Kriss Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 χωρις priority παραγγελια δευτερα βραδυ, ηρθε σημερα.. το προβλημα ειναι οτι εγω δεν ημουν σπιτι οταν ηρθε ο κουριερ και δεν προηγηθηκε και τηλ και προσπαθουσα απεγνωσμενα να βρω μια λυση ωστε να το παρω σημερα με καποιον τροπο αλλα στην ups καθετα μου λεγανε οτι δε γινεται καθως οι κουριερ γυρνανε στις αποθηκες μετα τις 6:30 που κλεινουν τα γραφεια για το κοινο. βρε τι να τον περιμενω οσο παει ελεγα τι να επικοινωνησουμε καπως να δουμε που ειναι να τον βρω εγω τιποτα.. οποτε τωρα θα παει για τεταρτη κ επειδη θα ειμαι ναυπλιο θα μου το στειλουν με γενικη ταχυδρομικη (δωρεαν μου παν) και θα μ ρθει πεμπτη :( Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubGam3R Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Θα παραγγείλω σε λίγα λεπτά εγώ, πόσο εύκολα γεμίζουν τα 64GB για να πάω στα 128;; Γιατί από άποψη RAM απ'ότι κατάλαβα δεν τίθεται θέμα μεγάλης διαφοράς. Γενικά δεν τα γεμίζω τα κινητά μου, ούτε είμαι ιδιαίτερα της φωτογραφίας και των βίντεο. Θα καταφέρω να το γεμίσω; Επίσης η Karbon Case και το Screen Protector που πουλάνε στο επίσημο site αξίζουν τα 40€ ή μπορώ να ψαχτώ σε κινεζομάγαζα με λιγότερα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Θα παραγγείλω σε λίγα λεπτά εγώ, πόσο εύκολα γεμίζουν τα 64GB για να πάω στα 128;; Γιατί από άποψη RAM απ'ότι κατάλαβα δεν τίθεται θέμα μεγάλης διαφοράς. Γενικά δεν τα γεμίζω τα κινητά μου, ούτε είμαι ιδιαίτερα της φωτογραφίας και των βίντεο. Θα καταφέρω να το γεμίσω; Επίσης η Karbon Case και το Screen Protector που πουλάνε στο επίσημο site αξίζουν τα 40€ ή μπορώ να ψαχτώ σε κινεζομάγαζα με λιγότερα;; Αν κάποιος έχει σκοπό να παραγγείλει άμεσα ας επικοινωνήσει μαζι μου με πμ αν θέλει να μου παραγγείλει μια θήκη που θέλω για ναμην πληρώσω μονο για μια θήκη τα μεταφορικά. Ευχαριστώ Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Θα παραγγείλω σε λίγα λεπτά εγώ, πόσο εύκολα γεμίζουν τα 64GB για να πάω στα 128;; Γιατί από άποψη RAM απ'ότι κατάλαβα δεν τίθεται θέμα μεγάλης διαφοράς. Γενικά δεν τα γεμίζω τα κινητά μου, ούτε είμαι ιδιαίτερα της φωτογραφίας και των βίντεο. Θα καταφέρω να το γεμίσω; Επίσης η Karbon Case και το Screen Protector που πουλάνε στο επίσημο site αξίζουν τα 40€ ή μπορώ να ψαχτώ σε κινεζομάγαζα με λιγότερα;; Βάλε κάποιο κουπόνι από εμάς να σου στοιχίσουν 20€. Εγώ έχω το γυαλί και τη sandstone. Η θήκη πολύ καλή σαν αίσθηση αλλά δεν προστατεύει γύρω γύρω. Το γυαλί, αν και δυσκολεύτηκα να το βαλω, έχει πολύ καλή αίσθηση και απόκριση. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Βλέπεις δλδ για να καταλάβω το note μόνο καλύτερο από το 1+5t? Σε τι σε κάμερα ή γενικά? Όταν θα πιάσεις άλλα κινητά στα χέρια σου και όχι φώτο ή βίντεο τότε να μπορείς να συγκρίνεις. Παίξε με pixel ή HTC 11 και αν μπορέσεις, να είσαι αντικειμενικός. Δεν έχω κανένα από τα δύο τα έχω δουλέψει και το 1+5t και μπορώ να πω ότι έχεις ψωμί ακόμα. Η συσκευή που έχω είναι nexus 6p και μπορώ να πω πως είναι καλύτερη η κάμερα από το 1+5t. Φιλικά Ανδρέας. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubGam3R Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Βάλε κάποιο κουπόνι από εμάς να σου στοιχίσουν 20€. Εγώ έχω το γυαλί και τη sandstone. Η θήκη πολύ καλή σαν αίσθηση αλλά δεν προστατεύει γύρω γύρω. Το γυαλί, αν και δυσκολεύτηκα να το βαλω, έχει πολύ καλή αίσθηση και απόκριση. Θα το δω, ευχαριστώ πολύ! Σχετικά με την έκδοση που θα αγοράσω, τα 6GB RAM δεν είναι υπερ αρκετά;; Γενικά τα τηλέφωνα μου δεν τα γεμίζω, έχω 16GB iPhone εδώ και χρόνια, είναι πάντα γεμάτο αλλά χωρίς να χρειάζομαι κάτι παραπάνω! Βέβαια αν είχα χώρο θα εκμεταλλευόμουν περισσότερα, οπότε ίσως έτσι βολεύτηκα! Να πάω στο 64αρι ή θα τραβάω τα μαλλιά μου μετά που για 60€ δεν πήρα τα 128; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Στην προηγούμενη σελίδα θα βρεις 2 blind tests. Δες και κρίνε. Εγώ είχα σιγουρακι το mate 10 pro σε κανα 2μηνο αλλά τελικά δςν είμαι τόσο σίγουρος. Μόνο το note βλέπω γενικότερα καλύτερο. Ναι τα είδα. Εντάξει και το iPhone εννοείται αλλά νομίζω και το Htc τα πάει καλύτερα. Το V30 θα ήταν μια καλή περίπτωση γιατί μου αρέσει πολύ η δεύτερη κάμερα που είναι wide. Αλλά η αναξιοπιστία της εταιρείας με αποτρέπει. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει και με κάνα βίντεο παιδιά καλά θα ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Θα το δω, ευχαριστώ πολύ! Σχετικά με την έκδοση που θα αγοράσω, τα 6GB RAM δεν είναι υπερ αρκετά;; Γενικά τα τηλέφωνα μου δεν τα γεμίζω, έχω 16GB iPhone εδώ και χρόνια, είναι πάντα γεμάτο αλλά χωρίς να χρειάζομαι κάτι παραπάνω! Βέβαια αν είχα χώρο θα εκμεταλλευόμουν περισσότερα, οπότε ίσως έτσι βολεύτηκα! Να πάω στο 64αρι ή θα τραβάω τα μαλλιά μου μετά που για 60€ δεν πήρα τα 128; Ακριβώς την τελευταία ερώτηση φοβήθηκα και πήρα το μεγάλο. Διάβασα κάπου ένα σχόλιο του τύπου "τα 4k video θέλουν χώρο, πως θα τραβάς;" και το πήρα απόφαση. Αν ήταν παραπάνω χρήματα ίσως το σκεφτόμουν.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubGam3R Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Ακριβώς την τελευταία ερώτηση φοβήθηκα και πήρα το μεγάλο. Διάβασα κάπου ένα σχόλιο του τύπου "τα 4k video θέλουν χώρο, πως θα τραβάς;" και το πήρα απόφαση. Αν ήταν παραπάνω χρήματα ίσως το σκεφτόμουν.... Κάτι τέτοια διάβασα και εγώ...λέω να πάω στο μεγάλο! Εσύ που το έχεις πως σου φαίνεται, είχαν δίκιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Κάτι τέτοια διάβασα και εγώ...λέω να πάω στο μεγάλο! Εσύ που το έχεις πως σου φαίνεται, είχαν δίκιο; Ναι δίκιο είχαν. Δεν σκέφτομαι καθόλου τον αποθηκευτικό χώρο. Και επειδη κατεβαζω γενικώς έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Αν δεν στριμωχνεσαι πολύ με τα 60€ δωστα..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 (edited) απο το πρωι έχει ερθει Σπατα και κοβει βόλτες!!!! τι ωρα συνηθως γινεται παραδοση απο ups ρε παιδια! μας εχουν αφησει απο τη δουλεια να φυγουμε και γω περιμενω το κινητο!!!!:lol::lol::lol: με το καλο να παραλαβεις,ενημερωσε μας σχετικα με την οθονη κ τι παρτιδα παρελαβες. παντως ρε παιδια με ενα search που εκανα,δεν εχει αναφερθει καπου,αυτο που αναφερατε στις πιο πισω σελιδες.μηπως ειναι καποιο effect του chrome? Edited December 22, 2017 by geodal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Επίσης δεν έχω προβεί σε αναβάθμιση λογισμικού. Θα παραμείνω με 4.7.0 και βλέπουμε στην πορεία αν και πότε θα αναβάθμισω. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Καλός σου ήρθε Αλέξ. Πραγματικά είναι η συσκευή που και να μην αράξεις ,λόγο της συνηθειας που έχουμε να αλλάζουμε συσκευες ,σίγουρα δεν θα την βάλεις για πώληση. Θα την έχεις μέχρι την επόμενη (one plus)για πάντα στην κατοχή σου. Τουλάχιστον εγώ αυτό υα κάνω. Την αναβάθμιση κάνε την άφοβα. Φτιάχνει λίγο την κάμερα και γενικά ότι δίνει είναι μια χαρά. Εγώ προσωπικά δεν έχασα ούτε σε μπαταρία ούτε κάπου άλλου σε σχέση με την 4.7.0. Νίκος OnePlus 5t Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Συγγνώμη για το επικριτικό μου ποστάρισμα αλλά πίστευα ότι το νήμα αυτό θα ήταν χρήσιμο για να συζητάμε για το κινητό. Εδώ βρίσκω ένα κάρο άχρηστα ποστ σχετικά με το πότε θα παραλάβει κάποιος το κινητό και αν η κάμερα του είναι καλύτερη ή χειρότερη σε σχέση με του Pixel 2. Λες και δεν υπάρχουν βίντεο και reviews στο ιντερνετ ή ακόμα χειρότερα, λες και κάποιος έχει και τα 2 κινητά. Μπαίνω μετά από 12 ώρες να διαβάσω κάτι χρήσιμο και βλέπω 4 σελίδες από τις οποίες ένα 50% είναι παντελώς άχρηστη πληροφορία. Εν πάση περιπτώσει, με συγχωρείτε όσοι θιχθείτε. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Για δείτε εδώ... ""Keep your eye on our software updates, for a tasty treat this way comes!"" https://forums.oneplus.net/threads/week-210-we-serve-celebrate-and-get-sandstoned.725370/ Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Όσο αφορά το θέμα με τις οθόνες, εμένα μου κάνει εντύπωση το ότι υπάρχει τρελό variation στο που εντοπίζεται το πρόβλημα. Άλλοι το δουν δεξιά, άλλοι αριστερά, άλλοι πάνω, άλλοι κάτω. Δεν ξέρω τι παίζει γενικά. Μπορεί να θέλει ψάξιμο, αλλά when you see it, you can't unsee it. Ειδικά σε tapatalk φαίνεται έντονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Όσο αφορά το θέμα με τις οθόνες, εμένα μου κάνει εντύπωση το ότι υπάρχει τρελό variation στο που εντοπίζεται το πρόβλημα. Άλλοι το δουν δεξιά, άλλοι αριστερά, άλλοι πάνω, άλλοι κάτω. Δεν ξέρω τι παίζει γενικά. Μπορεί να θέλει ψάξιμο, αλλά when you see it, you can't unsee it. Ειδικά σε tapatalk φαίνεται έντονα. μηπως δεν ειναι προβλημα βρε παιδια?εψαξα παντου,δεν το αναφερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Εμενα είναι 8-11-2017 παραγωγή κάτι δεν έχει θέμα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 μηπως δεν ειναι προβλημα βρε παιδια?εψαξα παντου,δεν το αναφερουν. Γράψε OnePlus 5T screen uniformity και θα δεις αρκετά τοπικ σε xda και τα φόρουμ της OnePlus. Το ίδιο πρόβλημα το είδα σε πολλές συσκευές με amoled οθόνες, οπότε κάποια ******* της Samsung είναι στα πάνελ της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Εμενα είναι 8-11-2017 παραγωγή κάτι δεν έχει θέμα. δεν πιστευω να ειναι θεμα παρτιδας,απλα εαν σου κατσει η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Ενσωματωμενο music player εχει τελικα το 5T? Ψαχνω και δεν το βρισκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 (edited) Καλός σου ήρθε Αλέξ. Πραγματικά είναι η συσκευή που και να μην αράξεις ,λόγο της συνηθειας που έχουμε να αλλάζουμε συσκευες ,σίγουρα δεν θα την βάλεις για πώληση. Θα την έχεις μέχρι την επόμενη (one plus)για πάντα στην κατοχή σου. Τουλάχιστον εγώ αυτό υα κάνω. Την αναβάθμιση κάνε την άφοβα. Φτιάχνει λίγο την κάμερα και γενικά ότι δίνει είναι μια χαρά. Εγώ προσωπικά δεν έχασα ούτε σε μπαταρία ούτε κάπου άλλου σε σχέση με την 4.7.0. Νίκος OnePlus 5t Εκτος συγκλονιστικου απροόπτου και δεν ξενερώσω κάπου ειδικότερα θα μείνω μαζί του Νίκο. Έχει και πολλά θετικά άλλωστε και σε hardware αλλά και top υλοποίηση λογισμικού.:) δεν πιστευω να ειναι θεμα παρτιδας,απλα εαν σου κατσει η οθονη. Ακριβως. Ενσωματωμενο music player εχει τελικα το 5T? Ψαχνω και δεν το βρισκω... Google music έχει,αν και τον Power Amp δεν τον αλλάζω με κανέναν.:cool::) Εναλλακτική Player Pro η N7Player που εξίσου χρησιμοποιώ ανα περιόδους Edited December 22, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 (edited) Εκτος συγκλονιστικου απροόπτου και δεν ξενερώσω κάπου ειδικότερα θα μείνω μαζί του Νίκο. Έχει και πολλά θετικά άλλωστε και σε hardware αλλά και top υλοποίηση λογισμικού.:) Ακριβως. Google music έχει,αν και τον Power Amp δεν τον αλλάζω με κανέναν.:cool::)Alex στα είχα γράψει κάποια στιγμή στο νήμα αν θυμάμαι καλά του OnePlus 5,το software των συσκευών τους είναι το καλύτερο και γενικά οι συσκευές αξίζουν τα χρήματα που ζητάει η εταιρεία Επίσης 16/11 παραγωγή το δικό μου και δεν εντοπίζω καμία ανομοιομορφία στον chrome με όλες τις σελίδες κλειστές και σε πίσσα σκοτάδι Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 22, 2017 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusghost Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καλησπέρα παίδες. Πρώτη φορά που κοιτάζω Oneplus κινητό και είμαι στο τσακ να το παραγγείλω. Το μόνο που με καθυστερεί απ το να κάνω το order είναι ότι γενικά δεν είμαι φαν των total black κινητών. Εσείς που γνωρίζετε κάτι παραπάνω για την πολιτική της εταιρείας, συνήθως σε τι χρονικό διάστημα ανακοινώνει (αν συμβαίνει κάτι τέτοιο) νέα χρώματα? Επίσης σκέφτομαι, αν τελικά πάω στην μαύρη, κ την επιλογή των skins αλλά δεν έχω καμία προηγούμενη εμπερία. Ποιά η γνώμη σας? ΥΓ: Σήμερα βγήκαν κάποια licks για το 6 το οποίο λένε πως παίζει να βγεί μέσα Μαρτίου. Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα είναι τρελό fail για όσους πήραν μόλις το 5Τ :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καλησπέρα παίδες. Πρώτη φορά που κοιτάζω Oneplus κινητό και είμαι στο τσακ να το παραγγείλω. Το μόνο που με καθυστερεί απ το να κάνω το order είναι ότι γενικά δεν είμαι φαν των total black κινητών. Εσείς που γνωρίζετε κάτι παραπάνω για την πολιτική της εταιρείας, συνήθως σε τι χρονικό διάστημα ανακοινώνει (αν συμβαίνει κάτι τέτοιο) νέα χρώματα? Επίσης σκέφτομαι, αν τελικά πάω στην μαύρη, κ την επιλογή των skins αλλά δεν έχω καμία προηγούμενη εμπερία. Ποιά η γνώμη σας? ΥΓ: Σήμερα βγήκαν κάποια licks για το 6 το οποίο λένε πως παίζει να βγεί μέσα Μαρτίου. Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα είναι τρελό fail για όσους πήραν μόλις το 5Τ :blink: :blink: Έχω παρατηρήσει ότι νεο χρώμα ( δηλαδή η soft gold version ) συνήθως βγαίνει 1.5 μήνα μετά την κυκλοφορία της αρχικής έκδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusghost Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε λογικά αν ισχύει πάει για μέσα Γενάρη. Πφφφφφ και δεν κρατιέμαι..... :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts