μηχανακι να παρετε.

Παντα Φιλικα!

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θεμα ειναι οτι αυτο το topic γραφει Honda CBR 125R. Οχι τι μηχανακι να παρω... Γι αυτο καλο θα ηταν να μην λεμε ασχετα πραγματα αλλιως ας κλειδωθει ή ας ανοιξετε αλλο topic και να συζητησετε εκει τι μηχανακι να παρετε.

Παντα Φιλικα!

Εδώ τα off topic posts.

Thanks EddieX.

Exei anakinothi imerominia kikloforias kai timi?
Se ena italiko site to eida na to poulane 3200 eno to palio modelo to poulane 2890. Efoson edo to palio poulietai 2930 logika kapou 3250 tha kostizei. Na doume omos pote tha erthi kai Ellada. Exei kaneis kanena neotero gia imerominia kikloforias?

Φιλε μου, αν και δεν με ενδιαφερουν τα 125 πια, κοιταξα και στην αγγλια ΗΔΗ πωλειται. Εχει αναλυτικα χαρακτηριστικα, τιμη, και παραγγελια για παραλαβη απο το καταστημα. Αλλα Ελλαδα.... κατσε ντε. Τωρα βγηκε. Μη φαμε κανα χρονο μονο...

• 3 weeks later...
τι τιμη εχει το cbr τωρα εδω?ενδιαφερομαι να το αγορασω...τι ταχυτητες πιανει?