GreddyRx7 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Δε λες και κατι για την τιμη? Εσκασα 2,500 χιλιαρικα για το μηχανακι, ΕΛΕΟΣ πια! 19 ειμαι και η τσεπη μου ακομα στο νοσοκομειο ειναι. Περιπου ποσο λες να μου στοιχισει ολη αυτη η ιστορια με τα λαστιχα? Εχοντας υποψην πως θελω καλα λαστιχα (οχι και τα καλυτερα!). PS: Παιδια παει φανταστικα το μηχανακι! Ψαχνω αφορμη για να το παρω βολτα καθε φορα :D Ελα ομως που ΤΩΡΑ που το πηρα γαμ***** ο καιρος και πεθαινω στο κρυο? Αχ που ειναι το καλοκαιρακι να πουλησουμε και λιγο μουρη στις γκομενες... :D Κόψε κάτι...:lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 που να δεις και το καινούργιο................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Mα το καινουργιο ειναι ολα τα λεφτα!! Απο εμφανιση σκιζει!! Απο δυναμη δεν ξερω τι κανει ελπιζω να μην ειναι ψοφιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Μπορείς να βάλεις Μισελεν η Πιρελι. Τα μισελεν έχουν περίπου 150Ευρο τα Πιρελι 130(περίπου). Αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τα μαμά. Καλοτάξιδο το μηχανάκι κατά την γνώμη μου έκανες καλή επιλογή και να προσεχείς πάνω από όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wl25 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Ναι,πολυ ομορφο! Μακαρι να πηγαινει καλυτερα απο το προηγουμενο..:rolleyes: Eida se ena site ta xaraktiristika. Elpizo na einai tou neou CBR. Perimeno pos kai pos na bgi stin agora na to paro. (isos to modelo 2007) | To modelo 2004-6 http://www.motoplanete.com/125/CBR-125-R-2007.php | http://www.honda.gr Moteur : monocylindre 4 T, | 2 soupapes, refroidi par eau ; | 124,7 cm3 (58 x 47,2 mm) ; | 124,7 13,6 ch à 10 000 tr/mn ; |13,2/10000 1,06 mkg à 8 250 tr/mn ; | 1,01/8000 boîte 6 v ; | Diakrino mia mikri apoklisi stis times. Ara isos einai ligo pio grigoro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Exei anakinothi imerominia kikloforias kai timi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Paidia, to exw dei to kainourgio. Etsi kai kanei 3 xiliarika kainourgio (ante to poly 3,200), tha paw na to parw me ti mia. Tha dwsw auto pou pira kapou sta 2,100 h 2,200 kai alla 700 to scouter mou kai to exw. Alla an h honda mas kanei kana trelo opws h aprilia me to RS na to baloun sto kwlo tous. To POLY 3,500 alliws ante geia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Guys, εμαθα απο γνωστο που εχει γενικα τα conne του πως το μηχανακι κοστολογειται στα 2.950 ευρω. Τωρα αν τα σκασετε νταν ζεστα ζεστα, παιζει να σας κοψουν το 50ρι. Επισης, επειδη ειναι "ανανεωμενο" μοντελο, μαζι με καθε αγορα απο την Honda θα εχετε και "δωρακια" (Γ.Τ.Π δωρακια αλλα τεσπα). PS: Τι εγινε ρεεε! Πεθανε topic για τετοιο μηχανακι? PS2: Ενας γνωστος μου εχει αρχισει και μου τη λεει επειδη σε 2 βδομαδες θα παρει ενα Ζ και αποκαλει το CBR μου "ποδηλατακι". Κατα ποσο στεκει αυτο? >.>;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Guys, εμαθα απο γνωστο που εχει γενικα τα conne του πως το μηχανακι κοστολογειται στα 2.950 ευρω. Τωρα αν τα σκασετε νταν ζεστα ζεστα, παιζει να σας κοψουν το 50ρι. Επισης, επειδη ειναι "ανανεωμενο" μοντελο, μαζι με καθε αγορα απο την Honda θα εχετε και "δωρακια" (Γ.Τ.Π δωρακια αλλα τεσπα). PS: Τι εγινε ρεεε! Πεθανε topic για τετοιο μηχανακι? PS2: Ενας γνωστος μου εχει αρχισει και μου τη λεει επειδη σε 2 βδομαδες θα παρει ενα Ζ και αποκαλει το CBR μου "ποδηλατακι". Κατα ποσο στεκει αυτο? >.>;;;:w00t: :w00t:καλη τιμη και ποτε θα βγει?Αυτο στεκει σε θεμα ταχυτητας αλλα πεστου οτι αλλη η αισθησει να εχεις ενα ντεπιζητο αναμεσα στα ποδια σου και ουσια;στηκα να κανεις (μαθηματα) με το CBR μεχρι να το μαθεις και μετα να παρεις ενα 600cc 1000cc;) .Οποτε γραψτον στα αρ....ια σου εξαλου δεν μετραει μονο η ταχυτητα.Ο γνωστος σου λογικα μεταχειρησμενο δεν θα το παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Guys, εμαθα απο γνωστο που εχει γενικα τα conne του πως το μηχανακι κοστολογειται στα 2.950 ευρω. Τωρα αν τα σκασετε νταν ζεστα ζεστα, παιζει να σας κοψουν το 50ρι. Επισης, επειδη ειναι "ανανεωμενο" μοντελο, μαζι με καθε αγορα απο την Honda θα εχετε και "δωρακια" (Γ.Τ.Π δωρακια αλλα τεσπα). PS: Τι εγινε ρεεε! Πεθανε topic για τετοιο μηχανακι? PS2: Ενας γνωστος μου εχει αρχισει και μου τη λεει επειδη σε 2 βδομαδες θα παρει ενα Ζ και αποκαλει το CBR μου "ποδηλατακι". Κατα ποσο στεκει αυτο? >.>;;; Ε κάτι θα ξέρει το παιδί ;) :p Πάντως καλό θα είναι να μην του την μπαίνεις και πολύ, δεν σε παίρνει :D :) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Φυσικα μεταχειρισμενο. 2001 μοντελο και 20,000 χλμ. Αυτος ο κινητηρας θα εχει χασει τη μιση του δυναμη 5 χρονια τωρα και τοσα χιλιομετρα. Επισης οπως ειπε ο φιλτατος toympas αλλο ειναι να νιωθεις οτι εισαι πανω σε "μηχανη" και αλλο να καβαλας ενα σκελετο ποδηλατου με ενα κινητηρα κρεμασμενο. Ετσι τα βλεπω εγω τα παπακια. Εγω παντως εχω ηδη μαζεψει καπου 2500 ευρω για να παρω το CBR 600F του χρονου το καλοκαιρακι. Αλλα!! Οταν το εμαθε αυτο, ειπε χαρακτηριστηκα "Κατσε να κανω και γω το Ζ 650 κυβικα να δουμε". Ενταξει, εκει ηταν που τον σιχαθηκα με τις μαλακιες του και εφυγα. Το CBR 125 '07 βγαινει για Ευρωπη το Μάιο. Τωρα...βαλε Ελλαδα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 pedia poleite to innova mou se aristi katastasi epeidi pira amaksi kai eroteytika kati zantes.To mixanaki mporeite na to deite edo http://www.bikepics.com/pictures/793866/ Opoios endiaferete pm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Φυσικα μεταχειρισμενο. 2001 μοντελο και 20,000 χλμ. Αυτος ο κινητηρας θα εχει χασει τη μιση του δυναμη 5 χρονια τωρα και τοσα χιλιομετρα. Επισης οπως ειπε ο φιλτατος toympas αλλο ειναι να νιωθεις οτι εισαι πανω σε "μηχανη" και αλλο να καβαλας ενα σκελετο ποδηλατου με ενα κινητηρα κρεμασμενο. Ετσι τα βλεπω εγω τα παπακια. Εγω παντως εχω ηδη μαζεψει καπου 2500 ευρω για να παρω το CBR 600F του χρονου το καλοκαιρακι. Αλλα!! Οταν το εμαθε αυτο, ειπε χαρακτηριστηκα "Κατσε να κανω και γω το Ζ 650 κυβικα να δουμε". Ενταξει, εκει ηταν που τον σιχαθηκα με τις μαλακιες του και εφυγα. Το CBR 125 '07 βγαινει για Ευρωπη το Μάιο. Τωρα...βαλε Ελλαδα :Pθα παει να παρει μεταχειρισμενο Ζμε 20.000χλμ?:lol: :lol: Και αφου του αρεσουν τα 2χρονα παπια γιατι δεν περνει ενα modenas κενουργιο που ειναι και πιο ομορφο:confused:Θα κανει το Ζ 650 κυβικα και δεν του ειπες οτι θα εχει 0 αξιοποιστηα?Και παει να συγκρηνει CBR 600F με Ζ?ελεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ναι ηταν για ελεος η φαση και απλα σταματησα τη συζητηση γιατι στο τελος θα μου εβγαζε το Ζ ποιο γρηγορο και απο 1000ri FireBlade. Αυριο θα παω για εξωτερικες βελτιωσεις στο Cbr μου. Θα στειλω φοτο εδω οταν τελειωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ναι ηταν για ελεος η φαση και απλα σταματησα τη συζητηση γιατι στο τελος θα μου εβγαζε το Ζ ποιο γρηγορο και απο 1000ri FireBlade. Αυριο θα παω για εξωτερικες βελτιωσεις στο Cbr μου. Θα στειλω φοτο εδω οταν τελειωσω. Αντε να δουμε το εργαλειο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Φυσικα μεταχειρισμενο. 2001 μοντελο και 20,000 χλμ. Αυτος ο κινητηρας θα εχει χασει τη μιση του δυναμη 5 χρονια τωρα και τοσα χιλιομετρα. Επισης οπως ειπε ο φιλτατος toympas αλλο ειναι να νιωθεις οτι εισαι πανω σε "μηχανη" και αλλο να καβαλας ενα σκελετο ποδηλατου με ενα κινητηρα κρεμασμενο. Ετσι τα βλεπω εγω τα παπακια. Εγω παντως εχω ηδη μαζεψει καπου 2500 ευρω για να παρω το CBR 600F του χρονου το καλοκαιρακι. Αλλα!! Οταν το εμαθε αυτο, ειπε χαρακτηριστηκα "Κατσε να κανω και γω το Ζ 650 κυβικα να δουμε". Ενταξει, εκει ηταν που τον σιχαθηκα με τις μαλακιες του και εφυγα. Το CBR 125 '07 βγαινει για Ευρωπη το Μάιο. Τωρα...βαλε Ελλαδα :PΤο CBR 600F οταν θα το παρεις θα εχεις ανανεωσει και το δπλομα?Μετα απο 2χρονια αφου το παρεις μπορεις να το ανανεωσης?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Λοιπον, εδω ειναι. Αγορασα κορδελα για τις ζαντες 18 ευρω. Αγορασα disc-locker MasterLock με 20 ευρω. Αγορασα φιμε τζαμακι (το οποιο δεν εβαλα ακομη...) 65 ευρω (HONDA Παρακαλω!! ;) ) Τη Δευτερα θα παω να βαψω το πισω μερος (το οποιο ειναι μαυρο ματ αυτη τη στιγμη) κοκκινο με 25 ευρω. Επισης, βαζω michelin pilot λαστιχα (περιπου 3 ποντους πιο φαρδυα απο αυτα ειναι) με 140 ευρω! Συναγερμος....ξεχασα το ονομα, 200 ευρω και αυτο την Δευτερα. Ασπρα φλασακια (μαζι με βαση, κρυσταλο και φωτακι) 40 ευρω το ενα απο την Honda. Εγω θα παρω και τα 4 τζαμπα :D Don't ask why... Επισης, βρηκα μασκα για cbr 125 ΙΔΙΑ με της V-Strom 100 ευρω. Αλλα δε μου φαινεται ωραια στο μηχανακι... Χθες ηταν σκατα ο καιρος και λερωθηκε γι'αυτο μπορει να φαινεται "καπως" αλλα θα φαει ενα πλυσιμο αυριο.... Θα ανεβασω pics την Τριτη :) http://img527.imageshack.us/img527/479/dsc01420or0.th.jpg Sorry για το διπλο post. Το διπλωμα για 125 το εχω ηδη 1 χρονο και 1 μηνα. Οταν το παρω το 600ρι, θα το εχω και το μεγαλο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Λοιπον, εδω ειναι. Αγορασα κορδελα για τις ζαντες 18 ευρω. Αγορασα disc-locker MasterLock με 20 ευρω. Αγορασα φιμε τζαμακι (το οποιο δεν εβαλα ακομη...) 65 ευρω (HONDA Παρακαλω!! ;) ) Τη Δευτερα θα παω να βαψω το πισω μερος (το οποιο ειναι μαυρο ματ αυτη τη στιγμη) κοκκινο με 25 ευρω. Επισης, βαζω michelin pilot λαστιχα (περιπου 3 ποντους πιο φαρδυα απο αυτα ειναι) με 140 ευρω! Συναγερμος....ξεχασα το ονομα, 200 ευρω και αυτο την Δευτερα. Ασπρα φλασακια (μαζι με βαση, κρυσταλο και φωτακι) 40 ευρω το ενα απο την Honda. Εγω θα παρω και τα 4 τζαμπα :D Don't ask why... Επισης, βρηκα μασκα για cbr 125 ΙΔΙΑ με της V-Strom 100 ευρω. Αλλα δε μου φαινεται ωραια στο μηχανακι... Χθες ηταν σκατα ο καιρος και λερωθηκε γι'αυτο μπορει να φαινεται "καπως" αλλα θα φαει ενα πλυσιμο αυριο.... Θα ανεβασω pics την Τριτη :):respect: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wl25 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 http://img527.imageshack.us/img527/479/dsc01420or0.th.jpg Sorry για το διπλο post. Το διπλωμα για 125 το εχω ηδη 1 χρονο και 1 μηνα. Οταν το παρω το 600ρι, θα το εχω και το μεγαλο ;) Poly oraio:) Basika thelo na rotiso kati. Exo ena papaki crypton kai leo na to doso kai na paro to kainourgio CBR 125. Basika to thelo gia mesa stin poly kai na einai oikonomiko (na min kaiei poly kai na min patheni blabes). Kano arketa xiliometra mesa stin athina kai pada biazomai na pigeno stis douleies mou. Einai kali epilogi i na koitakso na pao ena kainourgio papi i kati allo. (scooter den thelo na paro de ta pao mia) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 πολυ ομορφο οντως.να το χαιρεσαι φιλε μου και να το προσεχεις παντα σαν καινουριο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Σωληνακια υψηλης για να ολοηληρωσεις το πακετο!! Και remus εξατμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Thanks guys! Λοιπον, ειναι αρκετα οικονομικο (4τ ετσι και αλλιως), πολυ αξιοπιστο και αρκετα λεπτο για να περναει ανετα απο τα αυτοκινητα. Ομορφο, με αισθηση street μηχανης. Αν το παρεις, να κοιταξεις να αλλαξεις λαστιχα, γιατι δεν ειναι μαρκας αυτα που εχει μαμα και τρως τη σαβουριτσα σου αν δε προσεξεις. Επισης βαλε την ελαχιστη προστασια για κλεψιμο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. February 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Βαλε και Undertray και Λασπωτηρα για τον πισω τροχο. Δειχνουν πολυ γαμω πανω στο Cbraki. Και πινακιδα απο κατω ή καθολου!!! http://img473.imageshack.us/img473/5581/66889226sn2.jpg Και να μια με τον λασπωτηρα και την Remus http://img452.imageshack.us/img452/6260/dsc00132pv6.jpg Και οσο για τον συναγερμο αμα τον εβαλες στην Honda ειναι Meta Systems. :rolleyes: Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. February 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Και παρτε και μια με το Bagster. http://img452.imageshack.us/img452/6531/dsc00130kb7.jpg :( :( :( Τωρα το ευχαριστιεται αλλος ομως!!! :cry: :cry: :cry: Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itachi216 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Eddie ποσο το πηρες το bagster? Και ναι ο συναγερμος ειναι meta systems!!! To mod για τη πινακιδα ποσο πηγε? Μαζι με λασπωτηρα φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts